Jinak fakt škoda vést 3:0 to se musí pohlídat už
Jinak čekal jsem jestli dojde k souboji Janssena a Rypiena ( podle mě 2 nej bitkaři na západě) a došlo k tomu....perfektni bitka
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Za co tedy dostal ten vyssi trest?Ja vim akorat ze mel Janssen rozbity nos a roztrhlou ruku- ešte k tej bitke Rypien – Janssen, prečo bol Rypien vylúčený a dostal vyšší trest, tu to pekne popisujú, ja som si to v zápase ani nevšimol : http://www.hockeyfights.com/fights/90662
Rypien mal zabandážovaný palec, čo by až tak nevadilo, ale je to zakázané v prípade, že sa zapojí do bitky. Takže preto to bol ešte v zápase vysvetľovať rozhodca na lavičku. Tiež som o tom nevedel...leo píše:Za co tedy dostal ten vyssi trest?Ja vim akorat ze mel Janssen rozbity nos a roztrhlou ruku- ešte k tej bitke Rypien – Janssen, prečo bol Rypien vylúčený a dostal vyšší trest, tu to pekne popisujú, ja som si to v zápase ani nevšimol : http://www.hockeyfights.com/fights/90662
To se mysli tak ze kdyz je bitkar zraneny tak nesmi do bitky?Tim zraneny myslim ten zabandazovany palec.ivan23 píše:Rypien mal zabandážovaný palec, čo by až tak nevadilo, ale je to zakázané v prípade, že sa zapojí do bitky. Takže preto to bol ešte v zápase vysvetľovať rozhodca na lavičku. Tiež som o tom nevedel...leo píše:Za co tedy dostal ten vyssi trest?Ja vim akorat ze mel Janssen rozbity nos a roztrhlou ruku- ešte k tej bitke Rypien – Janssen, prečo bol Rypien vylúčený a dostal vyšší trest, tu to pekne popisujú, ja som si to v zápase ani nevšimol : http://www.hockeyfights.com/fights/90662
Janssen si ruku rozrezal na Rypienovej prilbe.
To by me zajimalo vcem muze takova bandaz zvyhodnovat bitku dvou hracuivan23 píše:Nie neviem, či tomu rozumiem správne, ale údajne táto bandáž zvýhodňuje účastníka bitky a tak hráč s bandážou by sa vlastne mal bitkám vyhýbať, lebo mu hrozí takýto trest. Inak je bandáž povolená.
Asi aj kvôli tomu, teraz nehráva náš D.J. King, nosí ešte bandáž. Na tréningoch je už v plnej záťaži, ale do zápasov ešte nenastupuje.
stalo sa v minulosti, že hráč mal špeciálnu bandáž, (niečo ako fixačná lepiaca páska) a pri bitke spôsobil protihráčovi nepríjemnú tržnú ranu na tvári, normálne ho touto páskou vlastne porezal. Odvtedy je preto zakázané pri ich používaní zapájať sa do bitiek. Myslím, že tak nejako to je... Ale hrať s takouto bandážou zakázané nie je. Podľa toho sa Rypien nemal vôbec do bitky zapojiť. Ale to ide asi dosť ťažko...leo píše:To by me zajimalo vcem muze takova bandaz zvyhodnovat bitku dvou hracuivan23 píše:Nie neviem, či tomu rozumiem správne, ale údajne táto bandáž zvýhodňuje účastníka bitky a tak hráč s bandážou by sa vlastne mal bitkám vyhýbať, lebo mu hrozí takýto trest. Inak je bandáž povolená.
Asi aj kvôli tomu, teraz nehráva náš D.J. King, nosí ešte bandáž. Na tréningoch je už v plnej záťaži, ale do zápasov ešte nenastupuje.No ale nechme to bejt....
Zaplat pan buh ze se do te bitky dal pac byla paradniivan23 píše:stalo sa v minulosti, že hráč mal špeciálnu bandáž, (niečo ako fixačná lepiaca páska) a pri bitke spôsobil protihráčovi nepríjemnú tržnú ranu na tvári, normálne ho touto páskou vlastne porezal. Odvtedy je preto zakázané pri ich používaní zapájať sa do bitiek. Myslím, že tak nejako to je... Ale hrať s takouto bandážou zakázané nie je. Podľa toho sa Rypien nemal vôbec do bitky zapojiť. Ale to ide asi dosť ťažko...leo píše:To by me zajimalo vcem muze takova bandaz zvyhodnovat bitku dvou hracuivan23 píše:Nie neviem, či tomu rozumiem správne, ale údajne táto bandáž zvýhodňuje účastníka bitky a tak hráč s bandážou by sa vlastne mal bitkám vyhýbať, lebo mu hrozí takýto trest. Inak je bandáž povolená.
Asi aj kvôli tomu, teraz nehráva náš D.J. King, nosí ešte bandáž. Na tréningoch je už v plnej záťaži, ale do zápasov ešte nenastupuje.No ale nechme to bejt....