Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

parada janik,teraz nam zostava uz len jedine,neprehrat.... :D .... aby nevysla nazmar tvoja prognoza :)
no ak sa podari mam v plane to robit pred kazdym zapasom.
Konecny stav:
FireBirdsObrázek vs. Blue AngelsObrázek 13-12

janik 2 b
Matejko 7 b
canesman 6 b
Chester 2 b

zostava posledny zapas ktory ale rozhodne, ak nastane v zapase SJS-VAN vyhra pre niektory z timov tak BA vyhraju ale nadej zije, jedny tiper ktory to z oboch timov hodil na 0 je Matejko a ten moze zmenit situaciu v nas prospech o jediny bodik pred BA, no tazko odhaodvat kedze menovany zapas je len v druhej tretine ale aspon mame iskierku nadeje, no par tipov sme proste mali privelmi na jedno kopyto ktore nevysli a ak prehrame mozme sa stazovat akurat sami na seba.

jojojo :razzi:
Matejko, hviezda dna :D :cool: rozhodol v samom zavere, SJS tusim vyrovnali v poslednej minute, z coho urcite nema radost boss, toho hadam aj kleplo :? a mozno aj Seabrooka :?
ach jaj takto prist o vitazstvo :doh:, blby setoguchi :bitka3:
Dobre chalani je to pekne ze sme vyhrali ale dnes tu mame odvetu tak si to treba obhajit.Dnes som to dal bez remiz tak uvidime ako to dopadne :?: dufam ze nebudu nerozhodne vysledky :lol: :lol: inak si zopakujem shot out.Bolo by dobre ale keby to niekto poistil aj tymi remizami.
mato,no mas bonus... dnes to bolo natesno,ale konecne sa k nam zacina trocha stastia vracat :) ....tak podme do nich aj v odvete, ohnivaci moji :D
som to v praci rano sledoval 1-0 a ja infarkty ALE POTOM to v poslednej minute skocilo a bolo to ako keby sme vyhrali zakladnu cast :D kedze sme takto vyfukli vitazstvo v samom zavere. ale ako som povedal niektore tipy sme pokaslali ked si to skopcim do excelu tam to pekne vidiet ale tak stastie pomohlo. dnes je viac zapasov tak snad to bude dobre pre nas.

mato klobuk dole :clap:
Preview:
Blue AngelsObrázek vs. FireBirdsObrázek

Nasa predpoved sa potvrdila a body v prvom zapase zostali doma po neskutocnom nervy drasajucom zavere kedy Matejko bleskovou akciou zaskocil supera a doviedol nas tim k vyhre. :thumbsup: Dnesna noc sa vsak zacina opat od nuly, pravdepodobne anjeli naskotcia s vysokym nasadenim a chutou vratit pozicane a tak sa opat ocakavam tazky suboj no uz s nie tak vyrovnanou koncovkou. FB niekolko viac zapasovych dni pokazilo a totalne vybuchlo co doda BA vacsiu nadej a tak bude pre nich velkym sklamanim ked ich FB prevalcuje a super si moze akurat poplakat. Konecne dobry vykon by mal podat Chester a janik ktori by mali vytvorit utconu dvojicu. Ale uvidime zajtra ako to nakoniec cele dopadne :)
a co no to mas ako ked G.W.Bush povedal ze "Dajte plan mojej sanci " :D
Konecny stav:
Blue AngelsObrázek vs. FireBirdsObrázek 21-20

janik 9 b
Matejko 4 b
canesman 11 b
Chester 6 b

Pred nami je posledny zapas CGY - CBJ ktory opat rozhodne, priebezny stav 1-2 nahrava viac anjelom, ktori vyhraju pri tomto stave pripadne pri remize avsak ak by CGY obratili zapas na svoju stranu pomohli by prave FB takze sa nechajme prekvapit ako to nakoniec cele skonci :sad2:

edit 5:40 zaver 2nd tretiny stav uz 2-2

edit 5:41 CBJ opat vedie 3-2

edit 5:43 CGY vyrovnava na 3-3
tak nakoniec sme vyhrali o bod...21:20...velmi kvalitny zapas :o slava vitazom, cest porazenym :yes:
oba zapasy boli vyrovnane gratulacia aj do BA za dobre vykony, ktovie, mozno sa stretneme aj v PO
myslim, ze vcelku zasluzena delba bodov...najma dado to za vas potiahol.... a ta nasa konferencia sa zamotaaava :eek2:
ikonku pri nasej teme sa zmenila, snad sa paci ale ak su pripomienky sem s nimi a upravime to. len myslim ze sa tam viac hodi a aspon vidiet co na nom je lebo to predtym nevyniklo a nase oficialne ma taky nudny stvorcovy tvar kedze pozadie musi byt cierne aby plamene vynikli a tak to straca ten pekny dojem
na nic sa netransformujeme, je to firebird len ako podklad bol vybrany orol tak ako mam aj ja v avatare a je cerveny - plamene, je jednoduchy a myslim ze tam pekne zapadol k ostatnym logam, ale pokojne tam mozme dat aj nase oficialne logo ako kedysi, len to co som vtedy spravil ja tam proste bolo zbytocne lebo ani nikto nevidel co je na nom
atakoval si historicky rekord :lol2:
no ale podarilo sa nam vyhrat a to je dolezite, mato je sice rekorder ale tak snad si to vyberie inokedy :D
janik, parada, dnes si to s chestom potiahol,ja som si s matom vybral slabsi den... tak snad vas prestriedame niekedy v blizkej buducnosti :D ... je to u nas dost nadupane, takze este nic nie je stratene!...PODME FIREBIRDS!
no este ze u EI je taka nedisciplinovanost a aspon bodik k dobru sme na nich zobrali. je to strasne naslapane tak snad to nejak zvladneme
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG