Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Konecny stav:
FireBirds
vs. Blue Angels
13-12
janik 2 b
Matejko 7 b
canesman 6 b
Chester 2 b
zostava posledny zapas ktory ale rozhodne, ak nastane v zapase SJS-VAN vyhra pre niektory z timov tak BA vyhraju ale nadej zije, jedny tiper ktory to z oboch timov hodil na 0 je Matejko a ten moze zmenit situaciu v nas prospech o jediny bodik pred BA, no tazko odhaodvat kedze menovany zapas je len v druhej tretine ale aspon mame iskierku nadeje, no par tipov sme proste mali privelmi na jedno kopyto ktore nevysli a ak prehrame mozme sa stazovat akurat sami na seba.
jojojo
FireBirds
janik 2 b
Matejko 7 b
canesman 6 b
Chester 2 b
zostava posledny zapas ktory ale rozhodne, ak nastane v zapase SJS-VAN vyhra pre niektory z timov tak BA vyhraju ale nadej zije, jedny tiper ktory to z oboch timov hodil na 0 je Matejko a ten moze zmenit situaciu v nas prospech o jediny bodik pred BA, no tazko odhaodvat kedze menovany zapas je len v druhej tretine ale aspon mame iskierku nadeje, no par tipov sme proste mali privelmi na jedno kopyto ktore nevysli a ak prehrame mozme sa stazovat akurat sami na seba.
jojojo
som to v praci rano sledoval 1-0 a ja infarkty ALE POTOM to v poslednej minute skocilo a bolo to ako keby sme vyhrali zakladnu cast
kedze sme takto vyfukli vitazstvo v samom zavere. ale ako som povedal niektore tipy sme pokaslali ked si to skopcim do excelu tam to pekne vidiet ale tak stastie pomohlo. dnes je viac zapasov tak snad to bude dobre pre nas.
mato klobuk dole
mato klobuk dole
Preview:
Blue Angels
vs. FireBirds
Nasa predpoved sa potvrdila a body v prvom zapase zostali doma po neskutocnom nervy drasajucom zavere kedy Matejko bleskovou akciou zaskocil supera a doviedol nas tim k vyhre.
Dnesna noc sa vsak zacina opat od nuly, pravdepodobne anjeli naskotcia s vysokym nasadenim a chutou vratit pozicane a tak sa opat ocakavam tazky suboj no uz s nie tak vyrovnanou koncovkou. FB niekolko viac zapasovych dni pokazilo a totalne vybuchlo co doda BA vacsiu nadej a tak bude pre nich velkym sklamanim ked ich FB prevalcuje a super si moze akurat poplakat. Konecne dobry vykon by mal podat Chester a janik ktori by mali vytvorit utconu dvojicu. Ale uvidime zajtra ako to nakoniec cele dopadne
Blue Angels
Nasa predpoved sa potvrdila a body v prvom zapase zostali doma po neskutocnom nervy drasajucom zavere kedy Matejko bleskovou akciou zaskocil supera a doviedol nas tim k vyhre.
Konecny stav:
Blue Angels
vs. FireBirds
21-20
janik 9 b
Matejko 4 b
canesman 11 b
Chester 6 b
Pred nami je posledny zapas CGY - CBJ ktory opat rozhodne, priebezny stav 1-2 nahrava viac anjelom, ktori vyhraju pri tomto stave pripadne pri remize avsak ak by CGY obratili zapas na svoju stranu pomohli by prave FB takze sa nechajme prekvapit ako to nakoniec cele skonci
edit 5:40 zaver 2nd tretiny stav uz 2-2
edit 5:41 CBJ opat vedie 3-2
edit 5:43 CGY vyrovnava na 3-3
Blue Angels
janik 9 b
Matejko 4 b
canesman 11 b
Chester 6 b
Pred nami je posledny zapas CGY - CBJ ktory opat rozhodne, priebezny stav 1-2 nahrava viac anjelom, ktori vyhraju pri tomto stave pripadne pri remize avsak ak by CGY obratili zapas na svoju stranu pomohli by prave FB takze sa nechajme prekvapit ako to nakoniec cele skonci
edit 5:40 zaver 2nd tretiny stav uz 2-2
edit 5:41 CBJ opat vedie 3-2
edit 5:43 CGY vyrovnava na 3-3
ikonku pri nasej teme sa zmenila, snad sa paci ale ak su pripomienky sem s nimi a upravime to. len myslim ze sa tam viac hodi a aspon vidiet co na nom je lebo to predtym nevyniklo a nase oficialne ma taky nudny stvorcovy tvar kedze pozadie musi byt cierne aby plamene vynikli a tak to straca ten pekny dojem
na nic sa netransformujeme, je to firebird len ako podklad bol vybrany orol tak ako mam aj ja v avatare a je cerveny - plamene, je jednoduchy a myslim ze tam pekne zapadol k ostatnym logam, ale pokojne tam mozme dat aj nase oficialne logo ako kedysi, len to co som vtedy spravil ja tam proste bolo zbytocne lebo ani nikto nevidel co je na nom
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé