AndyF píše:Bryz pry podepsal na rok skoro za 3M
tak toto je riadny ulet za pana vesmiruuz sa neviem dockat jeho ementalnych kuskov
inak nechapem, mate tam nadejneho dolieceneho Gibsona a vy podpisujete matriosku za zenitom
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
AndyF píše:Bryz pry podepsal na rok skoro za 3M
tak toto je riadny ulet za pana vesmiruAnooooBen Lovejoy took part in the morning skate today, but is not expected to play. Boudreau says he expects Lovejoy to play in at least one of the weekend games coming up (Friday at Edmonton, Saturday at Winnipeg).
Vite ze je to asi spatny, kdyz lidi takhle oslavuji navrat Reverenda Lovejoyetomasinho píše: AnooooTo znamená konečně stálého parťáka pro Fowlera a zlepšení jeho výkonů.
né čert, Bergevintomasinho píše: Největší loser zápasu zas a znovu Bourque, díky kterému 1. lajna zase nefungovala, její possesion tragická, protože ten naprosto nadbytečný, 33letý cyp s cap hitem přes 3 mega, nepodrží puk a ovlivňuje hru Getzlafa, který i tak zahrál dobře, ale s takovým spoluhráčem toho moc neuhraje. K tomu ještě nedal 3 gólovky, dvakrát do prázdné brány. Toho cypa nám poslal sám čert
Bingo, snad se pak Heatley ukáže a vytlačí Bourqua z té první lajny. Hlavně, ať je zdravý už konečně, pořád může být hodně prospěšný, rozhodně víc jak Bourque. Ten se stal pro mě stává novým Pennerem, mám konečně obětního beránkaDany Heatley is in AHL Norfolk on a conditioning stint and expected to play this weekend, as is Ilya Bryzgalov.
Manson se trochu rozehrál, ale na trvalé místo v áčku to není ještě teda. Znamení, že Reverend už dneskaDucks send D Josh Manson to AHL Norfolk and G Igor Bobkov to ECHL Utah. Also activate Jason LaBarbera (broken finger) from IR.
Jojo, navíc chudák Emmer chytl minulý týden taky příušnice, takže teď ani nehraje. Ta situace je fakt podobná Larssonovi, 1st round pick (a to bylo velké překvapení, že šel až na konci 1. kola, předpokládán byl o dost výš), který dokázal dávat v juniorech tolik branek a teď bude otálet na farmě, protože přišel BourqueSelly8 píše:Konecne nejake dobre zpravy, ale aby jsme se nedivili ze vytlaci DSP a Rene bude hrat v jednicce dal, u naseho vedeni uz bych se nedivil fakt nicemuEtema se nedockame, ten je chudak zabity a kdyz tak prochazim obcas topicy jinych muzstev tak mi to prijde jako hodne podobna situace s Larssonem u dablu.
no tak to prrrrr, Penner sa vedel postavit pred branku, prihrat a ked bolo treba aj vystrelit a podla mna lajna Penner - Getzlaf - Perry fungovala celkom dobre... Bourque ale nevie ani podrzat puk, nie to este zeby dal gol do odkrytej brany. drevo drevene.tomasinho píše:Ten se stal pro mě stává novým Pennerem, mám konečně obětního beránka
To máš pravdu, ale to jenom proto, že Penner je znal a společně hráli ve vítězné sezoně. Penner nemá špatnou techniku, ale je tězce za zenitem, hlavně jeho bruslení je fakt úplně katastrofální. Proto jsem proti němu zbrojil, aby nezabíral místo mladším a lepším, jen kvůli tomu, že občas ví, co a jak G+P hrají.mirak2 píše:no tak to prrrrr, Penner sa vedel postavit pred branku, prihrat a ked bolo treba aj vystrelit a podla mna lajna Penner - Getzlaf - Perry fungovala celkom dobre... Bourque ale nevie ani podrzat puk, nie to este zeby dal gol do odkrytej brany. drevo drevene.
http://www.ocregister.com/ducks/leftove ... ushes.html" onclick="window.open(this.href);return false;Selly8 píše:Getzlaf mi dela radost