Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

AndyF píše:Bryz pry podepsal na rok skoro za 3M
:rofl: tak toto je riadny ulet za pana vesmiru

Obrázek

uz sa neviem dockat jeho ementalnych kuskov :kajo:

inak nechapem, mate tam nadejneho dolieceneho Gibsona a vy podpisujete matriosku za zenitom :hroza: (samozrejme Bryzov obdivovatel :andy: bude mat iny pohlad na vec:)
ten bryz je vtipnej :D vzdyt u ducks by klidne mohl chytat kdejaky noname tech par zapasu :)) anebo jestli si mysli, ze je bryz podrzi v PO ?:p :))
Co furt mate s Bryzem?? Proste dostal nabidku a podepsal..
AndyF píše:Co furt mate s Bryzem?? Proste dostal nabidku a podepsal..
Presne tak. Ono se rika.. Blbej je ten kdo dava, blbejsi ten kdo nebere. A Bryz sebral :yes:
Len teraz pozor, na Bryza pojde vela nechytatelnych striel :-(
Tak ja nemám problém s bryzem, ale spis s vedením ducks. V žádným případě sem se nesmal bryzovi, když sem psal "ten bryz je vtipnej" :))
pitak píše:Tak ja nemám problém s bryzem, ale spis s vedením ducks. V žádným případě sem se nesmal bryzovi, když sem psal "ten bryz je vtipnej" :))
Taky me to pak napadlo...
Ben Lovejoy took part in the morning skate today, but is not expected to play. Boudreau says he expects Lovejoy to play in at least one of the weekend games coming up (Friday at Edmonton, Saturday at Winnipeg).
Anoooo :oslava: To znamená konečně stálého parťáka pro Fowlera a zlepšení jeho výkonů.
tomasinho píše: Anoooo :oslava: To znamená konečně stálého parťáka pro Fowlera a zlepšení jeho výkonů.
Vite ze je to asi spatny, kdyz lidi takhle oslavuji navrat Reverenda Lovejoye :giggle:
Ja kdysi oslavoval ze jsme se ho zbavili za 5th rounder nebo co to bylo. Ted je z nej solidni bek, to ja vim, ale zas zadnej zazrak a tak mi to prislo proste usmevny :-D
To jo, já sám kolikrát říkal, že bych ho nahradil a pro 1. pár k Fowlerovi bych chtěl někoho lepšího. Ale faktem je, že momentálně je nepostradatelný hlavně z toho důvodu, že je fakt výborně sehraný s Fowlerem a spolu podávají lepší výkony oba dva. A taky to, že chybí ještě i Beauchemin, to oslavě jeho návratu jenom pomáhá.
Uf, 5. výhra v řadě, 12. výhra o jeden gól v řadě. Poslední výhra o víc jak 1 gól přišla 24. října s Columbusem.

Dneska to zas bylo nemohoucností dát více gólů, hlavně první třetina zasloužila teda víc než jeden gól. U něho to parádně provedl nejprve Fowler a pak pěkný pas od Palmse. První půlka druhé třetiny byla hrozná, nechali jsme Oilers hrát a málem srovnat. Až pak parádní pas Lindholma a zakončení Keslera to trochu změnily, začali jsme zase hrát lépe, ale třetí gól zas nepřišel. Ve třetí pak zase zbytečná pasivita, navíc k tomu gigakiks Mansona, nechápu, co tam jako vymýšlel a proč to nevyhodil po mantinelu normálně. Atlantiku, proto chybí Lovejoy.

Co se týče výkonů hráčů, tak největší pochvalu zaslouží Rakell, který po povolání odehrál 2. zápas a dneska parádně, zahrál fakt skvěle, chyběl jen gól.

Největší loser zápasu zas a znovu Bourque, díky kterému 1. lajna zase nefungovala, její possesion tragická, protože ten naprosto nadbytečný, 33letý cyp s cap hitem přes 3 mega, nepodrží puk a ovlivňuje hru Getzlafa, který i tak zahrál dobře, ale s takovým spoluhráčem toho moc neuhraje. K tomu ještě nedal 3 gólovky, dvakrát do prázdné brány. Toho cypa nám poslal sám čert :x
A velmi pekne FO 43-21. Pozeram ze hlavne Kesler "valel" 16-5.
tomasinho píše: Největší loser zápasu zas a znovu Bourque, díky kterému 1. lajna zase nefungovala, její possesion tragická, protože ten naprosto nadbytečný, 33letý cyp s cap hitem přes 3 mega, nepodrží puk a ovlivňuje hru Getzlafa, který i tak zahrál dobře, ale s takovým spoluhráčem toho moc neuhraje. K tomu ještě nedal 3 gólovky, dvakrát do prázdné brány. Toho cypa nám poslal sám čert :x
né čert, Bergevin :giggle: Ale moc se nesměju, vaše protihodnota je teda taky pořádný cyp, naštěstí to vidí i Therrien a uklidil ho na tribunu a teď do toho onemocněl, takže ideál, ale to nebude trvat věčně a zase ho posadí s tou svou frází, že nechce nikoho nechávat dlouho out of lineup :scare:
A Bourký je vážně až tak tragický? Mrzí mě to, když hraje na 100%, tak je na něj krásný pohled, ale toho se už asi dočkáte jen velmi sporadicky.
Proti Jets to tak špatné nebylo, ale asi jedna vlaštovka jenom. Jinak je to velká bída.

Že je Allen shit, to víme moc dobře, ale proti Renemu má jednu velkou výhodu a to, že mu smlouva končí už po sezoně. Z tohohle pohledu to byl děsivý deal od nás.
tomasinho píše:Proti Jets to tak špatné nebylo, ale asi jedna vlaštovka jenom. Jinak je to velká bída.

Že je Allen shit, to víme moc dobře, ale proti Renemu má jednu velkou výhodu a to, že mu smlouva končí už po sezoně. Z tohohle pohledu to byl děsivý deal od nás.
Přesně tak :jn:
Dany Heatley is in AHL Norfolk on a conditioning stint and expected to play this weekend, as is Ilya Bryzgalov.
Bingo, snad se pak Heatley ukáže a vytlačí Bourqua z té první lajny. Hlavně, ať je zdravý už konečně, pořád může být hodně prospěšný, rozhodně víc jak Bourque. Ten se stal pro mě stává novým Pennerem, mám konečně obětního beránka :clap:
Ducks send D Josh Manson to AHL Norfolk and G Igor Bobkov to ECHL Utah. Also activate Jason LaBarbera (broken finger) from IR.
Manson se trochu rozehrál, ale na trvalé místo v áčku to není ještě teda. Znamení, že Reverend už dneska :good: Už si aspoň může zavázat brusle sám :-D

Obrázek
Konecne nejake dobre zpravy, ale aby jsme se nedivili ze vytlaci DSP a Rene bude hrat v jednicce dal, u naseho vedeni uz bych se nedivil fakt nicemu :-D Etema se nedockame, ten je chudak zabity a kdyz tak prochazim obcas topicy jinych muzstev tak mi to prijde jako hodne podobna situace s Larssonem u dablu.
Selly8 píše:Konecne nejake dobre zpravy, ale aby jsme se nedivili ze vytlaci DSP a Rene bude hrat v jednicce dal, u naseho vedeni uz bych se nedivil fakt nicemu :-D Etema se nedockame, ten je chudak zabity a kdyz tak prochazim obcas topicy jinych muzstev tak mi to prijde jako hodne podobna situace s Larssonem u dablu.
Jojo, navíc chudák Emmer chytl minulý týden taky příušnice, takže teď ani nehraje. Ta situace je fakt podobná Larssonovi, 1st round pick (a to bylo velké překvapení, že šel až na konci 1. kola, předpokládán byl o dost výš), který dokázal dávat v juniorech tolik branek a teď bude otálet na farmě, protože přišel Bourque :slap: A hlavně byl odstřihnut po tom, co začal hrát dobře. Tohle vedení fakt neodpustím a přeju mu, aby ho vytrejdovali někam, kde mu budu moct přát a kde dostane prostor, jaký si zaslouží.

DSP doufám už nebude cpát na centra, i když je to hodně možné. Po tom, jak teď hraje Rakell by to ale byla další kravina.. Jenže známe BB. Aspoň, že ty výsledky pořád jsou, ale chtělo by to zabrat a konečně vyhrát o gól nebo aspoň hrát celý zápas a nemít výpadky.
Jeden z nejlepších, ne-li nejlepší výkon za hodně dlouhou dobu. A to od začátku, i první třetina byla dobrá, jen jsme doplatili na hodně přísně odpískaný goalie interference. Jets přesilovku využili, kdežto my svou dokonce dvojnásobnou šanci nevyužili. Druhá třetina pak byla parádní, ta byla opravdu nejlepší za poslední zhruba měsíc. Hlavně skvělé napadání, nutili jsme soupeře k chybám v rozehrávce, vytvářeli ši šance a navíc to jistil Freddy. Konečně se trefil Silf v přesilovce a pak skvělá práce 4. lajny doplněné o Getzlafa. Klíčový moment zápasu byl ale gól v oslabení na 3:1, který Jets zlomil.

Ve třetí třetině jsme klasicky trochu polevili, ale pořád jsme se snažili aktivně napadat a pořád jsme měli nějaké šance, i když víc jich asi měl soupeř. Trošku nám i pomohl vyloučením Pardyho sudí, když otupil tlak Jets naší přesilovkou. Každopádně závěr jsme zvládli i v oslabení fakt výborně. Nevěřím, že jsme podruhé v řadě vyhráli o víc jak gól. 7. výhra v řadě je taky parádní, zvlášť, když výkony prostě ideální nejsou.

Hráčem zápasu jednoznačně Getzlaf, který byl všude, vítězný gól, asistence na klíčový gól v oslabení, dobře dozadu a i když se Bourque s DSP zlepšili, pořád to jsou pro něj slabá křídla, ale dokázal z nich vymáčknout víc. Strašný rozdíl je vidět i na Fowlerovi, když s ním hraje Lovejoy, výborně zahráli všechny lajny, , první třetina patřila té druhé, pak se mi nejvíc líbila třetí, Rakell ohromně zesílil v soubojích, přes léto hodně zamakal, k tomu skvělý Silf a stálice Cogliano.

Teď nás čeká trojboj Toronto, Montreal, Ottawa ve 4 dnech, už tak máme výbornou pozici, ale nezlobil bych se, kdyby se nám z toho podařily vytěžit 2 výhry.
Jak je to vlastně se Sourayem? Nadobro finíto, nebo se letos vrátí?
Parda píše:Jak je to vlastně se Sourayem? Nadobro finíto, nebo se letos vrátí?
Ten už je out úplně, dvě operace zápěstí v jeho věku, to je prostě konec. Navíc mu končí smlouva, takže u nás konec a podle mě to zabalí i celkově.
tomasinho píše:Ten se stal pro mě stává novým Pennerem, mám konečně obětního beránka :clap:
no tak to prrrrr, Penner sa vedel postavit pred branku, prihrat a ked bolo treba aj vystrelit a podla mna lajna Penner - Getzlaf - Perry fungovala celkom dobre... Bourque ale nevie ani podrzat puk, nie to este zeby dal gol do odkrytej brany. drevo drevene.
mirak2 píše:no tak to prrrrr, Penner sa vedel postavit pred branku, prihrat a ked bolo treba aj vystrelit a podla mna lajna Penner - Getzlaf - Perry fungovala celkom dobre... Bourque ale nevie ani podrzat puk, nie to este zeby dal gol do odkrytej brany. drevo drevene.
To máš pravdu, ale to jenom proto, že Penner je znal a společně hráli ve vítězné sezoně. Penner nemá špatnou techniku, ale je tězce za zenitem, hlavně jeho bruslení je fakt úplně katastrofální. Proto jsem proti němu zbrojil, aby nezabíral místo mladším a lepším, jen kvůli tomu, že občas ví, co a jak G+P hrají.

Nemá tam co dělat ani Bourque, až se rozehraje v AHL Heatley, tak ho pěkně hodit na waiver a Danny do 1. lajny vyzkoušet.
Tak to je skoda ze jsem nevydrzel sledovat zapas dele nez jednu tretinu :-( Kamos slavil narozeniny, dosel jsem domu akorat na zacatek a po prvni tretine si rikam dam si slofika a vzbudil jsem se az v devet :-D Ale tak hlavne ze se vyhralo, Getzlaf mi dela radost :good:
Selly8 píše:Getzlaf mi dela radost
http://www.ocregister.com/ducks/leftove ... ushes.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobrý Stephensův článek o tom, jak nás teď Getzlaf tahá i při absenci Perryho. A pro mě tím hodnotnější díky tomu, s jakými křídly hraje.
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE