Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Atlantik píše:Tak nerikam, ze mi na tom nezalezi, ale ze by jsem mel plakat, to zas neee... :roll: Mam ted vazne uplne jine problemy jako hokej, ten je ted az na 2.miste. Jen mne dost nasere takovyhle zapas a hlavne kdyz vidim ze v nem nebylo vsechno koser...
Tak to jsis vybral špatný tým...zápasy Pens velmi často nejsou košer ;)
Aké pekné ráno :ejha:

To zas bude rečí, že? :smile03:
begbeee píše:Aké pekné ráno :ejha:

To zas bude rečí, že? :smile03:
Jak pekny spam begbee :yes:
Chtelo by to alespon ten zapas sledovat a pak objektivne priznat nektere veci... Jako ja jsem vazne nemel v planu tady vypisovat o poskozeni, piskali to hodne divne, ale 2-3 fauly hore-dolu na obou stranach, jeste i tu darovanou 5-ti minutovou presilovku bych snesl v pohode...
Ale pokud jde o neregulerni gol, ktery je navic velmi dulezity, tak to uz je na mne moc a jednoduse si nemuzu a musim vyjadrit svuj nazor. Nebo zavedeme v NHL novy typ golu ? Strely od modre s naslednym stouchanim do lapacek? Mohlo by to prinest vetsi golovy prumer, co vy na to?
atlantik ja ti neviem..5 min presilovka..ved my sme menej nebezpecny v presilovke ako 5 na 5 takze ta bola pre vas plus :D inak k zajacovi,pozrel som si to viackrat a vyslo mi ze..zajac siel po puku nie po lapacke(to nedokazem),fleury bol mimo brankovisko,seknutie to nebolo,myslim ze kontakt na brankara mimo brankovisko moze ale nemusi piskat rozhodca(toto zrejme ani nepostrehol) a fleuryho lapacka sa nejak moc lahko podvolila travisovej hokejke :ja_neviem: 3:1...gol ste nedali ani vy a nech sa rozculujes akokolvek prehrali ste po zasluhe(zas ste boli o kusok horsi tím) a ked vezmem do uvahy formu oboch mancaftov, taktento vysledok je este lepsi ako sa zda..
Tak já budu taky brečet Atlantiku.
První minuta posledního zápasu základní části minulé sezóny a naprosto neregulérní gól Rangers. Biron má dávno puk v lapačce, přesto do něj sekaj a dotlačej ho do brány, kde mu vypadne.
No a tento gól rozhodl, že výhodu domácího prostředí jste v prvním kole měli vy.

Tak z toho nedělej vědu a nech si tyhle frky až na play off. :good:
tak já jen tak zatleskám,jak jsem slíbil v topicu Canes-nezklamali jste..... :good: :clap:
Jo,nebylo by vubec spatne,kdyby jste je v play-off vypraskali.
Nemá cenu se dohadovat zda byl gol nebo ne. Pro mě je gol, když ho odpíská rozhodčí a to se stalo, tak není co nad tím debatit. Jinak zápas plný bojovnosti, jasná ukázka blížícího se play off. Doufám, že vyhrajem aspon ten další zápas s NJ. Ale z minulosti znám pár příkladů, že v základní části jeden tým dominoval nad druhým a pak v play off to bylo obráceně, tak nezbývá než věřit. Zatím však musím sportovně přiznat, že to na nas Devils umějí, holt nejsme Edmonton...Jediné pozitivum zápasu je autor golu a opět pěkný pohled na tabulku střelců
Tak hned jak jsem zapl tedka hokjforum jsem čekal že Atlantik zase bude brečet jak to rozhodčí zajebali :D :D :D o5 jsi nezklamal
Moje poslední přání před smrtí bude aby Atlantik někdy po prohře napsal že rozhodčí pískali pro obě strany stejně :clap: :clap: :clap:
zase opakuju....i když to v 1.kole nebude chci PENS chytnout v PO !!!!
martin83 píše:Nemá cenu se dohadovat zda byl gol nebo ne. Pro mě je gol, když ho odpíská rozhodčí a to se stalo, tak není co nad tím debatit.
jo Martine mám to stejný názor
Opet klasicky darecek od Devils, zapas s Islanders a prohra... Mirne podceneni tam bylo, uz jenom proto ze nechytal Brodeur. To je jenom nase stesti, ze takhle rozdavate body Edmontonu, Torontu, Caroline, Islanders a spol... Nas muzete porazit i 6-krat se skore 100-0, pokud divizi vyhraje pittsburgh, bude vam to na nic a vsechny vase vyhry nad nami budou prakticky vymazany. A tahle nevyrovnanost proti slabsim tymum vas muze mrzet mozna i v 1.kole playoffs. Jak jsem rikal, priorita c.1 pro Penguins je vyhrat divizi, tedy prohra NJD prijde vzdycky velmi vhod a ma pro nas v podstate stejnou hodnotu jako nase vyhry.
Díky Islanders!!!! Jinak Devils s Penguins mohou vyhrát šest bitev v základní části, klidně, ale nemají na to vyhrát válku v play off.
martin83 píše:Díky Islanders!!!! Jinak Devils s Penguins mohou vyhrát šest bitev v základní části, klidně, ale nemají na to vyhrát válku v play off.
Uvidíme. Základná časť ma už tak trochu prestáva zaujímať, treba doladiť formu na PO.
chalani od pens len sa utesujte bodmi od tento rok mizerne hrajucich tímov...PO je PO ale ked ste sa uz v 5 zapasoch nedokazali s nami k bodom ani len priblizit,tak sa mozte utesovat ze v potencionalnej PO serii sa vam ich podari ziskavat castejsie :roll: treba vediet porazat tych najlepsich...
Jo ale play off je jiná soutěž, to se tolikrát potvrdilo a věřím tomu i ted. Jisté ale je že, v prvním kole by se to nestalo. Spíše ve druhým a při troše štěstí možžno i ve finále konference, tak jako v roce 2001 tam jsme ale od Devils dostali. Pamatuju ale na rok 1999 kde Pens vyhráli v 1.kole v serii na 7 zápasů.
tak dva body od neletavcu. doufam ze ve stredu je dame. Dnesni zapas sem sice nevidel ale podle zapisu byly lajny dost zbesile namichany. Mozna by mel Lemaire u sestav zustat dyl nez tretinu pokud se zrovna neprosazuji. Bylo to nejak takhle
Kovy -Zajac - Zubrus
Parise - Elias - Langembruner
Rolston (kdo?) - Niedermayer - Clarkson
PLLL - McAmond- Palley

Jinak Skoula se ZATIM jevi docela dobre, snad mu to vydrzi
What a pass by Marty :eek2: :frajer2:
tak dneska zase doma s PENS
do zápasu nastoupíme v retro dresech!! bude tam zase zelená barva asi místo černé (jinak to asi nejde :D )
Marty by měl mít repliku stare masky ze kterou začínal...no jsem na to zvědavý :)
Martin #27 píše:tak dneska zase doma s PENS
do zápasu nastoupíme v retro dresech!! bude tam zase zelená barva asi místo černé (jinak to asi nejde :D )
Marty by měl mít repliku stare masky ze kterou začínal...no jsem na to zvědavý :)
ale co je jeste lepsi, ze nastoupi Paulie Martin
ku*va,tak ma sere ze toto neuvidim su tri dni v tyzdni ked nemozem sledovat hokej a samozrejme tento zapas padne na stredu... a to som sa nan tesil od zaciatku sezony..co uz, pozrem zo zaznamu..a neviete nieco o martinovi? cital som ze dnes nastupi a potom ze v ziadnom pripade zas tak neviem..snad zas dale dole tucniakov tak ako sme zvyknutí :wawe:
megaton píše:
Martin #27 píše:tak dneska zase doma s PENS
ale co je jeste lepsi, ze nastoupi Paulie Martin
jj kámo ted se na taky dívám...no paráda!! http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... ils_r.html
Už i na treninku se barvíme do retra
dunim píše:ku*va,tak ma sere ze toto neuvidim su tri dni v tyzdni ked nemozem sledovat hokej a samozrejme tento zapas padne na stredu... a to som sa nan tesil od zaciatku sezony..co uz, pozrem zo zaznamu..a neviete nieco o martinovi? cital som ze dnes nastupi a potom ze v ziadnom pripade zas tak neviem..snad zas dale dole tucniakov tak ako sme zvyknutí :wawe:
dnes nastoupi s tim ze Lemaire rika ze pro nej to bude lepsi jelikoz se nam proti neletavcum dari. proti torontu v planu jeho zarazeni neni pokud se sam Martin nevyjadri jinak (a taky samozrejme zalezi na jeho vykonosti a fyzicce)
nikde jsem se nedočetl kdo dneska bude sedět z beků megatone nevíš?
Martin #27 píše:nikde jsem se nedočetl kdo dneska bude sedět z beků megatone nevíš?
Dnes si nezahraji Fraser a Salmela (asi podle ocekavani)
megaton píše:
Martin #27 píše:nikde jsem se nedočetl kdo dneska bude sedět z beků megatone nevíš?
Dnes si nezahraji Fraser a Salmela (asi podle ocekavani)
Díky za info... PS: jo máš pravdu dalo se to čekat :)
DEVILS 6 : Pittsburgh 0

nebo

DEVILS 22 : pittsburgh 5
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS