Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kower píše:"Pocul som spravy o zaujme Bostonu, ale neuskutocnilo sa to," povedal Hossa. "Stale rad hram so Zdenom. Mozno jedneho dna opat. Uvidime." Myslim ze 1.jula po nom musime jednoznacne siahnut a davam tomu dost velke sance na uspech.
:o len dufam, ze to neboli klise odpovede na pred zapasove otazky pred stretnutim v Bostone... :sad2: ale ak by Majo putoval do Bostonu urcite by nebol proti..Zdeno, Savvy, ich byvaly a nas sucastny GM, ktory ma uz urcite v hlave plan ako co a najmä v lete :D

ale to je este daleko, dnes biiig match, dufam ze nam prenos bude klapat!, bodik beriem, ale 2 potesia este viac :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:

:groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave:
Zaciatok nam vysiel ako z ucebnice! Dufam, ze dnes si nepokazime statistiku a zapas vyhrame! Bruins pri 2-golovom vedeni v tejto sezone este v riadnom hracom case neprehrali a len raz prehrali po predlzeni takze minimalne 1 bod je nas... ale podla prvej tretiny mame jednoznacne na vyhru.
Obrázek 5:1 Obrázek Obrázek

1rd Period (shots on goal 11:10)

- uvodne minuty sa nesu v opatrnom tempe, aj ked mierna prevaha je na strane hosti..domacu svätynu haji Timm Thomas, na strane hosti Ty Conklin
- hra sa postupne vyrovnava a mackovia hrozia nebezpecnymi kontrami
- 09:49 :yahoo: Marco Sturm otvara ucet stretnutia..riesila sa taka nenapadna kontra 3:3, nahodil to tam tusim na branku Chcuk Kobasew (ktory mal nejake zdravotne problemy, ale nastupil od uvodu) a Marco takym nenapadnym tecom prekonava Conklina..jj, to sme potrebovali :good:
- najnebezpecnejsi hrac hosti jednoznacne Malkin, ktory casto zamestnava Timmyho, no ten pôsobi do tychto chvil istym dojmom
- 12:07 :yahoo: Marco Sturm pise svoju 2 golovu trefu :cool: tucniaci tam mali naznak zaujimavej sance, nenalozili s nou, do protiutoku sa dostal Marco a delovkou prekonava Conklina po 2x :thumbsup: (2A pise Metropolit) Ty si mozno môze spytovat svedomie, ale bola to dobre umiestnena trefa

Obrázek

- o par minut na to riesime 1 presilovkovu hru, ale bez vaznejsieho efektu, no kratko na to, nastreluje Phil Kessel tycku! :doh: az mi zazvonilo v usiach...skoda toho
- Malkin vo vylozenej sanci, Timmy lavym betonom "vykopava"..chyta ozaj v paradnej forme..v zavere presilova hra hosti bez nejakej vylozenej sance, takze mimoriadne priaznivy stav po uvodnej tretine
- samozrejme, urcite Vas bude zaujimat, ako si pocina Marian..v uvodnej tretine prakticky neviditelny, co je logicke, kedze riesi 1 zapas s novymi spoluhracmi..snad sa mu bude takto "darit" aj vo zvysnych 2 :cool:

2rd Period (shots on goal 9:8)

- 02:21 :yahoo: Zdenooo Chaaara tak typickou strelou,aj ked tusim nejako zvastne tecovanou nachytva po 3x Conklina na hruskach, ktory v zapäti prenechava hadam dalsiu golovu stafetu nahradnikovi Fleurymu :dance2: k Zdenovi, ten riesi z posl. 6Z -) 6G + 2A a nezadrzatelne tak slape po svoje osobne bodove maximum Obrázek
- hru mame absolutne pod kontrolou, tucniaci pôsobia bezradnym dojmom..ani ich 2 presilova hra neznamenala pre domacich ziadne zvysene nebezpecenstvo, aj ked ti si pocinali v naslednej vyhode rovnako
- 16:01 :yahoo: P.J. Axelsson dava Fleurymu naznamost aky je to pocit vytahovat puk zo svojej siete :cool: v tomto pripade si vsak u mna "gol" pise Marc Savard...vyhodeny puk z nasho obranneho pasma, jasny offside, no Savvy korculuje ako o dusu, je prvy puku, tvrdo (vraj ciste :| atakovany pri mantinely a zrazu sa komentatori vytesuju z golu :D az opakovacka ukazala, ze PJ osamoteny pred Fleurym zvysuje na relaxacnych 4.0 Shawn Thornton tam poriesil genialnu prihravku!
- zaverecnu 4 minutovku riesime v absolutnej pohodicke a aj ked sme sa uz v tejto sezone stretli s kadejakymi zazracnymi obratmi, dovolim si 100%ne tvrdit, ze pre dnesny zapas to nehrozi
- jo Marian pocas II tretiny opustil ladovu plochu...not specified..ale do III by mal opät naskocit, dnes vsak muka, tak ako cely tim :yes:

3rd Period (shots on goal ?:?)

- :sad2: zial, cekli to po II tretine na PHX - STL :? asi sa uz na to tucniacke utrpenie memohli pozerat :) nic to, to podstatne sme zhliadli, takze to bude urcite prijemne prebudzanie sa :thumbsup: ale nedami to a tak ladim radijko, aspon na par minut :)
cepi píše:- samozrejme, urcite Vas bude zaujimat, ako si pocina Marian..v uvodnej tretine prakticky neviditelny, co je logicke, kedze riesi 1 zapas s novymi spoluhracmi..snad sa mu bude takto "darit" aj vo zvysnych 2
Marian sa zranil takze jeho zaciatok v Pittsburgh-u je dost neprijemny... zatial nie je zname ci je to nieco male alebo vaznejsie.
Spet k zapasu s picburgom, dost dobra bitka Lucic vs Ruutu, komentatori trosku moc prehanali s vychvalovanim lucica ale dal viac ran.

http://www.hockeyfights.com/fights/41893
Co se děje cepi??? Ani se nepamatuju kdy si dělal naposledy on-line přenos :D :ja_neviem: :a_von:
MartinFC píše:Co se děje cepi??? Ani se nepamatuju kdy si dělal naposledy on-line přenos :D :ja_neviem: :a_von:
a toto bolo Martin co
cepi píše:Obrázek 5:1 Obrázek Obrázek
kuk hore :)

nestiahl by som moc, ale dnes by to i tak nemalo velky zmysel..prenos zacal v prijatelnom case

k zapasu: :censored: ma porazi, ak si Atlanta odvezie oba body! :evil: pri ich 2 gole sa jasne potvrdila "vychcana" hlaska nedas dostanes :evil: chlapcom nemam co vycitat, tlacia, mastia ich, ale Hedbergova branka je zakliata :( s dnesnou Atlantou pustat body by nebolo moc potesujuce...ale ak existuje dnes nejaka hokejova spravodlivost 2 body do Atlanty ist nemôzu :ee:
cepi píše:ak existuje dnes nejaka hokejova spravodlivost 2 body do Atlanty ist nemôzu :ee:
:yahoo: :yahoo: :yahoo: prave preto som nechcel Kessyho pustit!..skvela praca pri 2 gole, David Krejci v pade vyrovnava :clap: :clap: :clap: ten nas tlak je v zaverecnej tretine neskutocny :cool:

Bobby Holicek si taak koledoval o :bitka3: nebyt rozhodcov Zdeno Chara ho uz masti :box: v zavere ne taky faul na Zeeho a pistalka nema, nic to treba pridat v pp ci sn bodik navyse a bude to :good: ale aj bodik berieme..mimochodom atmosfera v TD Banknorth Garden paradna (vypredane!) skvely zazitok :yes:

ediiit: :yahoo: PHILL KESSEEEEEL ako inak, v sn :cool: :cool: :cool: a Tim Thomas to potom poriesil :thumbsup: ozaj paradny hokejovy zazitok s ceresnickou na torte v podobe 2 bodu navyse :biglol: fuu, ale Timmy tam v pp iny zakrok poriesil :lol2: :cool: ale tak zavaril si sam a Ilja ho za to skoro potrestal :x
Otazka na najblizsi mesiac. :?: :sad2: Zautocime este aj na prve miesto v conferencii :?: :good: Zatial stracame na momentalne prvy Montreal 5 a na New Jersey s Ottawou 4 body pricom mame o 2 zapasy menej ako tieto 3 tymy :cool: takze sa kludne este moze stat ze mackovia pojdu do play off z prveho miesta a hlavne ak im vydrzi momentalna forma aku maju :clap: :clap: :clap: go bruins go :clap: :clap: :clap:

:P :P :P :P :P :P :P :P :P
Ak mam pamat neklame, tak toto by mali byt nase (staro) nove roztlieskavacky: http://bruins.nhl.com/icegirls/bios.htm . Mne je najsympatickejsia Sydney (a nie preto, ze som v Sydney - v meste - aby nedoslo k omylu :roll: )
Obrázek

Ani Whitney nie je zla :)
Obrázek
Po deadline sa potvrdzuje to o com sa len spekulovalo - GM Bruins odmietol vymenit Kessela v baliku za Mariana Hossu. Udajne by to bolo pre Bruins velmi drahe.
Skorpion píše:Ak mam pamat neklame, tak toto by mali byt nase (staro) nove roztlieskavacky: http://bruins.nhl.com/icegirls/bios.htm . Mne je najsympatickejsia Sydney (a nie preto, ze som v Sydney - v meste - aby nedoslo k omylu :roll: )

Ani Whitney nie je zla :)
mas dobry v kus ta sydney je fakt na spapanie :oops: ostatne sa mi vobec nelubia :thumbsdown:
P.S.: dnes v noci na stanici Sport 1 je priamy prenos zo zapasu Medvedikov vo Washingtone takze natavit budiky :yahoo: :biglol: :biglol: :biglol:
Myslím,že bude lepší to radši ani nevidět!!! :shock: :shock: :shock: Není odehráno ještě ani 10min a bilance Bostonu je 1střela na bránu a 4kusy za zády Timmyho!!!! Nechápu NIC!!! :o
:o To už je na ručníček,Auld už dostal taky jednoho a Saša píše hattrick!!! :frajer2:
Snad Caps trochu poleví,jinak to vypadá na DESÍTKU! :roll:
Baffy píše:Myslím,že bude lepší to radši ani nevidět!!! :shock: :shock: :shock: Není odehráno ještě ani 10min a bilance Bostonu je 1střela na bránu a 4kusy za zády Timmyho!!!! Nechápu NIC!!! :o
:o To už je na ručníček,Auld už dostal taky jednoho a Saša píše hattrick!!! :frajer2:
Snad Caps trochu poleví,jinak to vypadá na DESÍTKU! :roll:
No dnešný zápas, hráčom Bostonu, vôbec nevyšiel.V 3 tretine už prehrávajú 9:2 a Saša už má 5 bodov ,za 3 goly a 2 asistencie. :o
Na tento zapas treba co najskor zabudnut a doma uhrat 2 body... do brany musi ist Auld, lebo Timmy zase nebol vo svojej kozi... no celkovo sme hrali otrasne!!!
No, někdy se hold nezadaří. Washington rozhodl už v první třetině- výsledek 6:0 a zápas se dohrával už jen z povinnosti. :shock: Ovechkin 5 bodů (i když to taký překvapení nejni, ten sbírá body furt :D )
Philly-The Scud píše:Všem fandům Bruins upřímnou soustrast........ :wink: !!!!
asi tak nějak :roll:
Thomasove stats po tomhle zápasu půjdou dost dolů, škoda, nechybělo mu moc na první místo v celé NHL.
no veru, pripajem sa :)

dnes asi cepi nebude mat najlepsiu naladu. ani v KTL sa nejak nezadarilo... :angel:
tie vysledky s montrealom sa asi prenasaju cez hueta aj na washington. teda este mozno ze to bolo naviazane na hueta a teraz s montrealom budu vyhravat.
:( No to tedy musel být nářez.V podstatě,ale porážka medvědům až tolik neublížila.Všichni ostatní v divizi ztratili body taky.Moji HABS :evil: ,ale i Ottawa a den předtím Buffalo.Zatim jsou medvědi na postupových příčkách,takže panika není vůbec na místě!!!To se někdy přihodí!!!
Správně jak tady někdo napsal.Hodit nepovedený zápas za hlavu a pokračovat v krasojízdě.Někdy je prostě,,den blbec",kdy se nic nedaří vůbec nic !!!!!
poriadne sme dostali po nise to aby sme si nemysleli ze sme naj :x :sad2:
hehe, ako to tu hned ozilo ked sa take :eek2: udialo :lol2:

môj nazor s troskou nadsazky, aj ked mysleny absolutne uprimne, od serdca jak se vravi :) vdaka Caps za to, ze nam takto nalozili :yes: spomenul to tu okrajovo thornton, ja len doplnim, ze radsej dostat takuto nakladacku ako puknut o 1,2 goly a chalani si tak po predoslych vysledkoch uvedomia, ze ich caka este narocna cesta smerom k PO a jedna taka n ahubu si myslim prisla v ten najidealnejsi cas :thumbsup:

mrzi ma akurat to, co tu spomenul leci, ze Timmy si jedinym zapasom pokazil celkove statistiky :( zaujimavostou na ktorej som sa pobavil bol fakt, ze taky Zdeno Chara riesil po zapase +/- 0 a Phil Kessel dokonca +1 :cool:

k "bitke" Chara vs. Brashear..0 bodov, Donald sa akoby povesil na Zdena a ten padol..ale ihned potom ako Zdeno povstal, povzbudivo zatlieskal smerom k svojej striedacke, aby sa chalani oklepali z rychlych uvodnych 2 golovych knokautov, no to este ani sam netusil, ze to pôjde este rychlejsie :x

pohodka, po (vitaznom) zapase s Floridou sa na vsetko zabudne..chalani sice riesia po vcerajsku dalsi match, ale predpokladam, ze po uvodnej tretine vo Washingtone to uz viac menej zabalili (ja som to zabalil po 2 gole Caps..) a väcsina z nich bola uz myslou v zapase proti Floride..bodovat v tomto zapase je povinnostou :!: a mal by som byt pri tom :frajer2:
Dovolím si říct, že dnes téměř jistě vyhrajete. Podruhý na domácí půdě prohrát s Floridou si nemůžete dovolit a ani nedovolíte. Mělo by vám prospět i to, že Panthers sezónu téměř odpískali.
Tak to se musím taky přidat se soustrastí medvědi :o :o Taková nakládačka to je tedy překvápko. :thumbsdown:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS