Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Podle me ten zakrok Cartera byl zbytecny, protoze prisel pozde, ale nejaka svinarna to snad nebyla. Kdyby v te uplne posledni fazi trosku nezvedl loket tak by nikdo nemohl rict ani slovo.
Selly8 píše:Podle me ten zakrok Cartera byl zbytecny, protoze prisel pozde, ale nejaka svinarna to snad nebyla. Kdyby v te uplne posledni fazi trosku nezvedl loket tak by nikdo nemohl rict ani slovo.
Neostáva nič iné, len súhlasiť.
begbeee píše:
Selly8 píše:Podle me ten zakrok Cartera byl zbytecny, protoze prisel pozde, ale nejaka svinarna to snad nebyla. Kdyby v te uplne posledni fazi trosku nezvedl loket tak by nikdo nemohl rict ani slovo.
uz sem to psal do fora NJD ale dam to i sem:

tak jde hlavne o to ze nekterym hracum proste chybi respekt. a nevim proc ale hlavne se mi vybavujou hraci phili. Richards malem zabil Bootha, Pronger chtel uriznout nohu brusli, Carcilio je podobnej vypatlanec jako Avery, Emery to nema asi v hlave taky uplne v poradku, o inteligenci Hartnela toho bylo taky napsano mnoho. ted Carter zcela ZBYTECNE trefil Salmelu do hlavy nebo ono je vlastne jedno kam ale v plny rychlosti zezadu kdyz ho Salmela nemohl videt. a kecy ze nechtel zranit, ze takovej neni? to at si necha pro kamarad Richardse.
megaton píše:
begbeee píše:
uz sem to psal do fora NJD ale dam to i sem:

tak jde hlavne o to ze nekterym hracum proste chybi respekt. a nevim proc ale hlavne se mi vybavujou hraci phili. Richards malem zabil Bootha, Pronger chtel uriznout nohu brusli, Carcilio je podobnej vypatlanec jako Avery, Emery to nema asi v hlave taky uplne v poradku, o inteligenci Hartnela toho bylo taky napsano mnoho. ted Carter zcela ZBYTECNE trefil Salmelu do hlavy nebo ono je vlastne jedno kam ale v plny rychlosti zezadu kdyz ho Salmela nemohl videt. a kecy ze nechtel zranit, ze takovej neni? to at si necha pro kamarad Richardse.
A ty si takové kecy nech klidně pro sebe;) Nic o Phile nevíš tak nevím proč tady cpeš nějaké moudrá a tvoje předsudky, Carter se do soubojů skoro vůbec nepouští, což je jeho slabinou a stejně ho trefil dokonale čistě. Takový Stevens to byla hotová ukázka respektu co? když prakticky zničil karieru Lindrosovi. Cormier to byl takový chudáček, co mu to prostě jen ujelo, jinak je sladký. Takových zákroků jako udělal Carter jsou spousty a tito hiteři jsou uznávání viz. Phaneuf, ale jakmile to udělá zlá Flyers tak je to hnedka hovado, už jste stím trapní a přesně jsem to čekal..Carcillo je uplně jiný než Avery, poslední dobou se více věnuje hokeji a jde to vidět na jeho produktivitě, idealní hráč v checking line, Avery je hlavně provokatér to je rozdíl. Emery to nemá v hlavě v pořádku proč? Že byl v Ottawě problémový ??? To často byvájí mladí hráči, kteří se rychle stanou hvězdami. Prosím napiš mi o Harnelově inteligenci jo a né takové kecy jedna babka povídala... Harnell je bavič týmu o tom žádná, ale prosím pošli mi článek kde se rozebírá jeho inteligence. O Prongerově uříznutí nohy nic nevím ;) Hlavně že
to muzu ale to by pak popiralo smysl fora, ne?????
megaton píše:to muzu ale to by pak popiralo smysl fora, ne?????
To jo, ale vymýšlet kraviny a pořád dokola omílat naučené stereotypy je už na hlavu. To je stejné jako by vám pořád psal, že jste antihokejtown a že váš hokej patří mezi TOP hnus NHL a že Brouder patří mezi nejarogatnější hráče NHL posledních let....
neis píše:
megaton píše:to muzu ale to by pak popiralo smysl fora, ne?????
To jo, ale vymýšlet kraviny a pořád dokola omílat naučené stereotypy je už na hlavu. To je stejné jako by vám pořád psal, že jste antihokejtown a že váš hokej patří mezi TOP hnus NHL a že Brouder patří mezi nejarogatnější hráče NHL posledních let....
a ja bych ti v tom nebranil... aspis bych argumentoval
Já jsem ti argumentoval myslím dost ;)
neis píše:Já jsem ti argumentoval myslím dost ;)
ok, nechci se hadat. jen me proste sere to nazyvat kristalove cistym
megaton píše:
neis píše:Já jsem ti argumentoval myslím dost ;)
ok, nechci se hadat. jen me proste sere to nazyvat kristalove cistym
Vklidu, mě jen už ty předsudky vytáčí, i když se to za poslední roky zlepšílo, tak se pořád toho přívlastku "zlá" Flyers nezbavíme...
Ray Emery má potíže s kyčlí a brzy bude potřebovat operaci. Zda bude moci chvíli hrát přes zranění zatím není jasné. zdroj nhlpro.cz

Takže je jisté, že budeme usilovat o nějakého brankáře. Turca snad néé, to je extra přeceňovaný brankář. Lehtonen by byl parádní, ale to jeho zdraví =( Takže nejideálnější by byl Halák, ale tam není nic jistého při jeho aktuální formě může jít klidně z MTL Price nebo nikdo. Někde jsem četl, že máme zájem i o vancouverského Schneidera, ale my potřebujeme zkušenjšího borce. Jisté je, že někdo přijít musí...
Lehtonen v Dallasu. ze by Turco ve Phile?
Nee to se nesmí stát, Turca néééé........

Údajně probíhají jednání s CGY, ale nevím co by nám mohli nabídnout...
Tak pojď Turcie, již se na tebe těším :yes: :good: :yes: !!!!
Vždyť je to lama...ale pokud přece přijde, tak možná jen za nějaký draft pick, takže to by i šlo....ale jinak ani náhodou
Turcie je kvalitní gólman, současný plat je přemrštěný, ale já tohoto chlapíka mám rád a domnívám se že je hodně dobrý. Pro nás by bylo hlavní to, že předloni dokázal (konečně), že umí zachytat také v PO. Nevím jak by to případně Holmy vymyslel, protože bychom měli 4 gólmany, každopádně na PO dvojice Turcie-Eminem případně Turcie-Leightoňák, to by bylo dosti fajné. Boucher by měl odejít !!!!
Někde sem četl, že by to mělo být snad Turco za Briera :ja_neviem:
Kdyby to bylo za Briera tak bych to bral hnedka, nešlo by totiž ani tak o Turca jako o uvolnění caphitu, což by bylo skvělé...
No asi tak. Turco má cap hit 5,7 mil. a Briere 6,5 mil. Navíc Briere trpí tušim dost často na třísla, takže za sezonu odehraje cca 50-60 zápasů.
Hlavní je, že Turcovi končí smlouvá, takž byl dostal hnedka pápá nebo by musel hodně slevit. Takže 6,5 mil volných to by byla nádhera...
Ano, to by šlo, ale v tom případě by za Brierea musel někdo bezpodmínečně přijít, hráč min. 2. lajny, žádné ořezávátko !!!
ENGLAND-PHILLY píše:Ano, to by šlo, ale v tom případě by za Brierea musel někdo bezpodmínečně přijít, hráč min. 2. lajny, žádné ořezávátko !!!
to se mi nezda, Dallas uz vyhlasil, respektive majitel, ze se bude setrit tak si neumim moc predstavit ze by brali Briera kterej ma 6,5 mega jeste na tri sezony, vzhledem k tomu ze potrebujou podepsat Neila, Brunnstroma, Grossmana, Lehtonena a treba i Otta nebo Lehtinena s Modanem (ale ty dva dedy uz asi ne), podle me by sel tak za draft nebo nejakyho farmare, treba poslete Leino dal
Taky se mi to nezdá, stejně jako 99% spekulací ;)
neis píše:Taky se mi to nezdá, stejně jako 99% spekulací ;)
pravda kdo by rekl ze kovy skonci v NJD :)
Leino bude asi součást nějakého tradu, jinak se mi nezdá, že by ho Peter ještě nevyzkoušel. Dneska taky nemá nastoupit. Dnes má z Gagnem a Richardsem hrát Carsy, to jsem teda zvědav, určitě tam zahraje lépe než Powe ;)

edit: Teďka mě napadlo, že spíše Flyers vymění nějaké forwarda za golmana nebo beka a potom se Leino dostane na soupisku...něco se chystá :clap: Jenom pořádn netuším, co by nám mohli Ohničky nabídnout, mě se tam až na jejich hvězdy nikdo nelibí...
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS