Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Reeper.89 píše:“Sometimes when I went into the boards I would have to lose the battle because I knew if I put my shoulder a certain way it would kind of pop out. Now I won’t have that.”

- Edmonton's Taylor Hall on his shoulder, which underwent surgery this off-season.
Kiež by to mohol povedať aj Hemský...
Happy birthday Sam Gagner..

Doufám, že nám v příští sezóně konečně ukážeš něco víc jak 40 bodů..
How would an NHL lockout impact a young team like the Edmonton Oilers?

http://blogs.edmontonjournal.com/2012/0 ... on-oilers/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaky je vas nazor na Hallovu smlouvu? 7let/42m 6m/rok... ja si mylsim, ze to je moc. Jak delka smlouvy, tak jeji vyse. 5let bych dal jako strop s platem 5m, mozna 5,5 max...

Ted jsem zvedavy na Ebsovu smlouvu
Ta zmluva je hlavne demotivacna pre tak mladeho hraca.
Za 1. Je to moc..

Za 2. jak napsal Mitch..

Jsem zvědav co dostane Eberle, ale tuším něco podobného jako je tohle..
Hall je najlepší puck possession game hráč v podpriemernom tíme, už mohol dosiahnuť na 36 gólov a dnes sa proste za potenciál platí. Problémom môžu byť hlavne zranenia, nie kvalita hráča či morálka, on mi tak nikdy nepripadal, i keď človek nikdy nevie, pravda. Pokiaľ ide o Eberleho, ktorý bude mať už 23, ráta sa s o čosi menšou čiastkou a menším počtom rokov, z toho čo som počul. Je to aj logické, nepredpokladá sa, že také sezóny bude opakovať s pravidelnosťou aj keď by som mu to veľmi prial. Skôr ma zaujíma, kto pôjde za nejaký ten rok z kola von, prečo práve on a či sa dovtedy stihne spraviť úspech, aby bola táto "lotériová stratégia" "snide smile" Tambelliniho úspešná.
Getzo5 píše:Hall je najlepší puck possession game hráč v podpriemernom tíme, už mohol dosiahnuť na 36 gólov a dnes sa proste za potenciál platí. Problémom môžu byť hlavne zranenia, nie kvalita hráča či morálka, on mi tak nikdy nepripadal, i keď človek nikdy nevie, pravda. Pokiaľ ide o Eberleho, ktorý bude mať už 23, ráta sa s o čosi menšou čiastkou a menším počtom rokov, z toho čo som počul. Je to aj logické, nepredpokladá sa, že také sezóny bude opakovať s pravidelnosťou aj keď by som mu to veľmi prial. Skôr ma zaujíma, kto pôjde za nejaký ten rok z kola von, prečo práve on a či sa dovtedy stihne spraviť úspech, aby bola táto "lotériová stratégia" "snide smile" Tambelliniho úspešná.
Nikdy nevíte, jak se věci ve sportu vyvinou.. vlastně, s tou smlouvou máš pravdu. Dostal zaplaceno za potenciál. Sice je často zraněn ale, kdo ví, třeba bude odteď železným mužem. v NHL GM musí riskovat a riskují mnohdy i často a někdy i .. zbytečně. Tenhle krok za rozumnou částku na 7 let by průser být nemusel, naopak, pokud Hall naplní potenciál, může to být kauf jak prase. Hodnotit smlouvy je vůbec těžké. Podívejte na takového Ovechkina. Kdo by čekal, že půjde tak dolů. Stejně tak ale není nikde napsáno, že už nepůjde nahoru. V tom to je, podepisovat rozumné částky na rozumnou dobu. A potom, co jsem se nad tím zamyslel my přijde, že tohle rozumné je. ČTakže, nakonec jsem spokojen. Hallovi tedy přeju hlavně hodně zdraví.

V čem však s Getzem nesouhasím či souhlasit nechci je Eberle.
Getzo5 píše:Je to aj logické, nepredpokladá sa, že také sezóny bude opakovať s pravidelnosťou aj keď by som mu to veľmi prial.
Eberle je zrozen pro rozhodující události v hokeji.. Je to hráč, který je v nutnou chvíli ve správném místě a zarazí soupeři smrtící ránu. Nebyl to Hall, ani RNH .. byl to Eberle, kdo táhl tým aspoň k nějakým vítězstvím. Dřel do úmoru, střílel góly, nahrával.. 2. rokem už vyhrál bodování klubu. Všude kde hrál byl tahoun a ukazuje to i u Oilers. Tomuhle klukovi věřím, že udrží svou výkonnost na 70+ bodech na sezónu, pokud bude zdravý. Jasný, mohou přijít krize, každý si jimi projde ale jestli je v poslední době u nás hráč, kterému věřím a kolem kterého bych stavě tým, tak je to Jordan.

:thumbsup: pochvala Steveovi a Andrejovi.

Obrázek

Popravde mi NHL ani veľmi nechýba, už sa však nemôžem dočkať ako bude podobné góly strieľať tam. :wub:
Tak pro Oilers je vyluka nejspis to "nejlepsi" co je mohlo potkat - mladi hraci nebudou pendlovat mezi farmou a nhl (Lander, Hartikainen, Paajarvi, Marincin...). Schultz ma cas se szit s tymem, Hall RNH i Ebs dostanou sezonu u senioru (sezonu, kde nebudou za outsidery). Myslim ze je to poradne zoceli. To same se da rict o Yakovi v rusku...

Navic se ukroji dalsi rok s Horcoffovy smlouvy..
Tak fans Oilers musíte byť riadne spokojný s doterajšími výkonmi Justina Schultza v ahl... Pekne sa mu tam darí. Tak isto aj Eberle hrá dobre :)
Obavam sa ze pitak ma pravdu.
mitch píše:Obavam sa ze pitak ma pravdu.
To má :wink:
uplakanec jakupov sa vyborne hodi do oilers :lol2: buuu oni hraju spinavo ti kanadania.
do skratenej sezony s vybornym utokom, vyvijajucou sa obranou a priemerom v brane...

utok je na dobrej ceste, Eberle s Hallom sa upisali timu, pretoze veria v jeho vzostup, a oni su prave ti hraci ktori su jeho zakladom a oni to vedia a chcu byt jeho sucastou :yes: v Oklahome sa vyborne dari Jordymu, je naproduktivnejsim hracom timu, takisto Hall s Nugeom :good: , neviem ako s Yakupovom, kde bude hrat, ale stale si nemozem pomoct, je dobry, nepopieram, ale, priznam sa po osobnej stranke je naozaj lepsie ked ho nevidim :giggle: , jeho vymena by ma teda urcite neurazila...

v obrane je to takisto na dobrej ceste, na farme sa dari Schultzovi, je dokonca druhym najproduktivnejsim hracom timu, dobra statistika +/-, z prospektov vyzdvihnem Marincina, takisto dobra statistika +/-, 13 bodov je pekne cislo, myslim si vsak ze zmeny v defenzive by bodli, to rozhodne :hmm:

Dubnyk v brane taky priemer, neviem, co k nemu napisat, Chabibulin je uz stary, urcite by aj s tymto trebalo nieco robit...

takze, stale je pred nami dost prace, ale mame spravny smer, len v nom pokracovat, zbavit sa tych ktori nemaju prinos pre tim...Horcoff ako kapitan?? :hroza:

tesim sa, naozaj sa velmi tesim, dufam ze budeme napredovat, ono to prinesie svoje ovocie :tlap:

this is oil country so go on Oilers :fan:
ja osobne Dubnykovi verim, dufam, ze bude uz jasnou jednotkou. Khabiho uz tych par mesiacov preckame, potom bude UFA a :ahoj: btw Devan ma aj novu masku, ktora je :good: ale kedze masky su cepiho parketa, nebudem ju tu este ukazovat a necham to na neho, ked da dokopy vsetky :angel:

Ryan Jones je bohuzial zraneny a zahra si az vo februari. Budeme ho teda musiet v tretej lajne nahradit. V tomto pripade Hartikainen > Paajarvi.

Hockeygirl, veru Horcoff ako kapitan nam nesmakuje asi nikomu. Je tu sanca vykupit ho zo zmluvy, ale nepredpokladam, ze nas antiakcny GM by to urobil. :)

Sports Illustrated nas dali v power rankingoch na 3. miesto :D :sok: no, zostanme pri zemi, su to len power rankingy.
skratena sezona je o niecom inom ako normalna, musis mat formu odzaciatku, lebo potom uz to nedobehnes, a myslim, ze prave taky tim ako je Oilers by to mohol vyuzit, hraci prvej formacie su rozohrati, tam by to malo slapat, a hoci su nejake medzery, mohlo by sa nieco podarit, podla to vyzera velmi dobre, verim im, ze to do playoff daju a aj dalej :wink2:
ten Jones, tak postihla ho smola, puk mu trafil oko a to uz nie je sranda, esteze dokazal rychlo zareagovat lebo to mohlo byt aj horsie, ono potom si clovek uvedomi, len skoda ze sa musi nieco stat aby na to clovek prisiel, bez plexiskla sa teraz na lad uz nevyberie :) , no co uz, nahradi ho asi Hartikainen, len sa nech do konca februara vrati :yes:

:lol3: dobre im dal. Aspoň niekto má rozum i štipku humoru.
takze v kempe mame...
G - Dubnyk, Khabibullin
D - Peckham, Petry, Potter, N. Schultz, J. Schultz, Smid, Teubert, Whitney, Sutton
F - Belanger, Eager, Eberle, Gagner, Hall, Hartikainen, Hemsky, Horcoff, Hordichuk, RNH, Paajarvi, Petrell, Smyth, VandeVelde, Yakupov, Jones

Sutton, Jones zraneni a udajne ma nieco aj Khabi. Snad sa da do poriadku, potrebujeme oboch brankarov fit, pri tomto divokom rozpise sa budu musiet casto striedat.
Na prelome februara a marca mame 9 zapasovy trip :scare:

Getzo: Ryan to veru vystihol :giggle:
Velmi odbrá výměna pro Oilers: 3. kolo draftu putuje do Dallasu za beka Marka Fistrica :thumbsup: Spolehlivý defenzák, do třetího páru ideální. Loni měl v 60ti zápasech 235 hitů.
suhlasim, to sa celkom vydarilo. Masina na hity :slintac: , okrem toho aj dobre blokuje strely. Za 1,4 melona s tym, ze po sezone bude UFA, nemame co stratit (ak sa tento pokus nevydari, moze sa prestahovat do Vancouvru :rofl: ). Potesi aj to, ze je to edmontonsky rodak, takze o motivaciu sa u neho bat nemusime.
jj Fistrc super (navic, kdyz to vypada, ze Sutton si letos nezahraje:/)
pitak píše:jj Fistrc super (navic, kdyz to vypada, ze Sutton si letos nezahraje:/)
nj, Sutton sezonu nestihne. Navyse sa zranil aj Peckham.
Btw objavili sa informacie, ze budeme menit kapitana :thumbsup:
Čo nie je až také prekvapenie. Na Horcoffa asi bude využitý amnesty buyout.

:noway: Schultz je real deal. Som skôr zvedavý na jeho obranu v NHL.
arek píše:
pitak píše:jj Fistrc super (navic, kdyz to vypada, ze Sutton si letos nezahraje:/)
nj, Sutton sezonu nestihne. Navyse sa zranil aj Peckham.
Btw objavili sa informacie, ze budeme menit kapitana :thumbsup:
kapitana? :pray: no konecne, a uz su aj nejake predpoklady ze kto to bude?
3198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE