Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Koivu / Boyes + Sobotka :giggle: ehm no....
tak som sa pustil do velkej vymeny...teda ak prejde :) tazko povedat, co mi prinesie do dalsich zapasov, ale snad si nepohorsim, prave naopak....som si myslel, ze Leino ma prekvapi tak, ako Lupul, ktohovie, mozno sa casom prebudi, ale uz som nemal trpezlivost....od Berglunda som cakal sice viac, ale nejako vyrazne nesklamal a ma tendenciu zlepsovat sa.......Bowme bol taky doplnok, kedze Ohlund ma k nemu celkom blizky vztah :)
zameral som sa na Koiva, divosi vela golov nedavaju, ale v jeho pripade si vyrazne pomôzem v ramci FW, pricom presilovkove body by mohli tiez ponaskakovat...podobne ako v pripade Hamhuisa....kompenzacia za Bowmeho ok

inak Ohlund hyri inou prestupovou aktivitou :cool: by ma zaujimalo, kolko pôvodnych hracov mu zostalo od live draftu... :lol2:

takze v G to bude bieda :panika: nic to, treba zabojovat v inych stats / dejf :kop:
cepi statisticky je ten tvoj trejd horsi ako moj..ked ten tvoj trejd prejde tak asi zjem kefu a tebe pogratulujem za trejd roku
cepi píše: inak Ohlund hyri inou prestupovou aktivitou :cool: by ma zaujimalo, kolko pôvodnych hracov mu zostalo od live draftu... :lol2:
Edler, Campbell zatial dobré picky a ešte Burrows a Bertuzzi. To je všetko čo mi zostalo :dudo: . Už som chcel prestať ale všetko sa mi začalo kaziť tými zraneniami, za pár týždnov si to namierili na IR , Alfredsson, Enstrom, Connolly, Upshall, Morrison, Reimer, Bertuzzi a DTD boli aj Latendresse a Burrows, takže polovica tímu bola zranená a tá druhá polovica boli hráči Canucks, takto som to nemohol nechať, a preto mi vyhovuje aj trejd 2 za 1 hráča, zíde sa mi každý zdravý hráč...

Antonor píše:cepi statisticky je ten tvoj trejd horsi ako moj..ked ten tvoj trejd prejde tak asi zjem kefu a tebe pogratulujem za trejd roku
No ja som s tým čo som získal spokojný, získal som 2 TOP 6 hráčov a Berglund je aj trochu oblúbenec a švéd :). Ty by si ponúkol 2 hráčov ktorý momentálne hrajú 3. a 4. útok. To by som nezobral NIKDY a podla tebe je to 100x lepší trejd, nuž každý má asi iné hodnoty pre hráčov... Ja a cepi sme spokojný a to je asi hlavné,nie?
Antonor píše:cepi statisticky je ten tvoj trejd horsi ako moj..ked ten tvoj trejd prejde tak asi zjem kefu a tebe pogratulujem za trejd roku
:nono: treba sa pozerat na trejdy aj z pohladu predoslych sezon....Leina by som si asi nevzal do timu, ak by mu to tak neslo vo Philke a v BUF od neho ocakavaju nieco podobne....stale dostava dostatok prilezitosti, ano Boyesovi sa momentalne dari viac, ale jeho miesto je niekde inde...aj platovo...Sobotka, hrac 3-4 lajny? sem tam povykoci vyssie, ale nic viac....u nas v Bostone bol len do poctu....a Berglund ma u bluesmanov predsa len inu poziicu....ak by to bolo opacne, nestrannne,bez debaty by som skôr prikyvol na Berglunda + Leina / ako Boyesa a Sobotku.....ta vymena medzi nami nepresla na 1x, najskôr nejake tie pm a potom sa to doladovalo priamo v yahoo...stale je to na 2 GM, ci si tlapnu, al. nie.....nemyslim si, ze som Ohlundovi prihodil vrecia pukov :nono:
ja si myslim ze ano....zatial som nevidel minimalne stastiticky asi ani jeden pre Ohlunda vyhodny trejd...a toto to uplne zabilo...ziskas skveleho na buly Koiva a veelmi slusny nahravac +velmi slusne produktivnehu obrancu+si niekoho este stiahnes z volnych hracou...a on ziska co? troch hracou nehraju dokopy nic...a predosle sezony su naprd...Sobotka hrac 3-4 lajny? mozno v Bostone ale nie v St.Louis
Sobotka = 3.lajna, po boku s Arnottom + Langenbrunnerom....Berglund riesi C 2 lajny, pravidelne vhadzovania, takze tam Ohlund az tak extremne nestrati
Boyes = 3 - 4 lajna....v zapase proti Habs, odohral necelych 10 minut....Leino - 17 minut....tento hrac riesi 6.000.....naskakuje do 1, resp. 2 formacie a horsie to uz v jeho pripade byt nemôze....vsetko ukaze cas, samozrejme, na trejd nepristupim, ked si myslim, ze pre mna nebude vyhodny, logicke, ale s Boyesom a Sobotkom si sotva mohol uspiet....
Antonor píše:zatial som nevidel minimalne stastiticky asi ani jeden pre Ohlunda vyhodny trejd
Tak napríklad Enstrom a Little nahrali v mojom tíme spolu už 12b a to je Tobi dlhodobo mimo a Kovy má zatial 9b a z toho 3 nahral ešte pre mňa :giggle: . Booth za Setoguchiho, Booth začal príšerne a Seto šlapal, ale situácia sa otáča, pozri si štatistiky teraz, Booth v 10 zápasoch vo Vancouveri 7 bodov a 1 mal z Floridy a Setoguchi má v 17 zápasoch bodov 8, neprerobil som ani tu. Hamhuisa som získal za Tyutina, Dan sa rozbehol práve po trejde a 6 zo svojich 9 bodov získal u mňa, Fedor má u dejfa asi 5, další vyrovnaný trejd. Hudlera som vymenil za Higginsa na body odvtedy 5:3 pre mňa.
Velká výmena so Sellym tiež nedopadla pre mňa zle, už pred výmenou som písal že Hechta hned vymením za FA hráča, a z pomedzi FA som nakoniec vytiahol aj Hodgsona... Takže Hank 20b + Kronwall 7 + Hodgson 9 a Selly Nash s Marchandom po 12 a Letang 14, takže je to 36 ku 38, zas tak vela som neprerobil... Len 2 trejdy vyzerajú pre mňa zatial zle, Tanguay za Connollyho, Tangs nazbieral od výmeny len 3b, nič super, Tim by sa mal vrátiť už vo štvrtok a môže to byť ešte zaujímavý "duel" . No a jediný fail bol trejd Luonga za Reimera, zatial.
ale Goc prekvapuje zatiaľ :good:
no je potom smutne ze Berglund+Leino tolko hraju a maju take stastitiky...to moj Boyes ktory je v 4.formacii a Sobotka v tretej su na tom podobne :) ze co podobne..ale lepsie! :giggle:
Antonor píše:no je potom smutne ze Berglund+Leino tolko hraju a maju take stastitiky...to moj Boyes ktory je v 4.formacii a Sobotka v tretej su na tom podobne :) ze co podobne..ale lepsie! :giggle:
zatial :) sezona je dlha :wink:
Joe S. píše:ale Goc prekvapuje zatiaľ :good:
toho si mi vyfukol :fucker: ked si dobre spominam, si ho zobral z FA, je tak?
Ohlund a preco vlastne si do trejdu zahrnul Hamhuisa ktoremu to tak ide za Bouwmeestra, ktory marne hlada formu?? Koivu :arrow: Leino+Berglund by som nechal to sa eset celkom da...ale v tejto podobe
Komisári, pošlite mi PM s vyjadrením ohľadom toho horúceho trejdu. Okrem cepiho a Antonora.
Lukas33 píše:Komisári, pošlite mi PM s vyjadrením ohľadom toho horúceho trejdu. Okrem cepiho a Antonora.
:D
uz to necham tak komisia rozhodne :) moj nazor som asi dostatocne vyjadril
Antonor píše:Ohlund a preco vlastne si do trejdu zahrnul Hamhuisa ktoremu to tak ide za Bouwmeestra, ktory marne hlada formu?? Koivu :arrow: Leino+Berglund by som nechal to sa eset celkom da...ale v tejto podobe
Už len z toho dôvodu že som chcel trochu zredukovať ten počet kosatiek v tíme, Hamhuis je hlavne defenzívny zadák, mal teraz štastie že Salo bol niekolko zápasov mimo a tak hral aj v luxusnej 1. PP formácii, v PP nahrabal body, myslím že pomaly mu pôjde ten PP čas dole a vráti sa to do normálu kde jeho cena iste nie je ovela vyššia ako J-Boa.
Osobne si myslím že aj tento trejd bude nakoniec štatisticky zhruba vyrovnaný, ja dávam len férové ponuky a natom mojom zhrnutí je to aj celkom vidieť že bodovo dosť vyrovnané, len zdravie hrá trochu proti mne :? .
cepi píše:
Joe S. píše:ale Goc prekvapuje zatiaľ :good:
toho si mi vyfukol :fucker: ked si dobre spominam, si ho zobral z FA, je tak?
:ee: bol v package spolu s Kovym za Littlea a Tobiho
Tak ak sa mam vyjadrit k tomu trejdu aj ja, napisem to, co som poslal aj Lukasovi do PM. Pride mi to, ze ho vyhral cepi, ale kedze som slubil petrikovi, ze to nebudem brat tak prisne/vazne, tak proti nemu neprotestujem. Nakoniec, dohodli sa obaja GMs a obaja su spokojni :serus:
Tady se jde zas na ruku cepimu. A zrovna v týdnu, kdy nastupuje proti mně. Náhoda? :hmm:
Jestli ses mě bál cepi, tak si to měl říct. Já bych tě nechal klidně remizovat. :smutok:
dejf píše:....
ten trejd sa uz piekol nejaky ten den,ci tyzden....v podstate sa len doladovali detaily, ktore nabrali na obratkach akurat dnes
ako si to spominal? dejf (Harcov Drunks) updated their Team Slogan
Celá tahle liga je jeden velký podvod!
nech sa paci :D
a sa mi tu nevyplakavaj :noway: v G uz taku sancu aku mas proti mne, uz mat nebudes :bee:
Ved ja som Mikkovi velmi veril, už dávno pred draftom som vedel že skončí u mňa, ale proste neboduje, aj dnes dali 4 goly čo sa často nestáva a on vyšiel naprázdno, pomaly spadá do priemeru 0,5b na zápas a to je strašne slabé po 20 zápasoch, som čakal od neho konečne aspoň PP/G sezonu...
:nervy2: waa vcera som zabudol nasadit hracov z benchu :slap:
tradicne ospaly uvod :tired: este ze mi dejf v G + A bodovo neutiekol, taku sancu nevyuzit :D zo vcerajsej slusnej porcie zapasov, sa mi strelecky presadil osamoteny Nikita Nikto :lol2:
Miller out, Luo by mohol stihnut aspon nejaky ten vikend zapas a predpokladam, ze po 6G Lehtonen sprche, dostane najblizsie prilezitost Raycroft, uvidime, treba ale cim skôr korigovat, aby dejfovi nenaprsalo do nosa hned zaciatkom tyzdna :D
Dneska vozkoušim, jestli jsou mý tahy ze škatulky geniálních nebo se přiblížim k vyhazovu... Giguere se Smithem do kisny, Bryzy benched :frajer2: a Let's go Coyotes
:yahoo: takze odmietas SO (Bryz) a prijimas 6 golov (Smith) :clap:
Dnes zařazení všech aktivních hráčů do sestavy, ale zítra ráno jdu na operaci kolena a dostavím se zpět nejdřív v sobotu kolem oběda, nebudu mít tedy jak nastavit soupisku na páteční zápasy. Nedá se to nějak přednastavit předem? :D
Dá, stačí kliknout na ty jednotlivé dny a uloží se ti to pro každý den jinak.
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS