Tak Jemelin si za nás nezahraje, prodloužil v Kazani na další dva roky! Jinak výčet je to pěkný a dlouhý, Gaineymu není co závidět.montreal píše::
TOP perspektivních našich hráčů
1.Ryan McDonagh, D - hodně se od něj v Canadiens očekává.Ofenzívní obránce budoucnosti.Předpokládám,že už nový trenér Martin se na něj podívá a během sezóny mu dá šanci v několika zápasech
2.Max Pacioretty, LW - nahlédl do NHL.Je po operaci a měl by v budoucnu být ne ledě nepřehlédnutelný
3.Ben Maxwell, C - kolují o něm skvělé reference
4.P.K. Subban, D - svoje možnosti naznačil v dresu Kanady na MS 20.Defenzívní obránce hledícího si ochrany vlastní branky
5.Kyle Chipchura, C - nahlédl do NHL.Na můj vkus zbytečně opomíjen.Má i vůdčí schopnosti
6.David Fischer, D - další zajímavý vysoký bek.Z universit jde na něj samá chvála
7.Matt D'Agostini, RW - už pravidelně nastupoval v NHL.Bude to jednou opora.Výborně bruslí a má cit pro kombinaci
8.Yannick Weber, D na MS 20 mě v dresu Švýcarů docela zklamal,ale také on má nato se v NHL trval prosadit
9.Mathieu Carle, D -podle mě hotový obránce,kterého HABS zbytečně opomíjí
10.Danny Kristo, RW - člen loňské reprezentace USA 18.Jsou s ním spojovány velké naděje.Na NHL to zatím není.
11.Pavel Valentenko, D - utekl nám do KHL.Řekl bych že to už je ztracený syn.Hotový hráč.Škoda!!!!
12.Alexei Yemelin, D jedná se o jeho návratu do Kanady.Podobný tip,jakp Sourray.Rána jako z děla.Vhodný na přesilovku.
13.Steve Quailer, RW na webu HABS chválil Trimmins jeho pracovní morálku.Přidává si v treningu a odstraňuje chyby v bruslení.Chválili ho jak už je rychlý!!
14.Shawn Belle, D další mohutný čený bek o kterém se vyjadřovali,že by mohl nabrat ještě svalovou hmotu.Na NHL to sice zatím není,ale kdoví za čas
15.Brock Trotter, C - je to prcek,ale v AHL v Hamiltonu patřil rozhodně k výrazným osobnostem.Pozor!!Má čich na góly a ty my potřebujeme jako sůl!!!
16.Ryan White, C - podle mne až tak výrazný nebyl v AHL.Ale scouti zřejmě vědí o něm své!!
17.Cedrick Desjardins, G - perspektivní,ale zatim průměrný brankář.Co jsem si všiml HABS ho dost protěžují a dali mu v AHL přednost,před Lacasse
18.Greg Pateryn, D - zatím se nijak výrazně neuvedl
19.Greg Stewart, RW vysoký,tvrdý a důrazný hráč okusil NHL a mě se docela líbil.Měl málo času na ledě aby ukázal víc
Ti co méně zaujali - z nich by měli být zajímavější ti velmi mladí,kteří ještě mají čas vzhledem k svému věku se zlepšovat!!Označím jeV brké době nám,ale nepomohou
Mathieu Aubin, C
Andrew Conboy, LW
Olivier Fortier, C
Patrick Johnson, C
Scott Kishel, D
Loic Lacasse, G
Olivier Latendresse, C
Robert Mayer, G
Jason Missiaen, G![]()
Philippe Paquet, D
Ryan Russell, C![]()
Joe Stejskal, D
Niklas Torp, D![]()
Maxim Trunev, RW![]()
James Wyman, RW
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Subban s Weberem uz jsou hotovi beci ty bych si rovnou pripsal na soupisku do pristi sezonymontreal píše::|Tak to je celkový výčet hráčů,kteří jsou po sezóně UFA a RFA,včetně hráčů z farem.Řekl bych,že Gainey to hodně podcenil a bude mít co dělat,aby to alespoň z částečně podepsal.Taky zřejmě čeká, co mu k tomu řekne nový trenér Martin a to za situace,kdy není přesně známa výše platového stropu na příští sezónu.
UFA D Chad Anderson, D Francis Bouillon, D Patrice Brisebois, D Mathieu Dandenault, G Marc Denis, F Ryan Flinn, F Mike Glumac, D Alex Henry, D Doug Janik, D TJ Kemp, F Saku Koivu, D Mike Komisarek, F Tom Kostopoulos, F Alex Kovalev, F Robert Lang, F Yanick Lehoux, D Mathieu Schneider, F Alex Tanguay,
RFA: F Mathieu Aubin, D Shawn Belle, F Kyle Chipchura, F Matt D'Agostini, F Chris Higgins, G Loic Lacasse, F Guillaume Latendresse, F Olivier Latendresse, F Tomas Plekanec, F Gregory Stewart,
http://www.tsn.ca/nhl/feature/?id=11815
Zajímavou tabulku perspektivy jednotlivých hráčů sleduje tento web http://www.hockeysfuture.com/prospects/ryan_mcdonagh
TOP perspektivních našich hráčů
1.Ryan McDonagh, D - hodně se od něj v Canadiens očekává.Ofenzívní obránce budoucnosti.Předpokládám,že už nový trenér Martin se na něj podívá a během sezóny mu dá šanci v několika zápasech
2.Max Pacioretty, LW - nahlédl do NHL.Je po operaci a měl by v budoucnu být ne ledě nepřehlédnutelný
3.Ben Maxwell, C - kolují o něm skvělé reference
4.P.K. Subban, D - svoje možnosti naznačil v dresu Kanady na MS 20.Defenzívní obránce hledícího si ochrany vlastní branky
5.Kyle Chipchura, C - nahlédl do NHL.Na můj vkus zbytečně opomíjen.Má i vůdčí schopnosti
6.David Fischer, D - další zajímavý vysoký bek.Z universit jde na něj samá chvála
7.Matt D'Agostini, RW - už pravidelně nastupoval v NHL.Bude to jednou opora.Výborně bruslí a má cit pro kombinaci
8.Yannick Weber, D na MS 20 mě v dresu Švýcarů docela zklamal,ale také on má nato se v NHL trval prosadit
9.Mathieu Carle, D -podle mě hotový obránce,kterého HABS zbytečně opomíjí
10.Danny Kristo, RW - člen loňské reprezentace USA 18.Jsou s ním spojovány velké naděje.Na NHL to zatím není.
11.Pavel Valentenko, D - utekl nám do KHL.Řekl bych že to už je ztracený syn.Hotový hráč.Škoda!!!!
12.Alexei Yemelin, D jedná se o jeho návratu do Kanady.Podobný tip,jakp Sourray.Rána jako z děla.Vhodný na přesilovku.
13.Steve Quailer, RW na webu HABS chválil Trimmins jeho pracovní morálku.Přidává si v treningu a odstraňuje chyby v bruslení.Chválili ho jak už je rychlý!!
14.Shawn Belle, D další mohutný čený bek o kterém se vyjadřovali,že by mohl nabrat ještě svalovou hmotu.Na NHL to sice zatím není,ale kdoví za čas
15.Brock Trotter, C - je to prcek,ale v AHL v Hamiltonu patřil rozhodně k výrazným osobnostem.Pozor!!Má čich na góly a ty my potřebujeme jako sůl!!!
16.Ryan White, C - podle mne až tak výrazný nebyl v AHL.Ale scouti zřejmě vědí o něm své!!
17.Cedrick Desjardins, G - perspektivní,ale zatim průměrný brankář.Co jsem si všiml HABS ho dost protěžují a dali mu v AHL přednost,před Lacasse
18.Greg Pateryn, D - zatím se nijak výrazně neuvedl
19.Greg Stewart, RW vysoký,tvrdý a důrazný hráč okusil NHL a mě se docela líbil.Měl málo času na ledě aby ukázal víc
Ti co méně zaujali - z nich by měli být zajímavější ti velmi mladí,kteří ještě mají čas vzhledem k svému věku se zlepšovat!!Označím jeV brké době nám,ale nepomohou
Mathieu Aubin, C
Andrew Conboy, LW
Olivier Fortier, C
Patrick Johnson, C
Scott Kishel, D
Loic Lacasse, G
Olivier Latendresse, C
Robert Mayer, G
Jason Missiaen, G![]()
Philippe Paquet, D
Ryan Russell, C![]()
Joe Stejskal, D
Niklas Torp, D![]()
Maxim Trunev, RW![]()
James Wyman, RW
:-(Také se ke mne dostala zpráva,že Jemelin podepsal s Kazaní na dva roky.Je to škoda,protože je to tipově zajímavý obránce.V Kazani mu asi nabídli víc,možná Canadiens lavírovali zbytečně s dvoucestnou smlouvou a on to odmítl.Loni v Omsku se popral se Svitovem a prohrál KO.Odnesl to zlomeným nosem.
http://hokej.idnes.cz/rvacka-v-omsku-mi ... evropa_tov
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vLiHFYWCD78&co ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vLiHFYWCD78&co ... edded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
http://hokej.idnes.cz/rvacka-v-omsku-mi ... evropa_tov
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vLiHFYWCD78&co ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vLiHFYWCD78&co ... edded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Zájem má také Quebecor,což jestli dobře chápu je provinční quebecká skupina/státní quebecká skupina provincie Quebeck/napojená na různé skupiny podnikatelů v provincii Ouebeck,z nichž již dříve projevila o koupi Canadiens zájem zpěvačka Céline Dion .Což je také velice zajímavé.
http://msn.foxsports.com/nhl/story/9667 ... -Canadiens
Pan Gillette oznámil že se poradí s poradenskými finančními skupinami v Kanadě z čehož podle mne vyplývá,že pouze zvažuje nejvýhodnější nabídku a klub skutečně prodá!!!
Netroufám si hodnotit,která skupina by byla nejlepší.Ale domnívám se,že by to měla být finančně ta nejsilnější, se zájem investovat a podporovat hokej v Montrealu na nejvyšší úrovni.Skupina,která nebude skrblit,až jí Canadiens požádají o peníze na posily!!!!!
Nevím nakolik se to dá urychlit,ale vhodné by bylo kdyby se to povedlo do začátku léta,než začne boj GM o posily a volné hráče.
11.06. - Podle listu St. Petersburg Times odmítl bývalý trenér Minnesoty Jacques Lemaire nabídku stát se speciálním konzultantem v Tampě Bay. Lemaire při odchodu od Divochů naznačoval, že chce u hokeje zůstat, a v zámoří se spekuluje o tom, že se stane asistentem trenéra Jacquese Martina v Montrealu - v klubu, s nímž jako hráč získal osm titulůNHL.cz
Spekulace která mě celkem udivuje a které příliš nevěřim.Lemaire je s námi jako hráč historicky spojený.To je pravda.
Ale dost dobře nechápu proč by měl přijmout podřízený post asistenta trenéra,když v Minesotě měl jako trenér volné ruce.To nedává žádný smysl.
Dost dobře nechápu jak by si Martin s Lemairem mohli vyhovět.
Ale dost dobře nechápu proč by měl přijmout podřízený post asistenta trenéra,když v Minesotě měl jako trenér volné ruce.To nedává žádný smysl.
Dost dobře nechápu jak by si Martin s Lemairem mohli vyhovět.
http://www.nhl.cz/CZ/19387/za_montreal_ ... lionu.html
V samotném článku se pak říká,že je to částka za 80% podíl a :
Nejvyšší známá nabídka (420 miliónů) je v tuto chvíli přisuzována konsorciu na čele s mediální skupinou QuebecorNHL.cz
Na TSN se pak uvádí okolo 500 milionů
http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=281576
Nikdy bych nevěřil že od roku 2001,kdy Gillete kupoval většinový podíl Canadiens za 181 milionů může cena klubu tak stoupnout!!!!Buď jak buď,pokud skutečně prodá udělá velmi dobrý obchod!!!!!
Ale nás tento člověk (američan)nezradil .Jednal fér!!!!!Dodržel svůj slib,nemontoval se do sportovní stránky věci/to nechal výhradně na své podřízené zaměstnance/ a také teď při jeho prodeji se chová více než uctivě a vyjednavá se společnostmi z Quebecké oblasti se zájmem,aby klub zůstal na místě!!!!Nepřestěhoval klub zmítající se na pokraji bankrotu jinam mimo oblast Quebeck a pozdvihl jeho ekonomické zdraví a také jeho prestiž!!!!
:)Ve středu hovořil agent Alexe Tanguaye Robert Sauvé s Bobem Gainey o nadcházející budoucnosti svého klienta,co by brzkého hráče UFA .
"Měl jsem včera diskuzi s Bobem Gainey ale Canadiens mají v současné době jiné priority," řekl Sauvé francouzské sportovní rozhlasové stanici CKAC. ,,Počkáme a pak budeme s Canadiens o Alexovi jednat."
Sauvé uvedl, že Gainey neřekl, zda je, či není o Tanguaye zájem, který se může stát neomezeným volným agentem 1. července.
Sám Tanguay má zájem novou smlouvu s Canadiens podepsat, přičemž Sauvé narážel nato,že jednání nezačnou dřív než na konci tohoto měsíce.
,,Jediná věc, co nám Bob řekl, že v současnosti má dnes vyšší prioritu, a poté budeme spolu jednat. " řekl Sauve
http://www.thefourthperiod.com/news/mtl090612.html
Marně si lámu hlavu co měl Bob jako vyšší prioritu na mysli.Krom podpisů hráčů RFA a brzkých hráčů UFA je to jistě i budoucí draft v Montrealu!!Ale nato má spíš své podřízené!!!
Kontrolní testy draftovaných hráčů,které proběhli určitě sledoval i náš scout Trimmins,nehledě nato,že my volíme až později z 18.místa.
/Byly zřejmě podle TSN velice náročné protože Schröeder vydal ze sebe vše, až z toho zvracel http://www.tsn.ca/draftcentre/story/?id=280255 Jinak ho s Tavaresem,Hedmanem,Duschesne a Kadrim velice chválí a má výborné doporučení/
Tam Boba podle mne tolik nepotřebovali!!Že by kul nějakou výměnu???
"Měl jsem včera diskuzi s Bobem Gainey ale Canadiens mají v současné době jiné priority," řekl Sauvé francouzské sportovní rozhlasové stanici CKAC. ,,Počkáme a pak budeme s Canadiens o Alexovi jednat."
Sauvé uvedl, že Gainey neřekl, zda je, či není o Tanguaye zájem, který se může stát neomezeným volným agentem 1. července.
Sám Tanguay má zájem novou smlouvu s Canadiens podepsat, přičemž Sauvé narážel nato,že jednání nezačnou dřív než na konci tohoto měsíce.
,,Jediná věc, co nám Bob řekl, že v současnosti má dnes vyšší prioritu, a poté budeme spolu jednat. " řekl Sauve
http://www.thefourthperiod.com/news/mtl090612.html
Kontrolní testy draftovaných hráčů,které proběhli určitě sledoval i náš scout Trimmins,nehledě nato,že my volíme až později z 18.místa.
/Byly zřejmě podle TSN velice náročné protože Schröeder vydal ze sebe vše, až z toho zvracel http://www.tsn.ca/draftcentre/story/?id=280255 Jinak ho s Tavaresem,Hedmanem,Duschesne a Kadrim velice chválí a má výborné doporučení/
Tam Boba podle mne tolik nepotřebovali!!Že by kul nějakou výměnu???
:|Dvě zprávičky týkající se Canadiens
Zkušený finský útočník Saku Koivu zřejmě změní během letní přestávky dres v NHL. Dlouholetý hráč Montrealu zvažuje nabídky nového kontraktu od jiných klubů, jedním z nich je prý Anaheim. "Slyšel jsem, že Ducks chtějí získat Koivu k Teemu Selännemu. To by byla ideální varianta," řekl pro stanici RDS obránce Francois BeaucheminHokej.cz
Dost se rozšířil seznam klubů, které by mohly mít zájem o služby Danyho Heatleyho. Kanadský útočník nedávno projevil přání odejít z Ottawy, od té doby se vedou různé spekulace. Hlavními favority jsou údajně Edmonton a Chicago, hovoří se také o Montrealu a Vancouveru. Už dřív zazněla informace, že by Heatleyho mohla chtít Minnesota Hokej,cz
Pokud jde o kapitána Koiva můj názor znáte!!Přes jeho poctivé služby v mužstvu budu rád ,když odejde.Začneme znovu s někým jiným!!!!Opravdovým tahounem,pokud možno s kanaďanem!!!!!/ten nápad udělat s Kovaljova kapitána se mi nelíbí,doufám,že to byla jen spekulace/
A pokud jde o tu druhou spekulaci.Pánové je to nepravděpodobné,protože Ottawa je náš divizní soupeř a to se nedělá posilovat rivala!!!!!Ta spekulace je postavená pouze na qeubecké spolupráci frankofoních kanaďanů a také na faktu,že Martin v Ottawě již působil a ledakoho z Senatorů zná!!!.
Ale kdybych se zasnil
,tak vážení Heatley,to by bylo opravdu pro nás terno!!!!!!Kanonýr jak se patří,splnil by se mi sen o opravdovém střelci v Montrealu - konečně v týmu něco jako Jean Beliveau,Guy Lafleur a nebo Henry Richard!!!
Hráč před branku,pohotový střelec.Výborný bruslař se smyslem pro kombinaci s ponurou minulostí!!!!!
Jen přijď Danny do Canadiens!!!!Tady tvou bolest na srdci vyléčíme!!!!!!
http://www.thefourthperiod.com/freeagen ... 0ufas.html
Na tomto webu je 30 vybraných UFA hráčů z nicž bychom měli mít zájem o tyto hráče
1)Jay Bouwmeester - spolu s námi o něj usiluje dalších 8 týmů/můj názor - nevěřim,to nevyjde!!!!!!!
2)Marian Hossa - usilují další 4 týmy s námi/můj názor - my utřem jako obvykle nos.Detroit si ho podrží/
3)Mike Komisarek - usiluje krom nás dalších 5 týmů/ můj názor -neudržíme ho
/
4)Alex Tanguay silujeme o něj sami a udržíme ho
!!!!!!
5)Mattias Ohlund usilujeme o něj se žraloky a řekl bych,že ho můžeme získat,pokud nezískáme Beauchemina!!!!
6)Saku Koivu - údajně o něj usilujeme s Minnesotou nově zájem Anahaim/můj názor - odejde/
7)Alex Kovaljov - krom nás se o něj údajně zajímají Capitals./podle mě ho Gainey podepíše - zůstane!!!!!/
8)Francois Beauchemin - krom nás jsou ve hře kačeři a tučňáci.Podle mne máme šanci ho ulovit.Zvláště pokud se nedohodne s kačerama.Kdysi ho byla od vedení hloupost pouštět.Vrátil by se domů,do Montrealu.To ho určitě k nám táhne!!!/
9)Mathieu Schneider - pokud sleví z těch jeho 5,75 milionu na cenu jaká se dává důchodcům Brisebois(0,750 milionu).tak ho podepíšeme,jinak odejde.
Zkušený finský útočník Saku Koivu zřejmě změní během letní přestávky dres v NHL. Dlouholetý hráč Montrealu zvažuje nabídky nového kontraktu od jiných klubů, jedním z nich je prý Anaheim. "Slyšel jsem, že Ducks chtějí získat Koivu k Teemu Selännemu. To by byla ideální varianta," řekl pro stanici RDS obránce Francois BeaucheminHokej.cz
Pokud jde o kapitána Koiva můj názor znáte!!Přes jeho poctivé služby v mužstvu budu rád ,když odejde.Začneme znovu s někým jiným!!!!Opravdovým tahounem,pokud možno s kanaďanem!!!!!/ten nápad udělat s Kovaljova kapitána se mi nelíbí,doufám,že to byla jen spekulace/
Hráč před branku,pohotový střelec.Výborný bruslař se smyslem pro kombinaci s ponurou minulostí!!!!!
Jen přijď Danny do Canadiens!!!!Tady tvou bolest na srdci vyléčíme!!!!!!
http://www.thefourthperiod.com/freeagen ... 0ufas.html
Na tomto webu je 30 vybraných UFA hráčů z nicž bychom měli mít zájem o tyto hráče
1)Jay Bouwmeester - spolu s námi o něj usiluje dalších 8 týmů/můj názor - nevěřim,to nevyjde!!!!!!!
2)Marian Hossa - usilují další 4 týmy s námi/můj názor - my utřem jako obvykle nos.Detroit si ho podrží/
3)Mike Komisarek - usiluje krom nás dalších 5 týmů/ můj názor -neudržíme ho
4)Alex Tanguay silujeme o něj sami a udržíme ho
5)Mattias Ohlund usilujeme o něj se žraloky a řekl bych,že ho můžeme získat,pokud nezískáme Beauchemina!!!!
6)Saku Koivu - údajně o něj usilujeme s Minnesotou nově zájem Anahaim/můj názor - odejde/
7)Alex Kovaljov - krom nás se o něj údajně zajímají Capitals./podle mě ho Gainey podepíše - zůstane!!!!!/
8)Francois Beauchemin - krom nás jsou ve hře kačeři a tučňáci.Podle mne máme šanci ho ulovit.Zvláště pokud se nedohodne s kačerama.Kdysi ho byla od vedení hloupost pouštět.Vrátil by se domů,do Montrealu.To ho určitě k nám táhne!!!/
9)Mathieu Schneider - pokud sleví z těch jeho 5,75 milionu na cenu jaká se dává důchodcům Brisebois(0,750 milionu).tak ho podepíšeme,jinak odejde.
Leblanc, Louis Center Omaha USHL
Holland, Peter Center Guelph OHL
Palmieri, Kyle Right Wing/Center USA U-18 USDP
Josefson, Jacob Center Djurgarden SWEDEN
Ferraro, Landon Center Red Deer WHL
Morin Jeremy LW, USNTDP
Ellis Ryan D, Windsor (OHL)
Kadri Nazem, C, London (OHL) http://www.nhl.com/ice/page.htm?id=32384 dokonce tento komentátor nám přisuzuje hráče,kterého jinde cení výš!!!Podle mne,ale bude vybrán dřív,než by ho Canadiens mohli získat!
Pokud jsem zaznamenal tak v poslední době se často zmiňuje jméno Leblanc a TSN přisuzuje naší první volbu Josefsonovi,který mě přijde zajímavý!!!
Pokusil jsem se hodnocení těchto hráčů přeložit.
O centru Leblancovi tvrdí,že pokud by hrál v tvrdší konkurenci v posledních sezónách, mohl by se zařadit na draftu vyš. To ovšem neznamená, že USHL není dobrá liga, kde hrál tento pidimužík/pozn.to je jejich výraz - je to tedy prcek - hráč malého vzrůstu/
Dále píší :
Je ovšem těžké hrát dobrý hokej a zároveň bojovat o stipendium na Harvardu pod trenérem Tedem Donatem. Jeho snem je hrát dobrý hokej a Leblanc má pouze malé potíže zahrát si proti ostatnímim elitním hráčům.
Dost ho chválí : Leblanc je chytrý,velmi rychlý a svůj pobyt na ledě se snaží natahovat co nejdéle. Ačkoliv jeho rychlost a pružnost, jsou velmi dobré, jeho bruslení se zlepší zvýší poté, co natrénuje větší sílu.
Má rychlou přesnou střelu,tvoří hru a dobrý herní přehled. Komentátoři i oceňují jeho obrannou práci i když poukazují,že ve vlastním pásmu by mohl lépe předvídat.Přestože existují obavy nad hráči kteří přicházejí z ECAC,komentátoři tvrdí,že z něho vyroste výborný hráč!!
Hodnocení komentátorů Josefsona :
Někteří se diví proč tento švédský centr není více vepředu ,ale Josefson nemá elitní vedení puku jako jeho kolegové.Je to všestranný hráč a má tendence k fyzicky náročné hře.Josefson si především získal respekt u spoluhráčů svou zarputilostí,kdy hrál se zraněním po nemoci .
Dále komentátoři píší :Jeho současné schopnosti vést puk jsou sice dobré, ale ne velké. Nicméně vždy se zdá být na správném místě a často bez puku podporuje dynamicky své spoluhráče.Hráč na černou práci.
Trenéři oceňují na něm hru bez puku ,velmi dobrou defenzívní práci,též vítězné bitvy o puk.Je to hráč,který dost často hituje.
Jeho bruslení je celkově dobré .Má slušné zrychlení a velkou pružnost, která je účinná při rychlém tempu hry. Je to typ čistokrevného útočného hráče,který si může udělat v NHL velké jméno a o kterého se bude zajímat více týmů!!
Tak co vy nato?Mě by se líbil ten Josefson!!!!
:)Pokud jde o toho centra Kadriho měl velice úspěšný testy/jedny z nejlepších/ co jsem se dočetl a pouze mu vytýkají malou výšku!!!
Opět jsem se pokusil přeložit jeho hodnocení,které je hodnoceno kladně
Kdyby tento vysoce dovedný centr byl větší, byl by určitě draftován mezi prvními šesti. Předností Kadriho je útočná hra s velkým smyslem pro hokej/pozn.tady asi autoři hodnocení mysleli hru/ - je velice nebezpečný, pokud je včas v daném prostoru před brankou.
Nicméně, jeho vizitkou je jeho rychlost jíž si vytváří řadu příležitost. Dostane-li se krok za obránce nebo postupuje-li vpřed, je těžké ho pro brankáře zastavit /pozn.tedy výborný hráč jeden na jednoho,nadruhé straně zřejmě sólista
/
Má přepoklady mít jednou velkou sílu./pozn.píšou cituji extra sílu - malý hráč a extra síla
/.
I když má velmi dobrý tah na branku ,v kombinaci se spoluhráči má velké rezervy a možná by mohl být lepší na křídle. Musí přidat svalovou hmotu v horní části těla, pokud bude chtít hrát tvrdě a být konkurenceschopný.
Na juniorské úrovni může mít Kadri úspěch ,ale v dospělých by ve svých bitvách jeden na jednoho ztrácel příliš mnoho puků. Proto se s ním musí ještě hodně v treningu pracovat a zaměřit na určité herní prvky.
Má talent střelce a měl by nastřílet hodně gólů.Je to inteligentní hráč,který hraje i dozadu v defenzívě, jen potřebuje pracovat na tom, aby byl konzistentní./pozn.tady je to slovo zřejmě myšleno jako soudržný nebo pevný/
Celkově lze říci,že talentovaný Kadri má potenciál být od jeho vstupu do NHL výraznou osobností soutěže .
Můj závěr.Mám-li být upřímný nevím co si mám o něm myslet.Má sice potenciál hvězdy,ale bude to asi hráč,který nerad přihrává.Něco jako Kovalev nebo A.Kosticyn.Moc se mi pro Canadiens nelíbí.Raději bych bral rychlého útočníka s nápadem a skvělou přihrávkou
Opět jsem se pokusil přeložit jeho hodnocení,které je hodnoceno kladně
Kdyby tento vysoce dovedný centr byl větší, byl by určitě draftován mezi prvními šesti. Předností Kadriho je útočná hra s velkým smyslem pro hokej/pozn.tady asi autoři hodnocení mysleli hru/ - je velice nebezpečný, pokud je včas v daném prostoru před brankou.
Nicméně, jeho vizitkou je jeho rychlost jíž si vytváří řadu příležitost. Dostane-li se krok za obránce nebo postupuje-li vpřed, je těžké ho pro brankáře zastavit /pozn.tedy výborný hráč jeden na jednoho,nadruhé straně zřejmě sólista
Má přepoklady mít jednou velkou sílu./pozn.píšou cituji extra sílu - malý hráč a extra síla
I když má velmi dobrý tah na branku ,v kombinaci se spoluhráči má velké rezervy a možná by mohl být lepší na křídle. Musí přidat svalovou hmotu v horní části těla, pokud bude chtít hrát tvrdě a být konkurenceschopný.
Na juniorské úrovni může mít Kadri úspěch ,ale v dospělých by ve svých bitvách jeden na jednoho ztrácel příliš mnoho puků. Proto se s ním musí ještě hodně v treningu pracovat a zaměřit na určité herní prvky.
Má talent střelce a měl by nastřílet hodně gólů.Je to inteligentní hráč,který hraje i dozadu v defenzívě, jen potřebuje pracovat na tom, aby byl konzistentní./pozn.tady je to slovo zřejmě myšleno jako soudržný nebo pevný/
Celkově lze říci,že talentovaný Kadri má potenciál být od jeho vstupu do NHL výraznou osobností soutěže .
Můj závěr.Mám-li být upřímný nevím co si mám o něm myslet.Má sice potenciál hvězdy,ale bude to asi hráč,který nerad přihrává.Něco jako Kovalev nebo A.Kosticyn.Moc se mi pro Canadiens nelíbí.Raději bych bral rychlého útočníka s nápadem a skvělou přihrávkou
:)George N. Gillett Jr a Geoff Molson dnes oznámili, že uzavřeli smlouvu o prodeji z pana Gilletta a jeho skupiny Entertainment Group na rodinnu Molsonů, jejíž zájmy v Montrealu Canadiens Hockey Club, spolu s koupí haly v Bell Centre jsou již 223 let staré. Bude se pořádat tiskové konference, jakmile tato dohoda bude definitivně uzavřena.Viz odkaz
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=426160
Konečná cena v článku není uvedena,ale někde jinde na webu jsem četl,že Molsonové k 20% podílu,které vlastní, nabízí za zbylých 80% podílu částku k 550 miliónům dolarů,což byla absolutně nejvyšší nabídka od všech zájemců.
Jinak zájem o koupi klubu v Quebecku byla poměrně veliká,uvážíme-li,že se jedná o obrovské peníze.
Vrací se tedy předchozí,staronový majitel Canadiens pivovar Molson a sním i velice ekonomicky silný sponzor!!!!!
Myslím,že jako fanoušci můžeme být spokojeni,protože na jejich penězích bude záležet příchod posil.Domnívám se,že budou štědří a nějakou hvězdu nám zaplatí!!!!!!!!!
http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=426160
Konečná cena v článku není uvedena,ale někde jinde na webu jsem četl,že Molsonové k 20% podílu,které vlastní, nabízí za zbylých 80% podílu částku k 550 miliónům dolarů,což byla absolutně nejvyšší nabídka od všech zájemců.
Jinak zájem o koupi klubu v Quebecku byla poměrně veliká,uvážíme-li,že se jedná o obrovské peníze.
Vrací se tedy předchozí,staronový majitel Canadiens pivovar Molson a sním i velice ekonomicky silný sponzor!!!!!
Myslím,že jako fanoušci můžeme být spokojeni,protože na jejich penězích bude záležet příchod posil.Domnívám se,že budou štědří a nějakou hvězdu nám zaplatí!!!!!!!!!
:)Nejslavnější hokejový klub Montreal Canadiens mění svého majitele. Americký podnikatel George Gillett, jenž vlastní i podíl v FC Liverpool, prodá klub Geoffu Molsonovi a jeho bratrům Andrewovi a Justinovi. Rodina Molsonů již souhlasila s podmínkami odkupu 80,1 procent akcií organizace včetně haly Bell Centre. Podle zdroje agentury Reuters by se měla hodnota tohoto balíku pohybovat kolem 575 milionů dolarů. Celou transakci musí ještě formálně posvětit vedení NHL, což by mělo proběhnout během srpna.Hokej.cz
Tak tady je ranní zpráva ještě podrobněji uvedena dokonce ještě s vyšší s předpokládanou částkou než jsem původně zmiňoval.V každém případě je to v čase ještě před vstupním nováčkovským draftem a rozhodně má Gainey čas se s novým majitelem sejít a dohodnou na strategii draftu,hráčů RFA a UFA a také případných posil.Tak aby byly na obchody peníze!!!
NHL projevovalo na všech webech co jsem četl spokojenost,tak by neměl být s odsouhlasením odprodeje problém.
Teď nastává otázka jak půjdou Canadiens dál??
Těch cest je několik.Poctivou výchovou draftovaných hráčů a nebo nákupem hotových volných hokejistů.A nebo přichází v úvahu výměny!!!Canadiens mohou nabídnout k výměně krom golmana Price/ nevěřim,že by se odvážili ho měnit za Luonga,má příliš silnou podporu u kanadské veřejnosti/ a ruského obránce Markova vlastně kohoko-li.
Bude záležet jak bude pivovar štědrý!!!!Ale co si pamatuji z minula tak byl opatrný a vstřícný.Nečekám nějakou smršť nákupů,ale věřim,že nějaký významnější obchod uděláme!!!!
NHL projevovalo na všech webech co jsem četl spokojenost,tak by neměl být s odsouhlasením odprodeje problém.
Těch cest je několik.Poctivou výchovou draftovaných hráčů a nebo nákupem hotových volných hokejistů.A nebo přichází v úvahu výměny!!!Canadiens mohou nabídnout k výměně krom golmana Price/ nevěřim,že by se odvážili ho měnit za Luonga,má příliš silnou podporu u kanadské veřejnosti/ a ruského obránce Markova vlastně kohoko-li.
Bude záležet jak bude pivovar štědrý!!!!Ale co si pamatuji z minula tak byl opatrný a vstřícný.Nečekám nějakou smršť nákupů,ale věřim,že nějaký významnější obchod uděláme!!!!
podle magazinu forbes by molsonovi meli za tuhle castku 100% akcii + halu a jeste by 51 mega prodelali jestli se nepletu....nj neco je to stalomontreal píše::)Nejslavnější hokejový klub Montreal Canadiens mění svého majitele. Americký podnikatel George Gillett, jenž vlastní i podíl v FC Liverpool, prodá klub Geoffu Molsonovi a jeho bratrům Andrewovi a Justinovi. Rodina Molsonů již souhlasila s podmínkami odkupu 80,1 procent akcií organizace včetně haly Bell Centre. Podle zdroje agentury Reuters by se měla hodnota tohoto balíku pohybovat kolem 575 milionů dolarů. Celou transakci musí ještě formálně posvětit vedení NHL, což by mělo proběhnout během srpna.Hokej.cz
Tak tady je ranní zpráva ještě podrobněji uvedena dokonce ještě s vyšší s předpokládanou částkou než jsem původně zmiňoval.V každém případě je to v čase ještě před vstupním nováčkovským draftem a rozhodně má Gainey čas se s novým majitelem sejít a dohodnou na strategii draftu,hráčů RFA a UFA a také případných posil.Tak aby byly na obchody peníze!!!
http://hokej.idnes.cz/hokejiste-montrea ... 58_nhl_ald
A když by to zase nešlo - mohou Canadiens vždycky prodat!!!Jak bylo vidět,zájemců v Quebecku je dost!!!!!
Možná by bylo zajímavé znát náklady a zisky.Asi by jsme se divili,co je to za částku
V rubrice draft tušim ty jsi se leo zmiňoval o obránci Simon Despresovi o kterého by měli mít zájem na draftu Canadiens.
Hned jsem pohledal údaje na netu a pokusil se z angličtiny přeložit
Zjistil jsem následující :
Simon Despres :
je mohutný téměř dvoumetrový defenzívní obránce,držící hokejku v levo/těch je v NHL málo/ hraje za Saint John (Quebec Major Junior Hockey League)
Sám se vyjádřil,že jeho oblíbený klub je Montreal Canadiens a obdivuje Pavla Dacjuka a Maria Lemieuxe
Je to Top-hodnocený hráč z QMJHL a předpovídá se mu skvělá budoucnost.Výborný na modré čáře,kde výborně hraje s pukem a rozehrává většinu akcí. V Saint John měl 16+ bodů a celkově 32 body za 2 góly a 30 asistení.Byl asistentem kapitána týmu Kanady na MS 18 v roce 2009,kde měl dvě asistence a 5+ bodů. Byl také členem kanadské zlatého týmu na turnaji Memoriál Ivana Hlinky v roce 2008.
NHL centrální skaut Chris Bordeleau říká: "Je to velký hráč s velkou pohyblivostí.Odehraje mnoho minut a nikdy nehraje špatně. Nikdy sice nezíská 100 bodů, ale pokud bude mužstvo chtít hrát obranně, určitě je to váš muž.Zablokuje hodně střel a přihrává ve správný čas . "
Kouč Saint John Jacques Beaulieu říká:"Má dlouhé ruce a jako vysoký člověk má vynikající přehled a smysl pro hru.Aby získal potřebnou konkurenceschopnost musí zlepšit sílu v horní polovině těla a razantnost střely! Ale celkově je Simon vynikajícím hráčem na ledě.
"V lednu Beaulieu NHL.com řekl:" Myslím, že určitě za 12 let co vedu juniory je, (Despres ) nejlepší obránce,kterého jsem kdy měl!!!
Despres o sobě: "Můj idol, když jsem byl mladý, byl Mario Lemieux. Pro jeho vytrvalost, a protože všeho čeho chtěl dosáhnout - dosáhl . Myslím, že to byl nejlepší hráč všech dob. "
http://panthers.nhl.com/team/app/?servi ... eid=425165
spoluhrac Yanna Sauve ktereho sme draftovali lonimontreal píše:Máš leo pravdu.Je to hromada peněz.Ale zřejmě se to Molsonům vyplatí,protože do ztrátového obchodu by určitě nešli.Přestože je hráno fanouškům na quebecké city,tak pro krásné oči to pivovar určitě nedělá.Chce vydělat - a hodně peněz!!!!!!!O prestiži ani nemluvě!!!!!
http://hokej.idnes.cz/hokejiste-montrea ... 58_nhl_ald
A když by to zase nešlo - mohou Canadiens vždycky prodat!!!Jak bylo vidět,zájemců v Quebecku je dost!!!!!
Možná by bylo zajímavé znát náklady a zisky.Asi by jsme se divili,co je to za částku![]()
V rubrice draft tušim ty jsi se leo zmiňoval o obránci Simon Despresovi o kterého by měli mít zájem na draftu Canadiens.
Hned jsem pohledal údaje na netu a pokusil se z angličtiny přeložit
Zjistil jsem následující :
Simon Despres :
je mohutný téměř dvoumetrový defenzívní obránce,držící hokejku v levo/těch je v NHL málo/ hraje za Saint John (Quebec Major Junior Hockey League)
Sám se vyjádřil,že jeho oblíbený klub je Montreal Canadiens a obdivuje Pavla Dacjuka a Maria Lemieuxe
Je to Top-hodnocený hráč z QMJHL a předpovídá se mu skvělá budoucnost.Výborný na modré čáře,kde výborně hraje s pukem a rozehrává většinu akcí. V Saint John měl 16+ bodů a celkově 32 body za 2 góly a 30 asistení.Byl asistentem kapitána týmu Kanady na MS 18 v roce 2009,kde měl dvě asistence a 5+ bodů. Byl také členem kanadské zlatého týmu na turnaji Memoriál Ivana Hlinky v roce 2008.
NHL centrální skaut Chris Bordeleau říká: "Je to velký hráč s velkou pohyblivostí.Odehraje mnoho minut a nikdy nehraje špatně. Nikdy sice nezíská 100 bodů, ale pokud bude mužstvo chtít hrát obranně, určitě je to váš muž.Zablokuje hodně střel a přihrává ve správný čas . "
Kouč Saint John Jacques Beaulieu říká:"Má dlouhé ruce a jako vysoký člověk má vynikající přehled a smysl pro hru.Aby získal potřebnou konkurenceschopnost musí zlepšit sílu v horní polovině těla a razantnost střely! Ale celkově je Simon vynikajícím hráčem na ledě.
"V lednu Beaulieu NHL.com řekl:" Myslím, že určitě za 12 let co vedu juniory je, (Despres ) nejlepší obránce,kterého jsem kdy měl!!!
Despres o sobě: "Můj idol, když jsem byl mladý, byl Mario Lemieux. Pro jeho vytrvalost, a protože všeho čeho chtěl dosáhnout - dosáhl . Myslím, že to byl nejlepší hráč všech dob. "
http://panthers.nhl.com/team/app/?servi ... eid=425165
Hodnocení odborníků je tedy celkem výborný.Osobně tento obránce by se mi pro Canadiens moc líbil!!!!!!!!
http://espn.go.com/nhldraft/draft/track ... on/_/pos/d
Despres je spoluhrac Sauvehomontreal píše:Teď tomu leo nerozumim.Jak jste ho mohli draftovat loni,když je napsán na odkaze obránců na 6. místě na letošní draft.Viz odkaz.To jde podruhé na draft?
Jestli Vancouver ho draftoval,tak pro nás Canadiens už je to vyřízená věc.Ale pak tedy co pohledává jeho jméno na seznamu obránců pro letošní draft 2009?
To je teda tisková chyba.Tak to pardón,to jsem se spletl.
ja v tom seznamu nikde Sauveho nevidim ale Desprese ano na 6. miste a ten bude draftovany letosmontreal píše:Mám-li být upřímný nějak nechápu
![]()
Jestli Vancouver ho draftoval,tak pro nás Canadiens už je to vyřízená věc.Ale pak tedy co pohledává jeho jméno na seznamu obránců pro letošní draft 2009?
To je teda tisková chyba.Tak to pardón,to jsem se spletl.
Sauveho jste loni draftovali na 41 místě.Despres na draft jde!To jsme si nerozuměli.
Ale četl jsi to přeložené angliclké hodnocení.To by byl opravdu slušný obránce s perspektivou,že jednou z něho něco bude.
Čili platí,že pokud by ho Canadiens získali,nebylo by to špatné rozhodnutí.To víš,my na Tavarese,Hedmana,Duchene myslet nemůžeme.To jsou hráči ,kteří rozhodně na 18 místo čekat nebudou.Proto se poohlížím po hráčích,které bychom zhruba z tohoto místa mohli draftovat.A odhaduji,koho bychom v 1 kole mohli ulovit
Zatim komentáry byla citována jména :
Morin Jeremy LW, USNTDP
Kadri Nazem, C, London (OHL) - ten bude podle mě draftován dřív
a nově říkáš leo Simon Despres D z Saint John ( QMJHL)
No uvidíme kdo to nakonec bude
na ellise zapomen....doted nechapu proc bude draftovanej az kdesi kolem 10.-15. pozice pravdepodobne kvuli jeho drobne postave a pry neni nejaky extra dobry bruslar ale podle me je to jeden z nejofenzivnejsich beku za podlednich hodne let ktery se na drafte objevilmontreal píše:Tak teď už jsem zabral
![]()
Sauveho jste loni draftovali na 41 místě.Despres na draft jde!To jsme si nerozuměli.
Ale četl jsi to přeložené angliclké hodnocení.To by byl opravdu slušný obránce s perspektivou,že jednou z něho něco bude.
Čili platí,že pokud by ho Canadiens získali,nebylo by to špatné rozhodnutí.To víš,my na Tavarese,Hedmana,Duchene myslet nemůžeme.To jsou hráči ,kteří rozhodně na 18 místo čekat nebudou.Proto se poohlížím po hráčích,které bychom zhruba z tohoto místa mohli draftovat.A odhaduji,koho bychom v 1 kole mohli ulovit
Zatim komentáry byla citována jména :
Morin Jeremy LW, USNTDP
Kadri Nazem, C, London (OHL) - ten bude podle mě draftován dřív
a nově říkáš leo Simon Despres D z Saint John ( QMJHL)
No uvidíme kdo to nakonec bude
http://www.tsn.ca/draftcentre/feature/?id=11891
Ke každému je krátké povídání a jeho styl je přirovnán k nějakému hráči z NHL nebo z minulosti.Kupříklad Tavares připomíná Dale Hawerchuka.Hedman -Jay Bouwmeestera a Duchene - Steve Yzermana.Ta přirovnání musíte brát trochu s rezervou,ale je to tak trochu obrázek jak dotyčný mladíček hraje
Podle mne to scouti seřadili podle nejlepšího svědomí,jak by to asi měly kluby v pátek vybírat.
1)Tavares
2)Hedman
3)Duchene
a světe div se na 18.místě se oběvuje po poslední aktualizaci Simon Despres.Což je vlastně poprvé,kdy ho scouti na toto místo umístili.A jak známo osmnáctí volíme my. Také on hraje podle scoutů po vzoru Jay Bouwmeestera
Osobně kdybych si měl tipnout jak to v pátek bude,tak myslím že tohoto defenzívního obránce HABS budou volit v 1.kole.Napovídá tomu i ta skutečnost,že pravděpodobně Komisarek odejde a Despres v budoucnu by mohl být za něho výborná náhrada!!!
Pochybuji,že by hned mohl naskočit do NHL.Musí zesílit a zřejmě nějaký rok se bude učit na farmách!!
urcite hned nenaskoci....hraci z qmjhl maji pomalejsi rozjezd a nejsou az tak kvalitni jako hraci z ohl nebo whl teda pokud to neni Crosbymontreal píše:Na TSN je vyfoceno 60 hráčů po deseti na stránce,kteří budou letos draftováni. Viz odkaz :
http://www.tsn.ca/draftcentre/feature/?id=11891
Ke každému je krátké povídání a jeho styl je přirovnán k nějakému hráči z NHL nebo z minulosti.Kupříklad Tavares připomíná Dale Hawerchuka.Hedman -Jay Bouwmeestera a Duchene - Steve Yzermana.Ta přirovnání musíte brát trochu s rezervou,ale je to tak trochu obrázek jak dotyčný mladíček hraje
Podle mne to scouti seřadili podle nejlepšího svědomí,jak by to asi měly kluby v pátek vybírat.
1)Tavares
2)Hedman
3)Duchene
a světe div se na 18.místě se oběvuje po poslední aktualizaci Simon Despres.Což je vlastně poprvé,kdy ho scouti na toto místo umístili.A jak známo osmnáctí volíme my. Také on hraje podle scoutů po vzoru Jay Bouwmeestera
Osobně kdybych si měl tipnout jak to v pátek bude,tak myslím že tohoto defenzívního obránce HABS budou volit v 1.kole.Napovídá tomu i ta skutečnost,že pravděpodobně Komisarek odejde a Despres v budoucnu by mohl být za něho výborná náhrada!!!
Pochybuji,že by hned mohl naskočit do NHL.Musí zesílit a zřejmě nějaký rok se bude učit na farmách!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé