Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

PO zápase Philly jsem si říkal, kouknu na třetí třetinu NJD prohrává udělá aspon pořádný závar a bude na co koukat. O to více jsem nechápal nechuť NJD, kterým se snad ani nechtělo vyhrát, jako bych viděl loňské Colorado. Ilja pořád soloval a zbytek TOP hráčů Devils neviditelných, nudnější hokej jsem dlouho neviděl, NJD hrali svého zanďoura i když tekli, nechápu. I počet střel nějak popírá standarty, kdy tým, který teče aspon soupeře přestříli. Třetí třetina 7:16 pro EDM... Ilja měl donést do týmu produktivitu a zatím to tak vypadá, že tým spíše rozházel.... A to jste se smáli Phille, že v týmu nebylo něco v pořádku, že vám by se to nikdy stát nemohlo, tak teďka to tady máte zřejmě taky, sice né tak intenzivní, ale zato dlouhodobější...
Tak prohrat v Edmontonu a navic takhle bez odporu? Priznavam, dost mne to potesilo, proc taky ne? No v takovem pripade kolem vas na cele Atl.divize prefrcime v uplne pohode. Kovalcuk zatim hraje opravdu velmi nepresvedcive, sice nejake body ma... Ale za jakou cenu? Soluje, nebrani, na presilovce je vzdycky cele 2 minuty... Proste zatim je mimo a tymu spis skodi. Ale neni problem jenom v Kovalcukovi, to ze NJD nevzalo na TDL zadneho konstruktivniho obrance, to me opravdu zarazilo. Hosi, hosi, Pittsburgh je momentalne se svou hrou nekde uplne jinde nez vy :frajer2: .
no atlantik..obranca pride v podobe martina..ze kovalchuk zatial nezapasoval sice pravda je,ale aspon je aj druhy utok hrozbou(sice len podla mien zatial) sak uvidime cez vikend...ocakavam ze sa chytime uz na rangers a s vami aj po 5x vytreme lad ak s handrou(uz 4x ste mali moznost ukazat kde ste a aj ste nam ukazali) :) pocas zapasu ocakavam plac ak rozhodcovia nebudu napomocny, urcite nebude chybat sekera na zapastie po hite od pariseho alebo pocas vymeny nazorov kapitanov, mozno niekto skoci 4rity skok s neuspesnym dopadom pri najmensom dotyku s protihracom( posledne 2 zapasy niekto velmi silno trenoval) a nazaver to bude zufaly ufnukany ksicht cindy za stavu povedzme 4:0 ako sme zvyknutí :wawe:
No tak sice jsem se díval jenom na sestřih a řeknu vám nestačil jsem se divit!!!!
Tolik chyb v obraně to jsem snad ještě u náss neviděl ... závěrečný tlak??? ten se asi nekonal :ja_neviem: .... no i z toho debilního sestřihu šlo cítit že naši hráli bez nasazení a asi byli myšlenkama někde jinde jinak si to nedovedu představit.... Doufám že Lemair hráče zdupal a tým se sebere prootže poslední výsledky a hra stojí totalně za p*** :hroza:
Martin #27 píše:Doufám že Lemair hráče zdupal a tým se sebere prootže poslední výsledky a hra stojí totalně za p*** :hroza:
jj. Lemaire byl pekne nasranej a dokonce naridil trenink na den ktery by mel byt po tripu volny, s tim ze hracum chybi trenink. Zadny div. Hralo se fakt spatne a mozna se i hraje o Lemairovu pozici. nerad bych predbihal a jsem docela na vazkach a nevim jestli chci aby Lemaire zustaval. Na jednu stranu je to opravdu kvalitni trenera a nenapada me nikdo lepsi (jedine Jophny Mac)vysledky ze zacatku sezony nasvedcuji ze tym je kvalitni a umi hrat na spi*i i s nejlepsima v lize, na druhou stranu tym potrebuje nejaky impuls a to poradny a nevim jakej jinej by mel byt ted kdyz zmeny nejsou a vetsi posila nez kovy ani prijit nemohla. na dalsi stranu PORAD jsme neodehrali ani jeden zapas kompletni a porad se drzime na spi*i vychodu takze neni to az takovej pruser (jak dlouho uz si tohle rikame?) je taky fakt ze Lou Lam nema problem vyhodit trenera (i kamose) par kol pred koncem zakladni casti. takze bych rekl ze si budeme muset jeste pockat na nejaky obrat. Rozhodne musime zabrat proti Rags a na neletavce snad pujdem s jednou vyhrou za zady (a asi porad bez Martina)
tak jsem ted dpcetl devilsblog i s diskuzi a par postrehu se kterymi se ztotoznuji.,
1) Poslednich 20 zapasu jsem na 25% vyher (20 zapasu to je ctvrtina sezony) tedy to vypovida o tom ze toto uz neni jen krize ale asi i chyby trenera a vypada to tak ze tym odmita hrat pod Lemairem jeho system.
2) Privezt zpatky mlade. (Sestito, Halischuk, Davis, Plamieri, Corrente atd) sice nejsou produktvini ale to nejsou ani ty dedci ve treti a ctvrte lajne (Pando, Nieds, Rolston atd.) a navic alespon hraji se zapalem ktery tomuhle tymu ted tak chybi. a ze delaji chyby? to je stejne jedno vyhravame kazdej 4 zapas.
Tiež som sa v hlave zaoberal myšlienkov o Lemairovi... Neviem čo si mám o tom myslieť.. Vymeniť? Nevymeniť? Neviem. Ale nejdem si nad tým ani lámať hlavu. Plat za to berie Lou :frajer2:
[quote="megaton".
2) Privezt zpatky mlade. (Sestito, Halischuk, Davis, Plamieri, Corrente atd) sice nejsou produktvini ale to nejsou ani ty dedci ve treti a ctvrte lajne (Pando, Nieds, Rolston atd.) a navic alespon hraji se zapalem ktery tomuhle tymu ted tak chybi. a ze delaji chyby? to je stejne jedno vyhravame kazdej 4 zapas.[/quote]

Pod to bych se klidně podepsal!!! výborný názor :thumbsup:
PS: co se týče Lemaira.... já mu věřím že to zvedne podle mě to je tedka spíš ve hráčích ( chápu že první je vždycky na mušce trener)
The sky is falliiiiing !!! podmeee trejdujmeee. Zajac do flejms. :good:
tak hraci si odkrutili vcera trening za trest...trval vraj len 45 minut(cvicenia 5na5 a 3na2) snad poniektorí pochopili o com to bolo.. inak s travisom a zachom trenoval zubrus a elias robil centra medzi jamiem a iljom....o presunoch z farmy neviem ale takeho rolstona by som posadil bez problemu aj do konca sezony,pandolfo uz sedel posledny zapas..McAmmond korculoval aspon ale martin ani to..bohvie kedy sa ten chlap vrati..
V podstate sa zatiaľ môžeme tešiť, že kríza doľahla na nás 20 zápasov pred koncom základnej časti a stále je dosť času napraviť to, navyše playoff je už isté. Minule nás tá kríza postihla tesne pred začiatkom playoff a nebolo to dobré.
Martin mimo nejmene do 20.3. :-( Ten je snad sklenenej. Obavam se aby se vubec tuto sezonu vratil. Jinak dnes na rags bez Pandolfa (hura) Peterse (trikrat hura) Zharkova (bez hura, mel by jit do Lowelu) a Salmeli (zadnej div) 4. lajna tedy PLLL- MacA- Palley
Rangers musíme dneska smést a konečně udělat nějakou šňůru už konečně :)
Výborně ! porazili jsme Suckers . Lundqvista jsme vyhnali z branky a konečně jsme se střelecky chytli !!! chce to makat dál a udělat nějakou šňůru
PLLL dneska měl dobrou bitku s Shellym :)
tak zapas som nevidel,ale som moc rad ze to takto dopadlo..plll zatial tuto sezonu nesklamal v ziadnej bitke co si pamatam.. starci sa tiez hecli(snad im to vydrzi dlhsie ako obvykly jeden zapas) len fraser evidentne tragicky 5 minut a -2..predpokladam ze zvysok zapasu presedel..
co jsem vyčetl na zahraničních stránkách tak Fraser se má jako první pakovat po návratu Salmeny nebo Martina jestli jsem to správně pochopil
Nevím já proti Fraserovi nic nemám. Je to jeho první sezona ve ktere je na trvalo v A týmu tak chápu nějaké výkyvy ale myslím že zas tak špatný není ( začátek měl dobrý ) a mám ho raději než Škoulu kterého Lemaire celkem hodně vytěžuje ( asi ví co od něho čekat z jeho působení u Wild)
uz to tak vypada ze Fraser bude 8. bekem. skoda, precejen byl jednim z tech co umeli pritvrdit. 7. bude asi Salmela pokud se tedy jeste nekdy Martin v dresu Devils ukaze. JInak zapas sem videl a byla parada na ne koukat, ne ze by hrali tak dobre ale hrali s nasazenim, bruslili, strileli, bylo videt ze opravdu vyhrat chteji. dokonce i vets se prosadili a snad jim to vydrzi.

Jinak myslim ze by meli zharkova poslat do lowelu to ze nehraje nebo je ve 4. lajne mu nepomaha. pristi sezonu, pokud se podari zbavit Pandolfa a zapracuje na strele by mel mit misto jiste.
A dnes v noci povečeříme Ďábly. Go Pens!! :wawe:
martin83 píše:A dnes v noci povečeříme Ďábly. Go Pens!! :wawe:
spíš Ďáblové ti tu večeři tak zhnusí že 2 dny nebudeš jíst :D
LEST GO DEVILS !!!!
:) Sidneyho večeře: Martin Brodeur
martin83 píše::) Sidneyho večeře: Martin Brodeur
stejně jako v předchozích 2 zápasech :)
oo ano...na toto sa da zvyknut..uplakanci zas plakali (po 3 gole z placuceho fleuryho prestrih na vyplakavajuceho crosbyho stal za to :D )..brodeur konecne super vykon aj ked zo zaciatku to tak nevyzeralo...dnes zabral druhy utok,aj dinosaury sa dostavali do tlaku a greene to tam riadne pribil :good: zda sa mi ze tucniaci nam chceli zas nieco ukazovat a aj to ukazali...5 vzajomnych zapasov, 10 bodov pre nas ..skore 17:3 sa mi mari.. krasa..k tomu 18 ubranenych oslabeni(sice dnes oba tímy predviedli mizernu presilovku..)
dunim píše:oo ano...na toto sa da zvyknut..uplakanci zas plakali (po 3 gole z placuceho fleuryho prestrih na vyplakavajuceho crosbyho stal za to :D )..brodeur konecne super vykon aj ked zo zaciatku to tak nevyzeralo...dnes zabral druhy utok,aj dinosaury sa dostavali do tlaku a greene to tam riadne pribil :good: zda sa mi ze tucniaci nam chceli zas nieco ukazovat a aj to ukazali...5 vzajomnych zapasov, 10 bodov pre nas ..skore 17:3 sa mi mari.. krasa..k tomu 18 ubranenych oslabeni(sice dnes oba tímy predviedli mizernu presilovku..)
Trosku objektivity... Ten treti gol NJD byl uzasny, ze? Darovana 5-ti minutova presilovka pro NJD a ani naznak sance za celou dobu taky....
Ano, tuhle sezonu nam davate lekce, ale presto ze mate ze vzajemnych zapasu 10 bodu naskok, tak v tabulce jsou tymy na tom stejne, coz taky o necem svedci. Proste ten Brodeur se vzdycky na nas vytahne, sance na veledulezity 2.gol jsme tam urcite meli, jen to tam proste nespadlo... Jinak jak jsem rikal, byli jste asi o ten kousek lepsi, zapas se ale mohl zvrtnout na obe strany. A ze uplakanci... Tohle se nedalo prehlednout, protoze to byli do oci bijici chybne verdikty...
asi mal byt strih na placuceho fleuryho potom na crosbyho a na zaver na atlantika ako bonbonik :roll: svoje som napisal uz u vas v teme k tomu...ano na tych bodoch nieco bude je to vyrovnane a bude to zaujimave(ale som radsej ked body zbierame na capitals a pens ako na edmontone toronte a pod..ono sa to totiz v PO ukaze-dufam)
Tak nerikam, ze mi na tom nezalezi, ale ze by jsem mel plakat, to zas neee... :roll: Mam ted vazne uplne jine problemy jako hokej, ten je ted az na 2.miste. Jen mne dost nasere takovyhle zapas a hlavne kdyz vidim ze v nem nebylo vsechno koser...
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS