Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kower píše:V time vladne pohodicka a dnesny "trening" mal netradicne miesto, hraci si boli zahrat bowling... hned by som sa k nim pridal lebo uz som to davno nehral :(
hehe zaujimave :) ja sa na poriadny bowling chystam v pondelok, je to paradicka :thumbsup: a pozdava sa mi, ze je v time taka relaxacna pohodicka 8)

Obrázek
Dnes si v robote tak citam noviny - take, co rozdavaju v meste kazdy den zadarmo - a co nevidim. Fotky z nejakeho zapasu NHL medzi Bruins a Canadiens :o :!: Bol tam Zdeno Chara, Milan Lucic, Komisarek a este par dalsich. Hned mi srdco poskocilo :D To je moje druhe stretnutie z NHL v Australii a v oboch bol Zdeno Chara. Okrem tohto foto ukazovali v TV aj bitku Chara - Koci. "What a brutal sport!", vtedy komentator povedal :D
tak medvědi, dneska večer do vás blesky udeří, sice na vás neumíe zahrát nijak oslnivě, ale v této sezoně se nám to jednou povedlo, tak proč si to nezopaknout :wink:
leci píše:tak medvědi, dneska večer do vás blesky udeří, sice na vás neumíe zahrát nijak oslnivě, ale v této sezoně se nám to jednou povedlo, tak proč si to nezopaknout :wink:
Akosi sa vam to nepodarilo :lol2:

Bruins maju zasluzene dalsie 2 body ale podobne ako vonku musime zahrat aj doma v TD Banknorth Garden aby sme sa nestresovali o boj do play off do poslednych kol.

cepi: Mozes teraz spokojne spavat, Kessel nebude vymeneny (urcite nie do tejto deadline). GM dnes povedal ze jeho nevymeni... Uvidime cim nas nakoniec GM prekvapi, pretoze neverim ze neurobi ziadnu vymenu... vyzera to ze utorok bude poriadne nabity vymenami, a caka sa kto to zacne.
Kower píše:cepi: Mozes teraz spokojne spavat, Kessel nebude vymeneny (urcite nie do tejto deadline). GM dnes povedal ze jeho nevymeni... Uvidime cim nas nakoniec GM prekvapi, pretoze neverim ze neurobi ziadnu vymenu... vyzera to ze utorok bude poriadne nabity vymenami, a caka sa kto to zacne.
Spekulacie spominaju aj mena Rask a Lucic, ale GM vobec netuzi vymenit mladych hracov. Kessel sa celkom rozbehol v poslednej dobe. Na druhej strane, Thrashers pozaduju mladych a podstate hotovych hracov - ziadnych AHL-kacov. Uvidime, ci bude vacsia tuzba po udrzani mladych hracov, alebo po posilneni utocneho postu Marianom Hossom. Osobne si myslim, ze Bruins nie su taky akcny, aby vykonali velky trejd smerom dnu. Oni vacsinou najlepsich hracov pustaju. Vynimkou v poslednej dobe bol len Chara - fakt ma vtedy sokovalo, ze podpisal s Bruins.
Dnes sa obajvili aj spekulacie o vymene Demitru, kedze v lete bude volny hrac a s Wild zrejme nepredlzi kontrakt... Bruins su medzi zaujemcami... zeby GM poloval po Zdenovych kamosoch? :)

GM vcera spominal ze zaujem je aj o Wideman-a ktory bude v lete obmedzeny volny hrac, ale ani jeho nechce vymenit. Dennis tiez patri k hracom ktorym sa zranenie nevyhlo a v podstate celu sezonu hra so sebazaprenim (slabiny) a bolestive miesto musi casto chladit ladom, aj preto vela-krat chyba na rannych treningoch a je velmi pravdepodobne ze v lete bude musiet podstupit operaciu.

Takisto bol zaujem o Ward-a- v lete volny hrac, ale GM sa vyjadril ze chce Aarona udrzat a predzit zmluvu. Ak by GM pustil Aarona tak ma velmi sklamal, lebo tento hrac ukazal najvacsie srdce pre Bruins, lebo napriek vsetkym zraneniam hra a podava velmi dobre vykony.

Trocha pozitivna sprava sa tyka Bergeron-a: tento tyzden by mal skusit korculovanie a potom sa uvidi ci je vobec nejaka sanca na jeho navrat. Alberts korculuje ale stale jeho termin navratu do hry je neurcity.

Uz len 3 dni a zatial ziaden trade...
cepi píše:bliziaci sa 5 zapasovy trip bude dovolim si tvrdit viac ako dôlezity..nebudem riesit, kolko bodov by sa nam z tejto cesty hodilo, po tripe sa vyjadrim..
fantazia :!: z 10 moznych bodov sme poriesilii 9

ale ako spominal kowi, nesmiemem zaspat na vavrinoch a z posl. 2 domacich zapasoch v tomto mesiaci by sa patrilo co to urvat..z 2_zapasu Ottawa - Pittsburgh beriem 2 bodiky, ale realne mi to vychadza na 3 :) potesilo ma aj zakopnutie Philky + Buffala :thumbsup:

fuu, tak docela zaujimave novinky som tu ponachadzal :)

Kessel -) tak ako som spominal, menim ho jedine za Hossu, no kedze Kessy zostava na Maja zabudnime (vidim to na Habs) a tesim sa na dalsie Kessyho samostatne golove najazdy :cool: ma 19 a podla mna skvelu karieru pred sebou..v tomto smere moc kvitujem vyjadrenie Chiu, ze nechce riesit vymeny na ukor nasich nadejnych mladikov..skorpione, nad Raskom a Lucicom som sa dobre pobavil :D takyto :censored: trejd by bol schopny poriesit jedine nas ex_GM, no ten je uz chvalabohu minulostou

Wideman / Ward..bol som dost zaskoceny, ak k nam za Brada Boyesa putoval Wideman..aj napriek tomu, ze sa Bradovi u bluesmanov dari na vybornu, Dennis nam to oplaca rovnakou mincou..v 1 lajnovej spolupraci so Zdenom im to slape na vybornu a navyse, je to dost slusny (golovy) borecek na presilovky..to ze hra s takym sebazeprenim Obrázek a podobnu poklonu struham aj Aaranovi, medvedie srdce s velkym S..priznam, sa, nebol som 2x nadseny ich angazovanim, ale pocas tejto sezony mi dali jasnu odpved na to, ze som sa mylil a budem velmi rad, ak zostanu medvedmi aj v dalsich sezonach :yes:

:hmm: tak uz naozaj netusim, kto by sa k nam mohlo pocas 2 zostavajucich dni dokotulat..bude to asi prekvapko :shock: dufam vsak, ze ak sa nieco udeje, tak sa to bude tykat utoku..sice sme sa v posl. 2Z pekne strelecky blysli (10G) ale chcelo by to ku Savvymu cistokrvneho snipera a bude fajn..mimochodom, dnes ma spolupraca Metropolit - Axellson pri 5 gole do siete Tanpy v oslabeni totalne polozila :)
cepi> Metropolit je tiez skutocny bojovnik a aj napriek opakovanemu hakovaniu stale udrzal kontrolu nad pukom a neskutocne nasiel P.J.-a... na taketo kusky musi mat hrac naozaj bojovneho ducha a skusenosti lebo vacsina hracov by puk len nahodila na mantinel alebo vystrelila na branu a cakala na vylucenie.

Vcera "hard hat" (robotnicka prilba) po Marcovi Sturmovi putovala prave na hlavu P.J. Axelssona... to je asi tyzden 'stara' tradicia v satni Bruins, ked hraci po kazdom zapase vyberu jedneho z nich kto najviac bojoval v zapase.
Kower píše:cepi> Metropolit je tiez skutocny bojovnik a aj napriek opakovanemu hakovaniu stale udrzal kontrolu nad pukom a neskutocne nasiel P.J.-a... na taketo kusky musi mat hrac naozaj bojovneho ducha a skusenosti lebo vacsina hracov by puk len nahodila na mantinel alebo vystrelila na branu a cakala na vylucenie.
Metro ma o svojich kvalitach presviedcat memusi..uz po prvych zapasoch v drese Bruins ma prijemne "sokoval"..oslabovky bez pritomnosti Metra a Axeho tazko predstavitelne, tajne dufam, ze sa tento gol objavi v hitparade na Galaxii ci Youtube..hraci Tampy museli uznanlivo zatlieskat :yes:
Kower píše:Vcera "hard hat" (robotnicka prilba) po Marcovi Sturmovi putovala prave na hlavu P.J. Axelssona... to je asi tyzden 'stara' tradicia v satni Bruins, ked hraci po kazdom zapase vyberu jedneho z nich kto najviac bojoval v zapase.
:cool: vidim, ze chalani vyvadzaju kadejake kusky..naladicka v kabine musi byt tetkom na vysokom stupni :) len nezakriknut..klop. klop, klop

Na videu korculuje Patrice Bergeron :!: Dnes si dal lahky asi 10 minutovy trening na lade... snad sa nevyskytnu ziadne necakane komplikacie a este ho v tejto sezone uvidime v akcii.
Kower píše:cepi> Metropolit je tiez skutocny bojovnik a aj napriek opakovanemu hakovaniu stale udrzal kontrolu nad pukom a neskutocne nasiel P.J.-a... na taketo kusky musi mat hrac naozaj bojovneho ducha a skusenosti lebo vacsina hracov by puk len nahodila na mantinel alebo vystrelila na branu a cakala na vylucenie.
tak mi to nedalo a supol som to sem..za pohlad stoja 2 situacie a jednou z nich je spominana spolupraca Metro / Axe, no prednost dostane Save Of The Game v podani Holmiho..aby ste na to nemuseli cakat staci si to "pretocit" v case 2:06 - II tretiny

no a ten 2 moment v samom zavere je jasny :thumbsup:

Kower píše:Na videu korculuje Patrice Bergeron :!: Dnes si dal lahky asi 10 minutovy trening na lade... snad sa nevyskytnu ziadne necakane komplikacie a este ho v tejto sezone uvidime v akcii.
:shock: :clap: :clap: :clap: neuveritelne, neverim tomu, ze Bergy korculuje..samozrejme mat ho na starosti, v tejto sezone mu uz nedovolim naklusat do ostreho zapasoveho kolotoca o pripadnom PO nevraviac, neexistuje, no vidiet ho na nohach, ba co viac na korculiach je po tom zakroku fantasticke :good:
GM dnes povedal ze nie je v hre o Hossu ale ma nieco rozpracovane a rozhoduje sa o tom lebo okrem Bruins ma o dotycneho hraca zaujem este jeden tim... uvidime ako to dopadne.
Chistov uz v tejto sezone nemoze nastupit v AHL, pretoze vedenie AHL neschvalilo vynimku... nadalej je vsak pod kontraktom s Bruins a v lete bude obmedzeny volny hrac.
Kower píše:uvidime ako to dopadne.
pri predstave, kolko by sme museli obetovat ze Hossu, brrr, som rad, ze to takto dopadlo s nami a ze taky Kessy mi bude prinasat golove potesenie pri sn :cool: samozrejme, nielen pri nich :smile03:

radsej neriesit NIC, ako riesit vymeny ala Montreal.. :eek2:
GM dnes stihol spravit aspon transakciu na papieri ked poslal na farmu Phil Kessela, David Krejciho, Petteri Nokelainena, Vladimir Sobotku, a hned ich povolal naspat do NHL- tato transakcia umozni ich pripadnu ucast v play off AHL ak by to bolo potrebne.

Odhadovani hraci o ktorych mal GM zaujem su Marc-Andre Bergeron a Christian Backman... na otazku ci bol v hre o Mariana Hossu odmietol odpovedat ale vyjadril sa ze Penguins podla neho zaplatili draho.
tak je to potom OK, Jackmana by som sice do obrany bral, ale ked sa nam uzdravi Alberts, bude to snad OK..chcel som sice nejakeho sniper ku Savvymu, ale za taku cenu aku poriesil Pittsburgh :beee:

neoplati sa veru za kazdu cenu nieco riesit...pocas leta sa nieco urcite pritrafi, no prvorade tetkom pre nas -) smer PO :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
Skoda teraz spekulovat ale prave my sme boli s Pittsburg-om vo finale o Hossu, lebo teraz v jednom rozhovore GM spomenul ze jeden z obchodov padol 2 minuty pred deadline, a presne vtedy bola ohlasena vymena Hossu do Penguins.

Ta ina transakcia padla okolo obeda, 1pm co mohol byt podla mna Hal Gill, Jackman alebo Foote.

Snad dnes hraci zabojuju ako sa patri a ziskame nejaky bod.
tak dnes ma Medvedi potesili a aj Zdeno svojími 2 gólmi len tak dalej
:) Bezva medvídci :yahoo: :clap: :clap: :clap: potěšili jste mě !!!Skalp s Ottawou a ještě k tomu nulu,tak to beru.Naše ztráta na Sens se tím smrkla na jeden pouhý bod.Že bychom ještě ,,Východní konferenci vyhráli ? "I když po včerejšku tomu sám moc nevěřim :cry:
montreal píše::) Bezva medvídci :yahoo: :clap: :clap: :clap: potěšili jste mě !!!Skalp s Ottawou a ještě k tomu nulu,tak to beru.Naše ztráta na Sens se tím smrkla na jeden pouhý bod.Že bychom ještě ,,Východní konferenci vyhráli ? "I když po včerejšku tomu sám moc nevěřim :cry:
Skor by ste sa mali pozriet za seba, lebo my na vas stracame len 5 bodov a mame 2 zapasy k dobru :)
Strucne k vcerajsiemu zapasu (nevidel som to cele): Trener zacal zapas formaciou Thornton-Sobotka-Reich a hned od uvodneho buly zacali hrat velmi dobre, co potom aj zuzitkovali na skorovanie golu- pre Thorntona je to 3 gol- najviac v doterajsej kariere. Dalsim rekorderom je Zdeno, ktory sa 2 golmi dostal na 44 bodov, samozrejme Krejci konecne tiez otvoril svoj golovy ucet v NHL, a aby tomu nebolo koniec tak vcera maj "jubileum" aj trener Julien- bol to jeho 300. zapas NHL ako hlavneho trenera.

Z toho co som videl, sme mali zapas pod kontrolou a ked trebalo Thomas caroval- najma ten zakrok v presilovke bol neuveritelny. Po zapase robotnicka helma putovala na hlavu Thornton-a ktory si to plne zasluzil, lebo okrem golu, vybojoval 2 presilovky a naozaj cely 4. utok hral velmi dobre.

Tesim sa na stvrtok a tucniakov aj s Marianom Hossom- snad jeho kariera s Pens zacne prehrou.
viac ako sympaticky vysledok :good: stiahnuta roletka Timmyho, Zee sa nam prekonava, 4 vyhra v rade, takto sa mi mackovia pacia :yes:

tesim sa na vecerne hajlajty a najmä na Timmyho zazracny zakrok, cital som o nom, tak som zvedavy co tam zas vyparatil :cool: ty kowi, ak by si sa k nemu dostal, supni ho pls sem

k Montrealu..este ich môzeme v pohodicke ponahanat a ak neklapne ani 7 vzajomny duel na nasej pôde, tak uz ma docista klepne..je zaujimave, ze na Habs stracame 5 bodov (piseme ale 2Z k dobru) pricom sme s nimi vo vzaj. subojoch stratili bodov 12 :|

pre mna po dlhociznej dobe to vyzera tak, ze velice zaujimavy match proti tucniakom zhliadnem live :yahoo: historia si bude pamätat, ze Majo riesil svoj 1 match v drese PIT proti Bruins a pevne dufam, ze historia bude pisat aj 2 body pre Bruins :) samozrejme, spokojny budem aj s bodikom a nemusime na Conklina vyslat 50 striel ako v noci ostsrovania, postaci aj 20tka a taka 5 golova efektivita :) kazdopadne, bude to moc zaujimava podivana.. :frajer2:
cepi píše:viac ako sympaticky vysledok :good: stiahnuta roletka Timmyho, Zee sa nam prekonava, 4 vyhra v rade, takto sa mi mackovia pacia :yes:

tesim sa na vecerne hajlajty a najmä na Timmyho zazracny zakrok, cital som o nom, tak som zvedavy co tam zas vyparatil :cool: ty kowi, ak by si sa k nemu dostal, supni ho pls sem

k Montrealu..este ich môzeme v pohodicke ponahanat a ak neklapne ani 7 vzajomny duel na nasej pôde, tak uz ma docista klepne..je zaujimave, ze na Habs stracame 5 bodov (piseme ale 2Z k dobru) pricom sme s nimi vo vzaj. subojoch stratili bodov 12 :|

pre mna po dlhociznej dobe to vyzera tak, ze velice zaujimavy match proti tucniakom zhliadnem live :yahoo: historia si bude pamätat, ze Majo riesil svoj 1 match v drese PIT proti Bruins a pevne dufam, ze historia bude pisat aj 2 body pre Bruins :) samozrejme, spokojny budem aj s bodikom a nemusime na Conklina vyslat 50 striel ako v noci ostsrovania, postaci aj 20tka a taka 5 golova efektivita :) kazdopadne, bude to moc zaujimava podivana.. :frajer2:
Snad nás ta neaktivita GM nebude na konci mrzet. Finančních prostředků měl dostatek.
Jundrovák píše:Snad nás ta neaktivita GM nebude na konci mrzet. Finančních prostředků měl dostatek.
po boji bude kazdy general, Chia sa vyjadril sympaticky, veri momentalnemu zlozeniu, chalani hraju v pohode tak na co za kazdu cenu trejdovat..samozrejme, ocakaval som, ze nieco kapne, ale tak v ponuke boli Kessel, Stuart, Murray a mozno nejake tie draftove vybery..ja som sa uz vyjadril, ze Kessela by som menil jedine za Hossu, aj to by sme museli etse nieco zaujimave pribalit, za Murray by sme asi pytat moc nemohli, kedze sa rok co rok bori so zdravot. vecami + jeho plat je zrejme trosku viac nadhodnoteny a Stuart by nas zbryndy nevytiahol..a riesit buducnost v podobe odlivu mladikov za sucasnost, ktora by mozno padla, mozno nie, tak to nie!..v time mame uzasny potencial, mladici ako Krejci, Sobotka, Lucic odvadzaju skvelu robotku, takze o taku vymenu aku riesil PIT som veruze nestal..v lete sa urcite i tak co to udeje, takze tesime :)

momentalne treba ukocirovat PO, to budem povazovat za velky uspech..nadeje v dalsom priebehu PO ak tam budeme si nerobim, ale po dlllhociznom case sa budem z neho vytesovat :thumbsup: klop, klop, klop :yes:
Dnes nas caka debut Mariana Hossu v drese Penguins, ale co je pre mna viac ako zaujimave a pred letom povzbudive su jeho odpovede na otazky:

"Pocul som spravy o zaujme Bostonu, ale neuskutocnilo sa to," povedal Hossa. "Stale rad hram so Zdenom. Mozno jedneho dna opat. Uvidime." Myslim ze 1.jula po nom musime jednoznacne siahnut a davam tomu dost velke sance na uspech.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE