hehe zaujimaveKower píše:V time vladne pohodicka a dnesny "trening" mal netradicne miesto, hraci si boli zahrat bowling... hned by som sa k nim pridal lebo uz som to davno nehral
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
hehe zaujimaveKower píše:V time vladne pohodicka a dnesny "trening" mal netradicne miesto, hraci si boli zahrat bowling... hned by som sa k nim pridal lebo uz som to davno nehral
Akosi sa vam to nepodariloleci píše:tak medvědi, dneska večer do vás blesky udeří, sice na vás neumíe zahrát nijak oslnivě, ale v této sezoně se nám to jednou povedlo, tak proč si to nezopaknout
Spekulacie spominaju aj mena Rask a Lucic, ale GM vobec netuzi vymenit mladych hracov. Kessel sa celkom rozbehol v poslednej dobe. Na druhej strane, Thrashers pozaduju mladych a podstate hotovych hracov - ziadnych AHL-kacov. Uvidime, ci bude vacsia tuzba po udrzani mladych hracov, alebo po posilneni utocneho postu Marianom Hossom. Osobne si myslim, ze Bruins nie su taky akcny, aby vykonali velky trejd smerom dnu. Oni vacsinou najlepsich hracov pustaju. Vynimkou v poslednej dobe bol len Chara - fakt ma vtedy sokovalo, ze podpisal s Bruins.Kower píše:cepi: Mozes teraz spokojne spavat, Kessel nebude vymeneny (urcite nie do tejto deadline). GM dnes povedal ze jeho nevymeni... Uvidime cim nas nakoniec GM prekvapi, pretoze neverim ze neurobi ziadnu vymenu... vyzera to ze utorok bude poriadne nabity vymenami, a caka sa kto to zacne.
fantaziacepi píše:bliziaci sa 5 zapasovy trip bude dovolim si tvrdit viac ako dôlezity..nebudem riesit, kolko bodov by sa nam z tejto cesty hodilo, po tripe sa vyjadrim..
a podobnu poklonu struham aj Aaranovi, medvedie srdce s velkym S..priznam, sa, nebol som 2x nadseny ich angazovanim, ale pocas tejto sezony mi dali jasnu odpved na to, ze som sa mylil a budem velmi rad, ak zostanu medvedmi aj v dalsich sezonach Metro ma o svojich kvalitach presviedcat memusi..uz po prvych zapasoch v drese Bruins ma prijemne "sokoval"..oslabovky bez pritomnosti Metra a Axeho tazko predstavitelne, tajne dufam, ze sa tento gol objavi v hitparade na Galaxii ci Youtube..hraci Tampy museli uznanlivo zatlieskatKower píše:cepi> Metropolit je tiez skutocny bojovnik a aj napriek opakovanemu hakovaniu stale udrzal kontrolu nad pukom a neskutocne nasiel P.J.-a... na taketo kusky musi mat hrac naozaj bojovneho ducha a skusenosti lebo vacsina hracov by puk len nahodila na mantinel alebo vystrelila na branu a cakala na vylucenie.
Kower píše:Vcera "hard hat" (robotnicka prilba) po Marcovi Sturmovi putovala prave na hlavu P.J. Axelssona... to je asi tyzden 'stara' tradicia v satni Bruins, ked hraci po kazdom zapase vyberu jedneho z nich kto najviac bojoval v zapase.
tak mi to nedalo a supol som to sem..za pohlad stoja 2 situacie a jednou z nich je spominana spolupraca Metro / Axe, no prednost dostane Save Of The Game v podani Holmiho..aby ste na to nemuseli cakat staci si to "pretocit" v case 2:06 - II tretinyKower píše:cepi> Metropolit je tiez skutocny bojovnik a aj napriek opakovanemu hakovaniu stale udrzal kontrolu nad pukom a neskutocne nasiel P.J.-a... na taketo kusky musi mat hrac naozaj bojovneho ducha a skusenosti lebo vacsina hracov by puk len nahodila na mantinel alebo vystrelila na branu a cakala na vylucenie.
Kower píše:Na videu korculuje Patrice BergeronDnes si dal lahky asi 10 minutovy trening na lade... snad sa nevyskytnu ziadne necakane komplikacie a este ho v tejto sezone uvidime v akcii.
pri predstave, kolko by sme museli obetovat ze Hossu, brrr, som rad, ze to takto dopadlo s nami a ze taky Kessy mi bude prinasat golove potesenie pri snKower píše:uvidime ako to dopadne.
Skor by ste sa mali pozriet za seba, lebo my na vas stracame len 5 bodov a mame 2 zapasy k dobrumontreal píše:Bezva medvídci
![]()
![]()
![]()
potěšili jste mě !!!Skalp s Ottawou a ještě k tomu nulu,tak to beru.Naše ztráta na Sens se tím smrkla na jeden pouhý bod.Že bychom ještě ,,Východní konferenci vyhráli ? "I když po včerejšku tomu sám moc nevěřim
Snad nás ta neaktivita GM nebude na konci mrzet. Finančních prostředků měl dostatek.cepi píše:viac ako sympaticky vysledokstiahnuta roletka Timmyho, Zee sa nam prekonava, 4 vyhra v rade, takto sa mi mackovia pacia
tesim sa na vecerne hajlajty a najmä na Timmyho zazracny zakrok, cital som o nom, tak som zvedavy co tam zas vyparatilty kowi, ak by si sa k nemu dostal, supni ho pls sem
k Montrealu..este ich môzeme v pohodicke ponahanat a ak neklapne ani 7 vzajomny duel na nasej pôde, tak uz ma docista klepne..je zaujimave, ze na Habs stracame 5 bodov (piseme ale 2Z k dobru) pricom sme s nimi vo vzaj. subojoch stratili bodov 12
pre mna po dlhociznej dobe to vyzera tak, ze velice zaujimavy match proti tucniakom zhliadnem livehistoria si bude pamätat, ze Majo riesil svoj 1 match v drese PIT proti Bruins a pevne dufam, ze historia bude pisat aj 2 body pre Bruins
samozrejme, spokojny budem aj s bodikom a nemusime na Conklina vyslat 50 striel ako v noci ostsrovania, postaci aj 20tka a taka 5 golova efektivita
kazdopadne, bude to moc zaujimava podivana.. :frajer2:
po boji bude kazdy general, Chia sa vyjadril sympaticky, veri momentalnemu zlozeniu, chalani hraju v pohode tak na co za kazdu cenu trejdovat..samozrejme, ocakaval som, ze nieco kapne, ale tak v ponuke boli Kessel, Stuart, Murray a mozno nejake tie draftove vybery..ja som sa uz vyjadril, ze Kessela by som menil jedine za Hossu, aj to by sme museli etse nieco zaujimave pribalit, za Murray by sme asi pytat moc nemohli, kedze sa rok co rok bori so zdravot. vecami + jeho plat je zrejme trosku viac nadhodnoteny a Stuart by nas zbryndy nevytiahol..a riesit buducnost v podobe odlivu mladikov za sucasnost, ktora by mozno padla, mozno nie, tak to nie!..v time mame uzasny potencial, mladici ako Krejci, Sobotka, Lucic odvadzaju skvelu robotku, takze o taku vymenu aku riesil PIT som veruze nestal..v lete sa urcite i tak co to udeje, takze tesimeJundrovák píše:Snad nás ta neaktivita GM nebude na konci mrzet. Finančních prostředků měl dostatek.