Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Dnes v noci sme boli vynikajúci len vďaka Ixovi,ktorý nástojil,aby som dal dvojku na Boston.Proste povedal,že bude dvojka a hotovo.Tak som dal a vyšlo to.Vďaka nemu.Inak som chcel dať na Montreal,ale on hovoril,že už Boston vyhrá.Strácame 4 body na MB.Tak na nich.
palkovk píše:Strácame 4 body na MB.Tak na nich.
:box: :twisted: :twisted: :twisted: :box: :cinka:
No v noci to bolo kus slabšie. Bojujeme chlapi ale ďalej :box: :povzbudzovanie: . Kua je to moc tesné stačí ešte nejaké zaváhanie a môže byť veľký problém. Bojujme :!: Treba to nejako udržať (ustáť) a odskočiť súperov :!:
Čaute chlapi. V noci sme zahrali dobre :good: i keď z mojej strany to mohlo byť ešte o niečo lepšie. Výkonom v noci sme sa posunuli na 2. miesto a zaostávame o bod na prvé miesto. Za nami je to tiež pekne nabité...bude to zaujímavé ešte do konca kola, bude to boj. Toto kolo sa od začiatku držíme na popredných miestach nerád by som bol keby sa to poserká. Chlapi už ozaj ide do tuhého tak sa snažme maximálne pri tipovaní a neodflakujme to. :!: Každý bod bude rozhodovať tak si dajme záležať a nepokašlime me to ja nám verím :yes: :wink: . Dnes nás v noci čaká osem porcíí zápasov tak to dobre odtipujme. LET´S GO FURIOUS DOGS GO :!: :cinka: :box: :povzbudzovanie:
Včera v noci iné tímy všetko pokazili, MB, FB.Nechápem ako sme sa dostali bod nadostrel za MB.Je to vynikajúce,presný opak ako môj včerajší výkon.
Čaute chlapi. Kus som nahnevaný na seba mohli sme mať o 2b viac. Nakoniec som sa rozhodol pre tip clb-sjs 0 ale pôvodne som chcel dať 1. Zneistil ma Tyutit či bude hrať alebo nie myslel som že nebude a kedže ešte chýba colombusu aj Commodore tak som myslel že zadné rady colombusu slabé a budú radi ak remizujú. I keď Commodore túto sezónu neni aj tak nič moc ale Tyutin hej ten hrá(obranuje) dobre a nevedel som nájsť respektíve nejaké stránky na overenie jeho štartu v zápasu ale aj tak som nebol si istý čistou výhrou colombusu a tak preto môj typ bol nakoniec 0.. Každopádne sme dopadli dobre ale mohli to byť aj lepšie to sami vieme. No počítane si zatiaľ dobre tak treba vydržať už nejako a udržať veď v pohode máme na to :smile03: . A stále stále makáme a makáme :cinka: :box: :povzbudzovanie: :!: Tak sa držme :frajer2: . GO FURIOUS DOGS GO :!:
No v noci sme to pekne pokazili. Fú ale aj tak sa držíme na prvom mieste máme štastie v neštastí. Taký Spideri v noci uhrali pekný výsledok mi sme vybuchli riadne ale ešte sa držíme nejako. Dnes to treba v noci napraviť :twisted: :twisted: :twisted: . GO FURIOUS DOGS GO :!: :!: :!:
Mne to v poslednej dobe veľmi nevychádza, ale nie je to moja chyba. Oni to v tej NHL začali hrať úplne zle, vôbec neberú ohľad na moje dokonale premyslené tipy. :lol:
Tak, tak Lukas, ja mam posledne tyzdne, mesiace podobny problem :scare:
:hroza: No tak to sme zas dopadli riadne v noci :doh: a to už sme posrali druhý deň za sebou :hroza: . Kua chlapi robme dačo už len 2dni do konca tak to neposerme :twisted: :x . Dnes v noci musíme už podať dobrý výsledok a udržať sa tam kde sme ak nie bude rušno(dusno) v kabíne(šatni) :!: Kua taký som nasratý a vôbec môžme byť radi kde sme v tabuľke to je ešte zázrak, že máme také umiestnenie, lebo keď som videl koľko bodom sme ráno nahrali tak som myslel, že sme sa prepadli v tabuľke niekde do stredu. Vravel som, že nám verím ale mi sme schopný to posrať 4 dni pred koncom čo tomu aj nasvedčuje. Chlapi fakt kua spravme tieto dva čo ostávajú do konca kola maximum, preto aby sme ostali tam kde sme v tabuľke.

GO FURIOUS DOGS GO :!: :!: :!: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
Ja som spokojný ako stojíme,Blue Angels môžu skončiť kľudne prví. Nás zaujíma postavenie Mighty B. Ostávajú dva dni a nám stačí udržať pozíciu blízko MB. Ide obávaná sobota.Tak dotoho hoši.A vôbec sme dnes nič v noci neposrali!Je to okej.
Ved to že, ide sobota a dnes sa to môže všetko pobabrať a potom bude úsilie celého kola v rici. A zas trochu prísnejší prístup z mojej strany nezaškodí si myslím a naopak, len nás to môže vyburcovať k lepším výkonom(udržaniu toho miesta čo máme v tomto kole). Zatiaľ aspoň vždy pomohlo napr. keď som teba Paľo zdrbal za výkony :D však? :wink: A viem tiež, že moje výkony 2. kolá sú bieda, ale tak v tom predchádzajúcom príspevku odo mňa som bol tak isto nahnevaný na seba ako na vás, že si komplikujeme takto pos. dni situáciu. Viem Paľo nie sme na tom zle v tabuľke ale boli sme pred 2dnami na tom lepšie a teraz sa môžme obávať tŕpnuť o výsledok...veď uvidíme no.
Čaute. Som si myslel, že zase ďalšia nepodarená noc z našej strany, lebo keď som videl mojich nahraných 11b a vašich 8b a menej tak mi nebolo všetko jedno. Súperi nepodali zas nejaké super výkony a zaostávali sme tak v noci za nimi o nejaké 4b, takže náš výsledok 19b bol ešte celkom dobrý. Dnes v noci nás čaká pos. tipovacia noc tohto kola a potom kus Prestávka a PO. Hlavný cieľ v noci je držať sa MB a neprepadnúť za nimi o veľa miest, lebo ak by sa tak stalo v konečnom poradí sezóny by nám mohli obehnúť a boli by práve on ten tým čo by si zaistil účasť do 2. kola PO automaticky. Ak mi sa udržíme za nimi, alebo ostaneme kde sme teraz v tabuľke, prípadne klesneme na také 5,6 miesto mali by sme po zak. sezóne skončiť, ale istý nie som si moc najlepšie by bolo ostať tam kde sme teraz na tom mieste a je všetko isté ale ja by som ešte zabojoval o 1. miesto tohto kola a celkové 1. miesto týmov po zak. sezóne nie len v našej konferencii, ale samozrejme prvoradé je udržanie si tohto miesta čím sa viac menej uspokojím. Chlapi dnes ozaj treba byť sústredení pri podávaní a dobre porozmýšlať a zvážiť tipy si veď sami ste videli aké je to natlačené v tabuľke takže aj bod rozhodne a radšej nech préjdeme automaticky do 2. kola než by sme už mali vypadnúť v prvom, takže udržať si toto miesto treba, alebo postúpiť hore vyššie :!: Samozrejme tiež by sme mali prví prvú možnosť na PO draft ak by sme skončili prví po zak. časti. Ja si myslím už ak mam pravdu povedať že skončíme 1 z našej konferencii, ale istota je istota treba to dnes ešte dobre odtipovať :!:

GO FURIOUS DOGS GO :!: :!: :!: :cinka: :povzbudzovanie: :box:
gratulujem furiosom k prvenstvu po ZC..avsak nic isteho nemate.. do finale KTL mate este dlhu cestu..

edit: tak nakoniec sme stiahli z tusim 16 bodoveho manka pomerne dost bodov, ale vdaka vasej taktike ste si to ustrazili..
1.FD-61b
2.MB-57b
Rovnako ako aj Draxel tak aj vám gratulujem k prvému miestu a ikeď som tu nebol keď ste mali najlepšiu formu ale podľa informácií ste boli v prvých kolách neporaziteľný. Verím, že vám to vydrží a ja vám pritom budem držať palce. Hlavne ixovi pretože som si všimol, že taktizuje a to je pre tím veľmi veľmi dôležité. :wink:

Ak budete naďalej pokračovať v takýchto výkonoch tak máte naozaj veľkú šancu nato aby ste bojovali a celkové prvé miesto v celej KTL.

Ešte raz vám GRATULUJEM!
Teda na to, že sme skončili 1. v základnej časti je tu nejako ticho. To už sa všetci zriadili :oslava: :D .

Som rád, že sa nám to podarilo. Podali sme kvalitný kolektívny výkon.
Do tímu som prišiel už počas rozbehnutej sezóny. Vďaka skvelím podmienkam v klube, podpore fanúšikov a dobrej spolupráci zo spoluhráčmi som sa tu rýchlo udomácnil. GM ixo dokáže tipérom zabezpečiť dokonalé podmienky. Aj keď je častým terčom kritiky ostatných manažérov :D , o jeho schopnostiach nemôže nikto pochybovať.
Takže v prvom rade ďakujem za gratulácie mara, Stevena.

maro: No pekne ste to stiahli už sme mi robili obavi, ale nakoniec sme to zvládli a myslím si, že si to tento tým zaslúžil. Ja obdivujem tento tým, že odkedy som tu v KTL sa tak dobre drží vždy na popredných miestach a tento rok tiež aj napriek nepravidelnému tipovaniu típerov a oveľa menšej aktivity ste zas dopadli veľmi dobre :good: .

Steven: Ja som myslel, že AS nepostúpil do PO som už uvažoval o posilnení teba do PO. Ďakujem za podporu si super chalan(človek) vidno moc si to cením. Ohľadom toho taktizovania. Taktika určite bola, ale vďaka palkovivk ktorý mi sem tam dodával rozum, ale v podstate ja som dával prevažne dosť remíz(z vlastnej hlavy nebolo to ani o taktike)samozrejme tie remízy hrali do karát nám lebo napr. Lukas ci Redy ich dávali pomerne málo, takže napr. moje tipy sa zdajú že je to o taktike ale zas úplne to tak neni, ako kedy, ale samozrejme ako som spomínal taktika bola, lebo keby napíšem že nie tak by som klamal. ešte raz dík :smile03: a držím aj tebe palce aj vám :frajer2: .

Lukas tebe hlavne ďakujem za podporu čo si sem napísal si super :smile03: . Som rád, že si u náš a som rád, že nakoniec som sa rozhodol k nám zobrať, bol to asi najlepší ťah v sezóne. Prvo som pochyboval o tvojich kvalitách, ale ako si bol časom u náš už nie lebo zásluhou aj teba hlavne sme sa dostali kde sme. Ja si všímam napríklad všetko aj teba v tipovaní aj Redyho vy ste taký típeri prevažne na jasné tipy(tými) čo som pochopil že nie je zle ale od zamiešanie karát v prekvapení v tipoch som tu ja a palkovk, ale to by som nemal prezrádzať v PO sa to zíde ešte ale kto vie čo zas vymyslíme alebo budeme vymýšľať v PO to o tom potom.

Chlapi som rád, že sa nám to podarilo :yahoo: . Mi nie len, že sme skončili prví v našej konferencii, mi sme skončili celkovo prví v KTL zo všetkých aj keď tesne, ale skončili sme a to si zaslúži veľkú gratuláciu odo mňa.
Tento úspech sa zapíše do histórii tohto týmu. Vlastne toto je ako nový tým kedže sa premenoval čiže ako čo by to bola jeho prvá sezóna a hneď pekný úspech. S pred. názvom strong crocodiles sme takýto úspech nedosiahli, ale tu už je hneď ten úspech že sme vyhrali celú zak. časť(aj keď zas to nič moc neznamená pre niekoho viem ale aj tak) ale sme už istý postupujúci do 2. kola PO čo sa mi/nám z názvom strong cro...nepodarilo. Chlapi len aby sme neskončili ako min. sezónu SJS :eek2: . Chlapi ja viem, že v Po dáme to toho všetko a min. sa dostaneme do toho finále konferencii a keď to nevínde nevadí veď sme spravili túto sezónu kusisko veľkej roboty a som na nás hrdý a tiež som rád, že môžem a mohol som a budem s vami tipovať sme super. Už teraz vám viem povedať že na bud. sezónu až bude KTL fungovať a niečo vážne sa mi neprihodí tak povediem aj budúci rok tento tým z pozície GM ak budete súhlasiť a tiež by som bol rád, keby v tomto zložení opäť tipujeme na budúcu sezónu samozrejme ak vám tiež do toho nič vážne nepríde lebo nikto nevie čo sa môže stať ale také radšej ani nespomínajme. Chlapi takže som veľmi, veľmi rád s tohto nášho úspechu, ale ešte máme jeden cieľ pred sebou a ten treba dokázať teraz a už nebudem nerozvážny ako min. sezónu v PO na všetko si dobre posvietim a pripravím sa a dám do toho maximum a od vás spoluhráči tímoví očakávam to isté :!: No mal by som sa aj opiť na tento náš úspech aj keď som už dlho nepil :lol2: . Chlapi a ďakujem, že ste to tímoví spoluhráči so mňou vydržali a tiež ďakujem za dosiahnutie tohto výsledku aj bývalému členovi Englandovi aj on má čiastočný úspech na tomto našom umiestnení. Bližšie info o PO vám budem v pm(súkromných správah na HF informovať).

Na koniec Ďakujem KTL( členom komisii atď) za dovolenie odtipovania celej sezóny pre tento tým a ďakujem že KTL existuje lebo dakedy je ozaj času dosť a aspoň takto využijem ten čas aj keď teraz ho je menej pred maturami :-( .

Zároveň oznamujem čo mi prišla pm ohľadom tipovania MS že či súhlasím tak ak to číta z komisie niekto tak ponuku nepríjmam mám nejako málo času teraz pred maturali a MS sa mi aj tak nechce riešiť, plne sa len pekne zameriam na dokončenie KTL s našim týmom, ale ďakujem za ponuku.
Chcem hrať v ďalšom kole proti vám a odplatiť tie 2 prehry v kolách so zápasovým systémom. Najprv porazíme MB a potom dúfam, že pôjdete na radu vy. Už sa neviem dočkať :box: :box: :box:
gratuluji chalani :thumbsup: ....v PO sa držte! :wink:
Tímto prvým miestom sme si zabezpečili celkové 5. miesto v tomto ročníku KTL.Teda ak by sme náhodou vypadli v drohom kole play off.Je to super z vyše 20 tímov KTL.Takže teraz si oddýchneme,pozrieme olympiádu a v marci pokračujeme.A Rado ty nezabudni vybrať dobrého tipéra,ktorý nám pomôže v play off.To už necháme na teba.
Mike ďakujem :smile03: a pomerne je to pre mňa šok, že ste nepostúpili do PO som myslel, že ste lepšie umiestnení moc som to nesledoval tabuľky ja som len prevažne hral tipoval a nás riešil naše umiestnenie. Do budúcna by som ale pouvažoval o colim či ho nechať bud. sezónu v týme byť tebou. Taký nespoľahliví típer ako on by mi vadil aj keď je od začiatku v týme, ale možno by to týmu prospelo(myslel som to neskoré jeho tipovanie zabúdanie a to bolo dosť často). Škoda chlapi, že sa nestretneme tento rok v PO tak dík za podporu a ozaj nám fandite :smile03: veď ja som vám fandil keď sme vypadli tiež :smile03: Maj sa dobre kamoš zatiaľ :frajer2: .

Jasne Paľo to už je moja starosť to ja už vyriešim to si zoberiem ja na zodpovednosť toho ďalšieho típera na posilnenie do PO len to nechajte na mňa :wink: . Už možno aj viem koho zajtra na praxi sa rozhodnem asi definitívne.

A ešte som skoro zabudol gratulácia veľká Lukášovi k 2. miesto zak. časti v jednotlivcoch :clap: . Samozrejme dúfam, že ta viac teší tímové umiestnenie ako svoje, to umiestenie jednotlivcom som už potom moc neriešil ale super výsledok Lukas pre tým :yahoo: :frajer2: .
ixo píše: Už možno aj viem koho zajtra na praxi sa rozhodnem asi definitívne.
LOL, sak este skoro tyzden maju tiperi na prihlasovanie, staci ked si vyberies potom ked sa prihlasovanie uzatvori ;)
tak ok :D ale ešte sa rozhodnem možno už aj zajtra bude všetko jasné u nás xi
ty si tusim na tom neoficialnom titule "najakcnejsi GM v KTL" vazne zakladas a snazis sa robit vsetko pre to aby si on neprisiel... :lol:
prosim ta, meno tipera ktoreho si vyberies mi posli az v den draftu (28.2.2010). skor posielat to v tvojom pripade nema zmysel, aj tak by si to este X-krat dodatocne menil ;)
:lol3:
gratulujem k 1 miestu v celej KTL ,klobúk dolu dobrá robota chalani :good:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE