Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Veru čakajú nás posledné dva zápasy kroré budú pre nás ťažké keďže hráme proti našim odvekým rivalom z Ice Cats. Takže treba zabrať obi dva dni naplno a dúfať v zakopnutie gremlinsov a devilov a ešte môžme skončit aj prvý. Prosím vás vložte do toho všetko a výsledok sa dostaví :-D
Chalani chcem sa vám ospravedlniť,že som zmeškala natipovať prvé 2 zápasy dňa. :-( Mali sme problémy s netom a až po začiatku tých zápasov sa dalo natipovať .Hned potom som ostatné zápasy natipovala. :wink:

Ale výhra po pp nás udržala v hre o 2 miesto tak sa pokúsme vybojovať ho pre nás. :wink2:

Ako pozerám pri troche šťastia ani to 1 miesto ešte není tak nereálne vybojovať :wink:
Nič sa nedeje (ale páči sa mi že si sa takto ospravedlnila) dôležité je že sme vyhrali a keby nebolo toho posratého Washingtonu a udžali ten svoj náskok dokonca vyhrali by sme v riadnej hracej dobe no čo už treba sa pozerať dopredu a nie dozadu inak zabudol som vás všetkých pochváliť a za tento večer špeciálne AngelaTonyho a Scoobyna ktorý nás dostali do predĺženia kde sme už teamovo zabodovali všetci. :-D
Tak nakoniec sa nam podarilo dostat aspon na 3 miesto co si myslim ze je velmi slusne :-D kedze minulu sezonu nam zapasove kola velmi nesli vsakze scoobyno? Pribudlo nam par bodikov do tabulky a opat sme blizsie playoff :clap: . Teraz nas znova cakaju tabulkove kola tak vam prajem nech mate stastnu ruku pri vybere tipov. Ja som zatial zo zlozenim timu velmi spokojny- tak len tak dalej go bulls go.
:clap: tak myslim ze mozeme byt spokojni, 4. a 3. miesto ukazuju stabilitu, tak dufam ze budeme pokracovat takto aj nadalej :good:
tak prvy hraci den sme mali famozni :-O , najma chrto, tak pokracujeme dalej :wink:
ano prvy den nam vysiel perfektne len aby to takto islo aj dalej :-D
No dnes to medzi našimi tipmi je vyrovnané už sme na 4 mieste takže treba zabrať a pôjdeme hore tabuľkou dúfam že na konci tohto kola skončíme min. do 4 miesta. Myslím si že keď budeme podávať také výkony ako doteraz tak to bude parádička. a PO nás neminie. GO Bulls GO :cool:
Páni a dáma dnes musime dať do toho všetko aby sa nam čelo tabulky prilis nevzdialio tak veľa šťastia GO BULLS GO
Scoobyno pekna práca hlavne vdaka tebe sme sa po vcerajsej noci vysvilhli na 5 miesto kam si myslim ze aj patrime (teda myslim hornu polovicu tabulky a nie tu spodnu) pekne len tak dalej Go Bulls Go :good:
tak dnes sa mi konecne zadarilo
ako vravis treba zabrat a skoncit v hornej polovici, kam dufam aj patrime :yahoo:
BostonSam pekne len tak dalej :-D
Pekne chlapci len tak dalej :wave:
Pekne uz sme na 5 mieste este ostava 6 kôl a na 3 miesto nestracame vela bodov takze treba zabrat a zabodovat. :-D
BostonSam tak toro bol super vykon :good: hlavne vdaka tebe sme na 3 mieste ale pekny vykon podala aj rock :thumbsup: . Vcera vecer som si hovoril ze by bolo super preskocit aspon pirane a ziskat vacsi pocet bodov aby sme sa priblizili celu tabulky ale v toto som ani nedufal mi sme dokonca preskocili aj rytierov :-D . pekne! :hop: dokonca ostavaju 4 kola tak by sme mali aspon udrzat tuto poziciu popripade zautocit na druhu na ktoru nam chybaju 4 body takze len tak dalej Go Bulls Go :clap:
tak tak dnes mu kolo sadlo, to je super :wave:
a so, rad ze opat mame sancu bojovat o spicu tabulky, tak verim ze sa udrzime co najvvysie to pojde
dnes opat super kolo, gratulujem aj angelovi, ktory sa vdaka dobrym vykonom posunul na delene prve miesto, tak verim ze dnes sa bude opat darit a dotiahneme aj tim na prve miesto, kedze strata nie je velka :wave:
Tak tak dnes nám kolo opäť vyšlo a som veľmi rad že sme sa posunuli dve kola pred koncom na druhe miesto a na prvého strácame len 5 bodov tak by sme ešte mohli skúsiť zaútočiť na prvé a ak to nie - aspoň do tretieho miesta by sme skončiť mohli. Som na vás všetkých hrdý a som rád aj s celkovým zložením teamu :-D čo potvrdzujú aj naše vyrovnané výkony len tak ďalej. Let´s Go Bulls :cool:
konecne souper :cool:
Tak a sme prvý :jupi: mame 5 bodový náskok pred druhým a dokonca ostava jedno kolo s tromi zápasmi tak by som bol rád keby sme to už udržali.. Poďme ukázať všetkým že to prvé miesto je zaslúžene naše. Veľa štastia vám prajem pri dnešnom výbere tipov. GOGO :clap: Bulls :clap: GOGO.
Jak muze byt 1. misto zaslouzene/nezaslouzene??? :-O
Mate nejvic bodu, tak je zaslouzene :giggle:
:matika:
Tak sme to zvladli :yahoo: a zostali sme prvý a svoj náskok sme zvýšili na 6 bodov :-D pekná práca Bíci. Zase sme o krok bližšie k PO :scare: . Teraz nás čaká zápasové kolo (proti teamom z našej konferencie)v ktorom sme minule (proti teamom z druhej konferencie) obsadili 3 miesto tak by som bol rád keby sme zopakovali aspoň taký istý výsledok :-P. V prvom kole nás čaka Hockey Kent. Dnes máme ale voľný deň. Tak si oddýchnite načerpajte nové sily a prajem vám aby to takto super šlo celému tímu aj nadalej.
tak nam teda gratulujem :clap: , je to super vysledok a verim, ze nam to pomoze v boji do PO, len tak dalej krok po kroku :wave:
Gratulujem k 1 miestu vo vašej konferencii,parádny výsledok i forma :oslava:
supiš chalani skvelá práca :wave: :wave: Len tak dalej a krôčik po krôčiku budeme v play off. :) :jupi:
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE