Pekny zapas, opet som vyuzil moju obcasnu insomniu a sledoval zapas z postele na mobile. tato forma sa mi zacina velmi pozdavat.
Oba timy hrali dost utocne a raz jeden a raz druhy zatlacil supera v obrannom pasme. Atraktivny hokej ale hlavne s vitaznym koncom.
Zapas mal ale aj jedno velke negativum. Novy hrac Blair Jones vydajvoval dve presilovky. Na CP boli pocas zapasu okamzite pocetne hlasy dozadujuce trejdovat okamzite Jonesa prec.
Dnes je to stvorbodovy zapas vo phoenixe. Nutne potrebujeme vyhru.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CALGARY FLAMES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Priamy suboj o plejof s LA. Nevyhnutne musime vyhrat.
kvoli zraneniam glenX, backlunda, mossa, stempniaka, jonesa a smitha zostava a hlavne druha lajna vypada hodne divne:
Tanguay - Jokinen - Iginla
Kostopoulos - Cammallerri - Comeau
Bouma - Horak - Kolanos
Byron - Stajan - Jackman
Bouwmeester - Butler
Giordano - Hannan
Brodie - Sarich
kvoli zraneniam glenX, backlunda, mossa, stempniaka, jonesa a smitha zostava a hlavne druha lajna vypada hodne divne:
Tanguay - Jokinen - Iginla
Kostopoulos - Cammallerri - Comeau
Bouma - Horak - Kolanos
Byron - Stajan - Jackman
Bouwmeester - Butler
Giordano - Hannan
Brodie - Sarich
Tak chlapci toto je asi koniec. flames opet ukazali ze nemaju dostatok talentu nato skoncit na vyssich prieckach. anahaim bol proste lepsi. hlavne ich topend talent geclaf perry zabrali a rozhodli ked bolo treba.zatialco nasi top hraci takuto dominanciu a schopnost rozhodnut neukazuju. Jarome zacina stale viac vypadat ako veteran. Bude zaujimave leto, majitelia snad pochopia ze nakupovat s cielom urobit za kazdu cenu plejof nefunguje, hlavne ked predavas prospekty ako naposledy hollanda.
Zaujimave ako treneri a GM drzia romana horaka v time napriektomu ze sa jemu a jeho utoku (3. resp 4. utok) nedari vobec bodovat. horak mal velmi dobry uvod kde nazbieral vecsinu svojich bodov. teraz ale jeho utok sa moc nedostava do ofenzivneho tlaku. Roman prehrava suboje pri mantineloch. Na strane druhej jeho utok nedostava goly a ma pozitivne +/- . Uvidime co bude buducu sezonu, urcite bude potrebny vyvoj vpred. V tomto veku a v jeho novackovskej sezone ok, ale dlhodobo musi jeho utok viac prispievat. Necakam od stvrteho utoku nejaku smrts, ale secondary scoring je potrebne pre uspesny tim.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé