Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi píše:
habs píše:Mike Komisarek obdržel nabídku na víceletý kontrakt s ročním příjmem 4 mil. dolarů, avšak taková smlouva prý není podle jeho představ
looool, ako vidim, "korytnacka" neprekvapuje ani po skonceni zakl. casti :roll: :roll: 5-6 mil. za sezonu..?.. :12: to si Komisarek dela asi prdel :buh: to co mu ponukli Habs, nad tym by nemal ani sekundu uvazovat, ale dobre mu tak..na margo Alexa..to je ina kapitola..je to ikona klubu..v inom klube si ho neviem predstavit..
Taky si myslím, že Komisarek míří příliš vysoko. Šest milionů bych mu nedal ani omylem, ty čtyři jsou i tak dost, větší reálnou hodnotu určitě nemá. Ovšem tady bude rozhodující ta tržní a ta se bohužel vyšplhá výš, to jsem si celkem jistý. Pokud ho ztratíme za víc než 4 mil., vadit mi to nebude, náhradu bychom měli sehnat celkem snadno, obránců jeho kvalit jezdí po kluzištích NHL dost.
habs píše:
cepi píše:
habs píše:Mike Komisarek obdržel nabídku na víceletý kontrakt s ročním příjmem 4 mil. dolarů, avšak taková smlouva prý není podle jeho představ
looool, ako vidim, "korytnacka" neprekvapuje ani po skonceni zakl. casti :roll: :roll: 5-6 mil. za sezonu..?.. :12: to si Komisarek dela asi prdel :buh: to co mu ponukli Habs, nad tym by nemal ani sekundu uvazovat, ale dobre mu tak..na margo Alexa..to je ina kapitola..je to ikona klubu..v inom klube si ho neviem predstavit..
Taky si myslím, že Komisarek míří příliš vysoko. Šest milionů bych mu nedal ani omylem, ty čtyři jsou i tak dost, větší reálnou hodnotu určitě nemá. Ovšem tady bude rozhodující ta tržní a ta se bohužel vyšplhá výš, to jsem si celkem jistý. Pokud ho ztratíme za víc než 4 mil., vadit mi to nebude, náhradu bychom měli sehnat celkem snadno, obránců jeho kvalit jezdí po kluzištích NHL dost.
on je dobrej v defenzive,v bodovani takrka nulovej takze to hodne prehani ja myslim ze tak 3-3,5 by odpovidalo
mt-svk píše:
montreal píše::) Nová zpráva
- Útočník Mikael Johansson ze švédského Färjestadu už se údajně dohodl s Montrealem, mělo by se jednat o roční dvoucestný kontrakt za 1,075 mil. dolarů. Canadiens lákají do svých řad také ruského obránce Alexeje Jemelina, kterému vypršela smlouva s Kazaní v KHL. Jemelin je druhou volbou Habs z roku 2004.NHL.cz

Tak snad švéd Mikael Johansson bude posilou a NE pouze hráč farmy.Osobní statistiky jsem již uváděl,ale pro pořádek nasbíral loni v Elitserien 53 zápasů 15 gólů 24 asistencí 39 bodů 80 tr.min.
Mohutný obránce Jemelin hrál kdysi za zbornou a měl by to být ofenzívní obrance vhodný na přesilovky ze slušnou střelou.Jeho parametry jsou slušné 186 cm 101,0kg.Chlap jak hora.
Je ale otázka jestli neodolá petrorublům v Kazani,to bychom asi nepřeplatili.O něm si myslím,že by posilou byl.Předpokládám,že i bruslařsky bude na tom dobře a nebude tak neohrabaný jako O´Byrne.To by byla dobrá posila!!! :yes:
Ibaže Johansson je ešte rok pod zmluvou.
:) Zřejmě Evi nemáš pravdu,protože na oficiálních stránkách se píše,že je volný agent.
http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... eid=424017
Pravděpodobně se už dohodl s Färjestadem na ukončení smlouvy a protože ho draftující Detroit v ochranné lhůtě nepodepsal,HABS mu nabídli kontrakt.Mimochodem křídla si ho v roce 2003 vybrala jako 289 hráče v pořadí.Nebyl o něj zájem..
habs píše:
cepi píše:
Zmluva Commodoreho je:

4,5 - 2008/08
3,612 - 2009/10
3,612 - 2010/11
3,612 - 2011/12

Pritom je to podbný obranca ako Commodore. Byť na vašom mieste ak nebude mať Komisarek reálne požiadavky, pustím ho k vode.
Zmluva Commodoreho je:

4,5 - 2008/08
3,612 - 2009/10
3,612 - 2010/11
3,612 - 2011/12

Pritom je to podbný obranca ako Commodore. Byť na vašom mieste ak nebude mať Komisarek reálne požiadavky, pustím ho k vode.[/quote]
akorat komisarek je mnohem mladsi a kdyby sem jim mel upsat minimalne na 5 let tak logicky bude chtit poradne zaplacino :) ale i tak to porad prehani neni to treba dion phaneuf jak si on mozna mysli
Komisarek chce viac ako 4 mil. USD za rok :?: To sa mi zdá príliš veľa. Pozrime sa na takého Niklasa Kronwalla (DET) alebo Alexandre Edlera (VAN). Obaja budú v budúcej sezóne zarábať 3,25 mil. USD.
leo píše:Zmluva Commodoreho je:

4,5 - 2008/08
3,612 - 2009/10
3,612 - 2010/11
3,612 - 2011/12

Pritom je to podbný obranca ako Commodore. Byť na vašom mieste ak nebude mať Komisarek reálne požiadavky, pustím ho k vode.
akorat komisarek je mnohem mladsi a kdyby sem jim mel upsat minimalne na 5 let tak logicky bude chtit poradne zaplacino :) ale i tak to porad prehani neni to treba dion phaneuf jak si on mozna mysli[/quote]-
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mike Commodore: 7. november 1979
Mike Komisarek: 19.január.1982

takže je medzi nimi rozdiel 2 roky a približne 2 mesiace.
a tak to se mi moc nepovedlo
leo píše:a tak to se mi moc nepovedlo
Nič sa nedeje. :wink: Aj ja som to zistila až vtedy, keď som si na základe tvojho príspevku išla overiť ich vek.
mt-svk píše:
leo píše:a tak to se mi moc nepovedlo
Nič sa nedeje. :wink: Aj ja som to zistila až vtedy, keď som si na základe tvojho príspevku išla overiť ich vek.
no ja myslel ze komisarek je o rok mladsi a commodore minimalne o rok starsi chybicka se vloudila
:| - Montrealská policie neshledala žádné provinění vůči zákonu u Romana Hamrlíka a bratrů Kosticynových, jejichž jména figurovala ve vyšetřování aktivit drogového dealera Pasqualea Magnioly.(NHL.cz)

:) Tak snad je vše v pořádku a hráči se konečně mohou soustředit na hokej.Zvláště to platí o Andreji Kosticynovi,který po zveřejnění aféry se loni jakoby z ledu úplně vytratil.Nebyl to vůbec on. :evil:
I to byl letní úkol vyjasnit skandál a nějak ho rozlousknout a ukončit.Před tím jsem nato zapoměl a je jen dobře,,že je to už definitivně za námi!!!!!"
Doufám,že podobné aféry nás již příští rok nezastihnou a hráči budou opatrnější s kým se stýkají.Podobné skandály mají vliv na výkony na ledě a to nepotřebujeme!!!!
I když hráče osobně neodsuzuju - naletěli.Uvědomte si otázku,,Vy všichni skutečně víte co dělají vaši známí a přátelé z vašeho nejbližšího okolí?Můžete za ně vždycky dát ruku?
Asi by jste v některých případech váhali a nebo řekli,,já nevim!!!!"Do lidí člověk nevidí!!!Je to pouze na vzájemné důvěře!!!

Spekulace na NHLpro.cz jste asi četli.Pro pořádek uvádím odkaz
http://www.nhlpro.cz/clanek/15049-habs- ... -kapitanem
Prakticky vše jsme již dříve probírali,to není nic nového.
kapitánství a výše platu Kovaljova
pravděpodobný odchod Koiva
nehorázné požadavky Komisareka
:) Nevím nakolik je web na odkaze důvěryhodný,ale přehledně spekuluje nad mladými hráči,které si kluby pravděpodobně vydraftují pokud nevymění své pořadí s jiným klubem.I ostatní fanoušci zde najdou hráče pro své kluby a mohou spekulovat jestli to tak BUDE nebo NE.Však se podívejte :) !!!

http://nhldraftsite.com/

Montreal Canadiens by udájně mohl mít zájem o tyto mladé hráče

1)kolo pořadí 18 Montreal Kyle Palmieri C 5'11" 185 2/1/91 USA U-18 (USDP) USA
3)kolo pořadí 65 Montreal Canadiens (od Atlanty) Joonas Nattinen C 6'2" 174 1/3/91 Jyvaskyla Finland
3)kolo pořadí 79 Montreal Sami Vatanen D 5'9" 163 6/3/91 JYP Jr. (Finland) Finland
4)kolo pořadí109 Montreal Ben Hanowski RW 6'2" 198 10/18/90 Little Falls HS United States
5) kolo pořadí 139 Montreal Richard Greer D 6'0" 173 4/9/91 Halifax United States

Na jiném webu nám přisuzují menšího centra Petera Hollanda,který dle tohoto webu bude vybrán již dříve.
Když to celé shrnu mělo by se jednat pro nás o dva centry,dva obránce a jedno křídlo.Dva hráči jsou z finské ligy,jeden z reprezentace USA a dva z menších univerzitních lig.
Loni jsme z reprezentační 20-ky USA vybrali Danny Krista,tak je možné že Trimmins by doporučil dalšího hráče z tohoto mužstva.
Těžko říct,co se dá od zmiňovaných hráčů očekávat a jestli návrh opravdu vyjde?Co vy nato?
Novým koučem Montrealu se stane Jacques Martin, který doteď pracoval jako GM Floridy (http://tsn.ca/nhl/story/?id=280562) na TSN vidím spíše negativní ohlasy.

Joonas Nattinen podle mě půjde už ve druhém kole, ten na vás nezbyde. Ze svýho prvního draftu by na vás mohl zbýt Josefson. Palmieri bude podle mě až na konci prvního kola
MartinFC píše:Novým koučem Montrealu se stane Jacques Martin, který doteď pracoval jako GM Floridy (http://tsn.ca/nhl/story/?id=280562) na TSN vidím spíše negativní ohlasy.

Joonas Nattinen podle mě půjde už ve druhém kole, ten na vás nezbyde. Ze svýho prvního draftu by na vás mohl zbýt Josefson. Palmieri bude podle mě až na konci prvního kola
Třeba Gainey sází na to, že do Montrealu takhle snáze přivede Bouwmeestera... :) .
:| Díky Martine za info.To je pro mne obrovské překvapení.Tak Jacques Martin,nevím co si mám o tom myslet.
Je pravda,že kdysi v Ottawě udivoval koncepční prací a vybudoval velmi silné mužstvo Senators,které nikdy nepřekročilo vlastní stín a nevyhrálo kýžený SC.Ale s Hossou,Chárou a Alfredsonem to bylo silné mužstvo o tom nebylo pochyb a lze říci,že preferoval útočný kombinační hokej založený na bruslení.To by nám snad mělo vyhovovat.Neúspěch v PO ho později stál místo v Ottawě,proto nakonec šel na Floridu.
Tam si ukousl silný krajíc a ve dvou funkcích/GM a trenér/ lze říci,že vlastně neuspěl.Vyměnil Luonga a mužstvo snad s jednou jedinou vyjímkou nedostal do PO :?Je mu ke cti,že s mladými bezejménými hráči pracovat umí a v posledních letech se víc zaměřil na defenzívu.Rozhodně letos zlepšil herní projev Cats a ta se jen tak,tak nedostala do PO na úkor nás -Canadiens.Ve vzájemných zápasech nevypadala vůbec špatně a šla výkonnostně nahoru!!
:? Vážně nevím.Jestli mám jásat nebo plakat.Utěšuju se pouze,že je to frankofoní kanďan s letitými zkušenostmi z NHL,ale přiznám se,že jsem čekal jiné jméno.
Zvláště,když se spekulovali trenéři Hartley, volní jsou Lemaire a Therien,v pozadí číhá na svou šanci Patrick Roy.
No snad ví Gainey co dělá a držim palce,aby to přineslo úspěch!!!! :good: Ale varuju!!!U nás jsou vysoké požadavky!!!!!!! :yes:
habs píše:
Třeba Gainey sází na to, že do Montrealu takhle snáze přivede Bouwmeestera... :) .
:) Přiznám se,že to mě nenapadlo.Ale bylo by to terno :good:
No s ottawou nehral zle v zakladnej casti, v playoff sa mu ale moc nedarilo. uvidime koho bude preferovat ci halaka alebo prica.
debil píše:No s ottawou nehral zle v zakladnej casti, v playoff sa mu ale moc nedarilo. uvidime koho bude preferovat ci halaka alebo prica.
Tohle, bohužel, asi nebude jeho rozhodnutí, to přichází z jiných míst...
vraj je to po strasne dlhej dobe, co Canadiens angazovali trenera co uz v NHL trenoval, zaujimave

a je pravda, ze Mario Tremblay bude jeho asistentom a Jacques Lemaire konsultantom (byvali asistent a hlavny trener Wild) alebo to pisali na fore Wild len zo srandy :sad2:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
nuž nie je to neskúsený tréner, podľa mňa je v pohode a ak by začal tým, že dotiahne Bouwmeestera, tak by to mohol byť začiatok zaujímavej cesty pre MTL. Mne sa to javí, ako vcelku dobrý ťah, ešte si počkám na leto a posilnenie kádra, či výmeny, ale myslím si, že tento rok sa nezopakuje a MTL začne hrať to, na čo sme zvyknutí...
WildCelt píše:vraj je to po strasne dlhej dobe, co Canadiens angazovali trenera co uz v NHL trenoval, zaujimave

a je pravda, ze Mario Tremblay bude jeho asistentom a Jacques Lemaire konsultantom (byvali asistent a hlavny trener Wild) alebo to pisali na fore Wild len zo srandy :sad2:
:) To zřejmě nebude pravdivé info WildCelt.Klub Canadiens opustil pouze trenér brankářů Roland Melanson a to zatím bez náhrady.Můžeme pouze spekulovat jestli uvolněné místo chtějí nabídnout třeba Patricku Roy.Ale myslím že je to nepravděpodobné,protože zatím nepromyslel co se svým juniorským týmem.V současnosti je totiž spoluvlastníkem, GM a trenérem v jedné osobě juniorského celku Quebec Rempartstak,kde působí oba jeho synové Jonathan a Frederick.Musel by se uvolnit a také určitě by nerad v této době své začínající syny opouštěl!! :yes:
:-( Jako je nepravděpodobné že by místo trenéra brankářů zůstalo v Montrealu neobsazeno.To nepřipadá v úvahu zvláště,když chtějí mít z Price a Haláka hvězdu.
Jinak asistenti nového kouče Canadiens Jacquese Martina zatím zůstávají dosavadní asistenti trenéra,kterými byli již za vlády Carbonneau a Gaineyho - tedy Kirk Muller,Doug Jarvis,Don Lever.
Ron Wilson by nadále měl působit u naší první farmy Hamilton Bulldogs
Čím víc o novém trenéru HABS uvažuji,řekl bych že od Gaineyho to byl velmi dobrý tah. :good:

http://www.nhl.cz/CZ/19337/jacques_mart ... realu.html

:? Přestože někteří naši fanoušci to vidí všelijak,Martina chválí prakticky za každý tým,kde působil :good: .Vyzdvihují především práci v Ottawě,ale i poslední štaci na Floridě.Nedosáhl sice na ty nejvyšší vrcholy,ale kvalitu a výkonnost mužstva vždy pozvedl!!!Je ovšem otázka kolik času mu v Canadiens dají!!!!U nás chtějí všechno hned a někdy je to i ke škodě věci.Navíc tlak medií a fanoušků bude tady neúprosny a s tím se nikdy ve své karieře zatím Martin nesešel!!!!No uvidíme!!!!
Na můj vkus nemusel z Floridy pouštět Luonga,ale fandové cats mi asi dají zapravdu,že s mladými téměř bezejménými hráči udělal velký výkonnostní pokrok.Na špičku to sice nebylo,ale za dva tři roky mohou cats opět být výborní.To už samozřejmě s novým GM a trenérem Peterem DeBoerem. .
Martin se také ze svého působiště v Ottawě zná s asistentem GM Canadiens Pierre Gauthierem a šéfem scountingu Trevor Timminsem. Čili potkává se ze starými známými a může rovnou navázat na spolupráci.Na odkaze je seznam zaměstnanců spadající pod GM Boba Gaineyho

http://canadiens.nhl.com/team/app/?serv ... e&id=16935

:-O Pouze jedna věc,je na celé věci divná a mne zarazila!!!Fakt že na Floridě vykonával vyšší pracovní post GM než nyní v Montrealu a že prakticky aniž by byl sám vyhozen ze dne na den Floridu opustil
Ještě zajímavější je ten fakt,že vedeni Cats se ani moc nezlobí pouze konstatovalo,že budou v nejbližších dnech hledat nového GM!!Ty mají tedy nervy jak ze železa - ani troška zloby!!!!
montreal píše: :-O Pouze jedna věc,je na celé věci divná a mne zarazila!!!Fakt že na Floridě vykonával vyšší pracovní post GM než nyní v Montrealu a že prakticky aniž by byl sám vyhozen ze dne na den Floridu opustil
Ještě zajímavější je ten fakt,že vedeni Cats se ani moc nezlobí pouze konstatovalo,že budou v nejbližších dnech hledat nového GM!!Ty mají tedy nervy jak ze železa - ani troška zloby!!!!
Třeba to ani nebude tak velký finanční propad, docela bych věřil tomu, že peníze budou téměř srovnatelné. Ale hlavně - dělat hlavního trenéra u Canadiens a působit jako generální manažer Floridy - vnímáš ten obrovský rozdíl? Určitě je to pro Martina daleko větší výzva než působit na Floridě, byť ve vysoké funkci.
:)Přiznám se ,že nemám přehled o financích GM a trenérů.Ale také bych tipl,že se ty částky budou k sobě hodně přibližovat.
Pokud jde o ten rozdíl mezi trenérem u Canadiens a jeho prací na Floridě je to,, nebe a dudy".
Každý den budou od něj čekat vítězství a ptát se,kdy už konečně vyhrajeme SC!!!!V medii ho properou do nejmenší podrobnosti,na ulici bude chodit postraními ulicemi,aby nezastavil fanoušky dopravu ,kteří ho budou prosit o jeho podpis.Tlak bude neúprosný!!!!!
Za úspěch ho budou vyzdvihovat do nebes,za neúspěch nemilosrdně kritizovat!!!!!
Bude to mít těžké s tím se na Floridě určitě nestřetl!!Ale zvládne to!!!!!!!!Já mu věřim!!!!!!
Je totiž konec experimentů s nezkušenými trenéry bez větších zkušeností z NHL!Nebyli to špatní trenéři,ale projevilo se,že nemají vítěznou auru nad hlavou.
Dosáhli sice zde zajímavých výsledků a někteří dokonce začlenili zajímavé bezejmené mladé hráče do mužstva s tím,že mile postupně změnili herní projev mužstva z ,,defenzívního na ofenzívní"!!!To je vše OK,ale ani jednomu se nepovedlo vybudovat,,Vítězný tým sahající po SC!!!!"
Věřim,že trenér Martin je ten pravý,jako kdysi Demers a konečně mohu doufat po letech čekání v :cup: !!!!
To očekávám od Martina a dávám mu nato 2-3 roky!!!!
Nebude to mít snadné,protože plno hráčů v létě odejde,ale zdravé jádro zůstane a po vhodném dopnění a sehrání věřim,že se úspěch nakonec dostaví!!!!

Sám se ptám,jaké kroky s Gaineyem v létě podniknou?Očekávám,že se musí zkvalitnit defenzíva.A to nejen obránci.Také útočníci se musí lépe vracet!!!!Očekávám,že se bude na trhu hráčů hledat obránce i dělník ledu.Mým snem je,ale také špičkový tvůrce hry,ale především kanonýr!!!!!!Ten nám tu léta chybí!!!!!!!!!!!!Jaké bude obsazení centrů prvních dvou útoků a jestli Tomáš Plekanec se nakonec nestane obětí na výměnu.Nerad to řikám,ale tipl bych,že ho letos vymění!!!
Zda se budou provádět přímé nákupy volných hráčů a nebo se budou hráči radši měnit.Podle mě shůdnější bude druhá varianta,protože volní hráči budou hodně drazí!!!
Koho s RFA hráčů Canadiens udrží?Zda skutečně odejde Koivu a koho nakonec zvolí novým kapitánem!!
Zda nebude Kovaljov svého rozhodnutí litovat,protože Martin naznačil,že se může stát,že se mu nebude hodit do koncepce!!!Alespoň tak jsem pochopil dle jeho slov na webu HABS:
Jsem zvědavý koho Martin použije z farmy.Ben Maxwell se jevil dobře také mladý švýcar Yannick Weber.Jestli se tu skutečně oběví rus Jemelin?
Kdy už konečně budeme moc použít na NHL naděje McDonagha,Fischera,Subbana ,Trottera,Krista a Wymana aj.? Koho letos ulovíme v draftu?
A nakonec jestli skutečně ještě letos dojde k výměně vlastníka a jestli to nakonec bude zmiňovaná Céline Dion a její skupina?!!/vcelku je to jedno,hlavně to musí být finančně silný vlastník/
Na novou sezónu jsem opravdu moc zvědavý!!!!
:|Tak to je celkový výčet hráčů,kteří jsou po sezóně UFA a RFA,včetně hráčů z farem.Řekl bych,že Gainey to hodně podcenil a bude mít co dělat,aby to alespoň z částečně podepsal.Taky zřejmě čeká, co mu k tomu řekne nový trenér Martin a to za situace,kdy není přesně známa výše platového stropu na příští sezónu.

UFA D Chad Anderson, D Francis Bouillon, D Patrice Brisebois, D Mathieu Dandenault, G Marc Denis, F Ryan Flinn, F Mike Glumac, D Alex Henry, D Doug Janik, D TJ Kemp, F Saku Koivu, D Mike Komisarek, F Tom Kostopoulos, F Alex Kovalev, F Robert Lang, F Yanick Lehoux, D Mathieu Schneider, F Alex Tanguay,

RFA: F Mathieu Aubin, D Shawn Belle, F Kyle Chipchura, F Matt D'Agostini, F Chris Higgins, G Loic Lacasse, F Guillaume Latendresse, F Olivier Latendresse, F Tomas Plekanec, F Gregory Stewart,

http://www.tsn.ca/nhl/feature/?id=11815

Zajímavou tabulku perspektivy jednotlivých hráčů sleduje tento web http://www.hockeysfuture.com/prospects/ryan_mcdonagh

TOP perspektivních našich hráčů
1.Ryan McDonagh, D - hodně se od něj v Canadiens očekává.Ofenzívní obránce budoucnosti.Předpokládám,že už nový trenér Martin se na něj podívá a během sezóny mu dá šanci v několika zápasech
2.Max Pacioretty, LW - nahlédl do NHL.Je po operaci a měl by v budoucnu být ne ledě nepřehlédnutelný
3.Ben Maxwell, C - kolují o něm skvělé reference
4.P.K. Subban, D - svoje možnosti naznačil v dresu Kanady na MS 20.Defenzívní obránce hledícího si ochrany vlastní branky
5.Kyle Chipchura, C - nahlédl do NHL.Na můj vkus zbytečně opomíjen.Má i vůdčí schopnosti
6.David Fischer, D - další zajímavý vysoký bek.Z universit jde na něj samá chvála
7.Matt D'Agostini, RW - už pravidelně nastupoval v NHL.Bude to jednou opora.Výborně bruslí a má cit pro kombinaci
8.Yannick Weber, D na MS 20 mě v dresu Švýcarů docela zklamal,ale také on má nato se v NHL trval prosadit
9.Mathieu Carle, D -podle mě hotový obránce,kterého HABS zbytečně opomíjí
10.Danny Kristo, RW - člen loňské reprezentace USA 18.Jsou s ním spojovány velké naděje.Na NHL to zatím není.
11.Pavel Valentenko, D - utekl nám do KHL.Řekl bych že to už je ztracený syn.Hotový hráč.Škoda!!!!
12.Alexei Yemelin, D jedná se o jeho návratu do Kanady.Podobný tip,jakp Sourray.Rána jako z děla.Vhodný na přesilovku.
13.Steve Quailer, RW na webu HABS chválil Trimmins jeho pracovní morálku.Přidává si v treningu a odstraňuje chyby v bruslení.Chválili ho jak už je rychlý!!
14.Shawn Belle, D další mohutný čený bek o kterém se vyjadřovali,že by mohl nabrat ještě svalovou hmotu.Na NHL to sice zatím není,ale kdoví za čas
15.Brock Trotter, C - je to prcek,ale v AHL v Hamiltonu patřil rozhodně k výrazným osobnostem.Pozor!!Má čich na góly a ty my potřebujeme jako sůl!!!
16.Ryan White, C - podle mne až tak výrazný nebyl v AHL.Ale scouti zřejmě vědí o něm své!!
17.Cedrick Desjardins, G - perspektivní,ale zatim průměrný brankář.Co jsem si všiml HABS ho dost protěžují a dali mu v AHL přednost,před Lacasse
18.Greg Pateryn, D - zatím se nijak výrazně neuvedl
19.Greg Stewart, RW vysoký,tvrdý a důrazný hráč okusil NHL a mě se docela líbil.Měl málo času na ledě aby ukázal víc

Ti co méně zaujali - z nich by měli být zajímavější ti velmi mladí,kteří ještě mají čas vzhledem k svému věku se zlepšovat!!Označím je :-P V brké době nám,ale nepomohou

Mathieu Aubin, C
Andrew Conboy, LW
Olivier Fortier, C
Patrick Johnson, C
Scott Kishel, D
Loic Lacasse, G
Olivier Latendresse, C
Robert Mayer, G
Jason Missiaen, G :-P
Philippe Paquet, D
Ryan Russell, C :-P
Joe Stejskal, D
Niklas Torp, D :-P
Maxim Trunev, RW :-P
James Wyman, RW :-P
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE