Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zakrok na Ward-a zo vcera.
„Vzpomínám si, že jsem chtěl rychle vystřelit, ale Ward byl hned u mě. Snažil jsem se před ním chránit a ani nevím, co přesně se stalo. Musel jsem se rychle vracet. Později jsem se ptal hráčů, jak na tom je. Jsem šťastný, že to s ním vypadá dobře,“ prohlásil Gončar.

Sergej, Sergej, pustit do sveta taku :censored: a ak ani za to nedostal aspon 2 minutovy trest tak zbohom :censored: a sudi stal pri tom par metrov od nich!, hajzel jeden :censored: :evil:
Zápas Toronto-Boston, hmm velmi zajímavé utkání. Troufám si říct, že to bude pro Bruins jasná záležitost. Výhra bude patřit Vám :!:
MartinFC píše:Zápas Toronto-Boston, hmm velmi zajímavé utkání. Troufám si říct, že to bude pro Bruins jasná záležitost. Výhra bude patřit Vám :!:
Taky si mylsím že dva body získají Bruins. Na Leafs umíte zahrát. Navíc Toronto je tam kde je :butt:
Ja by som ten zapas az tak jasne nevidel... Toronto posledne zapasy prehralo takze sa bude extra snazit bodovat.... ale dufam, ze ich prevalcujeme hned z uvodu a dovezieme oba body.

Nieco z kuchyne Bruins: Ward vcera trenoval naplno, takisto aj Kobasew a obaja by mali byt pripraveni na zapas. Mierne obavy vo mne vyvolava Zdeno, lebo aj vcerajsi trening vynechal- je to uz 3 vynechany trening po sebe a teda od jeho "zranenia" v utorkovom zapase ani raz netrenoval.

Julien sa vyjadril, ze na zapas bude Zdeno k dispozicii. Takisto sa vyjadril na adresu zaradenia Allen-a v zmysle ze nema dovod menit zlozenie obrany len preto, ze Bobby je mimo hry uz takmer 2 mesiace. Na druhej strane sa vyjadril ze ma tazke rozhodovanie ohladne Sobotku, Nokelainena, Reicha a Thorntona lebo vsetci hrali v poslednych zapasoch velmi dobre... a nevylucil moznost ze hraci z top formacii budu sediet ak nebudu hrat bojovne. (moj nazor je ze mal na mysli Kessela)
dik chalani ze nam verite, ale podobne ako kowi ani ja to nevidim az tak jasne..derby je dreby, tam je trosku iny naboj a domaci urobia vsetko preto, aby si napravili reputaciu po zahanbujucej prehre s ostrovanmi..vitazstvo v PIT ma vsak celkom optimisticky naladilo, takze nejaky ten bodik vidim celkom realne, zvlast, ak uz budeme môct pocitat aj s Chuckom..hm,hm,hm Zee mi teda robi vrasky na cele, ale ak by to bolo nejako extra zle, urcite by neriskoval, no na strane druhej, je to aj dost riskantne, staci nejaky zakrok na koleno a mohlo byt zle nedobre :? ale z tohto hladiska je jasne vidiet, ako Zdeno resp. BOS bojuje o PO, ak sa co i len da nastupit "musi" sa ist do toho!

mladi chalani mi robia radost a vyborne vykony Vladimira Sobotku som zaregistroval uz davnejsie, oni na lade vypluju aj dusu a ak tak neucini nejaky ten borecek z top lajny, paci sa, miesta na lavicke je dost..
bodik na lade Toronta sa rozhodne rata, beruc v uvahu fakt, ze sme sa vyrovnania dockali v hodine 12tej..bol by som znechuteny, ak by sme prisli o bod 4 minuty pred koncom, ked sa presadil Antropov

Obrázek

Zee potvrdil, ze je pre tim nenahraditelny..ide mu to tam jedna radost a svoje bodove maximum zvladne lavou zadnou :thumbsup:

ObrázekObrázek

oprasena spolupraca v zlozenbi Murray (1+1) - Axelsson (0+1) - Savard (0+2) dala o sebe vediet a tato formacia bude neustalou hrozbou pre kazdeho supera

Obrázek
Obrázek
Obrázek

oporou timu bol opät Timmy, aj napriek 4 inkasovanym golom, celkovo nanho mierilo 36 pokusov domacich

ObrázekObrázek

proti Tuckerovmu golu v pp bol vsak Timmy bez sance :verysad:

Obrázek

o to väcsia skoda nevyuzitej sance Davida Krejciho v pp

Obrázek

ale ako som bol byval spominal v uvode, bodik rozhodne beriem, nakolko TOR urcite nevzdaca boj o PO..momentalne na posl. postupove miesto straca 7 bodov a to miesto patri moment. nam :wink: ..kua, to je tam inac naslapane :roll:

trip na lade superov ma do tychto chvil naplna optimizmom, tak pevne verim, ze hurikanom to z utorka na stredu vratime aj s urokmi :yes:
cepi> ja tento zapas hodnotim vetou: "Stratili sme bod!" V prvej tretine sme boli jednoznacne lepsi a keby sme len par sanci vyuzili (Kessel, Krejci atd.) tak je o zapase davno rozhodnute. Toronto dalo vyrovnavajuci gol v presilovke 5 na 3, kedy rozhodcovia nepochopitelne po mensej 'strkanici' vylucili len nasho Stuarta a par sekund na to Zdeno vyhodil puk cez sklo za co dostal 2 minuty.

Thomas mal par dobrych zakrokov ale keby chytal ako pred All Stars prestavkou tak ten zapas v pohode vyhrame.
Zdeno hra teraz naozaj fantasticky a ani treningovy vypadok sa na nom nijak neprejavil.
vychadzal som zial len z hajlajtov a v uvode to naozaj vyzeralo, ze im to tam rychlo natrieme a pohodka..bolo skodou, ze sme sa v zapase nedostali na rozdiel 2 golov, to by uz pak bola istota..vsimol som si ale, ze TOR malo 2x vyhodu presilovky 5:3 :|

ale ja bodik beriem, nestava sa nam casto, aby sme v samom zevere vyrovnali, aj to ten golik padol ltt, takze je to OK..tesim sa, ze najblizsi zapas konecne zhliadnem live
Od pondelka do stredy sa na Floride kona tradicny meeting vsetkych GMs kde sa ocakavaju aj debaty ohladne vymen lebo trade deadline sa blizi.

V jednom z clankov som prave cital ze Atlanta GM chce za Hossu hraca ktory uz teraz dokaze pomoct timu plus mladikov a spominalo sa tam ze Bruins mozno ponuknu Kessela a Stuarta... Ak by sa podarilo Mariana ukecat na zmluvu aj na dalsie roky tak by som tuto vymenu jednoznacne zobral lebo verim ze Alberts sa coskoro vrati do hry takze Stuart nam chybat nebude a moj nazor na Kessel-a nebudem opakovat...
Kower píše:V jednom z clankov som prave cital ze Atlanta GM chce za Hossu hraca ktory uz teraz dokaze pomoct timu plus mladikov a spominalo sa tam ze Bruins mozno ponuknu Kessela a Stuarta...
hehe, asi mi citaju myslienky :cool:
cepi píše:
Skorpion píše:Zaujimave otazky na hokejportal.sk:

2. Ak by ste ho chceli vymeniť, kde by to bolo a za koho?
kam :?: Boston Bruins; za koho :?: za perspektivneho, kvalitneho borecka = Philla Kessela, ku ktoremu by nam mohli pribalit este jeden hracsky darcek do obrany v podobe Marka Stuarta resp. zaujimavy draftovy vyber

:frajer2:

veru tak, mame 9 dni do konca a vyzera to na ticho pred prestupovou burkou :yes:

vedenie robi vsetko preto, aby sa hala zaplnala a pomohla chlapcom k domacim vitazstvam, ktore lahko pustame, akcia Montreal ta musi zabrat :)

Obrázek
bol som :censored: ze som sa nedostal k live prenosu (mozno este dobre tak) ,stav 0:2 a radio prenos v zaverecnej tretine ma ako tak ukludnil, no potom ma docista kleplo :censored: :censored: :censored:

1:2 - 58:57 - R.Whitney
2:2 - 59:17 - E.Cole

..radsej bez komentara..pockam si este na sn..

edit: UFF, UFF, UFF, tesim? sa na zajtrajsie hajlajty :frajer2:
cepi píše:edit: UFF, UFF, UFF,
tak este raz i na rano :roll: pane jo, to keby sme pukli :bitka3:

Zee, nam to vsetko pekne odstartoval
Obrázek
a zdalo sa, ze vsetko pôjde pekne podla "predpokladov" az do tej zaverecnej minutky, o ktrej sa nechcem prilis zmienovat, photo musi stacit
Obrázek

o mojej hviezde duelu sa zmienujem v jeho topicu, ale prave jej môzeme dakovat za tak dôlezite 2 body a to, ze nam dal vôbec sancu riesit sn, nakolko v pp to mohol Cole v najazde zaklincovat..Phil Kessel, u niektorych zatracovany? u mna opät chalanisko, ktoremu dakujem za to, ze ho v time mame "aspon" na sn :cool: dovolim si tvrdit, ze nam jeho sn priniesli tak 6 bodikov do tabulky..viem aspon o 3 zap. v ktorych Kessy vsietil vitazny sn gol..na svojom konte ma z celkovo 14 pokusov 8 uspesnych.. David Krejci to pre istotu poistil :good:

opät mame o nieco prijemnejsi pohlad do tabulky, ked sme o skore preskocili Philku, na ktoru mame ale zapas k dobru..pred nami, na 6 flkeku s 2b. naskokom Rangers, ale na nich riesime 3 zapasy k dobru :thumbsup: trip zatial riesime na vybornu a aj posl. 2 superi mi davaju optimisticke vyhliadky na bodovy zisk..2,3 bodiky by sme z nich mohli v poho ziskat..Florida, Tampa..tam smeruju nase bodove vyhliadky :frajer2:
"Nestastnik" Cistov uz je naspat v USA a GM ho dal na waiver, ak ho do zajtra nikto nezoberie (co sa neocakava ved kto by chcel uprchlika) tak plan je taky aby isiel dohrat sezonu do Providence, s cim je tiez spojena komplikacia kedze hral v Europe po 15.decembri co pravidla AHL neumoznuju. GM chce poziadat o vynimku ale uspech sa neda odhadnut.

K dnesnemu zapasu mam len informaciu ze zmena v zostave sa neocakava ziadna, aj napriek tomu ze Schaefer je uz OK. Julien sa vyjadril, ze by ho chcel mat v zostave ale len tak mu miesto neda... uvidime ci niekto z hracov zavaha a tym sa otvoria dvere pre Schaefer-a.

GM sa takisto vyjadril ze po 3 dnoch meetingu na Floride sa situacia ohladne vymen aspon vykrystalizovala a vie co ostatni GMs pozaduju za top utocnikov, ale oproti minulemu roku ocakava menej vymien.

Pohlad do tabulky je viac ako prijemny a ked sa vyhneme nejakemu hlupemu vypadku 6.pozicia je realna a bolo by to uplne super, lebo by nas cakal tim z 3.priecky co bude (podla mojho skromneho nazoru) najslabsie druzstvo v celej play off (Juhovychodna divizia je cela slaba a porazitelna)
cepi neviem ako si na tom s anglictinou ale na http://chats.boston.com/n/pfx/forum.asp ... stonbruins najdes prepis z dnesneho chatu s GM.
Kower píše:cepi neviem ako si na tom s anglictinou ale na http://chats.boston.com/n/pfx/forum.asp ... stonbruins najdes prepis z dnesneho chatu s GM.
Obrázek ale rozhodil som preklad sietku :D

tak neocakavane som vstal, ze mrknem posl. II tretiny, ale 0 bodov, zapas streamuje jedine TVU, no ani nenacitalo, tak balim..po 1 prehravame 1:0, ked sa v uvode v case 02:40, presadil sa panterik Bouwmees..ale v 1 tretine sme mali zda sa viac z hry, ked na Vokiho putovalo 11 striel, zatial co na Timmyh 5, pri rovnakom pocte vylucenych 2:2..snad sa to v priebehu 2 tretin obrati k lepsiemu :frajer2: spokojny budem aj s bodikom :yes:

edit: uz, uz som balil :sleep2: ale tak mrkol som ci nahodou sa nam nieco neudialo a :yahoo: 21:58 - M.Sturm (C.Kobasew, D.Wideman) o par minut na to :censored: 3:1 dobru :evil: :evil: a este aj BUF, aj NYI vedu Obrázek
Cepiku,ještě je čas házet žito do flinty 8) :lol2: .Wideman chvilku na to snížil na 2:3,takže ještě nic není ztraceno.Vokoun tam musí neskutečně čarovat.No,ale to už je pro Tebe horší Kreps zase gólem na 4:2 odskakuje,tak ještě 20min. Zatím Thomas(12střel)4vs Vokoun(30)2 :shock: ,to je Timmyho mizerná vizitka :sad2:
Baffy píše:Cepiku,ještě je čas házet žito do flinty 8) :lol2: .Wideman chvilku na to snížil na 2:3,takže ještě nic není ztraceno.Vokoun tam musí neskutečně čarovat.No,ale to už je pro Tebe horší Kreps zase gólem na 4:2 odskakuje,tak ještě 20min. Zatím Thomas(12střel)4vs Vokoun(30)2 :shock: ,to je Timmyho mizerná vizitka :sad2:

to je neprijatelne :!: nechat si supnut gol (ten 4) v case 39:59 :doh: :censored: :evil:

hm, tak Timmy dnes asi nema svoj den :verysad: po II tretinach strely na branku 12-30 a aj tak :censored: z toho, tak nic :smutok:
cepi píše:
Zas som sa chytil :D . Vybral som len to najzaujimavejsie:

:?: Kde by tym potreboval posilnit a kde mame pretlak hracov?
:!: Myslim, ze by sme potrebovali nejakeho silnejsieho hraca do utoku. V nasledujucich zapasoch a play-off by bolo potrebne mat hracov silovo zdatnych, ktori vedia podrzat puk. Co sa tyka odchodu hracov, tak som momentalne spokojny s tym ako to je, ale ked budeme chciet niekoho priniest, musime logicky niekoho poslat prec. Uvidime, aka bude ponuka a dopyt na trhu.

:?: Aky vplyv ma potencialny vztah medzi fanusikom a novym hracom, ked hlada vhodne doplnenie kadra?
:!: Ked davame ponuku na hraca, zvazujeme vela faktorov. Jednim z nich je aj to, aky maju fanusikovia vztah k hracovi aj mimo ladu. Charakter hraca je jednym z dolezitych faktorov.

:?: Je lepsie ziskat "rental players", alebo pockat kym budu volnymi hracmi?
:!: Ked robime taketo rozhodnutie, zvazujeme co bude stat ziskanie daneho hraca. Ak je cena prijatelna a je sanca na jeho znovupodpisanie, tak je mudre ziskat ho na posilnenie sanci dostat sa do play-off. Pre nas je dolzeite, aby si nasi mladici zahrali play-off, pretoze je to pre nich velka skusenost.

:?: Uzavierka prestupov sa pomaly blizi. Ako prebieha cely proces vymien a priprava nan?
:!: Par tyzdnov pred deadlineom mame stretnutie s nasimi skautami a vytipujeme si urcitych hracov. Podla toho ako sa trh vyvyja, doladujeme nase predstavy. Den-dva pre uzavierkou je meeting, kde sumarizujeme nase poziadavky na zaklade toho, ktory hraci su realne volny.
Alex Auld nam ziskal 2 body!!! Samozrejme aj ostatni hraci sa o to pricinili ale po otrasnom vykone Thomasa sme potrebovali v 3.tretine oporu v brane a to zariadil Alex. Cely zapas sme boli lepsi ale opat kopec sanci sme nevyuzili.

cepi> ten gol na 4-2 padol po zlom odhadu Zdena Charu ked sa snazil ziskat puk na urovni kruhov lebo myslel ze Florida nema cas na dokoncenie pripadneho break-u.. zial o sekundu mu odhad nevysiel a Thomas sa tiez nechal oklamat a dostal gol.

Inak Zdeno hral velmi dobre, celkovo posledne tyzdne hra super a ked to vydrzi a aj ostatni hraci tak 6. miesto je naozaj velmi realne.

Tampa Bay je podobny super ako ostatni z Juhovychodnej divizie- treba odtial aspon 1 bod a trip bude viac ako vydareny.
Inak pozmenene postavenie nasej 1. presilovkovej formacie sa ukazuje ako velmi ucinne... Zdeno je na lavom kridle ako doma (mozno z neho raz bude utocnik :haha: ) a Savardova rozohravka viac k modrej tiez robi svoje lebo braniaci hraci musia k nemu viac pristupovat co otvara priestor pre Sturma a Murray-a... Len tak dalej :clap:
Brumovia to len tak tak dotiahli do vitazneho konca s Floridov to maju vzdy take zaujmave myslim vysledky Boston taha na zivotnu sezonu kedysi som ich obluboval hlavne Axelsona,Thortona,Raycrofta a tyeraz tam mam rad Savarda strasne dobry hrac vobec nesepci prave naopak mohol by viacej strielat ale co sa da robit on je taky som ozaj zvedavy na medvedikov kam to tento rok dotiahnu maju skvely kder kotry chce nieco dosiahnut tak dufam ze nikdo medvedov v play off nevypoluje. :lol2:
Skorpion píše:
cepi píše:
Zas som sa chytil :D
:lol2: siet na skorpiony ma malokedy sklame :cool:
Kower píše:Alex Auld nam ziskal 2 body!!! Samozrejme aj ostatni hraci sa o to pricinili ale po otrasnom vykone Thomasa sme potrebovali v 3.tretine oporu v brane a to zariadil Alex.
to bol ucinny tah vystriedat golmana, veru, Timmy nemal svoj den (8/12)

Obrázek
Obrázek

ale pohodka, je dobre vediet, ze sa mame v zalohe o koho opriet :yes: Alex si pocinal suverenne, zvlast pri sn :thumbsup:

Obrázek
Kower píše:Cely zapas sme boli lepsi ale opat kopec sanci sme nevyuzili.
aj pomer striel hovoril jasnou recou 27-48 :roll: bolo len otazkou casu, kedy prekoname iank vyborne chytajuceho Vokiho..jeho glove save proti Zeeho tutovke bol fantasticky

Obrázek
Obrázek
Kower píše:cepi> ten gol na 4-2 padol po zlom odhadu Zdena Charu ked sa snazil ziskat puk na urovni kruhov lebo myslel ze Florida nema cas na dokoncenie pripadneho break-u
to bola skoda a bol som zmiereny s tym, ze je po sanciach..Zdeno to tam na Vokiho napalil, betonmi strelu poriesil a potom Zee zybotcne korculoval k mantinelu atakovat jedneho z panterov, ked pri nom bol este jeden nas hrac..vzniklo precislenie 2:1 a Kreps sup ho tam

Obrázek

velka pochvala, ze nas nezlomil gol do satne a ukazali sme tu spravnu medvediu agresivitu..klobucik dolu..couch Floridy musel mat dost

Obrázek

psst kowi, nejak si mi tu nespomenul Kessyho :D striela nam dost dôlezite goly a vela nechybalo a v sn to tam opät supne, no tycka bola proti
Kower píše:6. miesto je naozaj velmi realne
ja budem v tomto velmi, velmi opatrny..pohlad do tabulky je prijemny, ale nic znamenajuci..zapasy k dobru vsak môzu zohravat dost podstatnu rolu, takze je to zatim OK
Kower píše:Tampa Bay je podobny super ako ostatni z Juhovychodnej divizie- treba odtial aspon 1 bod a trip bude viac ako vydareny
zdecimovana Tampa neda nic zadarmo, nech to dopadne akokolvek, tento 5Z trip môzeme ohodnotit za maximalne vydareny -) 3V - 0P - 1PP :good:
Kower píše:Inak pozmenene postavenie nasej 1. presilovkovej formacie sa ukazuje ako velmi ucinne... Zdeno je na lavom kridle ako doma (mozno z neho raz bude utocnik :haha:
hehe, no zaujimavy tah, ale vychadzajuci :!: to je onco, je fajn, ze sme pozmenili rozostavenie hracov, ze Zdena to taha "dopredu" a tak superi uz nemôzu prilis pocitat s tym, ze to bude zakazdym palit od modrej..od toho tu mame Widemana :)
michal225 píše:teraz tam mam rad Savarda strasne dobry hrac vobec nesepci prave naopak mohol by viacej strielat ale co sa da robit on je taky
co dodat, 59Z = 54A :roll: ak by mal este po ruke snipera ala Hoss, ehm :roll:
caka nas tampa a na nu to vieme, tampe sa nedarilo proti medvedom ani v case jej najvacsej slavy, a bolo by fajn to 6 miesto, lebo v Play Off by sme hrali s hratelnym superom a mohli by sme prekrocit svoj tien co je 1. kolo play off :clap: go bruins go :clap:
V time vladne pohodicka a dnesny "trening" mal netradicne miesto, hraci si boli zahrat bowling... hned by som sa k nim pridal lebo uz som to davno nehral :(
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG