Nemyslím si, že by Flyers nějak výrazně měnili, ale mám jen takového tucha, že bude vyměněn Coburn končí mu kontrakt a nechat ho odejít po sezoně zadarmo by nebylo idealní, pokud by měl v týmu zůstat, tak by podle mého již smlouvu měl, ale uvidíme .. pokud by jsme měli měnit top hráče, tak bych to bral v pořadí Hartnell, Briere a možná i Gagne. Ostatní jsou podle mě nedotknutelní...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak ten den si taky pamatuju, jak jsem ráno pustil teletext a 4 goly
Ale celkově na nejlepšího hráče mimo nhl, jak se mu v té době říkalo, to nebylo to pravé ořechové...
Nemyslím si, že by Flyers nějak výrazně měnili, ale mám jen takového tucha, že bude vyměněn Coburn končí mu kontrakt a nechat ho odejít po sezoně zadarmo by nebylo idealní, pokud by měl v týmu zůstat, tak by podle mého již smlouvu měl, ale uvidíme .. pokud by jsme měli měnit top hráče, tak bych to bral v pořadí Hartnell, Briere a možná i Gagne. Ostatní jsou podle mě nedotknutelní...
Tak Scotta bych já určitě neměnil, v PO bude k nezaplacení, Briere to je jiná písnička. Simon se snad ještě chytí. Jo, vypadá to že Coburn půjde pryč a právě proto jsem si maloval že by k němu Holmy mohl přihodit Cartera a já mohl oslavovat příchod Diona, no nyní je to již bohužel paséneis píše:Tak ten den si taky pamatuju, jak jsem ráno pustil teletext a 4 golyAle celkově na nejlepšího hráče mimo nhl, jak se mu v té době říkalo, to nebylo to pravé ořechové...
Jak hrál Krajíček? Koukal jsem že odehrál přes 18 min., více jak Coburn, skoro jako Kimmo, větší IT měli z beků jen Prongy a Matt, to je hodně solidní. Jinak jsem rád že se nám snad Richie zase rozstřílel, Eminemova 0 je také super, teď hlavně tyto 2 zlaté bodíky potvrdit zítra u haluzáků v Edm, jestli tam neuspějeme tak budu hodně naštvaný !!!!
To je dobře, moc dobře, potřebujeme spolehlivého beka, až se vrátí Parenty tak bych osobně poslal na farmu Bartulise, ten se ještě potřebuje vyhrát, ještě dělá moc zbytečných chyb, ale zase je dobré vědět že máme případně kam sáhnout. No a Simon si připsal 2 A, když mu to nestřílí tak alespoň takto. kdo hrál Simonovi a Richiemu na křídle, Briere ??
Hral tam myslím zase Powe.ENGLAND-PHILLY píše:To je dobře, moc dobře, potřebujeme spolehlivého beka, až se vrátí Parenty tak bych osobně poslal na farmu Bartulise, ten se ještě potřebuje vyhrát, ještě dělá moc zbytečných chyb, ale zase je dobré vědět že máme případně kam sáhnout. No a Simon si připsal 2 A, když mu to nestřílí tak alespoň takto. kdo hrál Simonovi a Richiemu na křídle, Briere ??
Gagne - Richards - Powe
Hartnell - Carter - Briere
Carcillo - Betts - Laperiere
Asham - Giroux - JVR
Aha, díkes, takže zase klasa z poslední doby. To je good, Powe to tam dobře rozráží, docela mi tam sedí. Jinak ještě k tomu Girouxovi - máš recht, je to hodně šikovný klučina, takový mladší Briere, určitě má před sebou velkou budoucnost, snad to bude u nás. Sice se mi to neříká lehce, ale opravdu NHL směřuje takovým směrem, že je potřeba mít v týmu i menší a šikovné hráče, takové ty štírky, holt doba mých krevních skupin alá LeClair kdy byl tým sestaven převážně z těchto typů hráčů jest asi v nenávratnu, alespoň po dobu mého života !!!!
Včera tam hrál Hartnell, teda v první třetině určitě.neis píše:Hral tam myslím zase Powe.ENGLAND-PHILLY píše:To je dobře, moc dobře, potřebujeme spolehlivého beka, až se vrátí Parenty tak bych osobně poslal na farmu Bartulise, ten se ještě potřebuje vyhrát, ještě dělá moc zbytečných chyb, ale zase je dobré vědět že máme případně kam sáhnout. No a Simon si připsal 2 A, když mu to nestřílí tak alespoň takto. kdo hrál Simonovi a Richiemu na křídle, Briere ??
Gagne - Richards - Powe
Asham - Giroux - JVR
Harty snima hral přesilovky, ale je to možné...nějak jsem to nevnímaldejf píše:Včera tam hrál Hartnell, teda v první třetině určitě.neis píše:Hral tam myslím zase Powe.ENGLAND-PHILLY píše:To je dobře, moc dobře, potřebujeme spolehlivého beka, až se vrátí Parenty tak bych osobně poslal na farmu Bartulise, ten se ještě potřebuje vyhrát, ještě dělá moc zbytečných chyb, ale zase je dobré vědět že máme případně kam sáhnout. No a Simon si připsal 2 A, když mu to nestřílí tak alespoň takto. kdo hrál Simonovi a Richiemu na křídle, Briere ??
Gagne - Richards - Powe
Asham - Giroux - JVR
Už mě ty spekulace štvou...Doufám že Turco nepříjde, toho golmana nemám vůbec rád. A než se vzdát dvou hráčů z trojice JVR,Giroux, Hartnell za nejistého Kovalchuka...tak to raději NIC !!!! Raději nějaké menší posily čistě na PO, než rozprodávat budoucnost Flyers... Už v létě jsem byl agresivní, když jsem slyšel spekulace o výměně JVR ! Tito hráči mají obrovskou cenu i díky nováčkovským kontraktům.......
Už jsem to našel - no tak tuto stránku jsem neznal, ale myslím že jsem o nic nepřišel
. V současné době mě více zajímá jak to půjde Krajíčkovi, jak to bude s Coburnem a jestli nás Eminem jakožto 1 podrží v PO. Jako Kovalčuka bych si u nás dokázal hodně dobře představit, co se týče Turcieho, tak není to špatný gólman, ale má již svůj věk !!!!
Já by si právě Kovyho moc nedokázal představit, ale je docela slušná šance, že by se u nás mohl objevit. Teďka je o tom článek i na nhl.comENGLAND-PHILLY píše:Už jsem to našel - no tak tuto stránku jsem neznal, ale myslím že jsem o nic nepřišel. V současné době mě více zajímá jak to půjde Krajíčkovi, jak to bude s Coburnem a jestli nás Eminem jakožto 1 podrží v PO. Jako Kovalčuka bych si u nás dokázal hodně dobře představit, co se týče Turcieho, tak není to špatný gólman, ale má již svůj věk !!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé