od
yzy19 » úte 17. led 2012 14:28
Spokojnosť s Brulem naďalej pokračuje a včera mi urobil ešte väčšiu radosť. Hoci nedostával najviac priestoru na ľade, bolo ho vidno pri každom striedaní. Podarilo sa mu streliť aj gól, vďaka ktorému sme využili presilovku a vlastne on vstupoval do presilovky v druhej lajne.
Potom špičková asistencia, tá mu tiež vyšla. Ale okrem tohto ho bolo vidno aj vďaka skvelej fyzickej hre. Žiadne súboje nevypúšťal a jeho prínos na ľade bol viditeľný.
Smith pokračuje v kvalitných výkonoch, včera nás veľakrát podržal, tak ako býva zvykom, ale takisto som sa veľakrát strachoval, keď bol pri puku. Ale asi ho to dosť baví.
Whitney, nie je čo vytknúť. Doan takisto nie, ale nehrá s takým zapálením do tej hry.
Chválim Tippett za lajnu Korpikoski - Whitney - Vrbata. Je to vcelku ofenzívna lajna, ale chýba jej fyzická hra, čiže tu je návrat Hanzala potrebný. Jeho neprítomnosť bola taktiež viditeľná, pretože sme zas nebránili tak dôrazne.
Takisto musím uznať aj výkon Chrisa Summersa, ktorý sa mi veľmi páčil, odvádzal skvelú robotu a nemám mu čo vytknúť.
A v neposlednom rade Keith Yandle, ktorého označujem za mozog našej hry. Bez neho by sme boli už niekde úplne inde a robí mi nesmiernu radosť jeho hra. Prechod do útočného pásma zvládal naozaj parádne, trúfol som prejsť medzi 3 hráčov cez stred ihriska a útok zásoboval luxusnými prihrávkami. Takisto to riadil aj na presilovke. Kvalita!
Škoda len, že Radimovi tam nič nepadlo, ale Varlamov ho mal dobre prečítaného.
Gordon, ku nemu nemám čo napísať. Hrá stabilne celkom ok.