Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Mno, tak to sem rád, že ten 1 500 příspěvek, je zrovna o tom, že dal Doan Hattrick :cool:
A Wejnys, nevieš kedy bude späť legendárny Martin Hanzal? Takto ideme len na Play Off, ale ja chcem ísť na Stanley Cup.
:lol2: :lol2: Hanzal by se měl vrátit brzo... v některym s následujících zápasů.. takže nás Stanley Cup nemine :D ... btw. Aucoin se asi ještě do sestavy nevrátí a se Schlemkem to taky nevypadá nejlíp... vypadá to, že bude mít Rundbland druhej start :|

Taký poteší aj vo finále Play Off. Však s tým aj rátam. Ako dvojička so Selannem. To bude party rock in da house :wave:
Shanea môzem :thumbsup: castokrat som to aj v tomto topicu spominal, ze je ho u vas skoda :jn: :D konecne mu to tam hetrikovo padlo, bol som ale :sok: ako dlho mu to trvalo....ale na kazdeho pana hraca, skôr ci neskôr dôjde :)

Obrázek
Obrázek
V tejto sezóne sa nám veľmi nedarí o nejaký súvislejší bodový zisk. Väčšinou striedame výhry s prehrami, tak rovnomerne. Môžeme byť vďační, že nás boh netrestal a Smith nevynechal viac zápasov. Biedni brankári, v podobe LaBarberu a toho druhého s komplikovaným dychom mi brali chuť do hokeja.

Ja som videl aj nejaké zápasy na MS do 20 rokov, kde sa predstavil Visentin a môžem povedať, že to môže byť dobrý gólman do budúcna. Rozohrávka mu vôbec nešla, ale to u Phoenixu moc nevadí. Zdalo sa mi, že je veľmi obratný a rýchly a hlavne s lapačkou vedel narábať dobre.

Veľmi mi chýba ten Hanzal a som čoraz viac netrpezlivejší, pretože si myslím, že mať jeho, boli by sme na tom o kus lepšie. To je citeľná strata. Ešteže to ten Smith nejako ustál a vrátil sa včas. Jeho podpora je jasná. No s Martinom by to bolo oveľa lepšie. Ani góly nám tam teraz nepadajú, čo "odišla" naša najlepšia lajna..

Dnešný bod proti Rangers určite poteší, keďže už zo spomínaných dôvodov nám nejaká dlhšia víťazná šnúra nepraje. Očakával som prehru v normálnej hracej dobe. Hráči z New Yorku majú teraz aj formu.

Hoci mám rád veľmi Gáboríka, tak ma potešil aj tak zákrok Smitha, ktorý dal jasný signál spoluhráčom, že s tým majú niečo urobiť. Škoda ale, že Gáboríkovi to teraz veľmi nesype. No Smith to dnes "vychytal"!

A teší ma forma Radima. No nie som spokojný s našimi výsledkami.
Inak ja som si aj všimol, že sme si z waiver listiny zobral 6-ku draftu v roku 2005 a bola to voľba Columbusu, čo nie je veľmi povzbudivé, ale zas u nás sa môže chytiť. Netuším, aké majú s ním plány, ale ten hráč podľa výsledkov, čo dosiahol, keď bol mladší vyzerá zaujímavo. Verme, že v takej tretej lajne by mohol hrať.
Je to center, čiže takýto "kauf" určite poteší a aj jeho bodové zápisy vyzerajú vcelku zaujímavo. Pre nás asi vhodný center do tej tretej lajny. Mohol by sa u nás chytiť. :good:
yzy19 píše:Inak ja som si aj všimol, že sme si z waiver listiny zobral 6-ku draftu v roku 2005 a bola to voľba Columbusu, čo nie je veľmi povzbudivé, ale zas u nás sa môže chytiť. Netuším, aké majú s ním plány, ale ten hráč podľa výsledkov, čo dosiahol, keď bol mladší vyzerá zaujímavo. Verme, že v takej tretej lajne by mohol hrať.
Je to center, čiže takýto "kauf" určite poteší a aj jeho bodové zápisy vyzerajú vcelku zaujímavo. Pre nás asi vhodný center do tej tretej lajny. Mohol by sa u nás chytiť. :good:
Všetko si povedal, ale meno si nepovedal...Pre tých, čo nevedia : Gilbert Brulé :)
Brulé je vynikajúci korčuliar s tvrdou hrou, má výbornú strelu a dobré hokejové myslenie, môže hrať na centri, ako aj na oboch krídlach, horšie je, že jeho kariéru ovplyvňujú zranenia. Tippett by ho mohol mať rád, ak uplatní u vás svoj potenciál, môźe hrať vyššie ako tretiu lajnu.

Zaujímavosť, z Edmontonu sme za neho získali Raffiho Torresa, teraz skončili obaja u vás :)
Radim Vrbata :poklona: a to ešte nehrá v lajne, v ktorej mu to najviac sypalo v dôsledku Hanzalovho výpadku. No má parádnu formu. A vďaka bohu za Smitha :wave:, lebo by sme nemali ani tie body z tých zápasov. Len škoda, že na nájazdoch sa veľmi nečiní, ale štatistiky sú ohromné. No nie je to ono po tej obrannej stránke. Martin, vráť sa konečne. V tomto smere to tam nemá kto ťahať a je to vidno.
Niekde som videl, že Datsyuk nemal hrať, tak som sa tešil, že nebude kolotoč, no hral. Ale vďaka bohu za Smitha :banana:
yzy19 píše:Radim Vrbata :poklona: a to ešte nehrá v lajne, v ktorej mu to najviac sypalo v dôsledku Hanzalovho výpadku. No má parádnu formu. A vďaka bohu za Smitha :wave:, lebo by sme nemali ani tie body z tých zápasov. Len škoda, že na nájazdoch sa veľmi nečiní, ale štatistiky sú ohromné. No nie je to ono po tej obrannej stránke. Martin, vráť sa konečne. V tomto smere to tam nemá kto ťahať a je to vidno.
Niekde som videl, že Datsyuk nemal hrať, tak som sa tešil, že nebude kolotoč, no hral. Ale vďaka bohu za Smitha :banana:
V nájazdoch je Ráďo v podstate tutovka, tie jeho nájazdy do backhandu sú len veľmi ťažko chytateľné. Ak vydrží, bude atakovať 40-tku, možno ju aj dá. Veru, pravdu máš, nebyť Smitha, tak by bolo rozhodnuté skôr. Datsyuk robí kolotoč v podstate každý zápas, len niekedy sa mu nepodarí bodovať, jeden z momentov zápasu bola tá jeho prihrávka cez 3 hráčov na Franzena, keď vyrovnal. Ale inak fajn zápas. :good:
Spokojnosť s Brulem naďalej pokračuje a včera mi urobil ešte väčšiu radosť. Hoci nedostával najviac priestoru na ľade, bolo ho vidno pri každom striedaní. Podarilo sa mu streliť aj gól, vďaka ktorému sme využili presilovku a vlastne on vstupoval do presilovky v druhej lajne.
Potom špičková asistencia, tá mu tiež vyšla. Ale okrem tohto ho bolo vidno aj vďaka skvelej fyzickej hre. Žiadne súboje nevypúšťal a jeho prínos na ľade bol viditeľný.

Smith pokračuje v kvalitných výkonoch, včera nás veľakrát podržal, tak ako býva zvykom, ale takisto som sa veľakrát strachoval, keď bol pri puku. Ale asi ho to dosť baví.

Whitney, nie je čo vytknúť. Doan takisto nie, ale nehrá s takým zapálením do tej hry.

Chválim Tippett za lajnu Korpikoski - Whitney - Vrbata. Je to vcelku ofenzívna lajna, ale chýba jej fyzická hra, čiže tu je návrat Hanzala potrebný. Jeho neprítomnosť bola taktiež viditeľná, pretože sme zas nebránili tak dôrazne.

Takisto musím uznať aj výkon Chrisa Summersa, ktorý sa mi veľmi páčil, odvádzal skvelú robotu a nemám mu čo vytknúť.

A v neposlednom rade Keith Yandle, ktorého označujem za mozog našej hry. Bez neho by sme boli už niekde úplne inde a robí mi nesmiernu radosť jeho hra. Prechod do útočného pásma zvládal naozaj parádne, trúfol som prejsť medzi 3 hráčov cez stred ihriska a útok zásoboval luxusnými prihrávkami. Takisto to riadil aj na presilovke. Kvalita!

Škoda len, že Radimovi tam nič nepadlo, ale Varlamov ho mal dobre prečítaného.

Gordon, ku nemu nemám čo napísať. Hrá stabilne celkom ok.
yzy19 píše:Spokojnosť s Brulem naďalej pokračuje a včera mi urobil ešte väčšiu radosť. Hoci nedostával najviac priestoru na ľade, bolo ho vidno pri každom striedaní. Podarilo sa mu streliť aj gól, vďaka ktorému sme využili presilovku a vlastne on vstupoval do presilovky v druhej lajne.
Potom špičková asistencia, tá mu tiež vyšla. Ale okrem tohto ho bolo vidno aj vďaka skvelej fyzickej hre. Žiadne súboje nevypúšťal a jeho prínos na ľade bol viditeľný.
Brule není špatný, jeho problém je v jeho hře. Je založena na fyzickém napadání a "rvaní" se před branku. A to je ten problém, často se při tom zraní a jeho výkony pak jdou dolů, nebo mu nedovolí nastoupit vůbec. Ale když dostane šanci (jako u nás, kdy hrával první lajnu s gagnerem a Pennerem), tak umí zahrát dobře. Navíc má neuvěřitelnou střelu! :good:
Spokojnosť s Brulem sa začína čoraz viac a viac navyšovať a neviem si tohto hráča vynachváliť. Parádna práca na ihrisku, ktorá prináša zaslúžené ovocie. Dnes si pripísal aj vcelku pekný gól.

Na radosti mi pridal aj návrat Hanzala, ktorý si nepočínal zle, hoci získal 2 mínusové body, ale verme, že čoskoro to bude ono a jeho lajna s Vrbatom a Whitneym bude späť.

To najlepšie nakoniec je Mike Smith. Tento brankár má snáď každý zápas nejaký excelentný zákrok. Niekde si ich pripíše aj viac a je sa radosť na neho pozerať. Myslím si, že chytá lepšie ako Bryzgalov, keď u nás pôsobil, ale zas nie je až tak istý. Ale podrží vo fakt nečakaných momentoch a je radosť ho sledovať.

Vychutnávka...

Dúfam, že doženieme to manko. So Smithom a Brulem som veľmi spokojný. To, čo zažívam pri Smithovi sa nedá moc opísať, no som jednoducho rád, že ho máme.
Smith chytá dobře to určitě.. ale dneska si připsal docela lacinej druhej gól :bitka3: Brule se mi celkem líbil... stejně jako naše dnešní hra.. jenom to chce víc kreativity v útočnym pásmu...
NHLwiki NHLwiki
#NHL *News*-- "If we don't sell the club, I'm not sure that this won't be the last season here"-- Gary Bettman on the #Coyotes.
Už to ale naozaj vyzerá reálne. :? Škoda no, ja som z tých čo Kojotom udržanie sa v púšti prial aj za cenu strát.
kua na mojí angličtinu nějak moc záporů... Takhle to celkem vypadá, jako by to neměla bejt poslední sezóna i když se tým nepodaří prodat... což podle mě neni zrovna to, co chtěl Garry říct, ale takhle bych to na první pohled přečetl já...

Hádam, když to v překladu dělalo problém mě, že bude víc lidí co tu větu nepochopí správně :ja_neviem: nu možná ne (v nejhoršim si to napíšu jenom pro sebe ;)) ), každopádmě tady je to napsaný né tak komplikovaně :-P ...
Bettman said the sales process remains a "work in progress," and he's hoping to prevent the Coyotes from relocating. He did warn that if a sale is not completed, this would likely be the franchise's final season in Glendale
Co se toho samotnýho týče... nenapíšu nic novýho... Tenký led se propadá, ale ještě se nepropadl... Jediný co my za mořem můžem dělat, je užít si maximum zápasů klubu s Kojotem na hrudi, protože dost možná už brzy tenhle dres uvidíme jenom ve vytríně... I tak ale nemá smysl jakkoliv přestat věřit v to, že se prodej nakonec podaří, protože podobný průběh hrozí už tři roky... a kdo věřil až doteď... určitě bude věřit až do poslední vteřiny... Podle Garryho jsou 3 společnosti, co chtěj Coyotes koupit a udržet v Arizoně... so let's make the deal done... ať ten letošní Stanley Cup vyhrajeme už pod novým majitelem ;))
No tak ten preklad znie z mojej strany tak trochu divne, určite nie som skúsený angličtinár, ale vcelku som tomu porozumel.

"Pokiaľ nepredáme klub, tak som si nie celkom istý, či toto nebude posledná sezóna v Arizone." (Nie je tam slovo Arizona, ale tak nebudem tam pchať nasilu to magické slovíčko TU...)

Čiže išiel na to opatrne, ale vcelku jasne, že nám ide o veľa a treba nájsť niekoho, kto by sa o Phoenix postaral, inak je toto pre nás posledná sezóna.. Len si tým nie je istý..

Inak Gilbert Brule :clap: Bol by som rád, ak by sme dali Plej af.
bubububu

Haters gonna hate :fucker2: Ale u fanúšikov si bol vždy niečo viac. :wub: :klobuk_dole:
Možná se jim líbilo, jak dokázal říct vše narovinu. Já ho nikdy nějak nemusel ale, "klobuk dole"
Radujme sa, veselme sa Wejnys :cool: :hop: :hop: :hop:

Dneska sa uskutočnil trejd, ktorý Maloney celkom avizoval. Javil záujem o centra z Columbusu Antoina Vermetteho. A dnes k tomu prišlo.

CBJ deals C Antoine Vermette to PHX for a G Curtis McElhinney, 2012 2nd RD pick and a 2013 5th RD pick

Na trejde sme získali a to dosť parádne. Verme, že u nás sa dosť solídne naštartuje a ukáže výkony, na ktoré má. Aj nová akvizícia Gilbert Brule sa neukazuje v zlom svetle. Vermette pôjde asi ako center do tretej lajny, ale postupne by mohol hrať v druhej. Určite má na to. Snáď sa naštartuje, ako niektorí hráči, ktorí vyzerali, že to lepšie už nebude.

A momentálna hra Phoenixu paráda. Dneska tri využité presilovky, ktoré nebývali zo začiatku našou silnou stránkou.
Najprv 3:0, potom 4:2 a nakoniec sme to po nájazdoch dali na 4:5. Klobúk dolu pred Vrbatom. Na internete bola "anketa", že kto dá skôr 30, či Vrbata gólov, alebo Smith výhier. Vrbata to vyhral, ale verme, že Smith sa na neho aspoň dotiahne.
Absolútna fantázia. Pokiaľ si dobre pamätám, tak Phoenix v tomto mesiaci stratil len jeden bod prehrou po normálnej hracej dobe.
Tak snáď tento mesiac ukončia v rovnakom duchu, tzn. bez straty ďalších bodov a v bráne do vtedy pobudne Smith, pretože z LaBarberu mám obavy.
Neskutečný majstrštyk Maloneyho :good: Víc jak 50ti bodový hráč za AHL golmana, 2nd a 5th rounder :D Fanouškům Jackets zase jen zbydou oči pro pláč... Jinak o Vermetta měli velký zájem i Capitals, sem rád, že nakonec skončil u vás :)
Fanúšikov BJs (not blowjobs :jn:) to veľmi nemrzí, lebo výkony optimálne údajne nepodával. Ale ako všetci dobre vieme, vo Phoenixe sa chytí snáď každý. Maloney ma len znova utvrdil v tom, že v súčasnosti je na poste GM bezkonkurenčný.
Naprosto parádní výměna! Antoine má všechno co moderní hokejista potřebuje a věřím tomu, že má navíc než 50 bodů ! Protihodnota je naprosto směšná...
Co k tomu rict :) snad jen nechtel bych byt fanousek Colambasu :)
:poklona2: pre GM...paradny hracik, za malo podstatne prospekty
:serus:
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES