Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázekvs.Obrázek

Pro nás to je z pohledu výsledku ne příliš zajímavý zápas. Abych pravdu řekl pokud prohrajeme, nebude to pro mě nic tragického, ale jsme zvědavý na nové posily. Maximálně budu sledovat Picarda, Halperna, Jokinena a především Smithe. Možná ne všichni nastoupí, ale uvidíme. Samozřejmě kdyby Vinny Lecavalier přidal nějaké bodíky aby si pomohl v produktivitě, potěší mě to. Ideální výsledek by byl 5:0-Smith shutout, nová trojce hráču po golu+by dva přidal Vinny:). A ted se vrátíme do reality.
Minnesota bojuje o play-off, takže bude o body abnormálně bojovat. Doufám že jim je ale nedáme zadarmo.
Poslední vzájemný zápas jsme vyhráli 3:2.
Vinny Lecavalier si za 6 zápasů proti Wild připsal 5 bodů (3+2).
Martin St.Louis 4 body (2+2) za 7 zápasů.
Jussi Jokinen má proti Wild skvělá čísla-10 zápasů-2+9. Za tuhle sezonu 2 asistence ve dvou zápasech.
Halpern je obraný hráč, přitom v této sezoně proti Wild odehrál 4 zápasy s čísly 1+3.
No a golman Smith na Wild zatím taky zachytal dobře-v této sezoně dva zápasy, ve kterých dostal 3 goly. Přitom v jednom zápase udržel čisté konto. Celkově má proti Wild o zápas více, tedy 3 a jeho úspěšnost je 947%. Jen si to dneska hoši opět zlepšete:).
leci píše: Poslední vzájemný zápas jsme vyhráli 3:2.

Jussi Jokinen má proti Wild skvělá čísla-10 zápasů-2+9. Za tuhle sezonu 2 asistence ve dvou zápasech.
Halpern je obraný hráč, přitom v této sezoně proti Wild odehrál 4 zápasy s čísly 1+3.
No a golman Smith na Wild zatím taky zachytal dobře-v této sezoně dva zápasy, ve kterých dostal 3 goly. Přitom v jednom zápase udržel čisté konto. Celkově má proti Wild o zápas více, tedy 3 a jeho úspěšnost je 947%. Jen si to dneska hoši opět zlepšete:).
10 minut pred koncom to vyzerá na další výsledok 3:2, lenže teraz pre divochov :( .
V zápase sa znovu darí Halpernovi, na prvý gol TB nahrával a druhý sám strelil.Zas až tak dobre sa nedarí Smithovi, ten pustil 3 goly z 21 striel. V Mike-ovi podla mna nespravili správny ťah a myslím si že je precenovaný a nemá ešte na post jedničky.V super defenzívnom Dallase zanho hovorili čísla ale v TB to vyzerá podobne neúspešne ako u Rama,Holmq.,Denisa...

Už je dokonca len 5 min. a TB hrá presilovku tak dúfam že vyrovnajú a v predlžení vyhrajú.
Tak to je na ho*no . Jsem celkem nasranej :( ještě víc tím,že dal gol Ouellet , a Vinny s Marténem nic . Škoda
Snad mi to dnes vynahradí Brad s Dallasem
Obrázek3:2Obrázek

Díky philly za info, věřím že to co říkáš o Picardovi se opravdu vyplní... :thumbsup:
Tak dneska odehráli posily první zápasy. Podíváme se na ně jednotlivě:
Jussi Jokinen, se nijak výrazně nepředvedl, ale na konci první třetiny se prezentoval povedenou střelou.
Picard v zápase předvedl povedený hit.
Mike Smith zachytal celkem jistě. Sice inkasoval třikrát, ale nedaval bych to za chybu jemu. Navíc si připsal tři zlikvidované nájezdy, když dvakrát zlikvidoval únik Gáborika a potom ještě jednoho hráče Wild. Na obrázku bohužel zrovna inkasuje z hole Rolstona.
Obrázek
No za hrdinu by měl být považován Halpern, když si tento defenzivní hráč připsal dva body (1+1). Byl po právu vyhlášen 1st star of the game.
Obrázek

Zc elkového pohladu to až tak povedený zápas nebyl. Hráli jsme 7! přesilovek a využili pouze jedinou, naopak jsme ze 2 inkasovali dvakrát.
Nový vlastník chce pro Lecavaliera dlouhodobý kontrakt

Podle St. Petersburg Times, budoucí vlastník Tampy Bay Lightning Oren Koules, by rád pro Lecavaliera dlouhodobý kontrakt. Generální manažer Lighting, Jay Feaster, řekl Koulesovi, že nezáleží na tom, zda přijdou jako vlastníci nebo ne, ale jedno je údajně jisté. Rádi by nabídli Lecavalierovi smlouvu, která by ho po zbytek kariéry udržela v klubu. „Vím, že jsme udělali návrh jeho agentovi, ale jak to dopadne, to nevím,“ řekl Feaster. Lecavalierovi zbývá do konce smlouvy ještě jeden rok. Příští sezónu si přijde na 7,16 miliónů dolarů.

27letá hvězda prý bude vyhledávat dlouhodobý kontrakt, ale musí si vše promyslet. Zvláště poté, co Bolts vyměnili Brada Richardse do Dallasu Stars. „Mám rád Tampu a zdejší komunita mi dala hodně. Rád bych zde zůstal na delší čas,“ řekl Vincent Lecavalier :!:

jen to Vinny podepiš :oslava:

teď trochu smutněji:

Gratton musí na operaci, sezóna pro něj zřejmě skončila

Od listopadu nastupoval útočník Tampy Bay Chris Gratton s natrženým svalem v oblasti boku, teď se rozhodl pro operaci. Podstoupí ji příští týden na klinice ve Vailu v Coloradu. Není známo, kdy Gratton dostane od lékařů svolení k návratu, jeho místo v sestavě zatím zaujme Junior Lessard.

„Chris Gratton je dokonalý týmový hráč, který se snažil překonat bolest a hrát i se zraněním,“ ocenil Grattonovu obětavost generální manažer Lightning Jay Feaster. „Lékaři i kondiční trenéři mužstva žasli nad tím, jak dovedl potlačit bolest. Přestože hrál čtyři měsíce se zraněním, dokázal být týmu užitečný,“ dodal.

Rodák z Brantfordu vyzkoušel v National Hockey League už šest štací. Polovinu ze své čtrnáctileté kariéry strávil právě v Tampě, jejíž zástupci si ho v draftu 1993 vybraly ze třetího místa. V dresu Blesků odehrál 294 zápasů v letech 1993 až 1997, na konci tisíciletí (1998-2000) pak přidal dalších sto deset. Mezitím si odskočil na půldruhé sezóny do Philadelphie.

V březnu 2000 znovu měnil působiště, Lightning za svého tehdejšího kapitána požadovali od Buffala Waynea Primeaua a Briana Holzingera. Když o tři roky později odcházel do Phoenixu, byla protihodnota také kvalitní - Daniel Briere. Na závěr ročníku 2003-04 se stal krátce členem Avalanche, aby posléze v létě podepsal jako volný agent smlouvu s Pantery. Zde překonal i magickou hranici tisíc utkání v NHL.

V polovině loňského června se opět vrátil tam, kde po úspěšném draftu svoji pouť slavnou soutěží začínal. Lightning získali jednatřicetiletého veterána z Floridy výměnou za druhou volbu v loňském nebo letošním draftu. V aktuálním ročníku stihl dvaatřicetiletý centr odehrát 60 utkání, ve kterých vstřelil deset branek a na dalších jedenáct přihrál.

Bleskům chybí kvůli zranění kolena také český obránce Filip Kuba. Jeho návrat do sestavy se očekává každý další den (day to day).

jeho místo v sestavě zatím zaujme Junior Lessard

Tak at se Chris uzdraví, na další sezonu ho bude třeba.
leci píše:Tak at se Chris uzdraví, na další sezonu ho bude třeba.
to máš pravdu, že ho bude potřeba, ale možná už v jiném týmu :frajer2: Pokud se nemýlím, tak mu příští sezónu končí smlouva......
Inak Richards vam pekne zahviezdil.. :) Sry..musel som si rýpnuť..hned ako som videl, ze dal 5 asistencii, som si povedal, ze to sem musim hodit :oops:
Martin -) nemyslím že by odešel, pokud ano, tak Halpern je rovnocená náhrada, pak bude ovšem nutno nějakého toho centra do druhé lajny koupit.
XruC -) nevadí :) já sám mám za Riche radost. On toho u nás příliš předvést nemohl a jsme rád že s emu to takhle vydařilo. Navíc když hraje na západu, přeju mu mnoho bodíků...
No jo,u nás toho teda fakt moc ukázat nemohl :? po dnešku mám pocit,že i Lecavalierovi by změna prospěla,ale to by byla pro Tampu katatrofa . To radši nebudu před lecim říkat :D ale můj názor je ten,že by mu to prospělo
No hej..hral u Vas vzdy druhe husle..ti najlepsi hraci sa nasadzovali do formacie k Vinniemu. Je to podobne ako u nas so Seminom. Tiez to naj. co vzdy Caps mali davali k Ovecke. Uvidime ako sa bude Richardsovi dalej darit, hovori sa, ze jedna lastovicka leto nerobi, ale ak bude hrat v Dalase prim, co asi bude, tak pojde dost bodovo hore. Inak leci..este si mi nenapisal, ako si sa dostal k tomu podpisu Richardsa..mozno si to aj prehliadol..neviem. Ale ked budes mat cas, napis mi plz spravu ako na to. Ja by som chcel takto ziskat Ovecku
Brad Richards je vynikající hokejista, otázkou je, zda v Dallasu bude hrát to co by měl... Podle jednoho zápasu se nedá soudit, ale i kdyby se ale probral ,tak Tampa na výměně tolik neprodělala. Jeff Halpern je nepříjemný centr do třetí lajny. A pokud v sobě probudí ten správný potenciál Jokinen, mohl nasbírat támhle 55 bodů.
Tak ti hráči určitě nejsou špatní co přišli, ale my teď zoufale potřebujem někoho do 1.lajny, protože jsem pustili prakticky dva hráče, co tam mohli hrát a nikoho dalšího(ani po výměně) nemáme. Plus ještě i 2.lajna by chtěla posílit, ale první je priorita. Ale když už nic, tak máme aspoň trochu větší prostor pod platovým stropem(podle mých zdrohů a paměti) - ušetřili jsme 7.8 za Brada, 0.7 za Hlaváče, 1.0 za Holmera, 1.9 za Prospala a nabrali 2.0 za Hallperna, 1.75 za Jussiho, 0.95 za Smitha, 0.5 za Picarda a navýšili kontrakt s Dannym o cca 3.0 . Takže suma sumárum pokud dobře počítám a pokud ty údaje výše souhlasí tak máme o cca 3.2mil víc než před trejdama. (sou to blbé počty, ale nechce se mi spát :) )
Takže v létě očekávám trejdy, hlavně křídlo do první lajny(pokud Prospal zůstane u Flyers), popř. něco do druhé nebo obránce.
mountain píše:Takže v létě očekávám trejdy, hlavně křídlo do první lajny(pokud Prospal zůstane u Flyers), popř. něco do druhé nebo obránce.
Nepočítám s tím, že by Prospal zůstal u Flyers. Philadelphia má co dělat aby vůbec udržela své klíčové hráče (s Umbergerem, Carterem, Smithem a spol. budou mít ještě hodně práce), natož aby ještě udrželi Propsala. Pokud by ho však v týmu chtěli mít, museli by udělat hodně výměn, aby se pod platový strop vůbec vešli.
kisi-) :roll:
XruC-) napsal jsem mu přes oficiálku Tampy, nejlepší by ale pro tebe bylo mu poslat normálně žádost poštou. No ale bližší info by ti měl dát kisin, který těch autográmů má více a on mi to vysvětlil jak je získat. Podívej se na tohle: http://www.autogramynhl.estranky.cz/

Taky si myslím že Prospal v létě Flyers opustí a nedivil bych se, kdyby zavítal zpět k nám.
Obrázek2:3OTObrázek

Jsem nadšený z toho jak se k ná přidali posily. Z toho jak vypadal tento zápas, jen tak dál...
Sebrali jsme body Leafs, které ais ještě nevzdali souboj o play-off, navíc pro mě krásným způsobem.
Skore načal Ouellet, který má v poslední době velmi dobrou formu a ať měl začátek jakýkoliv, nyní hraje dobře. Asistoval mu Halpern a Boyle. Od Halperna se čekala dobrá hra v defenzivě, on ale navíc sbírá body :thumbsup:
Obrázek
Další gol vstřelil náš nový mladý obránce. Dostal možnost hrát powerplay a využil toho. Alexander Picard vstřelil svůj první gol v této sezoně. Pokud bude takhle hrát dále, vyplní se Phillyho předpověď že z něj bude jednou skvělý bek.
Obrázek
Asistence Dany Boyle a Vinny Lecavalier. Tomu ty body stršně přeju, musí ještě předehnat Malkina:)
Po 27 sekundách třetí části Lístky snáížili. A nakonec i vyrovnali. CO z toho když máme ale Boyla. Ten v prodloužení rozhodl.
ObrázekObrázek
Obrázek
Asistence Vinny Lecavalier, který tedy ze zápasu měl 0+2 a druhou si připsal Jussi Jokinen. Ten se zdá do týmu taky zapadl a připsal si dneska první bod u Bolts.
Dany Boyle, první hvězda zápasu, si připsal 1+2. Dokazuje že si peníze zaslouží.
Mike Smith(25/23), předvedl velmi spolehlivý výkon. Po zásluze druhá star utkání a myslím že on by mohl být ta jistota v brance. Zatím z něj mám dobrý pocit.
ObrázekObrázek
Pavel Kubina se opět ukázal v Tampě. Bez něj bych možná Lightning nikdy nefandil.
Obrázek
Shane O´Brien přišel před uzávěrkou minulý rok a do týmu zapadl skvěle. Věřím že se to podaři i hráčům, kteří přišli do Tampy letos.
Obrázek
Na obrázku byl možná Vinny Lecavalier oklamán, ale je to hvězda a věřím že ještě dokáže vyhrát produktivitu.
Obrázek

Další důležité údaje k zápasu jsou početní (ne)výhody.
Tampa měla 4 přesilovky/využila 3. takže všechny její goly padly v přesilovce.
Toronto ze dvou nevyužilo ani jednu.

Diváci přišli do haly v neskutečném počtu. 20,641 :!:
Parádní číslo. Nechápu. Když už se ztratila šnce na play-off, stále chodí. Tím lépe. I když to tak trochu dokazuje že v Tampě hokeji příliš nerozumí :) Ale nevadí. Je fajn že tam přijde tolik lidí :good: Přitom když Lightning ještě bojovali o play-off, tak tam tolik lidí nebylo. To byla navštěva o dva tisíce nižší. Aspoň hráči zápasy doma nebudou jen tak odflakovat :)
ObrázekObrázekObrázek

Dneska divizní derby.
Canes ještě sbírají body na play-off a budou chtít zvítězit. Lightning hrají po delší době zase venku.

Bilance s Canes je zatím 3:2 v náš prospěch. První zápas jsme vyhráli 5:1 a zdálo se to až neuvěřitelné, v dalším zápas jsme se ještě trumfli a vyhráli 6:1. Zatímco v prvním zápase zářil Holmqvist, který nás již opustil, v druhém zahrál skvěle Vinny Lecavalier, který si připsal do Grahamovy brabky 3 goly a přidal dvě asistence. Třetí zápas už tak slavný nebyl-prohráli sjme jej 3:4, po druhé třetině jsme ještě vedli 3:1, ale ve třetí nám dali Canes 3 goly. Další zápas už byl zase výherný pro nás. VYhráli jsme jej 2:1, Holmqvist přišel o shutout až 14 sekund před koncem. No a zatím poslední zápas vyhráli Canes 1:4, Ray Whitney si v tom zápase připsal 2+1. Zvýšime nyní svůj náskok vzájemných zápasů na 4:2?

Naše svatá trojce, pardon, už jen dvojce, na Canes umí zahrát výborně.
Lecavalier má z 51 zápasů proti Canes 51 bodů (22+29). V tabulce +/- +19! V této sezoně z 5 zápasů 11 bodů (6+5).
St.Louis má ze 41 zápasů 45 bodů(25+20) a v tabulce +/- +21 bodů! V této sezoně z 5 zápasů 9 bodů.
Mike Smith proti Canes odchytá svůj první zápas. Kdo ví jestli úspěšně.

Canes se budou o body bít, ale snad jim nedáme nic zadarmo. Zápas vysílá Sopcast.
Dufam leci, ze dnesny zapas nevypustite a budete bojovat ako o PO, ak by ste dnes vyhrali, tak ani neviem co by som spravil pre hracov TBL..asi kazdemu po runde :oslava:
Já myslím,že vyhrajem :D jinak Ouellet je tada prase , jestli má formu ? No pokud mu někdo nahraje puk před poloprázdnou bránu tak má :D ale jinak to je ocas
Obrázek1:5Obrázek

...teda pořádný náklep...
sorry XruC, nevím co Bolts dělali, ale Canes ten zápas zřejmě nechali, nebo vážně nevím :sad2:
Spokojenost může být snad jen s druhou lajnou...Darche-Halpern-Ouellet, která po příchodu Halperna zásí goly v každém zápase :thumbsup:
Obrázek
Ouellet :?: Není to talent, který by dával pěkné goly, ale tlačí se před branku na dorážky a v posledních zápasech mu vychazí. Tyhle goly jsou dost důležité a je fajn že mu to momentálně šlape. Do příchodu Halperna předváděl slabé výkony, no jakoby mu tenhle centr pomohl k lepším výkonům.
Obrázek
Už jsem to jednou psal. Od Halperna jsem očekával spolehlivou hru do obrany, ale tolik bodíků rozhodně ne. Dokonce je produktivnější než u nás byl Richards, Halpern má zatím u nás více než bod na zápas. Je sice jasné že mu produktivita co nevidět klesne, ale zatím se to jeví jako skvělý tah vedení...
Obrázek
Mike Smith v zápase nepředvedl nic světoborného. těžko soudit jestli za goly mohl nebo ne, ale doufám že jej to nezviklá a v dalších zápasech předvedé lepší výkony. Mojí důvěru stále má, ale co Tortorellovu :?:
„Nevím, kdo to je Mike Smith.“ John Tortorella o své nové brankářské posile.
No Torts už je takový :roll:
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Obrázek
Zatím spolehlivý bek bez výrazné chyby je Picard, kterého jsem si celkem oblíbl. Tvrdý a v ofenzivě schopný :thumbsup:
Obrázek
Zápas nevyšel ani jednomu z naší "nové" trojky. Zatímco Richards z ní vypadl, myslím že tam můžu zařadit Boyla. Ti si ani jeden nepřipsali ani bod.
ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
Obrázek

Sezona je sice ztracená, ale takto body darovat soupeřům douám nebudeme, zvláště ne divizním :!:
Tampa prisla o jeden zo svojich dvoch klenotov (pretoze St. louis nehra skoro nic). + podpis Boyla. Mike Smith je zaroven velmi perspektivny brankar. Tampa by na tento trejd nemala nadavat, navyse usetrili nejake dolare, ktore teraz mozu investovat do obrancu. V lete. UFA a tak.
celkem souhlas chorche, na místo obránců bych ale koupil nějakého hráče do první, druhé lajny. Co takhle si vzít zpátky Prospala :?:
Obrázek2:0Obrázek

Dlouho jsme drželi zápas s Pens na 0:0, ovšem 2 minuty před koncem zápas otočili.
Zápas se nesl ve znamení toho že se vrátil Sid the Kid na led
ObrázekObrázek
Nakonec si připsal bodík za asistenci. LAe dlouho byl dobře střežen, nebo nás zachránil Smith.
“Je neskutečné, co dokáže,” složil první poklonu navrátilci obránce Blesků Shane O’Brien. “Drželi jsme ho na uzdě padesát osm minut, ale stejně byl skvělý.”
Obrázek
Obrázek
Mike Smith odvedl v bráně dobrý výkon. Pochytal 21 střel z 22 a byl vyhlášen 2nd star of the game. Navíc zlikvidoval nájezd Crosbyho+nařízené trestné střílení Sýkory. Odvedl prostě dobrý výkon :thumbsup:
Obrázek
Už je nčekám kdy si dá golman konečně vybavení Blesků....
První star zápasu byl vyhlášen golman Pens Fleury. Ten zlikvidoval všech 35 střel Blesků.
Obrázek
Gol mu nedokázal ani ze samostatného brejku Lecavalier. Ten v ápase nic mimořádného nepředvedl. Nepamatuju kdy dal naposledy gol. Snad se v dalším zápase zlepší.
Obrázek
Hlavni muži utkání:
Obrázek
Já myslím, že obrana na příští sezonu nebude tak krizová (Boyle, Kuba, Ranger sou dobří beci, OBrien když nebude dělat nějaké fatální chyby tak není zlý, Picard snad něco předvede...), resp. útok bude krizovější - viz poslední zápasy nedáváme vůbec goly(Hurricanes jeden a teď žádný)! Ono když odešli 3 hráči z prvních dvou útoků, tak je to znát a je třeba to nahradit. Máme ušetřené nějaké 3mega, tak snad se něco pořídí .)
S flyers krásný začátek, špatný konec. poprvé proti nám hrál Venca Prospal.
Michael Ouellet si připsal další gol, vyjímečně nebyl z dorážky.
Obrázek
Andre Roy si ve fight souboji nevedl nejlépe
Obrázek
Mike Smith nechytal špatně, ovšem k výhře to týmu nepomohlo.
Obrázek
Jussi Jokinen si připsal první gol za Tamu už v 1.minutě zápasu! Navíc připsal i asistenci.
Obrázek
Scot Hartnel dostal pořádný hit od Alexandra Picarda, který si nepřipsal sice ani bod, no i tak byl vyhlášen 2nd star of the game.
Obrázek
Lecavalier se snažil, no bídk si nepřipsal
Obrázek
Z výhry 3:2 se tak těší Flyers.
ObrázekObrázek
http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=14847 hmm..nechapem preco Roya potrestali za taku hovadinu..vyzera to tak, ze pojde na kobercek :box:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG