Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Těžko říct, kde je problém.....Myslim si, že i kdyby chtěli hrát víc naplno, tak podvědomě všichni ví, že teď můžou zvolnit, bude PO, všichni si ho chtěj zahrát, chtěj zůstat zdraví co nejdýl. Ale jsou to profíci a ví, kdy je třeba hrát. Teda alespoň myslim. Tím je samozřejmě neobhajuju, prohra je oprostě prohra = 0 points. Ale trochu je i chápu.
Getzo5 píše:Torresov hit na Eberleho :thumbsdown: Burrows :thumbsdown: Nervy, nervy, nervyčky... Niet sa čo čudovať, keď hráte to čo hráte. Ale že s nimi prehráte dvakrát. Hanba páni, hanba. Šetriť sa na POs je jedna vec, ale bacha na rytmus. Keď z neho raz vypadnete, pokojne sa môže stať, že bude problém doň naskočiť. Philly nech vám je pekne odpudzujúcim príkladom.

Sidenote: Luongo :thumbsup:
Tak Tak .. :good:
pan kosatka píše:Těžko říct, kde je problém.....Myslim si, že i kdyby chtěli hrát víc naplno, tak podvědomě všichni ví, že teď můžou zvolnit, bude PO, všichni si ho chtěj zahrát, chtěj zůstat zdraví co nejdýl. Ale jsou to profíci a ví, kdy je třeba hrát. Teda alespoň myslim. Tím je samozřejmě neobhajuju, prohra je oprostě prohra = 0 points. Ale trochu je i chápu.
Když se tedy chcete šetřit (předpokládám jsi myslel hráče jako Sedin, Burrows apod) a vyhýbáte se zraněním, proč jim nedáte pauzu (neposadíte je) a nedáte šanci Hodgsonovi a jiným? Ti by hráli naplno (aby ukázali, co v nich je) a nemuseli jste mít takovou ostudu. Dle mě, 2x prohrát s námi, to je ostuda :thumbsdown:
Je to moc pruhledny a vubec me ty prohry nevzrusujou...Mohli jsme sice zakladni cast vysperkovat dalsimi 4mi vyhrami ale proc riskovat tesne pred PO dalsi zraneni klicoveho hrace kdyz je uz tak mimo Manny a Hammy :eek2: V PO to vypada v 1. kole na Hawks takze uz tahle serie nam da poradne zabrat :hmm: Cilem je Stanley Cup a ne 121 bodu v zakladni casti...Ostuda to je to je pravda ale kdyz vim ze je hracum vysledek v poslednich 4ech zapasech sumak tak netreba si nad tim lamat hlavu :)
Protoze Canucks uz zakladni cast uzavreli...budu dnes sledovat fotbalovy Vancouver (Whitecaps) :D Teda pokud bude stream :? (moc tomu neverim)
2 zaujímavé články z našej oficiálnej stránky. Manny po operácii a historia ručníkov. :thumbsup:
Malhotra update
Towel power
2x prohra s posledním.Takhle hraje šampion základní části NHL? :arrow: http://www.nhl.cz/CZ/25191/dvakrat_proh ... asti_.html

Jestli Dannymu ta Art Rosska utece tak me je*ne :hroza: Dneska se musim divat a drzet palce at zaboduje :hmm:

:clap: :wave:
Tak to má vypadat!!!! Prezidenta máme doma, klucí nepolevili a výsledek 5:0 mluví za všechno! Gratulace Ryanovi za třetí hattrick v sezoně :) :cool:
Canucks naštvala Torresova přísná suspendace :arrow: http://www.nhl.cz/CZ/25199/canucks_nast ... ndace.html

Podle me to byl klasickej hit a rozhodne ne umyslnej faul loktem :hroza: Ten trest beru jako posmech...

Novej prirustek Rogers Areny :thumbsup:

:lol:
Dnes to bude mit Calgary hodne tezke.Nastupujeme v TOP obrane :yes:

Edler - Ehrhoff
Hamhuis - Bieksa
Ballard - Salo

:frajer2:
V Calgary jsme nakonec otocili z 0:2 na 3:2 a Daniel si pojistil Art Rossku dvemi asistencemi :thumbsup: Take Jennigska je nase resp. Bobbyho a Coryho :wink2: Led v Rogers Arene je pripravenej tak drzim palce kluci :yes:

GO CANUCKS GO! :wave:

EDIT: Cody Hodgson a Victor Oreskovich byli povolani z farmy :thumbsup:
Daniel Sedin ziskal Art Ross Trophy,... :arrow: http://www.sportovninoviny.cz/hokej/zpr ... phy/621575 :hop: :clap:
„Tohle je rok Vancouveru Canucks. Vyhrají to všechno, protože jsou jim nakloněny hvězdy a protože Montreal a Calgary hostily v roce 1976, respektive 1988 olympiádu a rok nato taky triumfovaly ve Stanley Cupu.“

List Vancouver Province oslavuje individuálních trofejí Daniela Sedina a Luonga se Schneiderem a jasno má už i o držiteli trofeje nejcennější.

:good:
Tak do tretice Chicago :hmm: Doufam ze do tretice vseho dobreho protoze jestli chceme vyhrat Stanley Cup...musime porazit kohokoliv :yes: Ja se na tuto serii NEHORAZNE tesim :frajer2: :buchac:

Sestava Canucks:

D.Sedin - H.Sedin - Burrows
Higgins - Kesler - Samuelsson
Raymond - Hodgson - Hansen
Glass - Lapierre - Oreskovich

Hamhuis - Bieksa
Edler - Ehrhoff
Ballard - Salo

Luongo
Schneider

GO CANUCKS GO! :wave:
leo píše:Tak do tretice Chicago :hmm: Doufam ze do tretice vseho dobreho protoze jestli chceme vyhrat Stanley Cup...musime porazit kohokoliv :yes: Ja se na tuto serii NEHORAZNE tesim :frajer2: :buchac:
Já se taky těším. Z možností SJS,ANA a vy jste se mi zdáli jako nejlepší. Bude to super série :yahoo: :clap: :wave:
No...A je to tady. modlil jsem se včera, aby to takhle NEdopadlo....3x po sobě Chicago? :? Já chtěl prostě Dallas. Jevil se mi jako hratelnější soupeř. Z Chicaga jde prostě respekt. Navíc každej víme, jak to dopadlo minule a předminule...Nicméně bude to úžasná série. Klukum věřím...ale podle mě to budou hrozný nervy....ať vyhraje lepší..A Hlavně ať vyhraje dobrej hokej

GO CANUCKS, GO!!!!!! :wave:
Obrázek

Ten stitek :D
Vancouver šílí po hokeji. Canucks hrají 40. sezónu v NHL, do play off vstupují jako vítězové základní části, nadto proti Chicagu, s nímž poslední dva roky vždy vypadli ve druhém kole 2:4 na zápasy. Ceny vstupenek pro první kolo začala na 90 dolarech (v základní části v průměru 62) a krátce před jeho zahájením už hlásí noviny, že je k mání poslední hrstka. Ne levnější než 200 dolarů.

:lol:
leo píše:Vancouver šílí po hokeji. Canucks hrají 40. sezónu v NHL, do play off vstupují jako vítězové základní části, nadto proti Chicagu, s nímž poslední dva roky vždy vypadli ve druhém kole 2:4 na zápasy. Ceny vstupenek pro první kolo začala na 90 dolarech (v základní části v průměru 62) a krátce před jeho zahájením už hlásí noviny, že je k mání poslední hrstka. Ne levnější než 200 dolarů.
Snad se dočkáme finále Cancks - Flyers :)
Peter Andersson nas 5. vyber v drafte 2009 bude hrat pristi sezonu na farme v Manitobe.
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES