Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ako neviem naco cakame? Randy Carlyle je volny. Lepsi trener volny asi nebude.
mitch píše:ako neviem naco cakame? Randy Carlyle je volny. Lepsi trener volny asi nebude.
kým bude nejaký Fata opäť raz free? :lol2:
zle. cammaleri je silne preplateny.

aha ono je k tomu este 2nd a holland. tak to je uplny brutal.
mitch píše:zle. cammaleri je silne preplateny.

aha ono je k tomu este 2nd a holland. tak to je uplny brutal.
ci tento trejd vyhrate/prehrate bude silne zalezat od toho co vyrastie z Rama... ja osobne si myslim ze by to pre vas nakoniec mohol byt este aj steal... :yes: ten brankar ma podla mna potencial stat sa po kipperovi vasou dlhodobou jednotkou ;)
No, ale Flames majú aj Irvinga, ktorý tiež má nejaký potenciál.

A potom je tu ešte stále aj Karlsson.
Obrázek
Sú ľudia, ktorí hovoria, že základ je, na ktorú stranu smeruje lepší hráč, preto Calgary, ale je to naozaj tak? Cammy je preplatený až to bolí, takže Calgary sa proste musí modliť aby mu to šlo ako predtým. Nehral jeden z naj hokejov práve v Calgary? Tak či onak, nedáva mi ten trejd zmysel. Ramo nemusí byť zlý, ale je to ako keby sme mi do trejdu zakomponovali Ahonena. :lol2:

You can never have too many centers. Otrepané, ale pravdivé. U brankárov to však neplatí a Kipper sa ešte nikam nechystá. :nono:
Getzo5 píše: Kipper sa ešte nikam nechystá. :nono:
ani do tampy za lecavaliera? :giggle:
kipper je jedna z moznosti trejdu a ja chcem aby sa to stalo. platit brankarovi 7mil je nonsens ako to uz svojho casu spomenul ohlund myslim. mame irvinga, ktory vypada nadejne. Ten fin hra v KHL a udajne je jeden z naj brankarov tam a nie je to ziaden mladik ma 25. takze nemusi do nhl vobec prist aby tu hral niekomu dvojku.

cammalleri bude musiet zacat hrat ako top hrac bod na zapas, si myslim ze v nejakej lepsej sezone sa mu to moze podarit ale nebude to davat pravidelne, skor naopak, takze ked to zoberieme v priemere tak je preplateny.

Zacina byt zrejme ze je tlak vlastnikov na urobenie plejof za kazdu cenu, pretoze taketo trejdy robil aj Darryl co nie je nahoda.
mitch píše:kipper je jedna z moznosti trejdu a ja chcem aby sa to stalo. platit brankarovi 7mil je nonsens ako to uz svojho casu spomenul ohlund myslim. mame irvinga, ktory vypada nadejne. Ten fin hra v KHL a udajne je jeden z naj brankarov tam a nie je to ziaden mladik ma 25. takze nemusi do nhl vobec prist aby tu hral niekomu dvojku.

cammalleri bude musiet zacat hrat ako top hrac bod na zapas, si myslim ze v nejakej lepsej sezone sa mu to moze podarit ale nebude to davat pravidelne, skor naopak, takze ked to zoberieme v priemere tak je preplateny.

Zacina byt zrejme ze je tlak vlastnikov na urobenie plejof za kazdu cenu, pretoze taketo trejdy robil aj Darryl co nie je nahoda.
Ten Cammalleri bude buď velká výhra a nebo velká prohra. Váš tým je dle mého hodně zle složen a měl by se začít přestavět. Moc nadějných mladíků (Ano jsou vyjímky a to velmi světlé) nemáte, a veteránů máte až až..
Udajne sme hrali velmi dobre ale s jednym golom nevyhras. prva lajna bola Cammalleri - Fata - Iginla.
Pěknej klepec jste nám dali. Ale zasloužili jsme si jej. A co tak koukám, tohle byl asi nejlepší zápas Bouwmastera v dresu flames co? :!:
ten vas tim hra v uplne porazeneckej nalade ako keby sa im vobec nechcelo. dneska nam to tam padalo zas taka dominancia to nebola. ale body su super.
Brendan Morrison traded to the Hawks for prospect Brian Connelly.

:neutral: Nechápem, nerozumiem, nenachádzam zmysel ale budiš.
Getzo5 píše:Brendan Morrison traded to the Hawks
To snád nie :hroza: , a prvý zápas po ASG prestávke hrá Chicago u nás a BMo sa vráti domov v drese Hawks :panika: .
ten tejd nedava moc zmysel, morrison vypada ze bude zraneny aj nadalej a moc si uz nezahra. ale ten hrac co k nam ide nie je nhl material. mam taky neprijemny pocit ze by sme mohli trejdovat cartera. no snad to tak nebude lebo to by ma uz luxusne nasralo.
mitch píše:ten tejd nedava moc zmysel, morrison vypada ze bude zraneny aj nadalej a moc si uz nezahra. ale ten hrac co k nam ide nie je nhl material. mam taky neprijemny pocit ze by sme mohli trejdovat cartera. no snad to tak nebude lebo to by ma uz luxusne nasralo.
Pokud bude i nadále zraněný, tak to také nechápu. Prý jej sehnali jako dočasnou náhradu za Toewse, který je zraněn.
aha tak on posledne dva zapasy uz hral, predtym bol dlho zraneny.
KOnecne som sa dostal k tomu sledovat zapas. priznam sa ze moj gamecenter je vecsinu sezony nevyuzity, len cez vikend sa divam na zaznam ak sa hral v noci zapas. Pekny zapas, vyhra bola po dvoch prehrach nevyhnutnostou. Do kadra sa vratil Giordano a Tanguay a bolo to poznat. Takisto Fata Backlund uz nie je centrom prveho utoku, opakovany pokus ze sa uchyti opakovane nevysiel. Nerad to hovorim ale nasim #1 centrom je Jokinen a to asi uvidime do konca sezony. Cammalleri zatial v time flames neviditelny, po navrate tangeja preradeny do druheho utoku.

To je mi postavička. :giggle:
Jak se zatím (ne)ukazuje Blair Jones?
Myslim ze dnes v anaheime prehrame. Nemame moc sanci, hrame slabo, anaheim je o dve triedy lepsi.

Jones neviem nejak specialne ho nesledujem, chce to asi dlhsiu dobu.
kisin píše:Jak se zatím (ne)ukazuje Blair Jones?
Dneska se ukazal az az. Malem zlamal o Selanneho hlavu hokejku s vyfasoval 4 min a v najezdech vyskolil Hillera...

Mitchi sice to tak po 1.tretine vypadalo, ale pote co jsme nevyuzili dlouhou PP 5 na 3 tak to mohlo dopadnout vselijak. Asi jsme celkove byli o neco lepsi, ale i Flames meli slusne sance a zapas mohl skoncit klidne i naopak.
tak uz ani antifandenie nefunguje

testoval som gamecenter sledovanim zapasu na mobile a funguje to skvele.ani som nemusel vstat z postele. :good:
[CAL] Flames re-sign Derek Smith for 2 yrs/$1.55 mil
Olli :respekt:

Obrázek
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS