Jsem taky student.... ale NHL mě baví sledovat a kor Phoenix, když jsem ještě mohl, tak jsem sledoval cca každej 5. zápas... teď už mi to docela chybíyzy19 píše:tak to máš dosť blbé ja som videl len 4 zápasy Phoenixu a vždy vyhral a bol som veľmi spokojný, keďže som študent a nieje to bohvie čo pre mňa vstávať o 3:00 alebo 4:00, počas školského týždňa, no stojí to za to
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ARIZONA COYOTES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
vitaj kojot
ziadny preklep sa nekona
co sa tyka atdhe :ja_neviem: ako Ti poradit, mne to slape paradne, cize "chyba" bude jednoznacne na Tvojej strane
tak sa nam to tu zaujimavo rozrastlo, popri bluesmanoch, dalsi malo vidany fanda Coyotes
hm, neviem, neviem ale v tak bodovo naslapanej konf. to budete mat sakramentsky narocne a uprimne, nedavam Vam velke nadeje ze ten PO boj nakoniec trhnete..tim je sice dostatocne perspektivny, ale na PO to stacit nebude..pokial nadej zije, aj ta teoreticka, bojovat sa rozhodne oplati
vid. LA...
tak sa nam to tu zaujimavo rozrastlo, popri bluesmanoch, dalsi malo vidany fanda Coyotes
No ja som slovák a určite by som sa radšej pozeral na Vašu extraligu, pretože ste vo všetkom pred nami. Mal som týždeň, kde som pozeral každý deň aspon 1 zápas, niekedy som pozrel aj 3 NHL zápasy a na druhý týždeň, keď som zapol hokej, tak som sa na to nemohol pozerať, normálne ma z toho bolela hlava.
Žádnej evropskej hokej mě nebaví.... NHL je jenom jedna a vždycky bude.... Teda aspoň dokud bude existovat Phoenix.... nebo už se docela šíři nějaký ty řeči o přesunu klubu, což se doufam nikdy nestane... doufam že jim to vyvrátíme Stanley Cupem alespoň v příští pěti letech....
No to jsem slyšet nechtělcepi píše:vitaj kojotziadny preklep sa nekona
co sa tyka atdhe :ja_neviem: ako Ti poradit, mne to slape paradne, cize "chyba" bude jednoznacne na Tvojej strane
btw. kdybych měl bejt realista tak postupu PHO taky moc nevěřim..... Ale týmu by to hodně prospělo kdyby dokázal postoupit už jenom proto, že příští rok budou hráči vyspělejší a lepší (možná i sestava, protože Maloney zatim dělá výborné tahy), takže kdyby už měli hráči zkušenosti z play off z tohoto roku, příští rok už bysme tam nemuseli bejt jenom za tým kterej si odehraje 4 zápasy a sezóna mu končí, ale mohli bysme být i tým který má na to něco uhrát....
aj ja vítam nového fanúšika Phoenixu na foru.Vitaj verím, že sa ti tu na HF bude páčiť.
Bol by som rád, keby Phoenix ostal v meste a postúpil do play off.Ten tím je mi sympatický a prajem mu nech sa mu darí, kvôli vášmu trénerovi Gretzkymu ktorý bol môj naoblúbenejší hokejista a prajem mu nech sa mu darí aj v pozícii trénera.Ten tím sa rokmi skvalitnuje a v tejto sezone, už zatopil nejednému favoritovi.Tak nech sa darí.
Bol by som rád, keby Phoenix ostal v meste a postúpil do play off.Ten tím je mi sympatický a prajem mu nech sa mu darí, kvôli vášmu trénerovi Gretzkymu ktorý bol môj naoblúbenejší hokejista a prajem mu nech sa mu darí aj v pozícii trénera.Ten tím sa rokmi skvalitnuje a v tejto sezone, už zatopil nejednému favoritovi.Tak nech sa darí.
tak tak... no teďkon máme 3 dny pauzu a pak Dallas.. atmosféra teď v kabině asi nebude nejlepší, ale jestli necheme o play off přijít už začátkem března, tak jsou nezbytný 2 body z ledu z Texasu..
Jsem zvědavej kdo zaplní díru po Hanzalovi... možná je to nová šance pro Daniela Winnika nebo Kyla Turrise (kterej zatim na to že bere 2 miliony nepředvádí nic moc)... Jestli Carcillo nebude moct nastopit tak tam by se mohl prosadit i Kevin Porter.....
Jsem zvědavej kdo zaplní díru po Hanzalovi... možná je to nová šance pro Daniela Winnika nebo Kyla Turrise (kterej zatim na to že bere 2 miliony nepředvádí nic moc)... Jestli Carcillo nebude moct nastopit tak tam by se mohl prosadit i Kevin Porter.....
Ilya Bryzgalov byl dneska famózní... to bylo přesně to co jsme potřebovali..... Jak to řekl kdysi na začátku sezónu hezky Gretzky "Potřebjem aby někdo předvedl něco výjmečnýho, je jedno kdo, zkušení hráčí, nadějní mladíčci nebo Ilya, ale někdo musí předvést něco navíc" a Ilya se o to postaral výborně....
Dneska Vancouver... doufam že po dnešku se trochu zlepšila situace v kabině a že nás tohle vítězství nakopne.... Dneska čekam gólový probuzení a nějakou smrť.... Mohli by se trefit ti, co už dlouho nebodovali.... Olli Jokinen ten už se netrefil ani nepamatuju :/ .... tak doufam že křídla Goertzen a Hoggan zaznamenají nějaký úspěch... proti Dallasu neměli vůbec špatný šance na 4. lajnu.... Body v týhle fázi sezóny potřebujem jako sůl
Dneska Vancouver... doufam že po dnešku se trochu zlepšila situace v kabině a že nás tohle vítězství nakopne.... Dneska čekam gólový probuzení a nějakou smrť.... Mohli by se trefit ti, co už dlouho nebodovali.... Olli Jokinen ten už se netrefil ani nepamatuju :/ .... tak doufam že křídla Goertzen a Hoggan zaznamenají nějaký úspěch... proti Dallasu neměli vůbec špatný šance na 4. lajnu.... Body v týhle fázi sezóny potřebujem jako sůl
Kyle Turris mě letošní sezónu zklamal :/ na to že s prémiema pobírá 6. nejvyšší plat v týmu, zatim nepředvedl nic moc.... včera se dokonce musel stěhovat na farmu... tak doufám že mu San Antorio pomůže, a že se za pár zápasů vrátí a ukáže všem, že body sbírat umí.....yzy19 píše:aj Kyle Turris by mohol po dlhsom case nejak skorovat... go Phoenix go
Mueller sa vracia do zostavy Phoenixu
Vedenie klubu NHL Phoenix Coyotes aktivovalo z listiny zranených hráčov útočníka Petra Muellera, ktorý vynechal posledných sedem stretnutí pre otras mozgu. Dvadsaťročný hokejista pauzoval od 29. januára, stále je však tretím najproduktívnejším hráčom Coyotes. V 48 stretnutiach strelil 12 gólov a pridal 18 asistencií. Po zaradení Muellera na zápasovú súpisku poslali Coyotes na farmu do San Antonia do AHL Jeffa Hoggana.
no neni to fasa, jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Vedenie klubu NHL Phoenix Coyotes aktivovalo z listiny zranených hráčov útočníka Petra Muellera, ktorý vynechal posledných sedem stretnutí pre otras mozgu. Dvadsaťročný hokejista pauzoval od 29. januára, stále je však tretím najproduktívnejším hráčom Coyotes. V 48 stretnutiach strelil 12 gólov a pridal 18 asistencií. Po zaradení Muellera na zápasovú súpisku poslali Coyotes na farmu do San Antonia do AHL Jeffa Hoggana.
Mueller nastúpil už v noci proti Calgary, za Coyotes odohral 19 minút, pripísal si jednu strelu a dva mínusové body. Takže debut bol preňnho asi takýto:yzy19 píše:Mueller sa vracia do zostavy Phoenixu
upozornujem fanusikov Phoenixu, ze dnes dost skoro zacina zapas medzi Phoenixom a Los Angeles Kings, presnejsie o 22:00 nasho casu, tak si to pozrite, pretoze Phoenix nezvykne hravat takto skoro, na http://www.atdhe.net
No konečně jsem si rozchodil ATDHE... v pravej čas.... Máme zasebou důležitý dvě výhry a čeká nás podle mě klíčová část sezóny... St. Louis, Nashiville a znova St. Louis jsou hratelní soupeři a tyhle 3 zápasy možná i rozhodnou jestli Phoenix letos bude v play off race, nebo pro něj šane na play off skončí....
Dneska veledůležitej zápas, zaplať pánbůh v plné sestavě.... Gretzky si pochvaloval lajnu Carcillo, Jokinen, Mueller, tak jsem na ně zvědavej dneska
Hodně to taky bude záležet na jednom muži.... Tak doufam že předvede že patří k elitní špičce ligy a udrží naše naděje na vysněnou nadstavbovou část....
So common Ilya, help us out.....
Dneska veledůležitej zápas, zaplať pánbůh v plné sestavě.... Gretzky si pochvaloval lajnu Carcillo, Jokinen, Mueller, tak jsem na ně zvědavej dneska
Hodně to taky bude záležet na jednom muži.... Tak doufam že předvede že patří k elitní špičce ligy a udrží naše naděje na vysněnou nadstavbovou část....
So common Ilya, help us out.....
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé