Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NASHVILLE PREDATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ObrázekObrázek

whow, Nashville vymÄ›nil Vokouna na Floridu, jsem zvÄ›davĂ˝ jestli se Mason jako jedniÄŤka chytĂ­, aspoĹ

Tak Nas to opravdu rozjel........... :cool: !!!! Mason není špatný, ale nevím nevím jako jistá 1................ :? ?? Fanoušci Nas, řekněte PO pápá............ :D :wink: 8) !!!!

Fanúšikovia povedia papá aj tímu,doteraz tam chodilo okolo 14 000 a teraz budú radi ked dojde 10 000 fanúšikov,ale to asi zmenia určite volakoho prinesú...

je to způsob jak zlikvidovat hokej v NAshcillu to je jasný další na řadě že by Židlický ??? :!:

Mě osobně to rozhodně nevadí, Nas jsem nikdy neměl rád a chci, aby se klub stěhoval do Kanady, navíc vše k tomu směřuje......... 8) !!!!

já měl Nashvile rád, ael bude dobře když už se odstěhuje jinam, někde kde fanoušci budou chodit a ne jako v Nashvllu, kde na skvělý tým chodí tak málo diváku, škoda že když přijdou do nového města, bude to uplně jiný a asi i slabši tým

Ale Kanada si zaslouží mít v NHL více týmů, takže doufám, že se bude ten Nas do Ham stěhovat co nejdříve............ 8) !!!!

Karyia zkouší svoji cenu na trhu volných hráčů tudíž můžeme konstatovat že od Pradátorů odchází další hráč !! :!:

:)Odchod Hartnella,Timonena,Vokouna plus případný odchod Kariyi, plus nejistá situace kolem Forsberga. :?: Co si má o tom člověk myslet? :?: :?: Nashvillský výprodej. :!: :!: :!: Jestli to má být pomsta fanouškům za nízké návštěvy v souvislosti ze snížením hodnoty klubu pro připravovaný prodej,a následné přestěhování do Kansasu,či Hamiltonu http://www.nhl.cz/index.php?lng=CZ&view ... 040&flag=7 ,tak je devastace klubu nefér vůči všem kteří mají hokej rádi.Chápu, je to byznys a divizní soupeři přivítají oslabený Nashville rádi.Ale nemůžu si pomoci,to by se nemělo dít.Divim se,že vedení NHL proti tomu nezashne a nečinně přihlíží :!:

no skoda teraz vsetci dobry hraci idu prec no neviem ako sa im bude darit aj bez velkich posil no mozno niekoho dobreho kupia

myslim že žádný pořádný příchod se nečeká a mnoha lidem nejde o to aby se Pradátorům dařilo tady jde přesně o opačný zájem a nečinně přihlížející vedení NHL to zřejmě také nevadí !!! je to složitá situace, která bude fanoušky Predátprů semkne a ukáží že patří do NHL nebo to nechají bejt a radši pujdou nekam hrát na :gitara: jak to oni milují !!!

No tak rychlo ako Nashville nabral vsetky hviezdy tak rychlo ich aj straca.Tento klub bude mat podla mna dalsiu sezonu problemy zo zostavou,ja uz len cakam na toho Forsberga ako to dopadne,najradsej by som ho videl znova v Denveri ale neviem ci mame este dake peniaze po podpise Smytha a Hannana.

No ja by som ho videl rád vedla Näslunda,len všade sa píše Ĺľe Vancouver nemá tento rok peniaze na mená...hlavne Ĺľe uĹľ stratili Sabourina,a zrejme odĂ­du aj Bulis,Smolinski,Sopel,Fitzpatrick,Linden,Chouinard a Tremblay...AspoĹ

ak sa NSH neprestahuje, tak v buducej sezone to vidim tak na 6-7 tisic divakov :o :D

no je škoda že klub který byl letos tak uspěšný nepostoupí nejspíš ani do play-off, čekám až se odstěhujou.

:evil: To já spíš očekávám,že tržního hodnota Nashville klesne na nějakých 150 milionu a někdo ho radostně koupí pro potěšení bez znalosti věci.Bude zase dlouho trvat než se klub vzpamatuje :!: .Potom klub přestěhuje nový majitel do Kansasu a věrným fandům Predators zazpívá,,Posmrtné blues" :cry: .Je mi vás líto fanoučci Nashville :( .Toto není od vedení klubu vůči vám fér :!: :evil:

..kapitolu Nashville Predators mĂ´zme definitivne uzavriet..bude hriechom stratit s tymto superom co i len bod :!:

..v tejto chvili, by som bol najradsej, ak by sa tim prestahoval co najskĂ´r, sledovat ich v novej sezone nebude bohvieakym zazitkom..

Tak tohle je fakt škoda, byly dobrý klub, který se zvedal nahoru a mohl ještě hodně dokázat, snad už jen chyběla nějaká superstar, protože forsberg se jí nestal...Nechci je hned nějak odpisovat, mají také spustu skvělých mladíku ale bez Karyia, Vokouna, zřejmě i židlického to nepujde.

No Nashville sa zaÄŤĂ­na uvedomovaĹĄ a koneÄŤne niekto aj prišiel,z Montrealu Radek Bonk,z Atlanty De Vries a z NYR Jed Ortmeyer...aspoĹ

Ohlund ale to nieje nic moc, tento tim podla mna sa v nasledujucej sezone do PO dostane len zazrakom.

bohužel přišel De Vries, toho jsme chtěl do Tampy

Do Nashvillu bych nyní nešel ani kdyby mne prosili............ 8) :wink: !!!! Jestli udělají v příští sezóně PO, tak to bude opravdu zázrak, po odchodu Timonena, Hartnella, Kariyi, Forsbyho a Vokouna.................. ???? To není možné............ :cool: :cool: !!!!

Preds sa oslabili aj prichodom Bonka. Cesi, neukamenujte ma, to iste by som tvrdil, keby bol Slovak. Je to ozaj len taky nesikovny hrac do poctu. Preds a problemy? Ano, maju problemy. A asi ani v playoff nebudu. ALe stale tam zostavaju dvaja spickovi hraci: Arnott a Sullivan. Mason snad konecne ukaze, ze prekrocil svoj tien. A ich relativne mlada obrana na cele s DeVriesom moze byt v buducnosti naozaj jedna z najneprekonatelnejsich....

Bonk býval Chorche dobrý, ale v současnosti to jest něco jako Lang, jen v bledě modrém.......... 8) !!!!
519 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS