Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ECF: MONTREAL CANADIES - NEW YORK RANGERS

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

CANADIENS
57%
17
RANGERS
43%
13

kajo píše:Embellishing a obaja von na 2 minuty :a_von:
Toto je prave hlupe lebo za sucasnych pravidiel simulant riskuje maximalne hru 4 na 4 cize v podstate nema co stratit- bud ziska pre team presilovku alebo sa pokracuje v hre 4 na 4... uplne ina sitacia by bola keby za simulaciu mohol dostat 2 + 2 ako sa vcera vyjadril aj Eddie Olczyk.

Inak myslim ze Pouliot vcera v predlzeni zbytocnym drzanim hokejky v ofenzivnom pasme ponukol poslednu sancu pre Habs na postupenie resp. aspon zdramatizovanie serie.... na druhej strane Subban ked ho trener stiahol na poslednych 25 sekund tejto presilovky zase zareagoval ako hystericke decko ktoremu rodic zoberie hracku.... tito hraci sa asi nikdy nezmenia.

Moj tip je ze zajtra sa to trapenie Habs skonci.... ich vypadnutie bude este krutejsie ako nase lebo vzhladom na okolnosti (najpriatelnejsi super z Metropolitan Division) mali jedinecnu sancu ist do finale... nebyt zranenia Price a nemohucnosti presilovkovej formacie to vsetko mohlo byt inak... alebo niekto veri ze sa im podari zvrat ako NYR proti Pens?
Kower píše: Nikto nehovori ze to nebolo high stick ale taketo primitivne simulacie kazia reputaciu NHL... dovolim si povedat ze bez toho hereckeho vykonu Plekaneca by Boyle vyluceny nebol cize toto vsetko len 'motivuje' hracov k simulaciam... vsetko by zmenili pokuty a nasledna suspendacia hraca za taketo filmovanie. Jeden hrac (myslim Emelin) tam raz lahol na lad a ked rozhodca nepiskol, zrazu 'vstal z mrtvych' a pokracoval dalej.

Kazdy zapas ma videorozhodcu a tieto simulacie vidno hned za par sekund cize absolutne by sa hra nezdrzala kebyze tento rozhodca ma pravo dodatocne udelit 2 resp. 2+2 min. za simulaciu... to by zrazu Subban patril k najodolnejsim hracom alebo k najviac vylucenim... teraz po kazdom dotyku reaguje akoby ho zasiahlo 1000 Voltov
Jsem rád, že se tu ozval zastánce "čestnosti a ryzího charakteru"... :hehe: :

A jinak pořád nějak nechápu, proč tu stále většina označuje Rangers za nejslabšího možného soupeře??? Pro mě mužstvo, které vyřadí Flyers i Penguins, rozhodně slabé není a ani jsem si to před sérií zdaleka nemyslel! Když bych to tedy měl porovnat touto optikou, řeknu dost "kacířský" názor - pro nás byli "lehčím" soupeřem Bruins... :wink2: .
habs » Pon Máj 26, 2014 8:05 pm píše: Jsem rád, že se tu ozval zastánce "čestnosti a ryzího charakteru"... :hehe: :
Nenene, teraz dojde Kower a povie, že toto nepravda, to čistý výmysel :jn:

btw. ten Krejčí na začiatku videa urobil ešte luxusnejšiu piruetu ako Subbanových 1000 V, o ktorých tu píše Kower
Kower píše:Toto je prave hlupe lebo za sucasnych pravidiel simulant riskuje maximalne hru 4 na 4 cize v podstate nema co stratit- bud ziska pre team presilovku alebo sa pokracuje v hre 4 na 4... uplne ina sitacia by bola keby za simulaciu mohol dostat 2 + 2 ako sa vcera vyjadril aj Eddie Olczyk.
je to sice offtopic.. ale mě se ta myšlenka hodně líbí, a to hlavně proto, že nevidim (alespoň zatim) žádný mínus, který by to pro hru mělo. Jenom plusy... :cool:
habs píše: ....
Namiesto toho aby si sa vyjadril ze (ne)suhlasis s tymto divadlom od vasich hracov tu ukazujes na inych akoby to malo ospravedlnit vasich... ja som sa par krat jasne vyjadril na adresu Marchanda ked simuloval (to koleno je asi najmenej vhodny priklad) a 'chudak' uz ma taku povest ze aj cross-check na jeho krk znamenal jeho vylucenie v 7. zapase nasej serie namiesto presilovky Bruins... je len otazka casu kedy Subban dostane takuto nalepku...

Co sa tyka 'najlahsieho' supera tak minimalne v mojom pripade to myslim aj z pohladu do buducna... v dalsej sezone v nasej divizii vam pojdu po krku v play off ci uz Bruins, Red Wings, Tampa alebo Toronto alebo nejaky cierny kon. a ten kto z toho vyjde ako vitaz narazi na rovnako 'nastvaneho' supera z Metropolitan division- ci uz to budu Pens, Flyers alebo Capitals. Presne to iste plati aj pre Rangers a urcite si to uvedomuju. Alebo si myslis ze v dalsej sezone to budete mat lahsie resp. iste aspon postupu do finale konferencie?
Kower píše: Namiesto toho aby si sa vyjadril ze (ne)suhlasis s tymto divadlom od vasich hracov tu ukazujes na inych akoby to malo ospravedlnit vasich... ja som sa par krat jasne vyjadril na adresu Marchanda ked simuloval (to koleno je asi najmenej vhodny priklad) a 'chudak' uz ma taku povest ze aj cross-check na jeho krk znamenal jeho vylucenie v 7. zapase nasej serie namiesto presilovky Bruins... je len otazka casu kedy Subban dostane takuto nalepku...

Co sa tyka 'najlahsieho' supera tak minimalne v mojom pripade to myslim aj z pohladu do buducna... v dalsej sezone v nasej divizii vam pojdu po krku v play off ci uz Bruins, Red Wings, Tampa alebo Toronto alebo nejaky cierny kon. a ten kto z toho vyjde ako vitaz narazi na rovnako 'nastvaneho' supera z Metropolitan division- ci uz to budu Pens, Flyers alebo Capitals. Presne to iste plati aj pre Rangers a urcite si to uvedomuju. Alebo si myslis ze v dalsej sezone to budete mat lahsie resp. iste aspon postupu do finale konferencie?
Víš, ono totiž existuje takové pěkné přísloví "nejdřív si zameť před vlastním prahem a pak kritizuj cizí bordel..." Jinak pro tvou informaci - simulování rád nemám a asi je fakt, že to oba zvýraznili. Nicméně minimálně u Plekyho tam ta hokejka byla, u Subbana nevím...
Do budoucna, tedy v další sezóně, je pro mě těžký soupeř skoro každý - nevím, jak se kádry změní přes léto a nemám tendenci někoho podceňovat jako někdo tady, že... :wink2: ?
Obrázek
1000 Voltov
habs píše:
Kower píše: Nikto nehovori ze to nebolo high stick ale taketo primitivne simulacie kazia reputaciu NHL... dovolim si povedat ze bez toho hereckeho vykonu Plekaneca by Boyle vyluceny nebol cize toto vsetko len 'motivuje' hracov k simulaciam... vsetko by zmenili pokuty a nasledna suspendacia hraca za taketo filmovanie. Jeden hrac (myslim Emelin) tam raz lahol na lad a ked rozhodca nepiskol, zrazu 'vstal z mrtvych' a pokracoval dalej.

Kazdy zapas ma videorozhodcu a tieto simulacie vidno hned za par sekund cize absolutne by sa hra nezdrzala kebyze tento rozhodca ma pravo dodatocne udelit 2 resp. 2+2 min. za simulaciu... to by zrazu Subban patril k najodolnejsim hracom alebo k najviac vylucenim... teraz po kazdom dotyku reaguje akoby ho zasiahlo 1000 Voltov
Jsem rád, že se tu ozval zastánce "čestnosti a ryzího charakteru"... :hehe: :

A jinak pořád nějak nechápu, proč tu stále většina označuje Rangers za nejslabšího možného soupeře??? Pro mě mužstvo, které vyřadí Flyers i Penguins, rozhodně slabé není a ani jsem si to před sérií zdaleka nemyslel! Když bych to tedy měl porovnat touto optikou, řeknu dost "kacířský" názor - pro nás byli "lehčím" soupeřem Bruins... :wink2: .
Vyborny video hodne jsem se zasmal :))
habs píše:Víš, ono totiž existuje takové pěkné přísloví "nejdřív si zameť před vlastním prahem a pak kritizuj cizí bordel..." Jinak pro tvou informaci - simulování rád nemám a asi je fakt, že to oba zvýraznili. Nicméně minimálně u Plekyho tam ta hokejka byla, u Subbana nevím...
Do budoucna, tedy v další sezóně, je pro mě těžký soupeř skoro každý - nevím, jak se kádry změní přes léto a nemám tendenci někoho podceňovat jako někdo tady, že... :wink2: ?
U Plekyho hokejka byla, možná ta reakce vypadala trošku komicky ve slow motion, takže si to možná odpustit mohl, nicméně high sticking to bylo, takže dvě minuty zcela oprávněně. Gif se Subbanem tady nemá co dělat, protože tam ho Nash sejmul naprosto čistě, jen Kower tady alibisticky dal pohled kamery, kde to není vidět. Ten faul si moc dobře pamatuju, měl jít Kreider, ale potom za sudím přijel Nash, že to byl on. Dal normálně Subbymu dloubák do obličeje, já to tak dostat, tak vyletím úplně stejně. Proto nemá smysl na ty dva šašky reagovat, stačí se jen podívat jak zoufalé tady jejich příspěvky jsou :hehe:
A co bude příští rok je jaksi zbytečné teď řešit, teda v našem případě, když pro nás ještě sezona neskončila na rozdíl od jiných. Další :sisi: v podaní zdejších zoufalých ruins fans.
Parda píše: Nash sejmul naprosto... já to tak dostat, tak vyletím úplně stejně.
:nurses:
Trosku off-topic, ale neda mi...uz sa tesim na to, kedy to PO skonci. Lebo ma uz nebavia tie zabomysie vojny medzi habs a bruins fans tu na fore. Nemyslim hned vsetkych samozrejme, ale snad ani konkretizovat netreba. Ja napriklad si neviem predstavit, ze by som tak dlho sil do Atlantika a to uz je co povedat :giggle:

:oslava: :serus:
kajo píše:Trosku off-topic, ale neda mi...uz sa tesim na to, kedy to PO skonci. Lebo ma uz nebavia tie zabomysie vojny medzi habs a bruins fans tu na fore. Nemyslim hned vsetkych samozrejme, ale snad ani konkretizovat netreba. Ja napriklad si neviem predstavit, ze by som tak dlho sil do Atlantika a to uz je co povedat :giggle:

:oslava: :serus:
Mě to taky nebaví, ale na některé věci se prostě nedá nereagovat... Jinak neboj, myslím, že tahle série brzy skončí, bohužel pro nás (Habs)... :-( . Pak si tu ještě přečteme pár řádek od Kowera na naší adresu a bude snad klid.
Este dam nazor odbornika aby si niektori nenamyslali ze tieto nazory na simulacie maju len 'zufali' fanusikovia Bruins...

Kerry Fraser: Even though the stick of Rick Nash did catch Subban in the face the upward launch with both legs was not a natural reaction or fall from being struck in that manner. Plekanec's theatrical performance was the absolute worst when he threw his head back and grabbed at his face after the flat blade of Brian Boyle's stick slapped nothing but shoulder pad!

Even though Boyle's stick did not quite fit the criteria of a "high stick (above the height of the opponents shoulders) it was used in a careless manner and could certainly result in a slashing penalty. Plekanec's embellishment was also worthy of a penalty that should have resulted in an on-ice numerical strength of four aside. Given Plekanec's blatant overreaction it could even been deemed a 'stand alone' embellishment penalty...

http://www.tsn.ca/montreal/story/?id=453182" onclick="window.open(this.href);return false;

Verim ze uz len par hodin nas deli od momentu ked v tomto topicu bude ticho.
Obrázek
kajo píše:Trosku off-topic, ale neda mi..
ale no kajco nebud mäkkys:D ved bez nas by tu uz bolo davno mrtvo :P a pri takej serii PHI-PIT by som sa tu aj tak len docital o vykone :ref: ;)

:backtotopic:

toto nemysli Pleky vazne :rofl: stane sa raz ok, ale toto je uz moc Obrázek

na strane druhej toto bol kvalitny zarez :thumbsdown:

Obrázek

uz nech skonci toto konf.divadielko :pray:
cepi píše: toto nemysli Pleky vazne :rofl: stane sa raz ok, ale toto je uz moc

Obrázek

na strane druhej toto bol kvalitny zarez :thumbsdown:

Obrázek

uz nech skonci toto konf.divadielko :pray:
Taky šel za to ven a my inkasovali z přesilovky... :thumbsdown: . Moore měl s Weisem celý zápas ostré zákroky, ale tohle přehnal - doufám, že v téhle sérii skončil! Naštěstí se Weise vrátil, tak snad bude v pořádku - je to jeden z našich největších dříčů :thumbsup: !
Jinak šestý zápas bude asi řádný nápor na psychiku hráčů a to na obou stranách - od Rangers se bude doma očekávat ukončení, my jsme stále na hraně vyřazení...
habs píše: Jinak šestý zápas bude asi řádný nápor na psychiku hráčů a to na obou stranách - od Rangers se bude doma očekávat ukončení, my jsme stále na hraně vyřazení...
no hlavně máme všichni v hlavě to že vedení 3:1 neznamená vůbec nic.

Každopádně dneska to bylo o dost těsnější než vypovídá výsledek. Po vyrovnání na 4:4, stačilo přestat blbnout směrem dopředu a vrátit se k původní taktice. Škoda, no. Ale holt Rangers fanouškům nic nedaj bez nervů, už to pomalu vidím na Rangers in 7
lets go Rangers píše: no hlavně máme všichni v hlavě to že vedení 3:1 neznamená vůbec nic.

Každopádně dneska to bylo o dost těsnější než vypovídá výsledek. Po vyrovnání na 4:4, stačilo přestat blbnout směrem dopředu a vrátit se k původní taktice. Škoda, no. Ale holt Rangers fanouškům nic nedaj bez nervů, už to pomalu vidím na Rangers in 7
Já si naopak myslím, že skóre vůbec neodpovídalo v době, kdy jste vyrovnali na 4-4... Byli jsme lepším týmem a kdybychom tenhle zápas po tom průběhu prohráli, tak opravdu nemáme v této sérii co dělat!
habs píše:
lets go Rangers píše: no hlavně máme všichni v hlavě to že vedení 3:1 neznamená vůbec nic.

Já si naopak myslím, že skóre vůbec neodpovídalo v době, kdy jste vyrovnali na 4-4... Byli jsme lepším týmem a kdybychom tenhle zápas po tom průběhu prohráli, tak opravdu nemáme v této sérii co dělat!
jasně. to srovnání ze 4:1 na 4:4 byla dost haluzárna.

Myslím tím průběh celý hry. Jak to bylo 4:4, měli Habs velký štěstí, že dali ten rychlej gól. jít do třetí třetiny za stavu 4:4 po tom průběhu, to by je muselo položit.
Obrázek

:lol2: :hufi:
V tom zápase se toho stalo tolik, že ani nemám sílu to vše rozebírat, navíc toho tady bylo spoustu již řečeno. Jsme zpět :yahoo:
https://vine.co/v/MdbhL72hUQM" onclick="window.open(this.href);return false;

:hufi: Subby :wub:
Z pohladu divakov tomuto zapasu asi fakt nic nechybalo... a bolo tam aj par veci ktore do NHL nepatria... toto je jedna z nich... Dorsett ako baran...

Obrázek
http://www.nhl.cz/CZ/35433/price_uz_tre ... y_off.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Tak zaberte hoši :povzbudzovanie:
198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES