Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

nevyspytatelne sablicky, prerusili 3 zapasovu vitaznu snurku Caps..nepomohla ani trefa Ovechkina, ktory si okrem nej pripisal aj -2

ObrázekObrázek

Milan Jurcina sa konecne cinil -) 14:46/ 1A / +1 /
Ten vcerajsi zapas som cely odsledoval.., teda taku dezorganizaciu a chaos v nasej obrannej tretine som uz davno nevidel. Neviem kam sa podeli tie dobre vykony z poslednych 3 zapasov, ale toto bolo strasne. Dnes si uz dam konecne pokoj a zapas s bleskami vynecham, uz som videl 5 v rade,staci, este chvilku a uz to vidim na infarkt, pauza mi bodne. No ale dufam, ze trener daco s tym chaosom spravi a znova sa vratia do starych kolaji, hl. by som si prial, aby mal Ollie zase chladnu hlavu a nepredvadzal to, co vcera a aby sa uz konecne PREBUDIL Semin. Lebo ta jeho produktivita nam dost chyba. Go Caps Goo..
No XruC, dneska zase budu sledovat já, jak to sleduješ přes sopcast? věřím že dneska opět nepředvedete nic úchvatného a opět inkasujete kolem 5 kousků. I když jak jsem poznal minule s Plameny ani to vyhru neznamená
jj..cez sopcast. Mal som stastie, ze vsetky zapasi boli streemovane a kedze som student, cas som si nasiel vzdy. Len neviem Vinnie, dnes sa hra az 13 zapasov, takze vsetky streemovat asi nebudu. Ponuku som este nevidel, tak ti prajem, aby prave zapas Wsh-Tbl davali. Inak dufam, ze po 3 vyhrach nepridu zase 3 porazky, preto by ma vyhra nad Tampou fakt potesila...Let s go Caaaps
mmm..Vinnie, tak prave ten zapas v ponuke este nemaju...mozno pojdes spat skor, ako si myslel..
Dnes se bude hrát zajímavý divizní duel mezi Tampou a Washingtonem jak už tady mimojiné bylo řečeno, zápas začíná v 1:30 na ledě St. Pete Times Forum.
To je na slak trafenie co Vinnie? Z 13 duelov akurat ten nas nevysielaju..Al. mas este daky iny sposob, ako pozeras zapasi? Ci tiez len cez sopcast?
hmmm tak nevysílali
no já taky sleduju přes Sopcast převážně, občas se podívám přes yahoo, ale Washington a ani Tampu do konce měsíce v programu nemají
bod na lade Wings, to rozhodne potesi, menej uz konferencnych superov.. :x

Caps z poslednych 6 zapasov bodovali v 5 (4-1-1)

Obrázek

Milan Jučina ma zostave Washingtonu pevné miesto, Capitals ale v NHL patria medzi najslabšie tímy. "Máme ďalšie dva body, na Atlantu (predosledný tím Východnej konferencie) sme sa dotiahli na rozdiel jedného," počítal Milan Jurčina po sobotňajšom víťazstve v Tampe. "Len aby sa nám darilo aj ďalej - musíme sa vyšplhať čo najvyššie."

Washington získal slovenského reprezentačného obrancu na jar z Bostonu, kde v prvom tíme veľa nehrával - u Capitals sa však chytil. V tejto sezóne je spomedzi obrancov druhý v počte zblokovaných striel (41) aj v počte bodyčekov - za 28 stretnutí ich rozdal 64 ,,Nie je ťažké presadiť sa," reaguje. "Ide len o to, aby ste získali dôveru trénera a manažmentu. Kto ju dostane, musí ešte presvedčiť, že dobre nehrá náhodou - a má miesto v zostave."

Nepripravila ho oň ani výmena trénera, keď neúspešného Glena Hanlona v novembri nahradil dovtedajší tréner farmárskeho tímu Bruce Boudreau. "Akurát na každom tréningu pracujeme na novom systéme - tréner od nás chce, aby sme hrali inak ako doteraz. Popri zápasoch však veľa času na nácvik nemáme. Keď cestujeme, po zápasoch na klziskách súperov hneď ideme do lietadla - aj dnes hneď letíme do Detroitu. Aspoň cez Vianoce budeme mať tri dni voľno."

Capitals hrajú v NHL už štvrté desaťročie, z Washingtonu však hokejové mesto nespravili.

"Inak je Washington krásny, je sa tu na čo pozerať. Mesto plné histórie, samý pamätník. Ale hokejový nie je. Dominuje bejzbal či americký futbal, primerane tomu k nám aj chodia na zápasy diváci," opisuje. "Ak dva - tri zápasy za sebou vyhráme, nejakí tí ľudia sa na štadióne ukážu. Trinásť, štrnásťtisíc, občas sa (osemnásťapoltisícový) štadión aj naplní. Tak je to ale s hokejom v mnohých mestách Spojených štátov."

Pre slovenského fanúšika je Washington dodnes tímom Petra Bondru, odohral v ňom štrnásť sezón (1990-2004). "Zanechal v klube stopu, ktorá vydržala. Maséri i kondiční tréneri na neho veľmi radi spomínajú. Vždy sa rozhovoria, aký to bol vynikajúci hokejista - ale aj príjemný človek. Než som sem prišiel, ešte občas chodieval s chalanmi z tímu trénovať. Na ľade sme sa tu už ale nestretli." (pravda)

Obrázek
Diky Cepi za paradny clanok..super. Inak dodnes nechapem, co ti americania vidia na to basebole. Este americky futbal a basket by som pochopil. Ale ten basebol ee..hadzat si lopticku a tesit sa z toho, ked ju trafim... :o Inak ma dost mrzi ta prehra na najazdi. Chalani to nie a nie prelomit. Tento rok maju bilanciu z troch najazdov - tri prehri. Minuly rok boli dokonca v tejto cinnosti najhorsi. Nechapem preco sa viac nesustredia na tuto cast zapasu. Dnes mohli mat o 3 body viac a byt zase o kus blizsie k PO.
nooo tak už jen to že jste s Red Wings získali bod musíte brát za úspěch ale to jak jste jej dosáhli je ještě lepší, jakému týmu se podaří proti Detroitu vyslat 30 střel na bránu?
No ano Vinnie, ale my teraz musime zbierat body vsade, kde sa da. Stale sme najslabsi tym v konferencii. Inak Washington zacal teraz celkom slusne zaberat, ale ta jeho strata predtym bola dost velka, tak aj teraz je stale posledny. S tym nemozme byt spokojni, preto ma mrzi, ked utecie kazdy bodik. A dnes je iste, ze dalsi divizny super nam odskoci, kedze hrate s Atlantou. Len dufam, ze vysledok neskonci po predlzeni. Radsej v riadnej hracej, tak bude brat body len jeden tym. Stale pre nas lepsie nez oba..
Chlapci prepacte ze sa do toho pletiem ale Washington je tym ktory je mlady len mladici tahaju treba aby zabral cely tym ked sa tak pozeram na zapasy na zivo tak brankar si riadne prevetra vystroj obrana apsolutne lezerne hra to by mali zlepsit Ovechkin zabera na 100 percent a uz nesebci prihrava a raduje sa z kazdeho bodu vytaztva je stale motivovany na zapas a jeho radost z vyhry taku som este nevidel to je pan hrac dufam ze dotiahne raz Washingto do Play off. :clap: :good:
Jeeej michal225 ved ja som praveze velmi rad, ked sem dakto prispeje..mozes aj castejsie :) No obrana nieje nic ocarujuce, to je pravda, ale mozno je to sposobene aj tym, ze novy trener preferuje dost utocny styl hry. Kazdopadne kvalitna obrana je teraz kluc k vyhram.. K tomu Alexovi..ja co som pozeral aj minuly rok zapas, tak Alex je v tomto fakt neskutocny, tym na chvoste celej NHL, v zapase prehrava a Alex neustale len po kazdom pokrikuje, povzbudzuje, ked raz ku koncu zapasu prehraval Caps o gol a Alexa vylucili tak na trestnej hodil hokejku, rukavice, bolo vidiet ako ho to stve. Alex je proste bojovnik..prave to sa mi na nom uplne najviac paci...je to sice vyborny korculiar, strelu ma famoznu, hra vynikajuco do tela ale to jeho neustale burcovanie spoluhracov a nikdy sa nevzdatie je naozaj obidvuhodne. Ach co by som dal za to, keby zostal vo Washingtone do konca karieri. Aj ked viem, ze to sa urcite nestane...az odide, bude to pre mna najciernejsi den v mojom hokejovom zivote..
Neni mozne 2 co mame najradsej ovechkina parada mne to vie uplne zvihnut naladu ked da gol ked sa raduje vzdy sa bachne o mantinel to vie aj mna vyburcovat a to len pozeram keby hram tak parada.Washington ma mlady utok fakt jje zle ze idu moc do predu treba sa naucit od zakladov a to je obrana mas pravdu.
A este posle pusu, spravi to gesto po gole, ze si pobozka rukavicu.. :good:
To je hrac pan hrac mas icq washington o 2 roky vitazom stanley cupu :lol2:
njn..tu je moje cislo 204-399-104 ..kludne mozme dakedy popisat..ja budem len rad
Tak som sa dnes rozhodol, ze si pozriem zapas Washingtonu s Montrealom. Na zaciatku prvej tretiny mali Caps uvodny tlak, pri ktorom Montreal uzamkli v ich tretine, teda az na precislenie (co bolo dovtedy asi aj najväcsia sanca) Kovalova s Plekancom, ale Kovalov zasebcil, takze nakoniec z toho nic nebolo. No uvodny tlak Washingtonu vydrzal asi do 11 minuty (cize 9 minut) a potom sa hra uplne vyrovnala. Po kazdej strane mali tymi po jednej minutovej presilovke, z ktorych ale nic nevytazili. 2 minuty pred koncom 1 tr. vsak rozhodca daroval presilovku Montrealu a to doslova daroval, pretoze vyluceny Poti sa hraca MTL ani nedotkol, hokejkou uz vobec nie, tak nerozumiem, za co bol Poti vyluceni za podrazenie. To ze sa hrac sam podklzne neznamena, ze bol podrazeny. Take mam nervy na rozhodcov, ked vedia takto ovplyvnit zapas (to uz je jedno aky). Su tam dvaja a poberaju za to riadne plat, je to ich praca, tak by ju mali robit riadne a svedomite, len by skusil dakto v robote takto fusovat svoju pracu a moze si balit kufre, lenze v NHL sa na adresu rozhodcov nemozte ani vyjadrit...No a samozrejme MTL presilovku vyuzil. Gratulujem panovi rozhodcovi k dobre odvedenej prace...ch*j Inak som zvedavy na 2 tretinu..Good luck Washington
Tak po druhej tretine 1:3 na strely 23:11 Co viac dodat..? Dnes im nejde, Kolzigovi sa v poslednej dobe moc nedari, zato Huet dnes chyta vynikajuco. Montrealu tiez vsetko na co siahne vychadza, zato Caps sa musi na vsetko strasne nadret. Dnes im nieje asi sudene.. :-(
XruC píše:Take mam nervy na rozhodcov
ze by bol okrem Xruca prekvapene vytoceny aj Alex..? :)

Obrázek

ale urcite si Habs pripisali zasluzene vitazstvo a tak ako spominas, Olafovi zrejme dnes moc neslo (5/21) za to Huetovi ste celkom sympaticky prasili betony 37 strelami..padli len 2..cestujete k ostrovanoim, chcelo by to z Vasej strany dotiahnut ATL + TBL, aby Vam moc neodskocili..

:!: prisli ste o Briana Pothiera, zlomeny palec na ruke v zapase proti MTL..
No Pothier bude velmi velka strata. Jasne MTL bol lepsi, vsetko mu vychadzalo, mne Washington pripadal dakedy taky trosku naivny. No ved skusme aj sdateto vystrelit, aj stadeto...potom ma cez 30 striel, ale namaha sa minula ucinku... Aj ked je pravda, ze pri daktorych situaciach bolo ku golu naozaj blizucko, ako ked Oveckin netrafil skakajuci puk, pred leziaim Huetom, alebo Kozlov pri presilovke po nadhernej prihravke, ale treba povedat, ze Huet dnes chytal fakt vynikajuco..Dnes nebolo Caps sudene...snad sa to pri NYI otoci a vyhrame. Kazdy bod potebujeme ako sol.
Nevideli ste ten gol Parka v predlzeni? Green sa po narazeni Parka zosunul dole s dakou trnou ranou, tiekla tam aj krv, tak sa pytam, ci nemal byt zapas preruseny...? Lebo Park dal hned na to gol..Green tam len klacal pri branke a nemohol sa zapojit do zapasu..Neviete ako je to v takomto pripade s pravidlami?
Nie, Kozlov je tak akurat. Je velky a silny, cakate od neho snad, ze bude davat 50 golov z sezonu? Robi presne to, co od neho cakam. Na rozdiel od velkeho olliho....
chorche píše:Nie, Kozlov je tak akurat. Je velky a silny, cakate od neho snad, ze bude davat 50 golov z sezonu? Robi presne to, co od neho cakam. Na rozdiel od velkeho olliho....

Ked je velky a silny to znamena ze nemoze davat goly? Ja sa priznam, ze som osobne od neho cakal trochu viac. K Olliemu.., tomu fakt nejde. Pred chvilou som prave cital na nhl.cz vyjadrenie Boudreoa ze je nespokojny s hrou Ollieho a ten to sam aj potvrdil..Tento rok mu konci zmluva, tak uvidime, ako to management vyriesi. V kazdom pripade by ho mali este aspon na rok podpisat, alebo najst daku kvalitnu nahradu, pretoze Caps maju sice mlade nadeje (Varlamov, Neuwit) ale pochybujem, ze by bol dakto z nich schopny prevziat rolu jednotky uz na dalsiu sezonu..Nemozne :hmm:
No ale nie to som chcel..Tak k veci..dnes sa k nam opat vratila NHL a nas caka velmi dolezity divizny zapas proti Bleskom. Obom muzstvam sa prave moc nedari, obe maju problem na brankarskom poste. Tak uvidime, kto sa chyti a nastartuje svoj tym k lepsim vykonom. Ja dufam, ze to budu Capitals.. :yahoo:
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS