no neboli lebo nie su vsetci clenovia co maju byt min chyba matejko majitel timuJoe S. píše:veru, teraz ziadne volby neboli, ale mas moj hlas![]()
![]()
![]()
a taktiku mame, co najviac bodov, aby sme boli na cele v oboch tabulkach, aj ked v individualnej uz bude daka strata tam
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
THE BEST BIBBERS
Neznáte nÄ›jakou stránku tipsportu, kde je napsáno, kdo pravdÄ›podobnÄ› vyhraje, protoÄľe NHL nenĂ moje silná stránka.janik píše:no neboli lebo nie su vsetci clenovia co maju byt min chyba matejko majitel timuJoe S. píše:veru, teraz ziadne volby neboli, ale mas moj hlas![]()
![]()
![]()
a taktiku mame, co najviac bodov, aby sme boli na cele v oboch tabulkach, aj ked v individualnej uz bude daka strata tama ja beriem ako normalnu tipovacku len NHL toto su len ako letna priprava takze svoje miesto neponukam zatial.
az ked bude zlozenie oboch timov jasne a dohodnute zmluvy vtedy su pravoplatni clenovia timu co maju aj pravo volit GM a aj sa nim stat
UÄľ si vzpomĂnám, nÄ›kdo mi to tady psal, byla to stránka: http://www.liga.cz
davam vam jednu velku pochvalu za vyborny vykon. drzime stale vysoky standard ako tim a aj individualne mame clenov na poprednych prieckach. zaciatok mame najlepsi v nasej historii. dufam ze to budem moct napisat aj po skonceni sutaze.
motivacna odmena:
-ak vyhrame majitel timu kazdeho pozve na pivo
-a pre vitaza individualneho hodnotenia mame pripravene este jedno poldeci
motivacna odmena:
-ak vyhrame majitel timu kazdeho pozve na pivo
-a pre vitaza individualneho hodnotenia mame pripravene este jedno poldeci
Joman sa chce pridat berte jeho. BigPete este neviem ci ho volakedy este povolimjanik píše:hmm takze som si pozrel oznamenia lebo som tu nejak dlhsie nebol a nejak som si to nevsimol. asi toto kolo odtiahneme traja kedze ma dlhodoby BAN a mozno na vzdy a do dalsieho kola sa zapoji nas staly clen majitel a spoluzakladatel timu Matejko
asi teraz neberieme nikoho. uz aj tak je to dost divoke. teraz to nejak prezijeme a dame dokopy uz timy na NHL. LM sa bude tipovat este velmi dlho. vratil sa matejko o tyzden sa dostane uz na net takze ho pockame. stabilizujeme prvy tim a doplnime Bcko. potom sa uvidi ci budeme niekoho este potrebovat.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé