Možno tak v tvojej hlaveThrashersFan píše:Začína sa Vůjtek hate![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SLOVENSKO
Majstrovstvá sveta v hokeji 3.-19.5.
poznam ta v tejto veci natolko, ze jednym uchom dnu druhym vonmitch píše:dalsi katastrofalny vykon
supiska americkeho vyberu bola uz pred MS celkom slusna, prichod Oshieho + Galchenyuka bolo ihned citit, nasi zahrali maximum na svoje moznosti
dnes to poriesili obaja brankari Bishop
kajo diky :slovakia2:
Trener/Netrener, Vujtek vzdycky vedel pocitat, kalkulovat, byl schopen spravne posadit hrace, kteri hrajou houby a naopak povysit hrace kteri si to zaslouzi (accountability, nas vyraz na tohle me ted nenapadne). Jeho styl pusobi genialne po prvnim golu, naopak je neskodnej po prvnim golu soupere. Celkove to neni genius, ale velmi solidni nadprumer a v nasich luzich a hajich zrejme toho moc lepsiho neni..
Dovedna na MS pod Vůjtekom sme odohrali 17 zápasov. V 14 z nich vyhral zápas ten tím, ktorý dal ako prvý gól.Atlantik píše:Trener/Netrener, Vujtek vzdycky vedel pocitat, kalkulovat, byl schopen spravne posadit hrace, kteri hrajou houby a naopak povysit hrace kteri si to zaslouzi (accountability, nas vyraz na tohle me ted nenapadne). Jeho styl pusobi genialne po prvnim golu, naopak je neskodnej po prvnim golu soupere. Celkove to neni genius, ale velmi solidni nadprumer a v nasich luzich a hajich zrejme toho moc lepsiho neni..
Atlantik v podstate máš pravdu aj s tými gólmi, ale ako som už napísal vyššie treba sa pozrieť na mužstvo, ktoré má k dispozícií. Teraz je to už ľahké povedať, ale pred rokom sme mali hráčov ako Chára, Handzuš, či Tatar a objav MS v bráne a to je min. 50% úspechu istých s takýmito hráčmi! Koniec koncov je dobré, že SVK má CZ trénera aj vo futbale by tomu tak mohlo byť, aby tu niekto dal do laty tých "futbalistov"
(vrba)
Ano a jeste bych predevsim neco dodal k tomu jeho POCITANI a KALKULOVANI. Psali jste tu o tom, ze rikal ze jste s Rakusakama hrali v zaveru na bod a ze pak rikal, jak je ten bod zlatej a jak to pusobilo divne. Zlatej byl ten bod v tu dobu z pohledu zachrany (!! a to doslova !!), zlatej se ukazal ted z pohledu postupu. Ja su matematik velkej, ale tehdy mi to taky pripadlo trochu ujety.. Ukazalo se ze Vujtek neni horsi matematik nez ja.ThrashersFan píše: Dovedna na MS pod Vůjtekom sme odohrali 17 zápasov. V 14 z nich vyhral zápas ten tím, ktorý dal ako prvý gól.
Tam skôr šlo o to, že sme hrali v poslednej dvojminútovke oslabenie bez Šatana, ktorý sa nechal hlúpo vylúči´t a pritom je náš jeden z najlepší PKer. Skôr by som tak chápal, že mohli sme mať aj nulu.Atlantik píše:Ano a jeste bych predevsim neco dodal k tomu jeho POCITANI a KALKULOVANI. Psali jste tu o tom, ze rikal ze jste s Rakusakama hrali v zaveru na bod a ze pak rikal, jak je ten bod zlatej a jak to pusobilo divne. Zlatej byl ten bod v tu dobu z pohledu zachrany (!! a to doslova !!), zlatej se ukazal ted z pohledu postupu. Ja su matematik velkej, ale tehdy mi to taky pripadlo trochu ujety.. Ukazalo se ze Vujtek neni horsi matematik nez ja.
Ja nevim, videl jsem to.. Podle me to mel propocteny i vic a nebral v potaz jen tu posledni minutu. Stahli jste se uz driv, bylo nutno ten bod jistit, jinak to fakt mohla byt katastrofa a on to vedel.ThrashersFan píše:Tam skôr šlo o to, že sme hrali v poslednej dvojminútovke oslabenie bez Šatana, ktorý sa nechal hlúpo vylúči´t a pritom je náš jeden z najlepší PKer. Skôr by som tak chápal, že mohli sme mať aj nulu.
prave som si to vsimol. to je maximalne hlupe davat stvrtfinale na 12tu a 14tu. pre koho sa vlastne hra? pre nezamestnanych? uplne to zabija kulturu sledovania doma alebo v hospode v letny podvecer. severania ked uz dodrbali ms slabou navstevnostou este pridaju aj tento nezmysel.
treba si zobrať deň dovolenky a pozeráš všetkomitch píše:prave som si to vsimol. to je maximalne hlupe davat stvrtfinale na 12tu a 14tu. pre koho sa vlastne hra? pre nezamestnanych? uplne to zabija kulturu sledovania doma alebo v hospode v letny podvecer. severania ked uz dodrbali ms slabou navstevnostou este pridaju aj tento nezmysel.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé