Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SLOVENSKO

Majstrovstvá sveta v hokeji 3.-19.5.

ThrashersFan píše:Začína sa Vůjtek hate :petrik: :jupi:
Možno tak v tvojej hlave :slap: dnes sme amíkov porazili po bojovnom, ale aj takticky hrali sme presne to, čo sme potrebovali :yes: pod iným trénerom by sme s nimi hrali otvorenú partiu hore-dole a chytili by sme 4 banany, ale Vujtek je pán tréner s tým mužstvom čo dokazuje už druhý rok po sebe je prakticky zázrak! takže :klobuk: teším sa na Soči, kde mať bude k dispozícii kápanek iné mužstvo :clap:
keď je to, čo robí Vůjtek s naším tímom zázrak, ako nazveš to, čo robí Henderson s Francúzmi.

Prosím, prestaňte onanovať nad Vůjtekom. Ale, je pravda, že akýkoľvek legitímny tréner by sa v konkurencii Hossu či Filca javil ako génius a strojca zázrakov.
dalsi katastrofalny vykon. vidime ze i tim s jednym solidnym zapasom a piatimi ubohymi vykonmi moze postupit. neviem co je s nasimi hracmi vypadaju uz xty zapas posebe ako po tazkej opici.
mitch píše:dalsi katastrofalny vykon
poznam ta v tejto veci natolko, ze jednym uchom dnu druhym von :P
supiska americkeho vyberu bola uz pred MS celkom slusna, prichod Oshieho + Galchenyuka bolo ihned citit, nasi zahrali maximum na svoje moznosti :good:
dnes to poriesili obaja brankari Bishop :moj: - Stana :cinka:

kajo diky :slovakia2:

:arrow: http://sknazivo.com/video.php?read=368" onclick="window.open(this.href);return false;
Trener/Netrener, Vujtek vzdycky vedel pocitat, kalkulovat, byl schopen spravne posadit hrace, kteri hrajou houby a naopak povysit hrace kteri si to zaslouzi (accountability, nas vyraz na tohle me ted nenapadne). Jeho styl pusobi genialne po prvnim golu, naopak je neskodnej po prvnim golu soupere. Celkove to neni genius, ale velmi solidni nadprumer a v nasich luzich a hajich zrejme toho moc lepsiho neni..
tento postup bol teda poriadne tazky porod, ale aspon nas (fanusikov) vratil do reality v tom ze s europskym vyberom jednoducho stvrtfinale zdaleka nie je "povinne" a ziadny zapas s "outsiderom" vopred vyhraty.
Atlantik píše:Trener/Netrener, Vujtek vzdycky vedel pocitat, kalkulovat, byl schopen spravne posadit hrace, kteri hrajou houby a naopak povysit hrace kteri si to zaslouzi (accountability, nas vyraz na tohle me ted nenapadne). Jeho styl pusobi genialne po prvnim golu, naopak je neskodnej po prvnim golu soupere. Celkove to neni genius, ale velmi solidni nadprumer a v nasich luzich a hajich zrejme toho moc lepsiho neni..
Dovedna na MS pod Vůjtekom sme odohrali 17 zápasov. V 14 z nich vyhral zápas ten tím, ktorý dal ako prvý gól.
Atlantik v podstate máš pravdu aj s tými gólmi, ale ako som už napísal vyššie treba sa pozrieť na mužstvo, ktoré má k dispozícií. Teraz je to už ľahké povedať, ale pred rokom sme mali hráčov ako Chára, Handzuš, či Tatar a objav MS v bráne a to je min. 50% úspechu istých s takýmito hráčmi! Koniec koncov je dobré, že SVK má CZ trénera aj vo futbale by tomu tak mohlo byť, aby tu niekto dal do laty tých "futbalistov" :D (vrba) :wink:
dnes rozhodli brankari nic viac nic menej
ThrashersFan píše: Dovedna na MS pod Vůjtekom sme odohrali 17 zápasov. V 14 z nich vyhral zápas ten tím, ktorý dal ako prvý gól.
Ano a jeste bych predevsim neco dodal k tomu jeho POCITANI a KALKULOVANI. Psali jste tu o tom, ze rikal ze jste s Rakusakama hrali v zaveru na bod a ze pak rikal, jak je ten bod zlatej a jak to pusobilo divne. Zlatej byl ten bod v tu dobu z pohledu zachrany (!! a to doslova !!), zlatej se ukazal ted z pohledu postupu. Ja su matematik velkej, ale tehdy mi to taky pripadlo trochu ujety.. Ukazalo se ze Vujtek neni horsi matematik nez ja.
Atlantik píše:Ano a jeste bych predevsim neco dodal k tomu jeho POCITANI a KALKULOVANI. Psali jste tu o tom, ze rikal ze jste s Rakusakama hrali v zaveru na bod a ze pak rikal, jak je ten bod zlatej a jak to pusobilo divne. Zlatej byl ten bod v tu dobu z pohledu zachrany (!! a to doslova !!), zlatej se ukazal ted z pohledu postupu. Ja su matematik velkej, ale tehdy mi to taky pripadlo trochu ujety.. Ukazalo se ze Vujtek neni horsi matematik nez ja.
Tam skôr šlo o to, že sme hrali v poslednej dvojminútovke oslabenie bez Šatana, ktorý sa nechal hlúpo vylúči´t a pritom je náš jeden z najlepší PKer. Skôr by som tak chápal, že mohli sme mať aj nulu.
ThrashersFan píše:Tam skôr šlo o to, že sme hrali v poslednej dvojminútovke oslabenie bez Šatana, ktorý sa nechal hlúpo vylúči´t a pritom je náš jeden z najlepší PKer. Skôr by som tak chápal, že mohli sme mať aj nulu.
Ja nevim, videl jsem to.. Podle me to mel propocteny i vic a nebral v potaz jen tu posledni minutu. Stahli jste se uz driv, bylo nutno ten bod jistit, jinak to fakt mohla byt katastrofa a on to vedel.
ako hovori Atlantik nasi sa v celej tretej tretine stiahli spominal to aj niektory z hracov ze v tretej tretine dostali defenzivnejsie pokyny a povedal nico v zmysle ze budu branit remizu..som myslel vtedy ze zle pocujem :giggle:
Neger :poklona: za tie tri týždne v Tampe naučil Bishopa, ako nechytať :cool: Dúfam, že Staňa dal Bishopovi hodinky ako skutočne najlepšiemu hráčovi našich

Ale konečne aj nejaký odražák v náš prospech :jupi:
cepi píše:supiska americkeho vyberu bola uz pred MS celkom slusna,
Z tohto mi skoro oči vypadli.
Obrázek

:lol2: :good:
co je to za :censored: ze hrame s finmi o 12:00??? :sok: Cakal som, ze domaci budu chciet hrat vecer v idealnom case. :censored: tak mam po stvrtfinale :-(
Helsinki

Rusko - USA (12.00 SELČ)
Fínsko - Slovensko (17.30)

Štokholm

Švajčiarsko - Česko (14.45)
Kanada - Švédsko (20.15)

Zatiaľ ešte definitívne nerozhodol direktoriát, ale malo by to byť takto
s finmi by to malo byt na beton vecer (17:30)
ak vyhrame, hrajme aj o siedmej rano :D
o 12 to nemoze byt, to by som mal v skole 3 absencku ked su povolene len 2 :nervozny:
švolco píše:ak vyhrame, hrajme aj o siedmej rano :D
stacila mi olympiada vo Vancouvri :giggle: o 05:00 rano sme uz boli nacati :oslava:
ked skoncil zapas, ludia odchadzali do prace a my vysmiaty z hospody :cool:
prave som si to vsimol. to je maximalne hlupe davat stvrtfinale na 12tu a 14tu. pre koho sa vlastne hra? pre nezamestnanych? uplne to zabija kulturu sledovania doma alebo v hospode v letny podvecer. severania ked uz dodrbali ms slabou navstevnostou este pridaju aj tento nezmysel.
mitch píše:prave som si to vsimol. to je maximalne hlupe davat stvrtfinale na 12tu a 14tu. pre koho sa vlastne hra? pre nezamestnanych? uplne to zabija kulturu sledovania doma alebo v hospode v letny podvecer. severania ked uz dodrbali ms slabou navstevnostou este pridaju aj tento nezmysel.
treba si zobrať deň dovolenky a pozeráš všetko :petrik:
202 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS