Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Trejdy

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

a keby som vedel, že sa k tomuto postavíte takto ko :censored: sky, tak to malo byť asi celé prezentované ako trojvýmena s antonorom :roll:
a vasne planuuuu : :wave:
a ak nemienite pustiť tento trejd, tak žiadam vrátiť môj trejd s antonorom, ktorý som robil len pre to, lebo som vedel, že Vaneka s Erikssonom čiastočne nahradím Kaneom a Ryderom, takže bez tohto trejdu s Revom ten môj trejd s Antonorom nemá význam :roll:
1 hit = 1 bod
1 gol = 1 az 4 body
1 asist = 1 az 3 body

aj takto sa treba na to pozriet. Osobne si myslim, ze The Rev by dokazal ziskat aj lepsich hracov. Zatial som sa nerozhodol, ako sa k tomuto trejdu postavim. Stanovisko odoslem este dnes do 20:00.
Tak este posledny krat nieco napisem, ale aj tak sa zda, ze to je hadzanie hrachu...

To mi chces nahovorit, ze Reimer dopomoze, aby rev vyhral v KAZDEJ brankarskej kategorii? Brankar, ktory ani nema stabilnu poziciu v Toronte...Nehovorime tu o Lundqvistovi ci Thomasovi. Ale ty tu budes hovorit o istych bodoch :hahano: Ano, v blokoch a hitoch si rev pomoze vyrazne, ale stale su v lige lepsie timy, co da tyka oboch kategorii. Ak neveris, mrkni sa tu a prirataj si k tomu tie hity a bloky, co by rev ziskal. http://hockey.fantasysports.yahoo.com/h ... ts&sort=32" onclick="window.open(this.href);return false; Takisto ani tu by to neboli iste body :hmm:
Skorpion píše:1 hit = 1 bod
1 gol = 1 az 4 body
1 asist = 1 az 3 body

aj takto sa treba na to pozriet. Osobne si myslim, ze The Rev by dokazal ziskat aj lepsich hracov. Zatial som sa nerozhodol, ako sa k tomuto trejdu postavim. Stanovisko odoslem este dnes do 20:00.
a pozrieť výsledky predošlých kôl, že či utrpí jeden z účastníkov trejdu stratu 1 až 4 bodov pri góloch :serus:
takze spravil som analyzu trejdu ja z joeom a joe z revom aby tolko sa joe neodvolaval na moj trejd s nim

trejd joe-rev//trejd Antonor-joe

G: +30 pre joea//+13 pre mna
A: +22 pre joea//+9 pre mna
B: +52 pre joea//+21 pre mna
+/-: +22 pre joea//+25 pre mna
ppp: +16 pre joea//+16 pre mna
shp: 0//+1 pre mna
gwg: +3 pre joea//+3 pre mna
sog: +152 pre joea//+37 pre mna
fw: +340 pre joea//+352 pre joea
hity: +67 pre reva//+95 pre joea
bloky: +43 pre reva//+7 pre mna

+On dal Reimera za Enrotha a ja Lehtonena za Bachmana

z toho je jasne vidiet ze rozdiel...asi som mal pytat od neho viac...
a ked si to teraz tak pozeram tak sa mi ten trejd asi ani neoplatil...
Oh my :roll: tak to vraťte, stejně to byl trojtrejd. Já teda budu pokračovat v dobrých výkonech v bodech, kde si nemůžu dovolit ztratit..
3trejd :lol: spekulanti ste vy inak podareni :nono: :D len tak pre zaujimavost, dnesne stats spominanych hracov (Ryder este môze co to prihodit, Blakea do hry sice nezasiahol, ale ten tam v podstate ani nema co robit, bol dlho na IR, nedavno stiahnuty z FA, hrac, ktoreho strata neboli....a taky Steckel slusne hits + bks)

Obrázek

p.s. Reimer na lavicke a monster roletka :jn:
cepi píše:3trejd :lol: spekulanti ste vy inak podareni :nono: :D len tak pre zaujimavost, dnesne stats spominanych hracov (Ryder este môze co to prihodit, Blakea do hry sice nezasiahol, ale ten tam v podstate ani nema co robit, bol dlho na IR, nedavno stiahnuty z FA, hrac, ktoreho strata neboli....a taky Steckel slusne hits + bks)

Obrázek

p.s. Reimer na lavicke a monster roletka :jn:
aj Thomas bol dnes na lavičke a Rask zatiahol roletku, čo to s tým má ;)

a týždenné stats? tam je dosť rozdiel v môj prospech len +/- a shots on goal (ale za to môže náhodná séria bostonu) stavím sa, že ak príde seguin ku mne, tak v prvom zápase bude mať -3 :roll:
a napr. PPP v prospech Reva, hity výrazne, blocked shots tiež
a ako má podľa teba vyzerať ten trejd cepi, no ukáž sa?

keď bodujúci hráči sú Revovi na 2 veci, konkrétne na riť a na ho*no, keď tam vždy prehral, ďalej nejaká FW mašina je tiež zbytočná, však je jedno, či prehrá s 30 FW na konte alebo 55 FW na konte :roll:

dá sa tam Dupuis, tak budeš argumentovať, že je zranený, bol tam Frolík, to je len Frolík, dá sa tam hocikto iný, tak aj tak to do tvojej propagandy nepasuje (viď Dubinsky a Seabrook) :ja_neviem: :jn:
Jsem ochotny pustit Backstroma, uz me zacina pekne s*at pacholek :x Pokud zustane, nezbyva mi nic jineho nez se modlit ze se probere a zacne pravidelne chytat napr jako Luongo ( coz me taky zrovna netesi ). Kdyz mi Ohlund nabizel vymenu Backstrom-Luongo tak jsem se jen smal...
Joe S. píše:aj Thomas bol dnes na lavičke a Rask zatiahol roletku, čo to s tým má ;)
porovnavas neporovnatelne, Thomas chytal proti Jersey, tak logicky, ze na dalsi den dostal prilezitost Rask....monster vychytal triumf 7:3, v noci stiahol roletku, tak logicky dostava prilezstost on....u nas je Timmy jasny, proti rybacine bude opät chytat, no Reimer az taka tutova 1tka nebude....ide predsa o Reimera nie?, ten je predsa podstatou celeho trejdu, ci?

pozri, v komisii nie som len sam, mozno tu zlizem najväcsiu kritiku za to, ze svoje argumenty sa snazim aj obhajit, ostatni komisionari, mozno len odoslu protest a finito (nebrat osobne) no vedz a to si kurna musis aj sam priznat, ze tento trejd je pre teba maximalne vyhodny, je na hrane a tak ako sa vyjadrili aj ostatni komisionari v pmkach (snad len s vynimkou 1,ktory si myslim, aj tak tuto hru az tak "nezere") ze uz to silit, ci tlacit na pilu nebudu, no dodali, ze toto prejde s tzv. skripanim zubov

aby ste teda mali pokoj na dusi, svoj protest stahujem, ja sa v prvom rade musim sustredit na svoj tim, ale ked sa tu clovek docita, o kadejakej zakulisnej 3vymene, tak co si ma potom o tom vsetkom mysliet... :klobuk_dole:
cepi píše: porovnavas neporovnatelne, Thomas chytal proti Jersey, tak logicky, ze na dalsi den dostal prilezitost Rask....monster vychytal triumf 7:3, v noci stiahol roletku, tak logicky dostava prilezstost on....u nas je Timmy jasny, proti rybacine bude opät chytat, no Reimer az taka tutova 1tka nebude....ide predsa o Reimera nie?, ten je predsa podstatou celeho trejdu, ci?
Je podstatou trejdu a faktom je aj to, že Reimer je jednotka toronta, Monster vždy má dva dobré zápasy a tretí dofaká na celej čiare a Toronto nie je jediný tím, kde dvojka chytá viac zápasov po sebe, však aj pred mesiacom či ako chytal napr. Emery 3 zápasy v rade za Chi :)
cepi píše: svoje argumenty sa snazim aj obhajit
to je na jednej strane dobré, ale na druhej musíš čakať, že sa snažím tvoje argumenty vyvracať a oslabovať (však na akú školu som chodil :giggle: )
cepi píše: tento trejd je pre teba maximalne vyhodny

výhodnejší bol možno ten predtým, ale tak už máme aj ďalšiu alternatívu, bez Steckela a na mojej strane s Dupuisom (snáď jeho zranenie je len otázka pár dní a dnes nastúpi), ktorý nahradí máslo mcarthura, ktorý btw. dnes dal gól :lol2: ale dupuis bude potom priaznivejší aj pre Reva, predsa len hráva aj PP aj SH, pričom v oboch vie bodovať

cepi píše: ale ked sa tu clovek docita, o kadejakej zakulisnej 3vymene, tak co si ma potom o tom vsetkom mysliet... :klobuk_dole:

aby som dokázal, že ten môj trejd s antonorom nebol len tak a bol s úmyslom získať Lehtonena, a následne trejdnúť Reimera ako jednotku Revovi, môžem doložiť aj PMkami ;)
dajte prec z toho trejdu Steckla aj Blakea a moze byt
s Revom sme sa dohodli na úprave trejdu, ak má Lukas právomoc, nech to tam zmení na znenie:

Kane, Ryder, Seguin, Enroth za Reimer, Seabrook, Dubinsky, Dupuis

:jn:
Joe S. píše:s Revom sme sa dohodli na úprave trejdu, ak má Lukas právomoc, nech to tam zmení na znenie:

Seconded :yes:
:thumbsup:
Ja len ze ci nechces odo mna Masona Rev...nejako sa dohodneme :jn:
kajo píše:Ja len ze ci nechces odo mna Masona Rev...nejako sa dohodneme :jn:
:nono: Jednotkou Bulumbusu je Sanford :lol2:
Nedohodneme, něco bych ti tam hodil, sám by ses na to podíval, udělal :lol: a podal :protest:
The Rev píše:
Nedohodneme, něco bych ti tam hodil, sám by ses na to podíval, udělal :lol: a podal :protest:
:(

Sanford dnes hral po dlhej dobe, ale ked je to problem, mam aj jeho :lol2:
The Rev píše:
Joe S. píše:s Revom sme sa dohodli na úprave trejdu, ak má Lukas právomoc, nech to tam zmení na znenie:

Seconded :yes:
vidite chalani, ze to ide :wink: mam pocit, ze Rev uz môze byt tiez, maximalne spokojny :serus: Rev, bojoval som o ten tvoj trejd, aby si z neho vyzmykal co najviac, ako keby sa tykal mna :dudo:
cepi píše:ako keby sa tykal mna :dudo:
ty = :dudo: Dudo :?: :lol2:
291 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS