Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Diskusia

Kdo chce bit psa hul si vzdycky najde! Me to vyhovovalo kdyz jsem videl jen svuj tym a nemusel tak spekulovat co natipovali ostatni. Rychle jsem vedel co maji tiple ostatni z tymu a pak se zaridil.
Mas to areku tezke, vsem se bohuzel zavdecit nejde :oops:
AndyF neblazni, keby sme chceli podvadzat tak to nerobime predsa takto okato :D Dnesok bola proste motyka, ktora vystreli raz za 10 rokov. :jn:

Mne sa inak tiez viac pacilo, ked som videl len tipy svojich kolegov. :|
Aj mne viac vyhovovalo keď som videla iba tipy členov svojho tímu :thumbsup:
Budem opakovať,čo tu písali kolegovia už predomnou,ale mne sa to tiež viac páčilo,ked som videl len tipy kolegov a ak sa o tom bude niekedy na HF hlasovať,myslím,že to má dosť slušné šance,aby sa to tak ustálilo aj v základnej časti,nielen play off. :wink: Môj hlas to má už teraz. :klobuk_dole:
Přidávám se k ostatním :-)
Pokud bude ten draft, mohl by někdo udělat jmenný seznam kandidátů bez těch, který se nakonec do playoff dostali.
suboj o PO sa pred zapasmi posledneho dna v oboch konferenciach zuzil uz iba na 2 timy:

v derrylovej konferencii si to o postup na dialku rozdaju knights a cruel prisoners. momentalne maju navrch CP, ktori by za sucasneho stavu postupili vdaka lepsiemu najvyssiemu umiestneniu vramci kol ZC. knights teda postup nemaju vo vlastnych rukach, posledny zapas musia bezpodmienecne vyhrat a dufat ze to bude stacit na predbehnutie nejakeho supera v tabulke. CP na postup staci udrzat sa v tabulke max. 2 miesta za rytiermi.
odhad sance na postup: CP 80%, - KN 20%

v openfireovej konferencii si to o PO v priamom suboji rozdaju timy spiders a hungry piranhas. tu su v lepsej pozicii pirane, pavuci postup uz vo vlastnych rukach nemaju. musia bezpodmienecne vyhrat a zaroven dufat ze svoj zapas vyhraju aj blue angels, cim by pirane odsunuli na 9. miesto v tabulke. piraniam naopak na postup staci uhrat rovnaky vysledok ako BA, cize v pripade prehry BA maju postup isty bez ohladu na vysledok vlastneho zapasu so spiders.
odhad sance na postup: HP 85% - SP 15%

tiperi ktorych timom hrozi nepostup do PO maju dnes poslednu prilezitost prihlasit sa do PO draftu !
dejf píše:Pokud bude ten draft, mohl by někdo udělat jmenný seznam kandidátů bez těch, který se nakonec do playoff dostali.
tak to vyzera ze ak ma byt PO draft uspesny tak knights nesmu do PO postupit :D
momentalne je prihlasenych 11 tiperov ktori do PO naisto nepostupia (bez rona56 ktory neviem kto je co je) + 1 z timu HP, 2 zo spiders a komplet cely tim knights. z CP nikto.

kedze ne PO je treba aspon 14 prihlasenych a zdvojice SP-HP jeden do PO urcite postupi, bez knights budeme mat do draftu prihlasenych len 12-13 tiperov, co nestaci (za predpokladu ze sa do vecera uz nikto dalsi neprihlasi). ak knights do PO nepostupia, PO draft sa bude moct uskutocnit :yes:
Jestli je tak málo přihlášených, tak to pak ani nemá cenu. To není draft na posilnění, ale spíš zběr odpadlíků.
dejf píše:Jestli je tak málo přihlášených, tak to pak ani nemá cenu. To není draft na posilnění, ale spíš zběr odpadlíků.
a kolko prihlasenych si cakal ked do PO nepostupi 6 timov z toho jeden uz opl sezony vobec netipuje, cize de facto nepostupi 20 tiperov + nejaki volni...
ak ti knights nakoniec nepostupia tak by mohlo byt minimalne 16-17 prihlasenych coj e podla mna az nad ocakavanie
A kde má být pak ten úspěch v podobě playoff? Tam mají postoupit ti nejlepší a nejšťastnější a ne celá liga.
dejf píše:A kde má být pak ten úspěch v podobě playoff? Tam mají postoupit ti nejlepší a nejšťastnější a ne celá liga.
nesuhlasim
primarnym ucelom KTL je podla mna zabava zucastnenych tiperov, ta je najvacsia prave pocas PO a tento draft je robeny kvoli tomu aby si tuto najzabavnejsiu cast sezony mohlo vychutnat a vyskusat co najviac tiperov. posilnenie postupujucich timov podla mna nie je vobec ucelom celeho tohto projektu ako to mozno niektori chapu, draft nie je primarne robeny pre postupujuce timy, ale pre nepostupujucich tiperov.
a osobne na tom nevidim vobec nic zle ak sa vdaka draftu PO zucastnia takmer vsetci tiperi, cim viac ludi sa vdaka tomu zabavi, tym viac KTL splni svoj ucel
Já zas nesouhlasím s tebou.
petrik píše: primarnym ucelom KTL je podla mna zabava zucastnenych tiperov,
V čem má být pak zábavná základní část. Když v ní o nic nejde. Tam by se tipovalo úplně na nic.
To je jako bys řekl: Tipujte si 6 kol, jak chcete. Můžete celý rok samé nuly nebo tipujte jenom obden nebo jen liché týdny. I když nepostoupíte, někdo si vás pak vybere. Jenom jeden nebo dva neštastníci z celé ligy na nikoho nezbydou.
petrik píše: najzabavnejsiu cast sezony mohlo vychutnat a vyskusat co najviac tiperov.
V tomhle momentě je to spíš, že si playoff vyzkoušej všichni.

Jak to říkáš ty. Tak se nemusí dělat žádná základní část, ale rovnou pohár nebo-li pavouk v tenisovým turnaji. Na začátku se soupeři vylosujou a je to.
V tvém podání základní část úplně ztratila smysl.
Ještě mi nedochází, jak může být pro tebe playoff nejzábavnější a přitom jseš takový odpůrce zápasových kol a milovník hybridů.
Vždyť si v tomhle naprosto odporuješ.
Pak vůbec netuším, proč chceš měnit vyhodnocování kol, když se stejně nic nevyřeší a všichni si to playoff podle tebe zatipujou.
vsetky standardne hokejove sutaze na cele s PO sa delia na zakladnu cast a PO. nie je dovod na to aby sa im v tomto KTL nemohla podobat. netvrdim ze system kde ten tim co celu sezonu podava priemerne vykony a do PO postupi len tesne ma na uspech rovnaku sancu ako tim co celu ZC dominoval je idealny alebo spravodlivy, ale je to zabehnuty standard, je to napinave a vdaka tomu aj atraktivne. ZC vramci KTL ma rovnaky vyznam ako zakladna cast napr. slovenskej extraligy kde tiez do PO postupi 8 z 10 timov, cize prakticky skoro vsetci. naco ju hraju napr. take kosice alebo slovan, sak je aj tak iste ze medzi tou osmickou postupujucich chybat nebudu? tak ako hokej sa hra v prvom rade pre divakov a ZC sa hra aby si mohli uzit dostatok zapasov aj ked je im od zaciatku iste ze ten ich tim do PO na 100% postupi, tak sa KTL organizuje pre zabavu zucastnenych tiperov a pocas mojej KTL kariery som nezazil pripad ze by nejaky jednotlivec odflakol celu zakladnu cast s tym ze to prenho nema vyznam kedze na PO si ho niekto aj tak v drafte vyberie. v ZC sa kazdy snazi postupit do PO s vlastnym timom, to je (popri zabave pre zucastnenych tiperov) ucelom ZC. KTL je timova sutaz (asopn ja to tak beriem, individualku absolutne neriesim), konecnym vitazom je vzdy 1 tim (napr. ja si nepamatam kto boli clenovia vitaznych timov v minulosti, ale ktore timy vyhrali si pamatam), preto mi uplne staci ak do PO nepostupia najslabsie TIMY zakladnej casti. s tym aby sa PO cez PO draft zucastnili jednotlivy clenovia tychto timov ale nemam absolutne ziaden problem - ako som uz vravel, primarnym ucelom celej KTL podla mna je aby sa co najviac zucastnenych jednotlivcov co najviac zabavilo a tento ucel PO draft vyborne plni, kedze vybranym jednotlivcom o nieco predlzi sezonu a teda aj "zabavu".

nuz a samotne PO pokladam za atraktivne preto ze prave tam sa rozhoduje o konecnom vitazovi, su tam vacsie emocie, adrenalin atd - skratka vacsia zabava. ako som uz vravel, system jeho vyhodnocovania mozno nie je "spravodlivy", ale je to zauzivany standard s ktorym su vsetci nielen zmiereni ale aj spokojni (vratane mna)
petrik píše:vsetky standardne hokejove sutaze na cele s PO sa delia na zakladnu cast a PO. nie je dovod na to aby sa im v tomto KTL nemohla podobat.
A ve které hokejové soutěži probíhá po ZC draft z týmů které nepostoupily?
petrik píše:ZC vramci KTL ma rovnaky vyznam ako zakladna cast napr. slovenskej extraligy kde tiez do PO postupi 8 z 10 timov, cize prakticky skoro vsetci. naco ju hraju napr. take kosice alebo slovan, sak je aj tak iste ze medzi tou osmickou postupujucich chybat nebudu?
A z těch dvou co nepostoupili si snad ostatní týmy dodraftují aby si všichni zahráli?
Je směšné, jak tady neustále argumentujete tím, že se KTL nedá srovnávat s NHL ani jinými ligami, a o chvíli později děláte přesně to samé, jen si vybíráte to co se vám hodí do krámu. Tím nemyslím jen tebe.
je take strasne pochopit ze niektore veci z realneho hokeja/NHL su na prebratie do KTL vhodnejsie a ine nie? preco to silou mocou tlacis do roviny ze bud vsetko podla NHL alebo vobec nic :ja_neviem:
Protože to co vybíráš ty jsou podle mě stejné nesmysly, jako podle tebe to co vybírám já. Ač nerad musím souhlasit s dejfem, PO draft je naprostá blbost, to říkám od začátku. Důvody tu máš vypsané několikrát, nemá smysl to opakovat.
Azizek píše:Protože to co vybíráš ty jsou podle mě stejné nesmysly, jako podle tebe to co vybírám já. Ač nerad musím souhlasit s dejfem, PO draft je naprostá blbost, to říkám od začátku. Důvody tu máš vypsané několikrát, nemá smysl to opakovat.
kazdy ma pravo na nazor, ja vam ten vas rozhodne neberiem ani sa o to nesnazim. len vysvetlujem moj pohlad na vec, ci a kolki s nim budu suhlasit mi je viac-menej jedno
14 postupujucich timov z 20 zucastnenych timov je moc a playoff draft pri tychto poctoch nezmysel, dobre to je akurat na jednu spolocnu swinger party na konci sezony, ktorej zastancom je petrik

playoff draft podla mna nie je uplny nezmysel, pokial bude o posilnovani timov (Azizek, ved aj v NHL sa zvyknu timy posilnovat na playoff o hracov z inych timov, a to vacsinou nepostupujucich do playoff a aj v inych ligach)

pes je vsak zakopany niekde inde
petrik píše:ZC vramci KTL ma rovnaky vyznam ako zakladna cast napr. slovenskej extraligy kde tiez do PO postupi 8 z 10 timov, cize prakticky skoro vsetci. naco ju hraju napr. take kosice alebo slovan, sak je aj tak iste ze medzi tou osmickou postupujucich chybat nebudu?
myslim, ze tieto slova su dost vystizne, vieme aku popularitu ma nasa extraliga (trebars aj z diskusie o nej na tomto fore, pockat, oprava, z nediskusie), KTL sa coraz viac podoba nasej extralige, to je podla mna aj dovod jej upadku, dakujem, neprosim :nono:
WildCelt píše:playoff draft podla mna nie je uplny nezmysel, pokial bude o posilnovani timov (Azizek, ved aj v NHL sa zvyknu timy posilnovat na playoff o hracov z inych timov, a to vacsinou nepostupujucich do playoff a aj v inych ligach)
Pokud nekdo chtel, mohl to udelat trejdem, tak jako Pavouci, kterym se to setsakra vyplatilo, nebot v opacnem pripade jsme pred poslednim zapasem meli uz PO zajisteno.
ono to zase nemoze byt presne ako v NHL

v NHL maju draft a trade deadline, v KTL je playoff draft, co je taky mix

a toto je podla mna spravna cesta, KTL by sa mala inspirovat roznymi sportami, resp. roznymi sutazami a nieco si z nich zobrat
netreba to tak prezivat a neviem komu vadi ze si zatipuju aj taky co nepostupili do PO so svojim timom, je to aj moznost vidiet kvalitnych tiperov ktory sa ale prihlasili do sutaze neskor - vid rousis, ktora je podla mojho nazoru jeden z top 10 tiperov tejto sezony, nevidim na tom nic zle ale som za to aby sa GM timov dohodli (aspon postupujucich) ci maju zaujem o draft z takeho poctu tiperov, ak sa zhodne vacsina tak by sa to malo uskutocnit ak bude dost prihlasenych ludi a ak nie tak to proste pre tuto sezonu bude pase.

z mojho pohladu z 20 timov by stacilo do po 10-12 timov, zial tym ze sa chce dat vacsia vyhoda pre vitazov konferencii musi byt ten pocet vyssi alebo potom uz prilis maly tak ci tak myslim ze by sa mali GM timov dohodnut - tyka sa ich to najviac
janik píše:vid rousis, ktora je podla mojho nazoru jeden z top 10 tiperov tejto sezony
rousis vidis to? :tada:

to hlasovanie GMs, ci vobec chcu draft, kedze vyber tiperov prilis velky asi nebude, nie je zly napad.

Inak, radsej ako na zuzeni ucastnikov PO rozmyslajte o tom, ako zvysit celkovy pocet timov v KTL, aby tych 14 do PO bolo akurat :-P V tejto sezone nam to po presune na iny web este trochu skripalo, v tej dalsej uz budeme vediet ako na tie technicke veci a mozeme sa sustredit na pritiahnutie tiperov, nejakych 24 timov (co sme mali uz v sezone 09/10) nie je podla mna nerealnych :hmm:
220 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS