Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MS 20

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

Koho by ste si najviac priali z tej krutej trojice? Inak Švajčiarom sa nejako nedarí :?
ty kokos švajc :sok:

to ešte aby nebol duel o záchranu Česko-Švajčiarsko :sok:
Tak vyhrali, ale 3:2 s Nórmi nie je ktovie čo.
dnes v brane opat Baros, zasluzene :good:
Do nich!! :slovakia2: :hfman: SLOVENSKOOOOOOOOOO
:cze: :andy:
Hotovo :petrik:
:panika: toto co ma znamenat? :nervy: he? hallooo budiicek
dnešok je hádam zbytočne aj komentovať. Po ódach na pozitivne výkony v 2 tretinách predošlých zápasov prišla taká slovenská klasika, kde prooste hrali :ho*no:
Joe S. píše:to ešte aby nebol duel o záchranu Česko-Švajčiarsko :sok:
chtěl jsi napsat Slovensko místo Česka :frajer2:
arek píše:dnes v brane opat Baros, zasluzene :good:
Ted tu nechci nejak hodnotit zapas, protoze jsem to ani nesledoval dusledne, ale tohle mi neda.. Jedna vec je jestli tam sel zaslouzene, ale je zajimave jak se v NHL kazdej boji posilat golmana na B2B (a to se hraje v intervalu 24 hodin) a tady se posle mlady kluk 17 hodin po zapasu s Kanadou kde na nej slo snad 50 strel.. Good job. To bylo v tehle situaci skoro jasny ze ten zapas nedochyta (ted ani nerikam ze za ty goly konkretne mohl, ale faktem je ze se svyma zakrokama ani nepriblizil k tomu ze by s nima mohl neco udelat). A kdyz uz jsme u trenera, tak zajimave mi prislo ze ten samej 16-lety hrac co vcera trapne nahral Kanadanovi na 3:3 byl opet v akci a opet byl klicovou postavou u 2 golu a az pak byl benchnutej. Kamera si ho vybirala furt. Opet good job. Celkove dnes nebylo co resit a dopadlo to tak jak se cekalo.
suhlasim Cernak hrat nemal po tych zapasoch s USA a Kanadou..co sa tyka brankarov..tak tam je to zrejme tym ze Sabola si setrili na stvrtfinale a nam viacmenej neslo o vysledok s vami..ak by to bol klucovy zapas ktory by sme museli vyhrat tak si myslim ze by chytal Sabol
ThrashersFan píše::jn: :dup:
:?: :jn:
Atlantik píše: v NHL kazdej boji posilat golmana na B2B
Samozrejme je neco jineho 82z sezona a turnaj o max 7 (?) zapasech. :andy:
Navic s tim strachem to u nekterejch neni tak horky..
a ze college hokej nie je tak kvalitny ako kanadske juniorky. US tam maju najviac hracov z bostonskych a minesotskych college timov.
Atlantik píše:
Ted tu nechci nejak hodnotit zapas, protoze jsem to ani nesledoval dusledne, ale tohle mi neda.. Jedna vec je jestli tam sel zaslouzene, ale je zajimave jak se v NHL kazdej boji posilat golmana na B2B (a to se hraje v intervalu 24 hodin) a tady se posle mlady kluk 17 hodin po zapasu s Kanadou kde na nej slo snad 50 strel.. Good job. To bylo v tehle situaci skoro jasny ze ten zapas nedochyta (ted ani nerikam ze za ty goly konkretne mohl, ale faktem je ze se svyma zakrokama ani nepriblizil k tomu ze by s nima mohl neco udelat). A kdyz uz jsme u trenera, tak zajimave mi prislo ze ten samej 16-lety hrac co vcera trapne nahral Kanadanovi na 3:3 byl opet v akci a opet byl klicovou postavou u 2 golu a az pak byl benchnutej. Kamera si ho vybirala furt. Opet good job. Celkove dnes nebylo co resit a dopadlo to tak jak se cekalo.
suhlas, nie prva koucing chyba v tomto time.
Atlantik píše:
S ničím nesúhlasím. Repre (a obzvlášť mládežnícka) nie je klub, kde je (väčšinou) daná jednotka a tím sa snaží jej maximálne vychádzať v ústrety. Sabol a ani Baroš nie je jednotkou, a tak skrátka chytá ten, kto viac zaujal v predchádzajúcich zápasoch. A ním bol Baroš. Vybavené... Navyše, toto je krátkodobý turnaj, nie základná časť s 82 zápasmi.

A k tomu Černákovi... Už sa o ňom popísalo strašne veľa a zbytočne sa tie jeho chyby hyperbolizujú. Áno, mal byť benchnutý asi skôr, ale preboha, my fakt nemáme mnoho lepších obrancov ako je on. Navyše ja Černáka sledujem už dlhodobo a takéto chyby sú u neho skutočne výnimočné a raritné. To len na margo toho, ako kamera účelovo strihala na Černáka hneď po góloch.
ThrashersFan píše:S ničím nesúhlasím. Repre (a obzvlášť mládežnícka) nie je klub, kde je (väčšinou) daná jednotka a tím sa snaží jej maximálne vychádzať v ústrety. Sabol a ani Baroš nie je jednotkou, a tak skrátka chytá ten, kto viac zaujal v predchádzajúcich zápasoch. A ním bol Baroš. Vybavené... Navyše, toto je krátkodobý turnaj, nie základná časť s 82 zápasmi.

A k tomu Černákovi... Už sa o ňom popísalo strašne veľa a zbytočne sa tie jeho chyby hyperbolizujú. Áno, mal byť benchnutý asi skôr, ale preboha, my fakt nemáme mnoho lepších obrancov ako je on. Navyše ja Černáka sledujem už dlhodobo a takéto chyby sú u neho skutočne výnimočné a raritné. To len na margo toho, ako kamera účelovo strihala na Černáka hneď po góloch.
Ja jsem zas toho nazoru, ze kdyz jsou 2 golmani vyrovnani, tak by nemel jeden z nich chytat opet 17 hodin(!!) po extremne tezkem zapasu (bez ohledu na to jaky v nem byl, samozrejme pokud neni ten zapas vylozene existencni coz tenhle nebyl), ale jak myslis.. U tech golu se nechytal a strelcum to ulehcil, celkove pusobil oproti zapasu s Kanadou unavene. Mladej 16-letej klucina hral z toho mala co jsem na turnaji videl jinou ligu (o level horsi) ale pokud myslis ze je i tohle v poradku, tak fajn, nezklamal ani dnes :giggle:

Ale jinak ja o tom vim konec-koncu houby a ty hrace vubec neznam, takze to dal rozvadet nebudu, hadat se s tebou na tvy pude nechci.. Nakonec, uplne mi stacil ten vysledek :wink2:
Atlantik píše:Ja jsem zas toho nazoru, ze kdyz jsou 2 golmani vyrovnani, tak by nemel jeden z nich chytat opet 17 hodin(!!) po extremne tezkem zapasu, ale jak myslis.. U tech golu se nechytal a strelcum to ulehcil, celkove pusobil oproti zapasu s Kanadou unavene. Mladej 16-letej klucina hral z toho mala co jsem na turnaji videl jinou ligu (o level horsi) ale pokud myslis ze je i tohle v poradku, tak fajn, nezklamal ani dnes.

Ale jinak ja o tom vim konec-koncu houby a ty hrace vubec neznam, takze to dal rozvadet nebudu.. Konec-koncu mi uplne stacil ten vysledek :wink2:
K tým gólmanom, tak mi potom vysvetli, ako to tí skvelí Kanaďania mohli tak zle spraviť, že aj dnes dali do brány Fucaleho a ten v nej exceloval, iba 21 hodín po enormne ťažkom zápase so Slovenskom? :roll: A prepáč, ale Černák ani zďaleka nie je najhorší slovenský obranca. Áno, v tíme sú aj horší, len ich chyby nie sú také viditeľné. Raz darmo, človek na prvý pohľad vidí iba turnover, ale pozičnú chybu sotva.

A ak ti stačil výsledok... Ja by som podľa výsledku nedokázal vôbec odhadnúť priebeh zápasu ČR - SR. V skutočnosti to malo skončiť ešte vyšším rozidelom :hroza:
ThrashersFan píše:K tým gólmanom, tak mi potom vysvetli, ako to tí skvelí Kanaďania mohli tak zle spraviť, že aj dnes dali do brány Fucaleho a ten v nej exceloval, iba 21 hodín po enormne ťažkom zápase so Slovenskom? :roll:
21 hodin > 17 hodin.. 50 strel na Barose > 22 strel na Fucaleho.. Fucale > Baros.. :wink2:

Vic do toho zachazet nebudu. Staci mi ze ten Cernak delal tragicke hrubky a byl za ne posazen pravem, ale pozde. Je docela mozny, ze jsou tam i dalsi tragedi, jak rikam neznam ty hrace.
TF nebyl na USA-Kanada?
Vždyť to je ten nejzajímavější zápas základní části, ne? Nebo chodíš jen na zápasy Slovenska a Česka?
dejf píše:TF nebyl na USA-Kanada?
Vždyť to je ten nejzajímavější zápas základní části, ne? Nebo chodíš jen na zápasy Slovenska a Česka?
Bol som len na polovici zápasu, lebo z toho zápasu SR - ČR sme mali veľmi veľa vecí a trénerom strašne dlho trvalo kým vyšli zo šatne, takže kým sme donatáčali všetky rozhovory, tak chýbala do začiatku toho zápasu už len hodina. Ten štvorhodinový rozostup medzi zápasmi je krátky, aj keď sa to nezdá.
Atlantik píše:
Joe S. píše: ale mal tam dve zbytočné vylúčenia. Ale isto jeden z tých lepších.

Len škoda Manthu, taký talent z neho mohol byť, ale keď prvý zápas v NHL odohrá najskôr o 6 rokov :(
Samozrejme je jeste co zlepsovat.. ale jinak byl na lede u 4 kanadskych golu, klickoval si tam nadherne a nedal snad jedinou spatnou prihravku. Ten prehled na modry care je excelentni, brusleni taky a v posledni tretine snad neschazel z ledu. jeste by to chtelo zapracovat na strele.

To prvni vylouceni bych nekritizoval, holt tam si 2 Kanadane dokonce v oslabeni vesele propadli v utocnem pasmu za branou a pak z toho bylo precisleni 4 na 2. Pouliot zasahoval proti hraci, ktery byl v golove sanci, pricemz mu to mozna i mohlo projit. Druhe vylouceni bylo zbytecne, ale to se stane a na tom ze ten hokej umi to nic nemeni. Shero je na beky expert a kdyz rika ze je s nim spokojeny, tak urcite vi proc. Napr. Dumba sel na draftu pred nim a dnes jedna hrubka za druhou..
Joe S. píše:Je pravda, že Dumba bol miestami priam tragický, hlavne že sedmička draftu
Dumba hrá chorý a je to Sutterovo dieťa (na margo toho, prečo aj po príchode Reinharta). To by však páni experti museli dávať pozor. :andy:

Inak Atlantikovi - u Černáka a Baroša vidíš len jednu stranu, pravda je niekde medzi tebou a TFom.

Čo sa týka Pouliota, musím len a len chváliť aj keď v obrane je to stále meh. Ten prehľad a ľahkonohosť sa mu ale uprieť nedá.
CatsFan » Uto Dec 31, 2013 5:31 pm píše:
Joe S. píše:to ešte aby nebol duel o záchranu Česko-Švajčiarsko :sok:
chtěl jsi napsat Slovensko místo Česka :frajer2:
nechcel, my sme totiž mali postup jasný, ked som to písal, vy nie :razzi:
Nemecko-Nórsko 0:3 v prvom súboji o záchranu. WTF :sok: Nemci porazia čechov na nulu a potom prehrajú :slap:
367 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG