Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Zdeno Chara

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

:poklona2:

Zdeno nas svojou spanilou jazdou, pocas ktorej nazbieral zo 76Z famoznych 51B (17G + 34A - jedno maximum za druhym - k tomu +14..) doviedol do vytuzeneho PO, ktore pre Boston znamena ohromne vela..

len pre zaujimavost, aky progres nastal v Zdenovom pripade ponukam statistiku z predosleho rocnika

:arrow: 80Z -) 43B (11G + 32A) a -21 ...

:taptap:
Spravny kapitan :thumbsup2: . Este nech dovedie tym k 17 vitazstvam a mame to v suchu :vitaz: :)
No nečakal som takuto sezonu Bostonu a preto si dovolim povedať že Boston može byť čierny kon tohtoročneho playoff :good: a to hovorim važne chlapci...a s takym kapitanom to je dosť možne :slovakia:
coloradcan píše:No nečakal som takuto sezonu Bostonu a preto si dovolim povedať že Boston može byť čierny kon tohtoročneho playoff :good: a to hovorim važne chlapci...a s takym kapitanom to je dosť možne :slovakia:
Ja si to nemyslim. Chara zas nie je vsetko v Bostone. Boston neprejde hned v 1. kole play-off cez Montreal. :frajer2:
no na zaciatku sezonu som tipoval ze boston nepostupi do po a teraz ma ost prekvapil ale moj nazor je ze cez montreal neprejde no to bi bola skoda
Zdeno Chara dostava historicke individualne ocenenie pre slovenskeho hraca. prvykrat (ak sa nemylim) je slovak nominovany v jednej z hlavnych kategorii. Blizko k tomu mal Svehla v tej velmi uspesnej finalovej sezone Floridy ale predsa sa tam nedostal. Individualna trofej pre najlepsieho strelca sa zas zacala davat az po tom co Peter Bondra zazil svoje najlepsie obdobie a vyhral sutaz strelcov.
debil píše:Zdeno Chara dostava historicke individualne ocenenie pre slovenskeho hraca. prvykrat (ak sa nemylim) je slovak nominovany v jednej z hlavnych kategorii. Blizko k tomu mal Svehla v tej velmi uspesnej finalovej sezone Floridy ale predsa sa tam nedostal. Individualna trofej pre najlepsieho strelca sa zas zacala davat az po tom co Peter Bondra zazil svoje najlepsie obdobie a vyhral sutaz strelcov.
Chara uz raz nominovany bol, ale neuspel. Teraz ma vacsiu sancu, ale aj tak si myslim, ze to ziska Nicklas.
pred malou chvilkou som zachytil na SRo rozhovor so Zdenom, ktory uz ma za sebou operaciu ramena...magneticka rezonancia ukazala, ze mal prakticky mimo polovicku klboveho puzdra (ehm, neviem, ci som to spravne napisal :angel: proste ta polovicka puzdra bola v prdeli :D takze to uz ma za sebou a ja osobne som moc rad, ze sa rozhodol pre tento radikakalnejsi spôsob liecby, ktora mu doda zarucenu istotu pre nasledujucu sezonu :good:
Zdenko nam slape hoore na kopcek Kilimandzaro :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

par tyzdnov spät absolvoval Zee v ramci programu Right To Play cestu do Mozambiku. ktoreho hlavnym mottom je vytvorenie zdravsieho a bezpecnejšieho sveta pre deti prostrednictvom sily sportu a hry..jeho partacikom bol plameniacik Robyn Regehr

:arrow: Regehr po ceste do Mozambiku chváli Cháru
On je vyšší jak tá hora :lol2:
Obrázek
[quote="cepi"]Zdeno si tam pred Timmym spravil poriadok s jednym z hracov Hawks :cool: [/quote]
Zdeno Chara KO Punches Colin Fraser
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/HuwwSWZmlSE&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/HuwwSWZmlSE&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Hehe doobre Zdenoooo :lol2:
ObrázekObrázek
Obrázek :hit:
"Dokazeme hrat proti akemukolvek superovi a vieme vyhravat aj nad silnymi timami..musime vsak pokracovat v nastupenom trende a nesmieme sa uspokojit s dosihanutymi vysledkami"
Obrázek Obrázek
Chara by mal byt najlepsi obranca v NHL. Lidstrom je v rebricku lepsi iba preto, lebo vyhral Stanley Cup.
Kapitán hokejistov Boston Bruins Zdeno Chára bude pravdepodobne opäť vážnym kandidátom na Norrisovu trofej pre najlepšieho obrancu NHL.

"Zdeno hrá veľmi dobre. Pozrite sa na neho, keď je s pukom za bránkou. Protihráči mu ho nevedia zobrať. Je tam veľmi silný," chválil slovenského zadáka pre denníka Boston Herald generálny manažér Bruins Peter Chiarelli.

Chára sa po letnej operácii ramena v kanadskom bodovaní rozbiehal pomalšie, v decembri sa mu však začalo dariť aj v produktivite. V desiatich zápasoch nazbieral deväť bodov. Tréner Claude Julien ho posiela na ľad veľmi často a nasadzuje ho proti elitným útokom ligy. Vďaka výbornej pozičnej hre a skvelej práci s hokejkou mu nerobí problémy odzbrojiť ani hviezdy súpera.

"Preto ho v tíme potrebujeme. Je naším kráľom v obrane, ale vie veľmi dobre hrať aj smerom dopredu," povedal pre Boston Herald Julien. "Vďaka jeho parametrom a hre sa proti nemu súperi presadzujú len veľmi ťažko. Nikto to nemá rád. Aj preto posielam proti elitným hráčom práve jeho." (pravdask)
Obrázek
Už by konečne mohol vyhrať...
pokial Lidstrom nezavesi korcule na klinec korcule, tazko..
Tak,ked sa muzstvi dari,tak potom to Zdeno,ako kapitan robi asi dobre...Nic proti nemu,ale radsej by som to doprial Lidasovi :) ...No uvidime
nuž nemysím si, tento rok podáva Zdeno veľmi vyrovnané a odborníkmi vysoko hodnotené výkony, je jasnou oporou obrany medveďov a právom je kapitánom svojho tímu. Ak nepríde nejaké hlúpe zranenie alebo nepredvídaný pokles formy BOS, tak ho tipujem za víťaza Norrisovej trofeje za túto sezónu, zaslúži si ju... :good:
ako som uviedol pod prispevkom Fredie, Lidstrom to opät isti..hold smola, ze natrafil na Nicklasa, ktory ma Norrisku este na take 2 roky akoby "vyarendovanu" :) potom snad :yes: nic sa nedeje, vykony timu su urcite podstatnejsie, prvoradejsie, tak hadam sa tak v tejto sezone aj udeje.. :frajer2:
241 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING