Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mt-svk píše:Kosatka je nádherná ryba: KUK a vo Vancouveri ju takto ... . Za toto by som grafikovi nedala ani halier.
A mucha je nádherný hmyz a zato čo spravili CBJ pred niekolkými rokmi by som ich prepustil!

Ja už som sa k tým dresom vyjadril v téme dresy,nevšimol som si to tu.

Ohlund: Neprovokuj za to, že niekto hovorí v zlom na Vancouver. Nikto na "tvoj" tím ti nenadáva za to, že im fandíš (ale keby sa to stalo, tak by som sa ani nečudoval).
Teraz k tým dresom. Logo Vancouvru resp. táto kosatka sa mi nikdy nepáčila. Vždy bola taká čudná. Určite by prospela zmena na 3D model ako je napr. na San Jose. Zmeny farieb sú lepšie, ale ten nápis Vancouver sa absolútne, ale absolútne nehodí... Najkrajšie je určite modernizované retro logo. Ale tento tento Johny Canuck je teda prepadák.

Mimochodom ak si prečítaš tento príspevok tak nezabudni nadávať na to aké krásne zviera je Brown Thrasher, ale na logo Atlanty je tak zhovadené, že by si autorovi loga rozlámal ruky na práškový cukor.

Lenže ja nemám dôvod nadávať na logo Atlanty,pretože sa mi páči.
Ja viem že kosatka je nádherné zviera a som rád že ju máme v logu,ale písať proti nim že ako ju dali do toho loga je trochu blbé ked sa pozrieš na nové logo Buffala alebo Pittsburghu.Viem že na logu Floridy a SJ je to spravené najkrajšie ale to neni dôvod kopírovať ich,tá kosatka má tvar C kôli názvu Canucks,tak ako aj v logu Calgary sú plamene na C-čku tak aj v logu Colorada je lavína na A-čku.

Lenže jej asi vadili nové farby,tak preto som pripomenul tú muchu ktorá bola zelená.

A nie som si istý,ale to logo zrejme znázornuje kosatku ktorá vyskakuje z ladu ktorý pritom praská,takže tá spodná časť má byť asi lad ktoý môže vyzerať aj modrý aj biely.Nehovorím že sa mi to lúbi viac ako staré,ale ked chceli mať tie dresy modrozelené,tak biela je najreálnejšia farba ako nahradiť tú modrú ktorá by k tím dresom nesedela.
Obrázek

Som poteseny zaujimavou kombinaciou, ten napis Vancouver mozno nebol najlepsim tahom a treba si nan zvykat, ale da sa to prezit, je to originalna kombinacia, budiz.

no viacby som uvítal tu čirnu so zelenou alebo ako tam bolo včera zverejnene čierna s belasou a to boli fakt supiš tiež...

Cierna so zelenou by prilis pripominala Hartford, takato tmava modra a zelena je celkom zaujimava.

No my sme sezonu začali tak ako sme tú minulú skončili,znovu sme prehráli s tou hydinou z Anaheimu :evil: .Ale dnes to môžme proti Calgary napraviť,lenže Calgary už odohralo 2 prípravné a obidva prehráli,tak neviem či Keenan bude po zápase znovu sklamaný,ale prajem mu to...Ked nevyhráme tak zajtra proti Edmontonu už musíme za každúú cenu!

No Vancouver na moje prekvapenie vyhral s Calgary jasne 4:0,Je to prvý zápas pre Luonga.Ale k výhre pomohol od polovice aj Schneider.Dobre hrá novozložený útok Näslund-Kesler-Pyatt.A Calgary môže byť zatial z Keenana sklamané.
Obrázek

Ohlund píše:No Vancouver na moje prekvapenie vyhral s Calgary jasne 4:0,Je to prvĂ˝ zápas pre Luonga.Ale k vĂ˝hre pomohol od polovice aj Schneider.Dobre hrá novozloĹľenĂ˝ Ăştok Näslund-Kesler-Pyatt.A Calgary mĂ´Ĺľe byĹĄ zatial z Keenana sklamanĂ©.
Obrázek
Nemusia byt zneho sklamaný ked onič nejde v týchto pripravnych zapasoch to sa uvidí až v záklasnej časti !

Ohlund píše:No Vancouver na moje prekvapenie vyhral s Calgary jasne 4:0,Je to prvĂ˝ zápas pre Luonga.Ale k vĂ˝hre pomohol od polovice aj Schneider.Dobre hrá novozloĹľenĂ˝ Ăştok Näslund-Kesler-Pyatt.A Calgary mĂ´Ĺľe byĹĄ zatial z Keenana sklamanĂ©.
Obrázek
suhlasim s minnesotom, je to len priprava, zatial o nic nejde. aj real madrid v priprave prehraval vsetko doradu a teraz valcuje.

No mne by nebolo jedno keby Vancouver prehrá všetky prípravné,nehovoril by som si že o nič nejde.

Ano nejde o body,skúšajĂş sa mladĂ­ hráči...,ale to Ĺľe Vancouver vyhrá,goly dajĂş Shannon,Jaffray,Edler a Grabner a ešte aj Schneider nedostane gol je vyikajĂşce pre mĹ

Do Vancouveru prišiel na skúšku obranca naposledy hrajúci v New Jersey Dan McGillis.Je to dobrý skúsený (35) obranca,ale my už máme Millera a načo další?kedy už konečne dostane šancu Edler,Bourdon?No ale ked sa ukáže ako hráč ktorý môže pomôcť tomuto tímu tak prečo nie.
Obrázek

No dnes kosatky vyhráli 5:4 s Edmontonom,ja som využil možnosť pozerať zápas cez vynikajúci Center Ice,kde sa dajú prípravné zápasy pozerať zadarmo a kvalita obrazu oproti SopCastu je úžasná.V tomto zápase nezachytal najlepšie ani Sanford ani Schneider,obidvaja dostali po 2 goly a Cory dokonca len zo 7 striel,tolko povolila do polovice zápasu mladá obrana v ktorej jediný "skúsenejší" bol Lukáš Krajíček.Ale asi najlepšie vyšiel zápas tomu o ktorom som vedel najmenej doteraz a to je Shaun Heshka,ktorý hral v presilovkovej formácii s Bourdonom,Sedinovcami a Balejom,pripísal si 2 asistencie.A najlepšie na zápase bolo že zápas zaslúžene rozhodol len 2,5 sekundy pred koncom Brad Isbister.

moment co je to ice-center? Nieco na sposob p2p ako sopcast?

debil píše:moment co je to ice-center? Nieco na sposob p2p ako sopcast?
tak to by zaujimalo aj mna..Ohlund, mohol by si nam to nejako konkretnejsie opisat, resp. hodit tu veci co ku sledovaniu ic potrebujeme? dik

Nie to nie je ako SopCast,to je legálne ved to je od NHL,zato zaplatíš a môžeš pozerať zápasy cez sezonu,ale aby si si to vyskúšal tak prípravné sú zadarmo,ja neviem prečo o tom ešte neviete ale aj na Vancouverskej stránke bolo že môžme pozerať zápasy...
Link je tu tam nalavo hore si vybereš tím,a možeš tam pozerať všetko,treningy,rozhovory po zápase a zápas sa pozerá tak že hore je na výber Canucks TV,Game Highlights a Centre ICE,dáš Centre Ice a tam sú štyri obrazovky a na pravej strane zápasy ktoré sa hrajú,klikneš na zápas a ideš...
No Vancouver sa zasa ukázal ako tím,ktorý má velké problémy streliť gol,ved v zápase proti Anaheimu sme vystrelili 40 krát ale pre mňa neznámy Hiller nás vychytal,horšie je že zasa to bol práve Anaheim kto nás vyklepal,znova zostal štastný B.Burke ale už aj Bertuzzi ktorý si pripísal 1+2.No a kačicám stačilo na vstrelenie 5 golov Sanfordovi "len" 39 striel. :( :cry:
Myslim ze Anaheimu dat 40 striel je dost dobre. Je to tim co pojde znovu po pohari.
1. Daniel Sedin – Henrik Sedin – Taylor Pyatt
2. Markus Näslund – Brendan Morrison – Matt Cooke
3. Alexandre Burrows – Ryan Kesler – Ryan Shannon
4. Jeff Cowan – Trevor Linden – Brad Isbister

1. Willie Mitchell – Sami Salo
2. Mattias Öhlund – Kevin Bieksa
3. Lukáš Krajíček – Aaron Miller (Luc Bourdon, Alexander Edler)

1. Roberto Luongo
2. Curtis Sanford
Brankár kanadského hokejového klubu Vancouver Canucks Roberto Luongo sa vyjadril, že ak sa vedenie profiligy niekedy rozhodne zväčšiť rozmery bránok, tak NHL okamžite opustí. Oficiálne síce žiaden plán na zmenu rozmerov bránok neexistuje, no v posledných rokoch sa o tejto možnosti na viacerých sympóziách diskutovalo. "Ak by sa k tomu vedenie súťaže odhodlalo, myslím, že by ste ma už viac v stretnutí NHL neuvideli," povedal Luongo, ktorý by v tom prípade s najväčšou pravdepodobnosťou ukončil svoju kariéru (hokej.sk)

:eek2:

Luongo ma pravdu, zmensit vystroje, zväcsit branku (co tak rovno hadzanarsku?) a golov ako maku..brankari by boli len obycajni bezmocni statisticki panacikovia..dakujeme, neprosime! :evil:
:arrow: Luongo: Ak zväčšia bránky, tak končím kariéru :!:

Rick DiPietro sa nedávno pobil s Alom Montoyom. Čo hovoríte na bitky brankárov :?:

ROBERTO LUONGO: Musím povedať, že Ricka chápem. Bránil svojho spoluhráča. Ukázal svoj charakter a vodcovstvo. Zároveň ale musíte byť opatrný. Brankár totiž nechce riskovať zranenie, ktoré by ho mohlo pripraviť o štart sezóny, či o dlhšie obdobie. V takýchto situáciách musíme byť opatrní.
No pekný rozhovor s Luongom...ale vo skutočnosti to Canucks zasa moc nejde,teraz počúvam zápas so SJ cez Team 1040 a tí blbci si dali prestávku v poslednej minute a na lade sa stále hralo,a Ryan Clowe nám dal 54 sec. dokonca gol na 3:3,bol to gol z presilovky tak ako aj všetky ostatné goly SJ.Dnes je naše oslabenie 50%-tné :cry: a nakoniec prehra po nájazdoch :evil:
No dnes bol ten výkon už omnoho lepší,vyhrali sme v Calgary 2:3,ale zaujímavý pohlad bol na súpisky tímov,zatial čo Flames hrali podla mňa v plnom zložení tak Vancouver hral bez Sedinovcov,Morrisona,Näslunda,Cooka ale aj Luonga.V zápase vynikol hlavne náš brankár Curtis Sanford ktorý si pripísal 40 zákrokov,dnes nás čaká Edmonton,v tomto zápase už by sme mali ísť aj my v plnej zostave,kedže je to posledný prípravný..

No a Calgary vyhralo zatial len jeden zápas a to so SJ po nájazdoch,len nech tak hrajú aj v základnej časti :P
No už sa káder redukoval aj vo Vancouveri,v prvom tíme zostávajú : Shannon,Isbister,Raymond a prekvapujúco aj McIver,naopak smolu mali : Bourdon,Brown,Rypien,Hansen,Coulombe,Grabner,Jaffray ale aj Dan McGillis,ktorý na skúške nepresvedčil a uvolnili sme ho.
No som rád že na začiatku dostanú šancu aj mladíci,lebo posledné roky sme hrali v tej istej zostave zatial čo v iných tímoch sa našli mnohé hviezdy.
Obrázek
Už máme aj my zasebou prvý zápas.Druhý rok posebe hráme prvý domáci zápas proti Sharks a druhý rok posebe sme prehrali.Tentokrát to bolo hlavne vdaka prvej tretine ku ktorej sa nebudem vyjadrovať,pretože nechcem dostať ban.

Náš problém bol už tradične v strielaní golov,minulý rok to bol Santala a Bulis ktorý nepremienali dobré šance a tentokrát RYAN SHANNON,ktorý hral presilovky s dvojičkami mal aspoň 5 dobrých šancí,no a ked už mal dať gol tak :censored: rozhodca ho neuznal. :thumbsdown:

Pozitívnejšie bolo že Luongo mal znova pár velmi dobrých zákrokov,ale hlavne to že aj napriek velkej snahe rozhodcu pomôcť SJ sme nedostali ani jeden gol zo 6 oslabení a z toho jedno bolo 4-minutové. :thumbsup:

Náš jediný gol dal v tretej tretine Brendan Morrison,golom nám dal šancu na zvrat 15 minút do konca,aj sme boli lepší a vtedy prišiel ten diskutabilný moment Ryana Shannona,keby ten gol platí mohol by som sa tešiť z víťazstva...

Dobrý zápas odohral nový žralok Jeremy Roenick,ktorý sa svojimi dvomi golmi dostal už na celkový počet 497 golov v kariere.

Teraz musíme hodiť zápas za hlavu a sústrediť sa na zápas čo je pred nami,dnes nastúpime na rozpálenom lade Calgary v dalšom ťažkom zápase aby sme mohli potom privítať doma dobre rozbehnutú Philadelphiu.
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS