Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

pozerat sa na statistiky, by bolo viac ako skreslene, zapasy ktore som zhliadol na vlastne oci, ma presvedcili, ze nie vsetko je o statistikach..ja osobne ocenujem aj tzv. vcelicky = tu "vychcanu" neviditelnu ciernu robotku :!:

Souray, Koivu a Bergeron uz v NHL nieco dokazali, na rozdiel tamtoho usmrkanca, ved jeho vykony su na draftovu sestku slusne povedane ZUFALE!!!

chorche píše:Souray, Koivu a Bergeron uz v NHL nieco dokazali, na rozdiel tamtoho usmrkanca, ved jeho vykony su na draftovu sestku slusne povedane ZUFALE!!!
Koľko krát si toho "usmrkanca", ktorého hokejové nedostatky nie si schopný doteraz napísať,videl? Podľa toho, koľko zápasov Columbusu dávali na Galaxii, minimum. A pochybujem, že, ak pozeráš cez net, pozeráš zápasy Columbusu. Zato urážaš nádherne. :!:

Ten ... nie je schopny stlacit svoje stats v +/- na hodnoty blizke aspon 0, kym ani golov, ani asistencii nema vela, prave naopak, malo, to je KUA dobry argument!

podle me stlačit v Columbusu po minulé sezóně statistiky na hodnotu blízkou 0 ba dokonce do kladných míst muselo být vela těžké nic proti Columbusu. a pokud zrovna nehrál v elitním útoku kde se to mimo jiné neporařilo ani Nashovi (-8) a ked nechodí na přesilovky jako že asi nechodí a jestli jo tak me prosím opravte tak je to opravdu velmi těžký úkol a proto nezatracujme tohoto hráče budoucnost nám hodně napoví !!!

chorche, presne toto tu nechceme. Urazky typu ZOBRAK, LOSER....

Rick Nash v pozadi a Manny Malhotra v plnej zapasovej zatazi :D

ObrázekObrázek

Doterajšie alternatívne logo Columbusu sa stane od budúcej sezóny logom hlavným. Doterajšie hlavné logo ide do zabudnutia.

Pravdupovediac som veľmi zvedavý na kombináciu tohto loga s bielym dresom, ale i tak si myslím, že tento krok je veľmi dobrý.

pridavam sa, bude to pozitivna_vizualna zmena :!: to terajsie je ... no, nie velmi pekne :)

Mali si nechaĹĄ to prvĂ© s tĂ˝m hmyzom,to aspoĹ

Obrázek

No podÄľa mĹ

Toto je presne ten isty washingtonsky styl. Ja chem radsej take jak ma Boston.

vypadaj pekne ale Boston má hezčejší sem zvedav na Chicago s čim se předvede :cool:

chybaju mi tam snurky... :) ked som ich zbadal, ako prva ma napadla podoba s namornickymi, ci nejakymi univerzitnymi rovnosatami :angel:
takto, v porovnani s tymi predoslymi o krok vpred, najmä co sa tyka loga :!:
ObrázekObrázekObrázek

Máme Voráčka. Čo vy na to? Akosi veľa Čechov. A veľa Európanov (Žerdev, Fjodorov, Svitov, Modin, Lindstrom, Eriksson, Tollefsen, Klesla, Výborný, Novák, Popperle, Voráček, i keď ten neviem, či dostane šancu v prvej sezóne, Maanpaa a Starkov, i keď u nich platí to isté, čo u Voráčka, ), Norrena nerobí dobre.

:) Já bych řekl děvče,že modrokabátníci nevolili špatně :!: .Na Voráčka se ze všech stran se sypaly slova chváli.Malinko je překvapení,že byl vybrán,až jako č.7,počítalo se do první trojice.Zřejmě slušnost k pořádajícímu Columbusu,který volil až jako sedmý.To nemění nic na faktu,že jste získali nadějného útočníka,který může za čas řádit s Nashem :!: .Určitě jako fanynka můžeš být spokojena a uznej,že je uplně jedno jestli je z Česka nebo tramtárie!! :!: Když za to veme,je to fuk hlavně,že válí.Jen ho prosím tě nekažte na těch vašich discotékách :wink: .To by taky mohl vzít roha.Kdyby mu nějaká zamotala hlavu a chtěla utéct třeba za teplem do Mexika. :D Příklady známe-viz Pronger! :wink:

O Vorackovi rikali, ze je ze vsech tech kluku asi nejvice pripraveny naskocit do NHL, sam ovsem pocita s tim, ze jeste sezonu zustane v Halifaxu.

mt-svk píše:
montreal píše:UrÄŤitÄ› jako fanynka mĹŻĹľeš bĂ˝t spokojena a uznej,Ĺľe je uplnÄ› jedno jestli je z ÄŚeska nebo tramtárie!! :!:
Z Čechov nemám rada takých, ktorí urážajú Slovákov, nie všetkých Čechov :). Myslím, že to platí aj obrátene :) A to s tými Čechmi bolo len také skonštatovanie :) .
Teraz by som vymenila Žerdeva za Valábika (hodil by sa ku drobcovi Krisovi Russellovi) , keďže kvalitného pravého krídelníka už máme. A do bránky buď Haláka (máte Coryho) alebo Bryzgalova.

DĂşfam, Ĺľe sa chlapec neskazĂ­, kaĹľdĂ˝ nemusĂ­ trÄŤaĹĄ v LA, Anaheime alebo NY :D .

:) Tak jasně děvče.Hloupý řeči naštvou každýho.To se ti nedivim.Ale zkus už na to zapomenout,přece se k Výbornému nebudeme pořád vracet.Co víc k tomu napsat-stalo se-a nemělo se stát!!! :!: Jinak zjišťuji že GM přehlédl skvělou obchodnici :!: .Jenomže tentokrát jsi narazila :!: .Jardu Haláka ti nedám ani za pět krejcarů!!Ten nám ještě spolu s Pricem musí vychytat ten SC :!: :!: :!: To bych se ho do smrti nedočkal!!!Reálně vzato Bryzgalov bude na výměnu a uznávám,že by to byl golman, schopný si to s LeClairem rozdat o post prvního golmana. :!: Jenže co by jste nabýdli kačerům :wink: ?Nashe dát nechcete a o Žerděva zase tak obrovský zájem není,zvláště u kačerů,kde je to samý 100 kilový chlap !! :!: A pokud jde o toho Valabíka toho znám jen podle jména,které tu padlo.Jinak jsem ho neviděl nikdy hrát.NHL ještě nehral,že?To by se asi v Columbusu nelíbilo vyměnit ho za Žerděva.Přeci jen ten své kvality již naznačil-a jsou dost vysoké!!!

Monty, ja som sa na to povzniesla, spomenula som to pre inĂş vec :) . ÄŚo sa tĂ˝ka Jara Haláka, myslĂ­m si, Ĺľe by ho bolo škoda ako dvojky. A u nás by mohol byĹĄ jednotka. ÄŚo sa tĂ˝ka Valábika, myslĂ­m si, Ĺľe z neho bude ešte lepší obranca ako Zdeno Chára (sĂş podobnĂ© typy, ÄŤlánoÄŤek http://www.hokejportal.sk/index.php?p=c ... k_id=11539). A takĂ˝ by sa Columbusu sekol. Okrem toho, prišiel Voráček, takĹľe šikovnĂ© pravĂ© krĂ­dlo máme. Okrem toho, ak odĂ­de Selanne, budĂş maĹĄ aspoĹ

:cry: Abych byl upřímný děvče, dočetl jsem se akorát Maxim Mayorov Leninogorsk .Měl by to být levák 187 cm a je u něj W což předpokládám,že je křídlo bez označení.Jinak o něm nevím nic,jen 4 kolo č.94.Nezlob se,ale ruskou ligu nesleduju.

Ja som si nieÄŤo kukla, tu je:

A power forward that protects the puck well… is strong on his skates and has good first step quickness… has good puck skills and is effective in front of the net… has a strong physical presence, but could create more for his teamates.

Údajne pripomína Alexandra Radulova, fanúšikovia Columbusu sú veľmi spokojní:

http://hfboards.com/showthread.php?t=392621

:).

Zatiaľ som spokojná, a dúfam, že to takto bude pokračovať, pretože mlaď máme dobrú. Radšej ešte jeden rok bez play-off, ale zapracovať hráčov ako Brule, Brassard, Picard (či bude hrať Voráček, Majorov a Legein neviem), ako kupovať drahých hráčov a nemať istotu play-off. Kto by sa mi páčil, by boli Valábik a Halák.

:) Děvče ty mě zlobíš :wink: :!: Jardu ti dát nemůžem počítáme s nim do budoucna k Pricemu.Ale jinak zastávám tvůj názor.Než koupit předraženého hráče,bez záruky,že nebude hrát,tak je rozumější nikoho nekupovat. :!: A třeba počkat a později měnit :!: Než by to mělo finančně ruinovat klub,radši nikoho.Podívej na Isles,Sabres,Nashville.Ty se z toho budou nějaký čas vzpamatovávat.I když Sabres si brzy poradí z vlastních zdrojů o to jsem přesvědčen. :!: Musíme si zvyknout,že naše týmy nepatří k TOP finančně zabezpečeným týmům.Musíme jít jinou cestou :!: A to jsem se těšil na toho střelce,který nám tak chybí. :cry: :!: !Bohužel z toho asi nic nebude a ještě přijdem o Souraye:!: :?
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS