Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Proti Hawks dostal Zed gol ako na podnose.... Ale omnoho viac ma potesila SUPA Stumpela proti Montrealu! Pripomenul mi Mcinnisa....
Tak panteri začali v Atlante velmi dobre, už v 8. min otváral skore Horton a o 2 min neskôr zvýšil na 0:2 Radek Dvorák.

Horton tento rok dáva goly len výnimočne, takže sa ukazuje že minuloročný podarený ročník mu spravil Jokinen, tento rok hrá Nathan bez neho a dal zatial len 8 golov. Ten dnešný 9-ty mu pripravil samozrejme Jokinen so Stumpym.

Na Dvorákov gol nahrával Zedník a musel ho uznať až videorozhodca ale bolo vidieť že tesne prešiel za čiaru tak nebolo o čom..Tento útok Zed-McLean-Dvorák hrá v posledných zápasoch super.

Po 1.tretine strely 16:12 pre trashers ale Vokoun stále s čistým...

V druhej tretine sa okrem vylúčenia Montadora a dalších 11-ich zákrokov Vokouna nič nestalo.

Tretiu otváral Kovalchuk svojim 30-im golom v sezone.

Ale už o 2 min Salei od modrej znovu zvýšil náskok na dvojgolový.

V 47.min zahrali trashers velmi pekne presilovku a pre Recchiho to nebol problem do odkrytej brany trafit.

V 54. min strelil svoj druhý gol zápasu z nevinne vyzerajúcej strely Nathan Horton a dokonca aj bez Jokinenovej pomoci :thumbsup: .

Lenže už o minutu ukázali panteri ako sa presilovka hrať nemá a pustili Kovalchuka do nájazdu na Vokouna a on to využil. Hned o niekolko sekúnd v tom istom oslabení ušiel aj White a Florida mala štastie že nevyrovnal.

Posledný gol zápasu dal z polovice do prázdnej Jay Bouwmeester.

Velmi pekný zákrok mal Vokoun po akcii Hossu, toho pustil do útoku Mezei ked padol pred ním na lad, Hossa potom išiel na brankára 2vs1 s Kozlovom, nahral mu pred brankárom ale Vokoun to krásne chytil.
Celkovo v zápase chytil 38 striel a stal sa druhou hviezdou zápasu.
Hm, Mezeia este stale maju chut pustat na lad, ked vsetko len kazi?
No ale moc na výber Martin nemá, ved dlhodobo zranený sú Van Ryn,Murphy a Welch.
Tak potom musel Martin siahnut po Cullimorovi a velky priestor dal aj Mezeiovi a Montadorovi.
Takto novozložená obrana robí chyby až príliš často, stačí si pozrieť dnešné highlighty proti MON.

Ale Brano ani nezvikne hrávať zle, často hrá vyše 15 min, len toto bola menšia chyba, to sa môže stať každému.
no tak vcera v noci dostala florida poriadnu nakladacku od montrealu a to v pohode 5 golov :lol:
Velmi dobré a trochu aj zábavné video som dnes videl na growl.tv

Po tréningu zostali na lade Olesz,Stumpel a Vokoun.

Ak chcete vidieť Stumpela v bráne bez betonov,s brankárskou hokejkou a prilbou alebo Vokouna ako hráča v betonoch s normálnou hokejkou tak sa to oplatí pozrieť. :cool:
Po jednej Oleszovej strele Tomášovi z úst ušlo :"Normálnou vystrel do p :censored: "

Neni to na youtube tak si to musíte pozriet cez Floridskú stránku/Multimedia/GrowlTV/Post Practice Fun
Ohlund píše:Velmi dobré a trochu aj zábavné video som dnes videl na growl.tv

Po tréningu zostali na lade Olesz,Stumpel a Vokoun.

Ak chcete vidieť Stumpela v bráne bez betonov,s brankárskou hokejkou a prilbou alebo Vokouna ako hráča v betonoch s normálnou hokejkou tak sa to oplatí pozrieť. :cool:
Po jednej Oleszovej strele Tomášovi z úst ušlo :"Normálnou vystrel do p :censored: "

Neni to na youtube tak si to musíte pozriet cez Floridskú stránku/Multimedia/GrowlTV/Post Practice Fun

Kód: Vybrat vše

http://panthers.nhl.tv/team/console?type=fvod&id=849&tab=1 
tak to je :cool:
na Montadora sa toho vela zleho povedat neda, ved je to stabilny defenzivny obranca, ale to su Cats na tom naozaj zle, ked uz Mezei hrava zvesela. ozaj, uzavrieme stavku, ci sa zrani do tyzdna, alebo az do 8 dni? ja mu to, samozrejme, neprajem, ale....
Stumpel so Zednikom nam nejako zaspali. :roll:
arek píše:Stumpel so Zednikom nam nejako zaspali. :roll:
No tak to mas pravdu ja len dufam ze to bolo iba dnes a nabuduce o nich budeme pocut viac a este k tomu sa chysta hrat Mezei takze 3 slovaci v akcii.
Nielen oni zaspali, ale aj celá Florida, proti NJD to bola už 3 prehra v rade, velmi im chýba niekto kto by dokázal podržat tím aj ked sa Jokinenovi nedarí.A pri tolkých stratách v obrane by mohol Martin priviesť aj niekoho zručnejšieho ako Cullimore.

A tento rok v juhozápadnej divízii sa vôbec nedarí aj floridskej konkurencii, takže keby sa cats preberú tak majú ozaj realnu šancu na PO alebo aj na víťazstvo v divízii.

Dnes ich čaká zápas na lade ostrovanov,dúfam že už tú sériu prehier prerušia.

Re:

chorche píše:Florida urobila chybu s vymenou Luonga a navyswe jej chyba stredna generacia.
no hej mozno spravila ale team Vancouver uz dlho hladal velmi dobreho brankara a nakoniec ho nasli a bol to Luongo Vancoueru sa zisiel taky brankar ako je on lebo dlhe roky mali problemi s brankarmi a teraz ho uz nemaju ale co sa tyka Floridi tak Vokoun je tiez velmi dobry brankar a nahradza aj Luonga uz aj tuto sezonu Vokoun vychital si ciste konto takze ja by som nehladal chybu Floridi ze nechra dobre v tom ze nemaju dobreho brankara oni maju dobreho brankara a to je Vokoun on ma dost skusenosti a je dobry ved minulu sezonu to s teamom Nashville dotiahol dalej ako Luongo s teamov Vancouver :frajer2: a Florida nehra zle tuto sezonu hraju celkom dobre oproti minulej sezone spravili velky pokrok teraz maju kus aj smoli ale moj osobny nazor ja si myslim ze tuto sezonu sa Florida dostane do play off a mozno aj dalej nechajme sa prekvapit :wink:
x-men píše: Vokoun ma dost skusenosti a je dobry ved minulu sezonu to s teamom Nashville dotiahol dalej ako Luongo s teamom Vancouver :frajer2:
No podla mna Nashville skončilo v PO velmi rýchlo na Sharks už v prvom kole a Vancouver sa dostal do druhého..

No dnes odohrali panteri pekný zápas s ostrovanmi, po prvej bezgolovej tretine sa začalo hrať zo strany na stranu a zachytali si obaja brankári, v bránke panterov nastúpl Craig Anderson.

Prvý gol zápasu strelil už 50 sekúnd po začiatku 2.tretiny Nathan Horton,ale už o 82 sekúnd vyrovnával Comrie.
Floridu sa znovu do vedenia dostala koncom 27. minuty po akcii ktorá začínala u Hortona a cez Weissa sa skončila Boothovim golom na 1:2.
V 32. minute vyrovnával Sillinger z presilovky, v početnej výhode strelili aj svoj prvý gol a tak aj panteri ukázali že vedia využit počenú výhodu a v 37 minute ju premenil Horton.
Pri všetkých troch goloch svojho tímu bol aj Sillinger,v 55 minute ponúkol vyrovnanie Guerinovi a zápas išiel do predlženia.
Už v druhej minute ho rozhodol Cullimore,ktorého som v minulom príspevku nespomenul v najlepšom. :oops:
Dokonca sa stal 1. hviezdou zápasu...
Anderson odchytal výborný zápas, ked zastavil 37 striel. :thumbsup:
Tak Florida sa snaží zaplniť mederi v obrane príchodom Magnusa Johanssona z Chicaga za 7. kolo draftu 2009.
Johansson je skúsený ofenzívny obranca,ved v švédskej lige mal v poslednej sezone z 52 zápasov 36 bodov,ale v Chicagu sa mu moc nedarí, zaznamenal zatial len 4 body v 18 zápasoch, dúfam že u panterov sa pri dostatku času na lade preberie.
Johansson k panters
Obrázek
Vokoun zatím čaruje, šlo na něj po dvou třetinách 35 střel a inkaosval pouze dvakrát a to dlouho vypadalo že ani gola nedostane. V první třetině si připsal 18 zákroků, ve druhé měl stats 17/15.
Woooooow konečne ma aspoň jeden tím potešil, panteri vyhrali na lade Toronta 8:0

V minulom zápase dal po 20 zápasovej pauze gol aj Zedník a dnes dal hned hattrick :shock: :thumbsup:
K 3 golom pridal aj 1 asistenciu a stal sa prvou hviezdou zápasu, velmi sa darilo aj Brettovi McLeanovi ten strelil posledný gol zápasu a medzitým na dalšie 4 prihral.

Vokoun v bráne panterov zastavil všetkých 24 striel, zatial čo panterom stačilo na tých 8 kúskov len 26 striel.

Proste paráda, na velmi dôležitom 5 zápasovom tripe je toto už 2 výhra a celkovo už 3 v rade, teraz nás čaká zápas v Ottawe, dúfam že budeme v takýchto výkonoch pokračovať.
Florida otaca zapas a Zednik je nejak vo svojej kozi dal dva goly. Dokonca nas Branko ma dve asistencie.
zatial je stav v 3 tretine 6 : 3 pre Floridu :yahoo: snad to dotiahnu do uspesneho konca v riadnom hracom case :roll: a co ma najviac tesi je ze sa konecne skoncili strelecke suchoty Risa Zednika a konecne sa dostal do formy a zacal strielat goly :yahoo: ktore jeho tim potrebuje k vyhram ale tak isto sa posledne zapasi moze Florida spolahnut na vyborne chytajuceho Vokouna ktory ma velky podiel na vyhrach :frajer2: prestup Vokouna z Nashville do Floridi bola dobra :good:
na Vokouna slo 41 medvedich pokusov..inkasoval 3x.. :evil:

Riso hra momentalne tak, ako kedysi v Capitals..je utrhnuty z retaze

9. februar: Boston -) 2G / 0A
7. februar: Ottawa -) 0G / 2A
5. februar: Toronto -) 3G / 1A
2. februar: Tampa Bay -) 1G / 0A
No a práve ked sa Rišovi tak začalo dariť ho skoro zabil Olli Jokinen, v prehratom zápase proti Sabres (3:5)
mu neako korčulou prešiel po krku. Nevidel som to ale píše sa že to pripomínalo Malarchuka, na lade plno krvi...,rýchlo ho previezli do nemocnice a zápas sa musel prerušit na 15 min.
Dúfam že to neni nič vážne a že sa skoro vráti.
Obrázek
co tak to nie :cry: dufam a verim ze to bude vsetko v poriadku :modlenie: je to skoda ze sa zranil prave teraz ked sa mu zacalo darit teraz bude velmi chybat svojmu timu :? a dost ho oslaby ale teraz nejde o tim dolezitejsie je jeho zdravie aby sa cim skor uzdravil a bol v poriadku tak mu prajem teda skore uzdravnie
Zednikov zivot je zachraneny :!: dakujem ti Pane Boze ze vsetko dopadlo dobre :) ak chcete vediet viac ohladom jeho zdravotneho stavu a ako doslo k zraneniu tak tu mate link mozte si precitat http://www.hokej.sk
Svědky hrůzostrašného momentu byli diváci nedělního utkání NHL mezi Buffalem a Floridou. Deset minut před koncem zápasu totiž kapitán hostujících Panthers Olli Jokinen nešťastně zasáhl bruslí svého spoluhráče Richarda Zedníka, který utrpěl hlubokou ránu na krku a s prudkým krvácením musel být převezen do nemocnice. Stav slovenského forvarda je po operaci stabilizovaný a Zedník je mimo ohrožení života.

„Operace byla úspěšná, Richard je v pořádku a odpočívá v nemocnici,“ potvrdil mluvčí Floridy Brian Goldman.

„Zápas se neměl dohrát. Viděl jsem na kostce video a musím říct, že jsem něco podobného ještě nezažil. Bylo to hrozné. Myslím, že jsme všichni byli v šoku. Jsou důležitější věci, než dohrát utkání,“ prohlásil po skončení zápasu Jokinen.

„Vůbec bych se nedivil, kdyby Florida o ukončení zápasu požádala,“ doplnil otřesený kouč Buffala Lindy Ruff.

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek

je to hnus když se něco takového stane v hokeji, bohužel se to stává, hlavní je že bude Zedník v pořádku!
Podla poslednych sprav Riso vynecha cca 6 tyzdnov (co je v podstate do konca sezony). Ale zaklad je ze to prezil a nemal by mat ziadne trvale nasledky.
Washington Capitals 2 : 4 Florida Panthers :yahoo: som rad ze panteri dokazali vyhrat takyto tazky divizny zapas bola to velmi dolezita vyhra :frajer2: panteri dokazali vyhrat napriek tomu ze mali ovela viac hracov zranenych ako capitals co ma tesi :yahoo: teraz by mali panteri vyhravat zapasi aj k voli Risovi Zednikovi isto ho tesi ze sa jeho timu dari aj za jeho nepritomnosti :frajer2: tuto sezonu by sa fakt mohli panteri dostat do PO maju na to :yes: mohli by sa fakt dostat do PO a spravili by obrovsku radost aj Zednikovi lebo mozno sa Riso uz nestihne zapojit do zakladnej casti sezony ale do PO by mal byt fikt a to by bol pre neho velky darcek keby sa jeho tim dostane do PO :) a mohol by sa ho aj on zucastnit :) takze vam fandim panteri GO GO GO :clap: :fan:
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS