Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Král draftu - diskuse

Sem budú umiestnené témy, ktoré su staré a preto na fóre už nemajú čo robiť, ale zároveň nebudú zmazané.

Mam otazku :arrow: Ako dlho sa bude čakať kým si niekto vyberie hraca ? ( Napr ked ten kto je na rade je prec,?)
dokial nepride.. :)
Troska, blbe, ci ? Tak to bude teda dlha hra :D :box:
To bude no :D ale tak snad těch 19 kol stihnem do konce prázdnin :D
myslim ze sa pocita do konca roka panove :) kdo nema nervy nech to nehraje :D :D
DIDI píše:Troska, blbe, ci ? Tak to bude teda dlha hra :D :box:
Bude, ale to mala oznámiť leovi, po prípade mu dať hráčov, ktorých by chcela vydraftovať a kebyže sú aj tí náhodou vydraftovaní, tak ešte rezervných. Ale mám takého tušíka, že zobere jej "sladkého" ( :ciga: ) Sida.
maro píše:pokud tebe nevadi ze vyberas posledny? :)
Jsem si toho vědom. Nedá se nic dělat. :)
já jsem předposlední ale i tak sestavím dream team :D
yzy19 píše:Ale mám takého tušíka, že zobere jej "sladkého" ( :ciga: ) Sida.
Ja by som nezobral hráča, ktorému sa započítava do plat.stropu 9 mil. :).
yzy19 píše:
DIDI píše:Troska, blbe, ci ? Tak to bude teda dlha hra :D :box:
Bude, ale to mala oznámiť leovi, po prípade mu dať hráčov, ktorých by chcela vydraftovať a kebyže sú aj tí náhodou vydraftovaní, tak ešte rezervných. Ale mám takého tušíka, že zobere jej "sladkého" ( :ciga: ) Sida.
ja myslim ze kdybych chtel tak toho Sida muzu vybrat za ni pac ona nikoho jineho brat nebude ale delat to nebudu pockame :wink:
kanter píše:
Nj a preto trpím depkou, ktorého brankára zobrať, toho drahšieho, čo nebýva zranený, alebo toho lacnejšieho, čo býva zranený. :hmm:
yzy19 píše:
kanter píše:
Nj a preto trpím depkou, ktorého brankára zobrať, toho drahšieho, čo nebýva zranený, alebo toho lacnejšieho, čo býva zranený. :hmm:
Tohle neres :D Zraneny,nezraneny....vem toho co je kvalitnejsi ne snad....
yzy19 píše:
Ja už viem, ktorého brankára zoberiem :yes:.
maro píše:myslim ze sa pocita do konca roka panove :) kdo nema nervy nech to nehraje :D :D
maro do konca roku, na ten dátum si prišiel z vešteckej gule? :D :D Mne sa ten nápad páči ,lebo keď niekto z tých ľudí nebude chcieť hrať ,nebude ho to baviť,prípadne odíde z HF, tak sa na jeho další krok bude čakať hoooooooooooooooooooooodne dlho.Možno sa u toho zídeme ešte tak o 2O-30.... rokov.A bude to najdlhšie hraná hra na HF.To tie nervy budeme maž už pekne vytrénované. :D :lol2: :lol:
Presne tak, Dean! Podla mna by sme mali cakat , dajme tomu, 3 dni. Co vy na to ? :D
DIDI píše:Presne tak, Dean! Podla mna by sme mali cakat , dajme tomu, 3 dni. Co vy na to ? :D
Na toto sme mali prísť už skôr :!:
DIDI píše:Presne tak, Dean! Podla mna by sme mali cakat , dajme tomu, 3 dni. Co vy na to ? :D
Blbost :-P
nech sa vyjadri leo..on je organizator...
maro píše:nech sa vyjadri leo..on je organizator...
ale v pohode času je dosť.No tak sa počká kedy Kika príde, času je dosť.Netreba sa nikam ponáhľať.Mne išlo skôr o to, že by som rád vedel ,či si leo uvedomil, že ten jeho zaujímavý projekt, môže na tomto stroskotať.Proste niekoho to prestane baviť,či odíde a celá hra stroskotá.Lebo sa musí čakať, kým neurobí daľší výber.Bolo by dobré leo, keby si sa nad tým zamyslel a prihliadol na to, nejakými zmenami v pravidlách.Napríklad určiť ako dlho sa bude čakať, kým ten čo bude na rade, musí urobiť další výber.
Podle mě, by bylo nejlepší počet týmů zmenšit na 15, a do hry by se mohli přihlásit pouze lidi, kteří na foru tráví hodně času, takže by hra měla minimální zbrždění. Tím by se i zvětšil větší výběr hráčů.
Sice napad to je dobry, ale malo sa na to myslieť skôr. Neviem ako by sa to vyriesilo teraz. Vyhodit prihlasenych do tejto sutaze by bolo teraz uz asi trapne a nespravodlive. :thumbsdown:
painkillere tak sem si to myslel i já ale bylo blbé mito napsat aby to nevypadlo že chcu někoho vyhodit :D jsi tvrďák :D
No to je pravda no, ale co s tim, tahle hra vyžaduje každodenní návštěvnost, takže ostatní "hráče" pak zdrží, nebo možná i znepříjemní třeba dvoudenní čekání atp., a ještě jak už tu někdo psal, co potom když někdo odstoupí kvuli tomu že na to nemá čas. Stále se to dá změnit, ještě sme s hrou nezašli tak daleko...
painkiller píše:No to je pravda no, ale co s tim, tahle hra vyžaduje každodenní návštěvnost, takže ostatní "hráče" pak zdrží, nebo možná i znepříjemní třeba dvoudenní čekání atp., a ještě jak už tu někdo psal, co potom když někdo odstoupí kvuli tomu že na to nemá čas. Stále se to dá změnit, ještě sme s hrou nezašli tak daleko...
máš recht synku :)
Dalo by sa, ale koho chces vyhodit ? :D :?: Vies, teraz ti kazdy povie, ze to bude stihat a nakoniec draftuje hraca s trojdnovym meskanim... :frajer2:
528 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS