Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SPORTOVANIE
Diskuze o všem možném i nemožném.
juu dnes som si paradne zahral
riesili sme telocvicnovy futbalek, 5 na 5, resp. 4 na 4, na male branky, stihli sme odohrat slusne 3 zapasy s vysledkom 10:4, 10:4, 10:8 a hral som za vitazov
v prvom sa mi podarilo supnut 4G, v druhom 6, v tretom 5 (+ rozhodujuci za stavu 9:8, strelou z prvej
+ som pridal nejake tie A
po zapase som od supera zozal pochvalu, hrac dna
potesilo, dnes som sa citil ako Ovie proti Torontu
som bol so sebou max. spokojny
a forma je tu
dnes za rana ina telocvicna, ini partaci ale vyhra je doma
riesili sme 1 zapas, 4 na 4, do 10. s vysledkom 10:6 a sup 6G
tento futbal.vikend patril medzi moje najvydarenejsie, nielen z pohladu streleckej musky
zajtra pokracujem v inej telocvicni, s inou partickou, tak snad bude forma gradovat
Stale to riadne boliSkorpion píše:Po piatkovom hokeji som Day-To-Day. Tvrdo som si narazil najhonosnejsiu cast tela - zadok. Presne to iste miesto ako v stredu
. Prkotina by som povedal
, ale mal som co robit, aby som aspon dokorculovat na striedacku.
No predpokladam, ze zvysok sezony na lade odkrivam
o par minut vyrazam taky taklubo-86 píše:A ja som prišiel z plavárne ..
vecer si pak pri hokeji zaplavem v liehu
som K.O. vcera vecer som riesil slovensku hadzanu
a hned rano pekne polamany + este trosku chyteny
som klusal na futbalek (na male branky, obrat zo 6:10 na 13:10
po nom dobehol domov, prehodil trenky a klusal na dalsi futbalek (velke branky 22:21
som fukol klucove goly v zavere zapasu
v poslednej sekunde vyrovnavajuci a pak vitazny :wawe:
a tetkom meliem z posledneho...pobolieva operovana noha..takto dobity som nebol ani nepamätam, zajtra total relax, az pak vecer dalsi futbalek
(ale mozno dam radsej pauzu a pôjdem omrkat hokej)
Premiera dopadla OK. V uvode putal znacnu pozornost moj slovensky dres (jedony legionar v tyme :frajer2:Skorpion píše:V sobotu prvykrat vykrocim na plzensky lad![]()
![]()
. Hoci mam hokejovu CEZ arenu od domu 30 sekund, budem chodit na zimak takmer az na druhy koniec mesta
Dalsiu sobotu znova. Ale este predtym ma caka zapas v piatok, ktory je vraj drsnejsi ako tie v sobotu. Naposledy tam bola bitka na styl NHL
Uspesne som zavrsil destrukciu svojich korcul. Praskol mi drziak noza a musel som kupit nove. Najlacnejsie na moju velkost (noha klokana) boli za 3000 CZK. Takze mam doma nove Bauery a vobec sa z nich netesim. Popri tom som kupil aj novu hokejku.
V stredu idem na lad a uz sa neviem dockat toho, ze budem hrat ako kripel v nevytlacenych korculiach a s novou hokejou. Kto nevie aka je to bolest "zabehat" nove korcule, tak neuveri. Davat 2-3 tisicky navrch za najlacnejsie tepelne formovatelne sa mi vobec nechcelo.
V stredu idem na lad a uz sa neviem dockat toho, ze budem hrat ako kripel v nevytlacenych korculiach a s novou hokejou. Kto nevie aka je to bolest "zabehat" nove korcule, tak neuveri. Davat 2-3 tisicky navrch za najlacnejsie tepelne formovatelne sa mi vobec nechcelo.
Tak včera večer som prišiel z hokejbalu a bol som dosť nadšený. Štatistiku som mal 1 plus 4, z toho ten jeden gól bol víťazný. Ale ja som spokojný s niečím iným. Včera som sa snažil podstivo vracať do obrany aj sa mi to darilo. Až ku koncu som odchádzal, tak som uradoval hlavne vpredu. Ale počas zápasu som sa držal dosť vzadu, išiel som aj do súbojov a hral som aj proti bratovi, takže to bola sranda. Keďže je fyzicky zdatnejší, tak som nemal šancu, ale najprv som ho odsotil telom, ale následne ma už priklincoval na mantinel, že som sa nemohol pohnúť. Potom v súbojí proti nemu som sa zas nešťastne vyrúbal na hokejke
. Ale som rád, pretože keď som bol v útoku, tak som chodil aj pred bránu tečovať strely. Brat mi vravel minulý tréning, že nech tam chodím, pretože keď tam vidia hráča, dajú to max do výšky kolien. A dali, tak mi odľahlo. A v obrane mi dačo vyšlo, aj dačo nie. Ale na to, že som bol tzv. obranca 1-krát, tak som veľmi spokojný.
arek píše:my chodime teraz so svolcom jazdit na motokary, celkomadrenalin.
Dnes som bol hrať hokejbal od 14:30 do 19:30. Dlho ma tak neboleli nohy. Polovicu sme hrali na korčuliach a ďalšie v teniskách. Bolo to dobré. Hrali sme na celé ihrisko, bolo nás 4 na 4 plus brankári...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé