Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

preco sa nam smejes Joe S. :?: ved to neni na smiech to je skor na plac ako sme to posrali :? tak sa len smej dalej ale nezabudaj zo po smiechu byva aj plac ved ani tebe by nemalo byt do smiechu ale skor do placu vas tim to tiez po*ral ako my :? takze aj my aj vy to musime cim skor odcinit cize uz dnes :) :wink: GO GO GO
ano, po smiechu byva plac, to je presne, NEDELNY ZAPAS :arrow: PT 0 bodov = SC sa im smiali, PONDELNE ZAPASY :arrow: PT 0 bodov = SC sa im vysmievali. A tak som si nemohol toto odpustit ja, urobil som pracu za nich a BB nie je moj tim, neni mojim vlastnictvom a neucili ta, ze do mrtvol sa nekope?
no hej vtedy sme sa kusok smiali ale to bola skor radost ako smiech ale to mas vlastne jedno :) a ked uz tak tak korytnacky maju stale silne slova na nas :frajer2: no hej tak ty si nas teraz vysmial za nich :beee: a ved ja som nenapisal ze BB je tvoj tim ja som napisal vas tim nie tvoj tim tak pozornejsie citaj :D :wink: aspon tak som to ja myslel neviem ako si ty pochopil :ja_neviem: no a to neviem ci ma ucili alebo neucili ze do mrtvol sa nekope a to preco :?: a kto maju byt tie mrtvoly :?: a naco vobec spominas mrtvoli :eek2: nechaj mrtvoly mrtvolami :!:
Když je někdo mrtvej, tak je mrtvej, šlus, konec, je to jen nepotřebné tělo, potrava pro chudáky krokodýli :!: :lol:
Zda sa, ze moja veta DO MRTVOL SA NEKOPE nebola v time SC pochopena.

Samozrejme to bolo myslene obrazne, tento slovny zvrat sa pouziva dost casto a bola to narazka na toto :arrow:
1. The Falcons 289 b
2. Dare Wolfs 270 b
3. Steelers B 264 b
4. Red Devils 260 b
5. Drexel Dragons 255 b
.
.
.
10. The Best Bibbers 236 b
Ide o to, ze do tych, co su uplne na dne, sa nevyryva :D

Staci taketo vysvetlenie
no hej staci take vysvetlenie teraz uz viem ako si to myslel :) no ale aj tak si mohol pouzit ine slovo miesto toho :wink: no ale uz to nechajme tak :wink: podme si dat radsej pivko :) :pivo2:
x men ty si zo senneho? na vychode???????????pri MI?????????/
Chlapci ospravedlnujem sa :? idemsa radsej hambit niekde do kuta :cry:
Já sem nad věcí dycky budem lepší než BB,ale nwim jestli je to útěcha bejt lepší než ty co musí tipovat vožralí...Njn je to bída ale mi se zvednem... :good: :biglol:
medik911 píše:x men ty si zo senneho? na vychode???????????pri MI?????????/
nie ja niesom stade ja som z ineho Senneho :wink: ale viem ze aj na vychode je Senne :) a preco sa ma to vlastne pytas :?:
nemas sa za co ospravedlnovat Cibi :wink: to potom by sme mali vsetci :? no ja sa pridavam k tebe a idem sa tiez hambit niekde do kuta :cry: a vsetci by sme sa mali hambit za dnesny vykon :cry: androj dufam ze mas pravdu a ozaj sa zdvihneme :) uvidime ako to vsetko dopadne po dnesnej noci :roll: ale budem sa modlit aby to dopadlo velmi dobre :modlenie: :)
Hm ale stale sme po dnesku prvyyyy , treba to vydrzaaat este par kol :) chlapci , no thaaak :) neska si musim naskok zvysit
no lebo stamad mam kamosa tka ci ta pozna som len chcel vediet :-D
dnes sa cicinky dostali 2 miesto a obehli korytnacky :frajer2: teraz sa nachdzaju v tesnom zavese za nami :o ze by si uz po 3 krat za sebou chceli obhajit 1 miesto :eek2: to im nemozeme dovolit :!: aspon teda vy :) lebo ja z mojimi vykonmi im v tom nezabranim :x dnes som zas ziskal nula bodov :? ani sam neviem co je to so mnou ze podavam taketo mizerne vykony :sad2: no ale musim sa s toho nejako dostat kym je este cas lebo ak nie tam budem horucim kandidatom na umelca tohto kola :x no ale ani nas tim nema daleko od toho aby sa stal tiez umelcom tohto kola :eek2: dnes sa hra dost vela zapasov az 11 tak som zvedavy ako dopadneme po dnesnej noci :angel: chlapi uz musime nejak vydrzat a udrzat si 1 miesto aj ked to bude velmi takze lebo konkurencia je strasne silna a do konca tohto kola uz ostavaju len 5 dni :eek2: no ako som uz napisal teraz vam ja asi nepomozem z mojimi vykonmi co ma mrzi a ospravedlnujem sa vam za to :sorry: no ale budem sa snazit aby som vam predsa len nejako pomohol :roll: takze bojujeme dalej :box: :box: :box: GO SC GO GO GO !!!
takze, ako uz x-men nedavno spominal...nieco pre vas :frajer2:

http://ktl.hokejforum.com/view.php?naze ... 2008020007
x-men píše:dnes sa hra dost vela zapasov az 11
som sa kusok sekol dnes sa hra 10 zapasov a nie 11 :oops: :D ach ta moja matematika :lol:
dakujem ti norvic za ten clanok ze si ho zverejnil a ze si mi snim pomohol :wink:
celkom slusny to bol dnes vykon :good: ale mohlo to byt aj lepsie :( vieme podat aj lepsie vykony :( takze uvidime ako na tom budeme po tejto noci :roll: treba makat :cinka: a bojovat dalej :box: dnes sa korytnacky dotiahli na nas a uz ich deli len jeden bod aby nam zobrali 1 miesto :x to nesmieme dovolit :!: ale 1 miesto nam mozu zobrat aj ine tímy konkurencia je strasne silna bude to velmi takze udrzat si 1 miesto :eek2: snad sa nam to podari :roll: treba si verit a pomodlit sa aby sme skoncili na 1 mieste :modlenie: a vsetko dobre dopadne :wink: teraz bude zalezat na kazdom jednom bodiku tak sa snazme podat tieto 4 dni co ostavaju do konca kola zo seba maximum :cinka: :cinka: :cinka: GO SC GO GO GO !!!
tak stale si drzime zubami nechtami 1 miesto toto je fakt napinave a zaujimave :roll: dnes sa hra 12 zapasov takze dnes bude dolozite aby sme ziskali co najvacsi pocet bodov zo vsetkych timov zapadnej konferencii ak si chceme udrzat aj nadalej 1 miesto takze sa snazme podat co najlepsie vykony :cinka: :!: :wink: dnes bude zalezat na kazdom bodiku tak treba zabrat :cinka: :!: a nezabudnite podat do 19:00 :!: lebo vtedy sa zacinaju hrat prve 2 zapasi tak nerad by som bol keby prideme o body za to ze sme podali pozde :frajer2: lebo ako som uz napisal dnes bude zalezat na kazdom bodiku lebo dnes sa bude lamat chlieb :frajer2: takze ocakavam ze po dnesnej noci si udrzime 1 miesto :) aj ked to bude tazke :? ale my mame na to :frajer2: a dnes vecer treba poprosit Pana Boha a pomodlit sa :modlenie: aby vsetko dobre dopadlo pre nas tim :) takze ja sa dnes vecer pomodlim za nas tim :) ja sa modlim skoro kazdy vecer a prosim Pana Boha aby pomahal nasmu timu ale modlim sa aj za ine veci ktore su pre mna velmi dolezite a isto aj pre kazdeho z vas :wink: GO SC GO GO GO !!! :cinka: :box:
pocuj nechces ist za knaza? alebo mnicha?
medik911 píše:pocuj nechces ist za knaza? alebo mnicha?
za to ze sa pomodlim alebo ze sa modlim skoro kazdy vecer nemusim ist za knaza alebo mnicha ale ak chces ty mozes ist za toho knaza alebo mnicha cestu mas volnu :wink: prosto to neries :P
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: lol uz sa vidim v tom dlhom habite ci co to je a kapucna na hlave stale ruky spojene a pride dajaky chlapec aja poviem no synku tak teraz si vicisteny od svojich hriech chod a hres dalej a nezabudni mi kupit cokoladu:-D
no a ten synku budes ty medik :lol2: ale teba neocisti nikto takze darmo budes chodit dakde tak len pekne ostan tam kde si :lol:
tak po 3 odohranych zapasov to vypada takto :roll: ja 2b Cibi 2b androj 4b a Alex 4b zatial to vypada celkom dobre ale mohlo to byt aj lepsie kedy Detroit neremizuje :( snad dalsie zapasi vyndu v nas prospech :roll:
Myslím, že se za dnešní výkon nemusíme vůbec stydět. :good:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG