preco sa nam smejes Joe S.
ved to neni na smiech to je skor na plac ako sme to posrali
tak sa len smej dalej ale nezabudaj zo po smiechu byva aj plac ved ani tebe by nemalo byt do smiechu ale skor do placu vas tim to tiez po*ral ako my
takze aj my aj vy to musime cim skor odcinit cize uz dnes
GO GO GO
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
STRONG CROCODILES
ano, po smiechu byva plac, to je presne, NEDELNY ZAPAS
PT 0 bodov = SC sa im smiali, PONDELNE ZAPASY
PT 0 bodov = SC sa im vysmievali. A tak som si nemohol toto odpustit ja, urobil som pracu za nich a BB nie je moj tim, neni mojim vlastnictvom a neucili ta, ze do mrtvol sa nekope?
no hej vtedy sme sa kusok smiali ale to bola skor radost ako smiech ale to mas vlastne jedno
a ked uz tak tak korytnacky maju stale silne slova na nas :frajer2: no hej tak ty si nas teraz vysmial za nich :beee: a ved ja som nenapisal ze BB je tvoj tim ja som napisal vas tim nie tvoj tim tak pozornejsie citaj
aspon tak som to ja myslel neviem ako si ty pochopil :ja_neviem: no a to neviem ci ma ucili alebo neucili ze do mrtvol sa nekope a to preco
a kto maju byt tie mrtvoly
a naco vobec spominas mrtvoli
nechaj mrtvoly mrtvolami
Zda sa, ze moja veta DO MRTVOL SA NEKOPE nebola v time SC pochopena.
Samozrejme to bolo myslene obrazne, tento slovny zvrat sa pouziva dost casto a bola to narazka na toto
Staci taketo vysvetlenie
Samozrejme to bolo myslene obrazne, tento slovny zvrat sa pouziva dost casto a bola to narazka na toto
Ide o to, ze do tych, co su uplne na dne, sa nevyryva1. The Falcons 289 b
2. Dare Wolfs 270 b
3. Steelers B 264 b
4. Red Devils 260 b
5. Drexel Dragons 255 b
.
.
.
10. The Best Bibbers 236 b
Staci taketo vysvetlenie
nemas sa za co ospravedlnovat Cibi
to potom by sme mali vsetci
no ja sa pridavam k tebe a idem sa tiez hambit niekde do kuta
a vsetci by sme sa mali hambit za dnesny vykon
androj dufam ze mas pravdu a ozaj sa zdvihneme
uvidime ako to vsetko dopadne po dnesnej noci
ale budem sa modlit aby to dopadlo velmi dobre :modlenie:
dnes sa cicinky dostali 2 miesto a obehli korytnacky :frajer2: teraz sa nachdzaju v tesnom zavese za nami :o ze by si uz po 3 krat za sebou chceli obhajit 1 miesto
to im nemozeme dovolit
aspon teda vy
lebo ja z mojimi vykonmi im v tom nezabranim
dnes som zas ziskal nula bodov
ani sam neviem co je to so mnou ze podavam taketo mizerne vykony
no ale musim sa s toho nejako dostat kym je este cas lebo ak nie tam budem horucim kandidatom na umelca tohto kola
no ale ani nas tim nema daleko od toho aby sa stal tiez umelcom tohto kola
dnes sa hra dost vela zapasov az 11 tak som zvedavy ako dopadneme po dnesnej noci
chlapi uz musime nejak vydrzat a udrzat si 1 miesto aj ked to bude velmi takze lebo konkurencia je strasne silna a do konca tohto kola uz ostavaju len 5 dni
no ako som uz napisal teraz vam ja asi nepomozem z mojimi vykonmi co ma mrzi a ospravedlnujem sa vam za to
no ale budem sa snazit aby som vam predsa len nejako pomohol
takze bojujeme dalej
GO SC GO GO GO !!!
takze, ako uz x-men nedavno spominal...nieco pre vas :frajer2:
http://ktl.hokejforum.com/view.php?naze ... 2008020007
http://ktl.hokejforum.com/view.php?naze ... 2008020007
celkom slusny to bol dnes vykon
ale mohlo to byt aj lepsie
vieme podat aj lepsie vykony
takze uvidime ako na tom budeme po tejto noci
treba makat
a bojovat dalej
dnes sa korytnacky dotiahli na nas a uz ich deli len jeden bod aby nam zobrali 1 miesto
to nesmieme dovolit
ale 1 miesto nam mozu zobrat aj ine tímy konkurencia je strasne silna bude to velmi takze udrzat si 1 miesto
snad sa nam to podari
treba si verit a pomodlit sa aby sme skoncili na 1 mieste :modlenie: a vsetko dobre dopadne
teraz bude zalezat na kazdom jednom bodiku tak sa snazme podat tieto 4 dni co ostavaju do konca kola zo seba maximum
GO SC GO GO GO !!!
tak stale si drzime zubami nechtami 1 miesto toto je fakt napinave a zaujimave
dnes sa hra 12 zapasov takze dnes bude dolozite aby sme ziskali co najvacsi pocet bodov zo vsetkych timov zapadnej konferencii ak si chceme udrzat aj nadalej 1 miesto takze sa snazme podat co najlepsie vykony
dnes bude zalezat na kazdom bodiku tak treba zabrat
a nezabudnite podat do 19:00
lebo vtedy sa zacinaju hrat prve 2 zapasi tak nerad by som bol keby prideme o body za to ze sme podali pozde :frajer2: lebo ako som uz napisal dnes bude zalezat na kazdom bodiku lebo dnes sa bude lamat chlieb :frajer2: takze ocakavam ze po dnesnej noci si udrzime 1 miesto
aj ked to bude tazke
ale my mame na to :frajer2: a dnes vecer treba poprosit Pana Boha a pomodlit sa :modlenie: aby vsetko dobre dopadlo pre nas tim
takze ja sa dnes vecer pomodlim za nas tim
ja sa modlim skoro kazdy vecer a prosim Pana Boha aby pomahal nasmu timu ale modlim sa aj za ine veci ktore su pre mna velmi dolezite a isto aj pre kazdeho z vas
GO SC GO GO GO !!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé