Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Alexander Ovechkin

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

To je jedno. Stejne sa raz pobijú spolu.
Kika píše:PainKiller, pošli videá, z fotiek to nevidno. Alebo máš iný meter na Ovečkina a iný na Crosbyho (keď som poslala fotky Crosbyho - chcela som len ukázať, ako to niekto preháňa, ale to som už písala) tak sa vám to nepáčilo?

//necituj zbytocne so vsetkymi tymi fotkami.k
Podľa mňa urobil Pain len to isté čo ty[/quote]

Len s tým rozdielom Kika, že ja som chcela poukázať s čím niekto dokáže prísť, kým PainKiller to zobral úplne váźne. Takže sa láskavo nauč čítať, nenapísala som to tam malým písmom a raz :!: :!: :!:
mt-svk píše:
Kika píše:PainKiller, pošli videá, z fotiek to nevidno. Alebo máš iný meter na Ovečkina a iný na Crosbyho (keď som poslala fotky Crosbyho - chcela som len ukázať, ako to niekto preháňa, ale to som už písala) tak sa vám to nepáčilo?

//necituj zbytocne so vsetkymi tymi fotkami.k
Podľa mňa urobil Pain len to isté čo ty
Len s tým rozdielom Kika, že ja som chcela poukázať s čím niekto dokáže prísť, kým PainKiller to zobral úplne váźne. Takže sa láskavo nauč čítať, nenapísala som to tam malým písmom a raz :!: :!: :!:[/quote]
Hej,možno si to tak nemyslela,ale efekt bol rovnaký,aspoň pre mňa
Tak to uz nie je moj problem. :lol:
Obrázek
Ovečkinove korčule na olympiáde... je to frajer. :good:
Crosby vyzerá oproti nemu taký nudnýýýýýýýýýýý :doh:
Především Crosby není :censored: namachraovanej a nemá zapotřebí na sebe poutat pozornost takovými kravinami. :wink:
Dawe4 píše:Především Crosby není :censored: namachraovanej a nemá zapotřebí na sebe poutat pozornost takovými kravinami. :wink:
To nič nemení na tom, že je nudnýýýýýýýý :smile03: :frajer2:
begbeee píše:
Dawe4 píše:Především Crosby není :censored: namachraovanej a nemá zapotřebí na sebe poutat pozornost takovými kravinami. :wink:
No já jsem chtěl říct, že právě nudný znamená víc. Alex je opravdu namachrovaný frajírek, který neustále vymýšlí blbosti, aby na sebe upoutal pozornost. A mimochodem velcí hokejisté jsou většinou nudní. :wink:
Dawe4 píše:
begbeee píše:
No já jsem chtěl říct, že právě nudný znamená víc. Alex je opravdu namachrovaný frajírek, který neustále vymýšlí blbosti, aby na sebe upoutal pozornost. A mimochodem velcí hokejisté jsou většinou nudní. :wink:
Ani by som nepovedal...
A že nudný znamená viac?
Obrázek
begbeee píše:Ani by som nepovedal...
A že nudný znamená viac?
No já bych zase povedal, že ano. :)
Koukám že Ovechkin by byl pěkně v prdeli bez Crosbyho :roll: Páč byste ho neměli s kym sorvnávat furt. Nvm co je na tom tak užasnýho, že si na ZOH vzal brusle z cirkusovýho stanu. Víceméně tady se všim souglasim s Dawem :thumbsup: Corsby nemá za potřebí na sebe upozornovat. Přesto, že je Ovechkin skvělý hokejista, to jeho dětisnký vystupování mi celkem vadí. On dá gol do prázdný branky a raduje se jako kdyby dal gol v prodloužení ve finále SC :D
PainKiller: Já Alexe a Crsobyho furt neporovnávám. Jen jsem reagoval na příspěvek kde bagbeee vyvolával do nebes Ovečkina a to a jen proto, že na ZOH bude nosit trapné brusle. Nudný hokejista = Lepší hokejista. :) :good: Tímto končím nesmyslnou debatu.
Však jo, já vim, ale Begbeee začal že Crosby je oproti němu takový nudný. Stejně tak se zástávám názoru "Nudný hokejista = Lepší hokejista" :thumbsup:
Chlapi.. teraz normálne. Počúvate sa vôbec (resp. čítate to po sebe) ?
Dobrý hokejista dobre korčuľuje, dobre bráni, má čo ja viem dobrú strelu švihom a ak je navyše nudný je to plus, zvyšuje to jeho konkurencie schopnosť na ľade. :hroza:
No nepovedal by som, že Ovechkin na seba potrebuje upozorňovať. Skôr je to pod jeho úroveň. Tieto korčule svedčia o tom, aký je to šoumen a to majú fanúšikovia, ako aj novinári radi. Tých ktorí ho však nemusia kvôli tomu, že milujú svoju Sidbejbinku chápem. Crosby totižto nedokáže urobiť z jednoduchých vecí také veľké, ako Ovechkin. Narážam hlavne na šou a s ňou spojenú zábavu. Crosby je len dáky tichý hráč, ktorého sa zastávajú jeho fanúšikovia aj takými rečami, že sa Ovechkin potrebuje predvádzať. Šport je aj o šou a Ovechkin ju veľmi dobre robí.
Šport nie je šou, nie je to cirkus a to predovšetkým na olympiáde. Ale keď považujete za Ovečkina za machra v tom pozitívnom slova zmysle az to, že si tam dá nejaký zver na korčule... Neviem čo si mám o tom myslieť.
Pomaľované brankárske masky sa vám nepáčia? :hroza:
Ovcu tam má za to, že jeho meno znamená "bača" v preklade.
Navyše 2x by som netvrdil, že veľký hráči sú nudní...
Hull, Roy, Roenick nudní určite neboli. Čo sa týka korčulí tak vyčačkané používal aj "nudný" Gretzky (alebo aj Fedorov).
Obrázek
Obrázek
Hokej je show a predovšetkým NHL je show. Ovechkin korčulami nepredáva len seba, ale aj NHL, Rusko a hokej ako taký...
Jj, teraz s begbeeem súhlasím. Ja keď som zbadal ten obrázok jeho korčulí v škole, tak som sa dal do rehotu. :cool: Roenick bol parádny svojími výrokmi, Roy správaním a provokovaním. Medzi šoumenov by som zaradil aj Averyho.
ÚBOHÉ! Ovečkin napadol fanúšičku

Vedúca osobnosť ruskej hokejovej reprezentácie, útočník Alexander Ovečkin, zdá sa iba ťažko nesie vyradenie svojho mužstva z olympijského hokejového turnaja kanadským tímom. Hráč doslova tresol po videokamere fanúšičky, ktorá cestovala za oceán iba preto, aby mohla povzbudiť svojich rodných, teda ruských hokejistov, napísal dnes ruský spravodajský portál Life News.

Dievča spolu s ostatnými ruskými fanúšikmi trpezlivo čakala na svoje hviezdy NHL vo Vancouri pri vchode do ruského reprezentačného olympijského domu. Ovečkin v tom čase práve prechádzal chodbou „Ruského domu“ a keď stokilogramový hráč uvidel videokameru, vyštartoval za fanúšičkou, ktorá ju držala v ruke a pokúšal sa kameru obzvlášť nešetrným spôsobom zničiť, doslova ju brutálne trhal dievčine z ruky.

„Prosím, nezlomte mi ju, prosím,“ reagovalo na Ovečkinove konanie šokované dievča. Na pomoc 188-centimetrov vysokému hokejistovi prišli aj kamaráti. „Na akú p...u snímaš?!“, oboril sa na krehké dievča Ovečkin, alias Alexander Veľký, ako ho tiež prezývajú. Podľa Life News, sile hráča mužstva Washington Capitals kamera neodolala, väčšie šťastie mala jej majiteľka. Z nerovného súboja údajne vyviazla len s drobnými pomliaždeninami a modrinami, pričom pobúrená dievčina neváhala poslať inkriminované zábery z kamery ruským novinárom.

Ovečkinove napadnutie si môžete pozrieť po kliknutí sem:

Kód: Vybrat vše

http://tvnoviny.sk/sport/vancouver-2010/hokej/ubohe-oveckin-napadol-fanusicku.html
markiza.sk

Dobrý kkt :hroza: :evil: :twisted:
S tímto člověkem jsem nadobro skončil! Jeho chování v průběhu OH mě znechutilo na nejvyšší možnou mez! :nasraty: Potvrdilo se mi jedno - je to obyčejný, arogantní křupan! Typický rusák! :ho*no: Bože, jak já jsem rád, že je ti kanaďani vyklepli! :yahoo:
To video je to napadnutie?! A z coho preboha mala pomliazdeniny? Ako beriem, ze to rozhodne robit nemal, ale zasa nerobme z komara somara.
Souhlasím se Skorpionem....pro mě jeto pořád nejlepší hráč na světě
Já ho měl za namyšlenýho kkta odjakživa, zase se to jen potvrdilo.
Skorpion píše:To video je to napadnutie?! A z coho preboha mala pomliazdeniny? Ako beriem, ze to rozhodne robit nemal, ale zasa nerobme z komara somara.
:yes:
Ten článok. :hroza: :lol3: Čakal som, že tam uvidím zmyslov zbaveného Ovečkina ako likviduje kameru a on ju iba sklopil dole. No "iba", aj tak to od neho bola riadna blbosť, ale ten článok. :hufi:
Sklopil kameru. Keď to spraví Rytmus tak 12 deti onanujú aký je kúúúl, že to dal vyžrať STV.
Nespravil nič hrozné.
284 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS