Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
maro ty mi chces Ohlunda vazne prebrat?
akoze riesit nejake taketo veci 6 mesiacov (pol roka
) pred zaciatkom novej sezony je podla mna "mierne" predcasne 
ktovie co sa moze za tych 6 mesiacov zomliet, ktori hraci a ktore teamy vlastne nastupia do dalsej sezony... ja osobne sa tiez nemozem na 100% slubit do buduceho rocnika, aj ked ak to okolnosti dovolia tak sa zucastnim rad. za 6 mesiacov sa vsak moze tooolko veci zmenit...
ja osobne zacnem novu sezonu riesit najskor tyzden-dva pred jej zaciatkom, skor sa mi to zda byt mierne "chore"
akoze riesit nejake taketo veci 6 mesiacov (pol roka
ktovie co sa moze za tych 6 mesiacov zomliet, ktori hraci a ktore teamy vlastne nastupia do dalsej sezony... ja osobne sa tiez nemozem na 100% slubit do buduceho rocnika, aj ked ak to okolnosti dovolia tak sa zucastnim rad. za 6 mesiacov sa vsak moze tooolko veci zmenit...
ja osobne zacnem novu sezonu riesit najskor tyzden-dva pred jej zaciatkom, skor sa mi to zda byt mierne "chore"
myslis ze ked sa uz teraz s niekym dohodnes ze bude v buducej sezone v tvojom teame tak ze si to dovtedy nemoze este 257x rozmysliet?
oznam pre vsetkych clenov teamu The Falcons:
AK bude nas team pokracovat aj v dalsej sezone a AK ja budem pokracovat vo funkcii GM tak mam zaujem udrzat pokope momentalny kader.
samozrejme 6 mesiacov vopred je veeelmi tazko garantovat niektoru z vyssie uvedenych podmienok, takze ak citite potrebu mat istotu teamovej prislusnosti pol roka vopred tak kludne rokujte s kym chcete. nasilu tu nikoho drzat nebudem, ale opakujem - AK bude team Falcons pokracovat pod mojim vedenim, rad by som v nom mal rovnaku zostavu ako tuto sezonu
a mam na to aj ine ako sentimentalne dovody
cca 15. septembra budem vediet povedat/potvrdit viac
oznam pre vsetkych clenov teamu The Falcons:
AK bude nas team pokracovat aj v dalsej sezone a AK ja budem pokracovat vo funkcii GM tak mam zaujem udrzat pokope momentalny kader.
samozrejme 6 mesiacov vopred je veeelmi tazko garantovat niektoru z vyssie uvedenych podmienok, takze ak citite potrebu mat istotu teamovej prislusnosti pol roka vopred tak kludne rokujte s kym chcete. nasilu tu nikoho drzat nebudem, ale opakujem - AK bude team Falcons pokracovat pod mojim vedenim, rad by som v nom mal rovnaku zostavu ako tuto sezonu
a mam na to aj ine ako sentimentalne dovody
cca 15. septembra budem vediet povedat/potvrdit viac
Joe - ved som sa ti specialne podakoval
:
petrik píše:bezprostredne po zisku titulu mi prosim dovolte podakovat vsetkym clenom nasho vitazneho teamu, kazdy z nich odviedol pri ceste za titulom kus poctivej tiperskej roboty.
dalej chcem podakovat vsetkym nasim vernym fanusikom, ktori pri nas stali v lepsich aj horsich obdobiach sezony a mali s namitrpezlivost aj ked sa nam prave nedarilo
dakujem aj vsetkym superom za korektny a fair pristup, ktorym sa pricinili o peknu a napinavu sezonu
specialnu vdaku vyslovujem tymto osobam:
cepi - za to, ze tesne pred zaciatkom sezony postavil nas team prakticky na zelenej luke (co uz odvtedy urcite X-krat olutoval)
Joe.S - za to ze pred 2. kolom PO tak vehementne trval na dodrzani dohodnutych pravidiel, vdaka comu sme v nom s BB nevypadli(nepochybujem o tom ze plati rovnaky dodatok ako pri cepim
)
neznamemu dobrodincovi - za to ze pocas vacsiny sezony natolko unavoval pani stastenu, ze jej nezostalo nic ine len si stale znova a znova sadat na mna a zvysok nasho teamu
WE ARE THE CHAMPIONS, MY FRIENDS
prisla stuhou previazana skatulkapetrik píše:to ste nepoculi este
co sa stalo v nasom meste -
GM petrik dostal balik velky ako svet
kto ho poslal to nik nevie,
malo to byt prekvapenie
a co bude dalej to vam rozpovieme hned
a v nej bola, bola bola bola
a v nej bola, bola bola bola
a ides petrik
počkajte tak, ako to je teraz ved pohár mal byť putovný nie a medaili mali ísť každému z tímu aj ostať nie či, ako to je pohár bude mať, len GM z tímu a jemu ostane, ako to je teda už to bolo niekde spominané toto asi, ale už neviem
inač nádhera tem pohár už normalne vydím taký podobný u každého z nás tími SC
, ale pohar je, len jeden takže medaili
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé