Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

No dnes už tipujeme PO, kde to máme natipovať? Petrik to ty máš vytvoriť témy na jedn. dni?
ano, temy na jednotlive dni si musite vytvarat sami.
dakujem teamu za heroicky vykon v poslednych dvoch zapasoch serie s BF a zaroven zazelat svojim spoluhracom pevne nervy a presne kopance od tiperskych muz pri zapasoch konferencneho finale :D :D :D
vytvoril som tipovacie temy na prve 3 dni finale - mozete sa realizovat :)

do pozornosti davam najme hned prvy den - pondelok. precitajte a vyjadrite sa k tomu pls ;)
oprasili sme 2000 rokov stare ceasarovske heslo VENI VIDI VICI - a superi su v p... :yahoo:

blahozelam k vybornej sezone chlapci, tipovali ste vsetci fakt dobre :good:
Tak to teda sme..gratulujem ...Dufam ze nas pozvete na ozran party :oslava: ?
:D
maro ty mi chces Ohlunda vazne prebrat? :evil:

akoze riesit nejake taketo veci 6 mesiacov (pol roka :!: ) pred zaciatkom novej sezony je podla mna "mierne" predcasne :)

ktovie co sa moze za tych 6 mesiacov zomliet, ktori hraci a ktore teamy vlastne nastupia do dalsej sezony... ja osobne sa tiez nemozem na 100% slubit do buduceho rocnika, aj ked ak to okolnosti dovolia tak sa zucastnim rad. za 6 mesiacov sa vsak moze tooolko veci zmenit...

ja osobne zacnem novu sezonu riesit najskor tyzden-dva pred jej zaciatkom, skor sa mi to zda byt mierne "chore" :wink:
jj a preto taketo timy zanikaju.. :D
myslis ze ked sa uz teraz s niekym dohodnes ze bude v buducej sezone v tvojom teame tak ze si to dovtedy nemoze este 257x rozmysliet? :D :roll:

oznam pre vsetkych clenov teamu The Falcons:

AK bude nas team pokracovat aj v dalsej sezone a AK ja budem pokracovat vo funkcii GM tak mam zaujem udrzat pokope momentalny kader.
samozrejme 6 mesiacov vopred je veeelmi tazko garantovat niektoru z vyssie uvedenych podmienok, takze ak citite potrebu mat istotu teamovej prislusnosti pol roka vopred tak kludne rokujte s kym chcete. nasilu tu nikoho drzat nebudem, ale opakujem - AK bude team Falcons pokracovat pod mojim vedenim, rad by som v nom mal rovnaku zostavu ako tuto sezonu ;)
a mam na to aj ine ako sentimentalne dovody :P

cca 15. septembra budem vediet povedat/potvrdit viac 8)
wau, som necakal ze budete majstri, ale keby som bol ticho, by ste neboli ani v konferencnom finale
Joe S. píše:...ale keby som bol ticho, by ste neboli ani v konferencnom finale
Joe si zasluzi specialnu cenu Fair Play za uplynulu sezonu :yes:
Joe - ved som sa ti specialne podakoval :D :
petrik píše:bezprostredne po zisku titulu mi prosim dovolte podakovat vsetkym clenom nasho vitazneho teamu, kazdy z nich odviedol pri ceste za titulom kus poctivej tiperskej roboty.
dalej chcem podakovat vsetkym nasim vernym fanusikom, ktori pri nas stali v lepsich aj horsich obdobiach sezony a mali s namitrpezlivost aj ked sa nam prave nedarilo
dakujem aj vsetkym superom za korektny a fair pristup, ktorym sa pricinili o peknu a napinavu sezonu

specialnu vdaku vyslovujem tymto osobam:

cepi - za to, ze tesne pred zaciatkom sezony postavil nas team prakticky na zelenej luke (co uz odvtedy urcite X-krat olutoval :) )

Joe.S - za to ze pred 2. kolom PO tak vehementne trval na dodrzani dohodnutych pravidiel, vdaka comu sme v nom s BB nevypadli :D (nepochybujem o tom ze plati rovnaky dodatok ako pri cepim :lol: )

neznamemu dobrodincovi - za to ze pocas vacsiny sezony natolko unavoval pani stastenu, ze jej nezostalo nic ine len si stale znova a znova sadat na mna a zvysok nasho teamu ;)

WE ARE THE CHAMPIONS, MY FRIENDS :champions:
to ste nepoculi este
co sa stalo v nasom meste -
GM petrik dostal balik velky ako svet :)

kto ho poslal to nik nevie,
malo to byt prekvapenie
a co bude dalej to vam rozpovieme hned :D

idem rozbalovat... :)
no tak už rozprávaj :P
petrik píše:to ste nepoculi este
co sa stalo v nasom meste -
GM petrik dostal balik velky ako svet :)

kto ho poslal to nik nevie,
malo to byt prekvapenie
a co bude dalej to vam rozpovieme hned
prisla stuhou previazana skatulka
a v nej bola, bola bola bola
a v nej bola, bola bola bola

a ides petrik :D
TRAMTARARÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

8) :champions:
tak čo tam teda bolo ak smiem vedieť pohar a medaila? z KTL za to, že ste boli vítazí 2. ročníka
takto to vyzera :

Obrázek
wow, krasne. Aj ja chcem take :)
kráása,já taky chci :)
jeeeeee :thumbsup:

a hlavnu trofej, putovnu si nedostal :?:
počkajte tak, ako to je teraz ved pohár mal byť putovný nie a medaili mali ísť každému z tímu aj ostať nie či, ako to je pohár bude mať, len GM z tímu a jemu ostane, ako to je teda už to bolo niekde spominané toto asi, ale už neviem :eek2: inač nádhera tem pohár už normalne vydím taký podobný u každého z nás tími SC :) , ale pohar je, len jeden takže medaili :)
Ja viem, ze putovna trofej nie je, pretoze nevystali financie. A tamtie suveniri dostali tusim vsetci clenovia vitazneho timu. Ale nie som si isty.

pockajme si na vyjadrenie cepiho :)
hej vidis na papieriku vytlaceni:D:D:D
arek píše:Ja viem, ze putovna trofej nie je, pretoze nevystali financie.
:o to snad nie, ja som tu vybratu trofej uz zakomponovaval do loga PO KTL :(
ved nevadi. Nabuduce sezonu sa mozno kupi, ak budu financie. Posli mi to logo na SS :wink:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG