Dufam ze diablov porazime aj v odvete aj ked to bude tvrdy oriesok ale potrebujeme body takze hor sa na vitazstvo
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MIGHTY BULLS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Nazov "Boo Fans" vznikol pri nasom prvom zapase ked nasi fans zacali povzbudzovat svojim bycim buuukanim a ostatnym ludom zacali behat zimomriavky po chrbte.Pomali sa to stava legendarne pretoze este s niecim takym nikto neprisiel.Dakujem vsetkym nasim fans ktori sa zasluzili o stvorenie skvelej atmosfery
Bulls Gazette2.12.2007 Vcera bol naprograme dalsi zo zapasov medzi diablami a Bykmi.My sme vyspovedali nasho GM mareka:
" Zapas ako to uz komentoval kolega GM bol z ich strany velmi slaby. My sme ich prakticky k nicomu nepustili. Vyhravali sme cely zapas" , rozhovoril sa GM na margo tohto zapasu.
Ako vnimate ostre slovne vymeny nazorov medzi oboma tabormy?
" Boli tam urcite provokacie z ich strany, ale my sme sa hlavne sustredili na hru. Ja som profesional takze ked son na lade taketo veci nevninam. Frederika je uz minulostou. Bola to moja mladicka nerozvaznost a som rad ze to takto dopadlo. Teraz som stasne zamilovany a nic mi vlastne nechyba"..
Vratme sa k zapasu. Ako vnimate atmosferu na stadione v ke? " No na moj vkus je to dost skromny stanok ..Urcite to tam nevrelo ako u nas (aj ked z casu na cas hrame na rezervnom ihrisku s podobnou kapacitou ako maju Devils). Dolezite bolo ,ze sa nedali zahanbit ani nasi fans a celu dobu prakticky prekricali domacich.."
Co hovorite na to ze v tychto prestiznych priamych zapasoch ste este neprehrali?
" No samozrejme ze ma to tesi, ale my v prvomrade chceme skoncit v tabulke co najvyssie , takze tomu prisposobujeme aj nasu hru ."
Kto bude dalsim panom na holenie? Koho vyzvete na dalsi zapas?
"Hm no tak to este neviem presne. Vybavuje to wolfik takze uvidime. Kazdopadne sa nikoho nebojime!"
16 :20
Skvele!Opat sme vyhrali, a nasi fans su velmi spokojny.Podali sme dobry vykon.Len tak dalej.
Nasi fans zakotvili u Bowa a pekne to tak roztocil.Bulls Blood tam tiekol potom takze musime doplonit zasoby. :)A namontovali sme nove plazmove televizie s KTL programom takze pozyvame vas na nase speciality. :frajer2:V blizkej buducnosti sa nam rysuje jedne fajn projekt takze dufam ze to vyjde a potesime nasich "Boo Fans"
Bulls Gazette5.12.2007 Vcera sa konalo valne zhromazdenie akcionarov klubu. Rozhodlo sa ze isty nemenovany lotyssky naftarsky koncern sa stal druhym najvacsim akcionarom MB, kedze zvysil svoj podiel Mb na 40 percent. Najvacsim a rozhodujucim podielom disponuje (51%) , ako aj doteraz, generalny manazer marek85. Zaroven nam predstavitelia naftarskeho gigantu nacrtli viziu smerovania timu k najvacsim metam. Tak sa hlasovalo a ich navrh bol prijaty. Od dnesneho dna vstupujeme do ligy s novym systemom vychovy talentov. Viac vam zatial nemozem povedat. Zaroven sme ziskali renomovaneho hokejoveho odbornika, ktori sa roky pohybuje v najvyssej ruskej lige. Je nim Mikhail Radimov, ktory bude u nas zastavat funkciu "skauta". MB nie je len tim, je to rodina... "Chceme aby sa MB stal najuspesnejsim timom historie KTL", vyjadril sa Radimov.
Este mala pozvanka na zapas ..Dnes hrame doma, kde hostime letcov..
6.12.2007 01.05
dobre je že sa to tu strieda..som mal viac než mizerne dni a prišiel aj shutout tuším...no a vtedy sa ti marek darilo proste vieme sa nahradzať takže až taku hroznu vedu z toho netreba robiť...neboj každý ma zle dni aj ked je hoci 15 zapasov...vždy sa šak našťastie u nas najdu dvaja čo vytrčaju:-)
Chlopy dnes prva prehra v dueloch
Sice zme nepodali zly vykon ale vykon letcov bol excelentny.Klobuk dole, ale to nas nemoze tak lahko polozit skor vyburcovat ich nabuduce porazit.Treba bojovat dalej.
Ani nasi "Boo Fans" niesu tak sklamany z nasho vykonu ako rozcarovany z vykonu letcov.Aj napriek mohutnemu bukaniu na tribunach a dobrych vykonoch nas porazili tak to svedci o ich kavlite.Ale my sme Mighty Bulls a tak lahko sa nedame porazit tak makame
Crta sa nam v nasom klube jedna novinka ale najskor by som to cel prekonzultovat s clenmi tymu tak este nebudem konkretizovat ale je to velka pecka
Crta sa nam v nasom klube jedna novinka ale najskor by som to cel prekonzultovat s clenmi tymu tak este nebudem konkretizovat ale je to velka pecka
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé