Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

a to si im ani moc neveril(podla tipu v KTL).ale fakt dolezite 2body,Colorado proste zaplo asi neskoro.

...

no este nehovor hop kym nepreskocis..avalanche maju urcite lepsiu formu nez flames...pockajme si na vzajomny zapas

kajo píše:a to si im ani moc neveril(podla tipu v KTL).ale fakt dolezite 2body,Colorado proste zaplo asi neskoro.
To je zakon schvalnosti. Stale som daval na Calgary a cakal ze konecne teraz to musi prist a nic. Tak som to uz vzdal a dal to vcera na Detroit.

vidim to tak, ze plamene tymto brutal dĂ´lezitym vitazstvom spravili vyrazny krok smerom k postupovej 8..laviny sa na plamenoch zrejme PO popalia..

Len par poznamok:

- V pondelok mal Sutter pohovor s hracmi za zatvorenymi dverami. Nic z toho sa nedostalo do medii.
- Viditelne to zabralo, vcera ukazal cely tim srdce.

-Detroit ma premakanu obranu. Hlavne vo vlastnej tretine. Ak aj super ma puk v ich tretine tak mu dovolia to maximalne tocit popri mantineloch ale velmi tazko pustaju niekoho do sance.
-Dacjuk je brutalne dobry jeden na jedneho co dokazal aj pri tom gole ked presiel cez Conroya (inak Craig hral dobre).
-Lidstrom to sa uz opakujem neuveritelny na superovej modrej, chyti kopu vyhadzovanych pukov a znova to pali na branu alebo rozohrava.

Tuto sezonu mame s detroitom vyrovnane 2-2-0. Detroit moze byt velmi pravdepodobne potencialny super v playoff ak sa tam dostaneme.

Historicke statistiky Calgary - Detroit su vzacne vyrovnane 40-40-11-1

Trochu offtopic ale oficialne forum Flames dnes preslo z phpBB na IPB. No som zvedavy co toto vyficanejsie forum prinesie.

debil píše:Trochu offtopic ale oficialne forum Flames dnes preslo z phpBB na IPB. No som zvedavy co toto vyficanejsie forum prinesie.
no, zaujimava premena..urcite by som co to vynovil aj na medvedej stranke :)

GAMEDAY: FLAMES - PREDS , 2.00 CET, SADDLEDOME

Obrázek VSObrázek

Dnes som to uz trocha prespal a budem sledovat kombinaciu radia a fora.

1.tretina

10:04 Dve stupidne vylucenia za sebou a Nashville druhe vyuziva. Arnott 0:1.

GOOOOOOOOOL !!!! Tangs 1:1 :fan:

11:44 Tanguay vyrovnava v prvej presilovke.

Koniec vyrovnanej prvej tretiny. Strely 9:9.

2.tretina

Konecne! Stuart a Regehr maju najvecsi icetime po dlhodobej dominancii Hamrlika a Phaneufa. Zatial Stuart 13, Regehr 11, Phaneuf 9, Hamrlik 8.

5 na 3 presilovka Preds :?

Regehr narazil Forsberga. Dobre takto treba.

Kipper skvely zakrok. Sice som ho nevidel ale musel byt skvely jak o tom hovorili.

Vyluceni 5:4

ku*va vyrovnany zapas.

Koniec 2.tretiny. Strely 16:19

3.tretina

40:43 1:2 Toto je blbe.

Mason chyta vyborne. Dokonca chytil samostatny najazd huseliusa.

56:13 GOOOOOOOOOL!!!!!! CONROY 2:2 KONECNE

Koniec 3.tretiny

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!! RHET WARRENER 3:2pp

Flames - Preds 3:2 pp

Parada. Skvely zapas. Extremne tazko vybojovane dva body. Prehravali sme do 56 minuty. Otocenie v zavere je tzv. playoff vyhra.

Strely 28:25

Stuart 27:56 na lade.

3hviezdy:
1.Kiprusoff
2.Arnott
3.Warrener

Colorado je na tahu. Nasleduje 4 zapasy vonku (Chicago, Minnesota, Vancouver)

Flames teraz zvladli dva velmi tazke zapasy s leadrami zap. konferencie.HMM,tak to bude s COL este tazky boj.Zda sa,ze CGY zabrali vcas....Teraz je na tahu COL,musi dnes vyhrat,aby nestratil kontakt s CGY.....Vyzera to na skvely suboj na dialku,ktory by mal vyvrcholit prave ich vzajomnymi zapasmi...I love this game :wink: :cool:

Obrázek VS Obrázek 2:3

Usmudlane, utrapene vitazstvo nad Blackhawks po nie prilis presvedcivom vykone ale predsa dva body su nase. Nemohli sme strelit gola napriek tlaku v casti prvej a v druhej tretine ktory bol ale jalovy. Prehravali sme po dvoch tretinach ale nakoniec sme dokazali otocit v poslednej tretine, vitazny gol strelou z dialky Hamrlik ktory sa stal aj prvou hviezdou zapasu. Mal sice 1+1 ale obranne zas nic moc. Chaosna hra vo vlastnej zone pokracovala a iba stastie a nemohucnost Chicaga pri zakonceni pri kiksoch napriklad Yelleho nas zachranila. Stale zostavame aj kralmi nepresnych prihravok. Tazko niekoho vyzdvihnut dneska.

Bondra nehral zle ale ani nijak svetoborne. Vypracoval velku sancu presingom neviemkomu ked zobral puk v tretine Yellovi. V tretej tretine si vytvoril velku sancu ked obisiel mohutneho Stuarta ale nezakoncil dobre a nasledne Stuarta hlupo fauloval vysokou hokejkou za co ho trener urcite nepochvalil. Havlata moc vidiet nebolo zopar akcii. Celkovo Chicago branilo prve dve tretiny co sa im pri nasom jalovom utoku dlho darilo moc do sanci nepustali.

Takze Avs nech sa paci mozete dobyvat dnes Luonga a jeho hradbu. Bingo Bango Bongo spolu s obranou zatiahne roletu a dvojicky tam nieco supnu dufam. Lets go Nucks!

..dlhoocakavany PO suboj sa nezadrzatelne blizi..uff, to bude match..o tom, ze sa plamene predstavia v PO prave na ukor lavin vsak nepochybujem..

Dokáže si Calgary poradiť so slovenským duom?

:arrow: http://slovaknhl.sk/2255-dokaze-si-calg ... duom_.html

Dakujem za link, toto som este necital, dobry clanok hlavne reggieho vyjadrenia.

Drzim palce Reggiemu nech mu to aj s Bradom vyjde a nech ozaj ich Playfair bude stavat proti Gaborikovi a neda tam Phamrlika. Dneska nech ma Brad najvecsi icetime. Reggie je velmi skuseny (ale nie najrychlejsi :? ) a Brad sa javi v poslednej dobe dost dobre ale Gabby je strasne nebezpecny tim cihanim na padacikove nahodenie za obranu cize nie nastrelenie, on tam potom ide do toho casto svojou rychlostou ziska puk a tym aj tlak v tretine. Castokrat to priamo zakoncuje castokrat aspon pojazdi po tretine a prihra na strelu. Minule to davali v prestavke nejakeho zapasu Wild taky zostrih ako to robia.

Wild - Flames 0:1 s.n.

Miikka Kiprusoff nemam slov. :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona:

38/38 a 2/2

CGY zabrali v pravy cas a zda sa,ze to budu kontrolovat.No ale pockajme si na definitivu......

debil píše:Wild - Flames 0:1 s.n.

Miikka Kiprusoff nemam slov. :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona: :poklona:

38/38 a 2/2
Ani ja nemám slov,ten čo dorábal.Pozeral som videá zo zápasu a je tam okolo 9 krásnych saveov by KIPRUSOF.Ja som nechápal.Tento zápas vybojoval pre Flames on.

Kipper len potvrdil, ze je pre tim Calgary nepostradatelny :thumbsup: V zapase s Minnesotou len povrdil, ze je prave on najuzitocnejsim hracom timu. A co sa tyka zapasu Flames - Wild, tak aj napriek tomu, ze goly nepadli, bol to velmi dobry zapas :cool: Uz sa tesim na odvetu :) A PO uz maju podla mna vo vrecku 8)

A este taka :offtopic: otazocka, brankarovi, v tomto pripade Backstromovi, ktory nedostal gol v zapase a predlzeni a prehral na najazdy sa rata shutout :?: :sad2:

No pockat to si kde pozeral? Mi nepovedz ze to islo cez nejaky sopcast lebo ma mrdne. Som to pocuval v radiu.

Shutout nie som si isty ale myslim ze sa rata.

debil píše:No pockat to si kde pozeral? Mi nepovedz ze to islo cez nejaky sopcast lebo ma mrdne. Som to pocuval v radiu.

Shutout nie som si isty ale myslim ze sa rata.
Ved aj ja som to tiez len pocuval v radiu, dokonca toho Calgary, lebo Minnesoty neslo :x Ale ten komentar sa mi celkom pacil :) Ved aj z radia mozes posudit, ci to bol dobry zapas alebo nie :wink: Skoda toho neuznaneho golu, to bolo tak na hrane, mam pocit, ze hraci Flames ani neprotestovali, to len rozhodca si asi zmyslel, ze si zavola :roll:

tak plamene to maju v PO kapse..po 2 vitazstvach na lade supera, ba co viac na lade divochov o tom absolutne nepochybujem

Obrázek Obrázek

Tak to vypadá že nám zbude jen Calgary pogratulovat k play off a oči pro....... :cry: :cry: :cry: :cry:

Noo teraz je radost pozerat na tim ktory vyhral 6 zapasov za sebou a 4 za sebou vonku. Su to sice vsetko tesne vyhry o gol ale predsa. Colorado stale vyhrava a keby sme nezacali aj my vyhravat vo velkom tak dnes by uz Colorado vyrovnalo a hrali by sa dva vzajomne zapasy. Teda este teoreticka sanca pre Avs existuje. Takto sme sa po vitazstvach priblizili Minnesote na dva body (a mame o jeden zapas menej) a priblizili aj inym timom zo zapadu.

bitka Iginla vs Mitchell

vám stačí už jenom bod ne :?:
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG