Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

...

Price hraje teraz este juniorsku ligu v tri-city americans..
ale predpoklada sa ze v nasledujucej abo az o dva roky nastupi uz za Buldogs..takze pre trenera hamiltonu aj pre Guya prijemne starosti..uvidime ci chyri o Carey Priceovi sa potvrdia..

tak ak Jaro zostane v MTL, tak sa tie chyry hadam nepotvrdia :) . Ale Patrick Roy je len jeden, oni ho s nim porovnavaju len preto, lebo je zatial velky talent. Ale ten talent sa moze stratit (Alex Daigle, Patrik Stefan). Ani Hannu Toivonnen zatial moc nepotvrdzuje tie reci, ake o nom boli. Ktovie, mozno sa Royovi priblizi Jaro, a nie Carey :) . Ved Jaro bol draftovany v poslednom kole, a pozrime sa co z neho vyrastlo.

Lenze Leighton je dobry brankar a uz to viackrat dokazal, je smutne, ze nedostal sancu viackrat.

Aj podla mna Leighton nie je zly brankar....a najviac sa mu darilo asi v CHI,ale hold zivot je taky a hlavne hokejovy.....Co sa tyka brankarskeho postu v MTL:
Huet-pre mna velke prekvapenie,cakal som,ze nezopakuje super vykony z minulej sezony,ale on ich potvrdil..uvidime,ako sa dokaze vratit po zraneni.....Nevyrazny brankar v LA(ale tam si brankari vzdy uziju svoje) a "spasitel v MTL.....
Aebby-dlho cakal na prilezitost v AVS aked po odchode Roya prisla,tak sa jej chytil.Zial pre Aebby prisiel lockout a potom uz to islo(ide dole vodou).Naozaj som zvedavy,kde zakotvi v buducej sezone.....
Halak-velky talent a este k tomu slovak.Svojimi vykonmi si naklonil fanusikov jak v Long Beachy,Hamiltone,tak aj v smotnom Motreale.Dokazuje vsetkym,ze pri jeho drafte sa vsetci skauti poriadne sekli.Je stale mlady a svoj talent moze rozvijat.Velkou vyhodou Jara je,ze patri k tym brankarom,ktory vedia vyhravat(vitazne tipy),ktory vedia rychlo dosiahnut uspech a vyuzit kazdu aj tu najmensiu prilezitost.(inak ma velmi zaujimavy postoj pri buly...)
Leighton-ako spominal chorche,tiez kvalitny goalie,ktory vsak nikdy nedostal poriadnu prilezitost(aj ked v CHI chytal dost)
Danis-mal byt jasnou jednotkou v MTL,ale nakoniec prisiel aj o post jednotky aj v Hamiltone...tu vidime,ze staci male zavahanie,jedna zla sezona a mladi sa deru dobredu hned,cakaju na prilezitost,co teraz jasne ukazal Halak.Inak kvalitny brankar,ale momentalne sa mu nedari...
Sauve-plati to iste ako u Leightona.Ale nie som si isty ci patri do organizacie "habs".Ak sa nemylim,tak patri(l) Bostonu.Ale je iste,ze chyta v Hamiltone....

...

Sauveho buducnost v klube sa nepredpoklada.dostal uz parkrat sancu v inych kluboch a nevyuzil ju..takze asi ho vytraduju..

no normalne som sa potesil tejto vyhre :roll: Jaroslav nam dokonca stiahol roletku + asistoval, no paradicka :thumbsup:

teraz to vsak pride, klucove konferencne zapasy na lade supera :?

NY Rangers - Montreal (uff, pre_tazky match)
Toronto - Montreal (ak sa bude rozhodovat v tomto zapase, asi ma klepne :)

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek

...

Huet už opäť na súpiske Montrealu

Do zostavy hokejistov Montreal Canadiens sa vrátil brankár Cristobal Huet. Tridsaťjedenročný Francúz robil v utorok v zápase s Bostonom náhradníka Slovákovi Jaroslavovi Halákovi, ktorý si počas jeho neprítomnosti vybojoval dočasný post jednotky tímu a proti Bruins doviedol svoj tím shutoutom k víťazstvu. Huet pauzoval od 14. februára, keď sa zranil v dueli proti New Jersey. Po operácii sa čakalo, že vynechá zvyšok základnej časti.

"Je peknĂ©, Ĺľe mĂ´Ĺľete cĂ­tiĹĄ tĂ­movĂş atmosfĂ©ru a vrátiĹĄ sa na sĂşpisku. KeÄŹ ma oslovia, pokĂşsim sa byĹĄ stopercentne pripravenĂ˝ na návrat do zápasov," povedal Huet, ktorĂ©mu trĂ©ner Guy Carbonneau pravdepodobne dá pred záverom základnej ÄŤasti šancu aspoĹ

Marek,alebo aj cepi,alebo aj hockto iny.Viete ma zasvatit do toho,ze preco v Bell centre bucali na Charu?DIK

...

hmm taak to neviem ale mozno ze hral za ottawu..

Dnesak zajímavé utkání s Rangers

Lecavalier-number4 píše:Dnesak zajĂ­mavĂ© utkánĂ­ s Rangers
veru tak, ocakavam vyrovnany suboj, tipujem remizku a potom dufam v Jarovu uspesnost pri samostatnych najazdoch :)

akykolvek bod bude mat pre Montreal cenu PO zlata :!:

Dnes:
ObrázekObrázek

Halak
10-5-0, 2.82 GAA
.908 SV % 2 SO

VS

Lundqvist
36-21-8, 2.36 GAA
.916 SV % 5 SO

zdravim hosi :wink:

Luboš píše:zdravim hosi :wink:
Zdravim. Super podpis.

...

servus lubos..ze by dalsi fanda habs.. :)

cepi píše:
Lecavalier-number4 píše:Dnesak zajĂ­mavĂ© utkánĂ­ s Rangers
veru tak, ocakavam vyrovnany suboj, tipujem remizku a potom dufam v Jarovu uspesnost pri samostatnych najazdoch :)

akykolvek bod bude mat pre Montreal cenu PO zlata :!:
Zaujímavý zápas to bol ale Montrealu "sme" žiadny bod nedali. :cool: Rangers vyhrali 3:1 a sú definitívne, v play off. :wink: Islanders porazilo Toronto, takže boj o posledné miesto zaručujúce miesto v play off, bude ešte veľmi zaujímavé. :twisted:

...

no z tohto zapasu som ale riadne sklamany..tak slao zahrat v takom dolezitom zapase..to som riadne sklamany..jedine co ma potesilo bolo ze cristobal uz sa zapojil do zapasu a zneskodnil vsetkych osem striel co islo nanho...

boj bude ale priadny kedze islanders maju este dva zapasy.. :( ...a uz to nevyzera az tak dobre...este ze mame viac vitazstiev ako islanders a toronto ktore by nas v pripade rovnosti bodov posunulo do play off...

TOR je doma silne,ale MTL to zvladne,ci uz s JarosWALLom,alebo s ChristoWALLom v brane a v tom pripade su ostrovnia nezaujimavi......Saku to zariadi... :wink: Inak to striedanie Jara naznacuje,ze asi nastupi Huet....uvidime

Alex píše:TOR je doma silne,ale MTL to zvladne,ci uz s JarosWALLom,alebo s ChristoWALLom v brane a v tom pripade su ostrovnia nezaujimavi......Saku to zariadi... :wink: Inak to striedanie Jara naznacuje,ze asi nastupi Huet....uvidime
Tak to bude riadne kanadske derby, to si nemozno nechat ujst :cool: Moznoze je aj dobre, ze Toronto hra doma. A mozne je vsetko, aj to, ze znova nastupi Halak :roll: Len aby to nedopadlo tak, ze kde sa dvaja biju vyhra treti :lol: Aj ked Montreal to ma, ako sa hovori, vo vlastnych rukach. Staci im len vyhrat :D

nemyslim si, ze Toronto je doma az tak silne. V tejto sezone doma prehralo 20 zapasov zo 40. Ale poslednych 8 domacich zapasov vyhrali, cize Montreal to bude mat nesmierne tazke. Tak ci tak sa na ten suboj tesim, skoda ze ho nebudu davat v TV :( , dufam ze mi pojde Sopcast. Drzim palce Montrealu :cool:

...

chlapi dik za podporu ..budeme ju potrebovat..dufam ze budete fandit aj ked bude jaro len na striedacke..

v tejto sezone:
TOR - MTL 2:3sn
TOR-MTL 5:1
TOR-MTL 4:1

hmmmm :? . Najlepsie by bolo napodobnit ten prvy vysledok

arek píše:v tejto sezone:
TOR - MTL 2:3sn
TOR-MTL 5:1
TOR-MTL 4:1

hmmmm :? . Najlepsie by bolo napodobnit ten prvy vysledok
To hej..a v tom zapase chytal Jaro :) :wink:

...

taze situacia je takato..
este mame v hre toronto ,islanders a montreal...

toronto-montreal
phila-islanders
nwejersey-islanders

-akakolvek nasa vyhra nas posuva do play off....
-ak prehrame po predlzeni alebo na SN budeme este cakat na vysledky islanders..keby ze vyhrali obe zapasy su v PO oni..ak ale stratia hoc len jeden bod sme tam my
-ak prehrame v riadnom hracom case uz postupit nemozme ale ani toronto este nema iste PO musi cakat na vysledky islanders a to islanders by postupili iba s plnym bodovym ziskom z poslednych jeho dvoch zapasov...

8 MONTREAL 81 42 33 6 90 240 250
9 TORONTO 81 39 31 11 89 252 264
10 NY ISLANDERS 80 38 30 12 88 241 236
5196 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES