Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

dnes zase vyhrala New Jersey...ma to moc nepotesilo lebo bola X a uslo mi to na tipovani ked ja som dal na nich cistu jednicku :) ale nevadi nabuduce hadam dopadne lepsie ale aj tak maju zasluzene vitazstvo...Martin Brodeur sa konecne dostava do svojej formy ako minuly rok jupiiiiiiiii :biglol: !!!
Hannu, dnes na nas caka HF suboj :bitka3: zisk co i len jedneho bodu by bol pre mna velkym, no o to prijemnejsim prekvapenim a tak ako som spominal v topicu Bruins, obaja brankari dnes budu v centre pozornosti..Marty je isty, tak rad by som na druhej strane videl Timmyho :frajer2:
cepi píše:Hannu, dnes na nas caka HF suboj :bitka3: zisk co i len jedneho bodu by bol pre mna velkym, no o to prijemnejsim prekvapenim a tak ako som spominal v topicu Bruins, obaja brankari dnes budu v centre pozornosti..Marty je isty, tak rad by som na druhej strane videl Timmyho :frajer2:
No cepi možeš byť spokojný s bodom,ale po prvej tretine čo ste vyhrali 0:3 by si byť nemal.Ja som myslel že konečne im prerušíte sériu,ale nie a diabli vyhrali už 8 zápas po sebe :shock: .A mohol si sa dočkať aj Thomasa v bráne,ale ten neviem prečo do predlženia už nenastúpil a tak sa OTL pripísala Raskovi.
fuha Bostonu sa podarilo v NJ vydolovat bod, gratulujem :thumbsup: . ALe to vedenie 3:0 ste veru nemuseli pustit...
Btw Devils maju noveho kapitana, stal sa nim Langenbrunner
skoda toho, ale co je to jedna tretina..skôr by som bol vytoceny, ak by sa nam prihodilo to, co Montrealu proti Nashvillu..pre mna je zisk bodiku vitazstvom :yes: Timmy sa uz, uz chystal na pp, ci sn, no zial stalo sa to co sa stalo a tak naklusal nerozchytany Rask, prakticky na pp..

jj maju noveho kapitana a Eliasovi akoby v tejto suvislosti odlahcilo, dnes bol ich hlavnym tromfom :(
jj no najviac ma teší asik len to že o5 sa naš mladý talent Zach Parise činil dvoma golmi a to ma strašne teší...Brodeurove čísla neboli jeho preimerom no idem si zachvilu pozrieť highlight a potom prekuknem...
tak ja som sa az teraz dostal k hajlajtom a po ich zhliadnuti sa mi veru bod mali :angel: Phill Kessel za stavu 0:3 korculuje na Martyho, strela zapästim do vinkla a Marty vytahuje zakrok noci..ja z jeho lapacky nemôzem :x este aj za stavu 2:3 sme mohli supnut 4, ked Savvy korculoval z bocnej strany, no Marty ho vychytal a za stavu 3:3 sa vyznamenal aj v oslabeni take 2 minutky pred koncom :( ale poho, vdaka aj za ten bod a prave ten jeden, jediny stracame na Jersey, ktori moment. figuruju na 5 priecke vo Vych. konferencii
škoda že ten uvod bol len taký otrasný bolo to istou mierou preto aj lebo sme nemali v tíme ani Langenbrunnera a aj Whitea pretože su to velke opory...no čo už ..možem byť len rad že stojíme ako stojíme...mohlo to byť aj horšie..ale nebyť toho zbabraneho začiatku boli by sme prvý v divizii
9 vítězství v řadě má na svém kontě New Jersey :shock: Sice to proti Caps nebyl nijak oslnivý výkon, vyhráli bez problémů. Další zápas hrajou Devils s Rangers, kteří jsou silní, ale momentálně bez formy takže by serii mohli dotáhnout na zajímavou 10ku!
jj rozhodne na Rangers maju aj ked velakrat teda no velakrat...čo ja registrujem celkom velakrat NJ viedol s Washingtonom vždy dramatický zapas a skončilo sa to len vždy o jediný gol ...tentokrat nam pomohli veru presilovky prve dve goly nam padli pri hre 5:4...Marty o5 jeho štandartný vynikajuci výkon... :cool:
dnes v noci to bude bitka pekna...keby som mohol aj by som si pozrel duel Diablov s Jazdcami...fakt som velmi zvedaví kto vyhra velmi ťažko sa mi rozhodovalo pri tipovaní kedže Rangers okupuju tuším stale prvu priečku v našej divízii ale ked sme takto dobre už rozbehnutý nemusel by to byť problem..akurat dnes v noci sa dosť diablíci potrapili s Washingtonom to je to :sad2:
jazdci Vam nedaju dnes urcite nic zadarmo, potrebuju urgentne bodovat, ocakavam vypäty, dramaticky suboj, zaokruhlit pocet vitazstiev v rade za sebou na uctyhodnych 10 to by bolo ine dabelske kaficko..priklanam sa k remizke 2:2 a 2:3 po pp v prospech NJD :)

Obrázek
no tak ako som pozeral tabulky tak dnes toho ide veru fakt do tuheho...v prípade vyhry rangers by to bolo zaujímave...dotiahli by sa na New Jersy bodovo a delili by sa o prvu priečku..vyzera to dosť zaujímavo zatial...Philka,Rangers a Islanders sa delia ..maju 32 bodov no a penguins maju 30 je to velmi zaujímave fakt...v najbližších dnoch sa to može dobre zamiešať...dobre dramaticke juuuj pekneee takto sa mi to pači
cepi píše:jazdci Vam nedaju dnes urcite nic zadarmo, potrebuju urgentne bodovat, ocakavam vypäty, dramaticky suboj, zaokruhlit pocet vitazstiev v rade za sebou na uctyhodnych 10 to by bolo ine dabelske kaficko..priklanam sa k remizke 2:2 a 2:3 po pp v prospech NJD :)
No tak remízka ti cepi vyšla,akurát bola 0:0,ale v predlžení v 30 sekunde,strelil po prihrávke Gomeza,víťazný gól jazdcov Shanahan. :clap: :clap: Obaja golmani,či už Brodeur alebo Lundqvist excelovali,nakoniec sa viac tešil po zápase Lundqvist,ktorý vychytal 5 čisté konto v,sezóne a po zásluhe,bol vyhlásený 2 hviezdou zápasu.Brodeur bol rovnako excelentný,vychytal Devils 1 bod,keď kryl 29 striel súpera a po zásluhe ,bol vyhlásený 3 hviezdou zápasu. :thumbsup:
jj milos gratulujem k vyhre vašho NYR :thumbsup: bol to pekný dramatický duel aspon ma može tešiť ten jeden bod prave o ten jeden bod teraz vedieme ešte stale pred Rangersom....a maš pravdu vydoloval nam ho Brodeur...ale tak čo narobíš ked naša extra ofenzíva nievie skorovať za vyše 60 minut...ani strelami to nebolo nič moc..super mal o 12 striel viac...vyhra Rangersu bola zaslužena
druha prehra v poradí tentoraz proti washingtonu...vratili nam to... celkom dramatický duel akurat u nas v branke dostal priležitosť Weekes no a na číslach to bolo hned vidieť ..su biedne 21/24 nebudem vinu zvalovať nanho ale prepokladal som od neho viac...
Velky Brodeur mal zo zaciatku vazne problemy. Ale uz sa situacia kapanek ustaluje. Devils, tradicna sila, pojdu.
jaaaj jak dobre podarilo sa nam poraziť neprijemneho supera Boston fakt nečakal som že takuto perfejktnu pracu odvedie tím...na Brodeura naša defenzíva pustila len 20 striel čo je malý počet takže v prvom rade defenzívu pochvalujem v druhom rade našho kapitanka Jamieho ktorý pravdu povediac rozhodol zapas a za pekne čísla aj ked nie velký počet síce ale stale vynikajuca percentna uspešnosť Martyho...a Cepi: tak proti Bruinsu mame supiš zatial skore dve vyhry z toho jedna po predlžení...ale pravda velmi nam pomahaju presilovky..ale tentokrat to defenzíva u vas dajak nevyrišila...na aulda šlo o 9 striel viac ako na našho Brodeura ak sa nemýlim...jeho perc..uspešnosť je pod 90 na tento zapas...ktovie ešte na jeden zapas by som nasadil Aulda a potom už odskušal timmyho alebo Raska...
hajlajty som este nemrkol, tazko sa teda môzem vyjadrit ku Alexovym inkas. golom...ale 2 goly to sa da a odkedy zavitaldo Bostonu nepustil za svoj chrbat vyslovene lacny gol a to som odsledoval predosle 3 komplet zapasy, v ktorych nastupil..aj nadalej pocitam s tym, ze pokial sa neda Timmy dokopy (5-6 dni) bude fungovat ako 1tka prave on

tak ako som spominal, nasi mali v nohach tazky duel s Thrashers, takze pre mna ziadne prekvapko, ze to takto dopadlo..zapasu nepridala ani komorna atmosfera v TDBNGarden (zmienil som sa o tom v Bruins topicu) a viac ako s bodom som z nasho 2 zapasu nepocital..ak tak som cakal, ze ho uchmatneme doma, nie u Vas

najblizsi match riesime 5.1.09 (zo sob. na ned.) a vychadza mi to tak, ze by som ho mohol zhliadnut live :frajer2:
:eek2: ponekud sokujuca prehra s kojotikmy..38 striel na Martyho viac ako dost..a kojoti si golovo zastrielali ci v oslabeni, presilovke,ci v 5:5 :) samozrejme, ako konferencneho rivala ma tato necakana prehra diablikov potesila :yes:
cepi píše::eek2: ponekud sokujuca prehra s kojotikmy..38 striel na Martyho viac ako dost..a kojoti si golovo zastrielali ci v oslabeni, presilovke,ci v 5:5 :) samozrejme, ako konferencneho rivala ma tato necakana prehra diablikov potesila :yes:
Mňa zas ako vášho konferenčného rivala v KTL to neteší, pretože som podal NJ, ten Phoenix mi uchádza najčastejšie, asi by som mal prestať ich tolko podcenovať.
Teraz vrcholí zápas SJ : DAL (zatial 2:3) tak aj to mi ujde, toto bude ešte dlhá noc...

Phoenix vyhral dokonca aj bez Bryzgalova, Tellqvist chytil 30 striel.
V zápase žiaril Hanzal 1+3 a podobné výkony podali aj Vrbata (1+2) a Sjorstrom (2+1).
Ohlund píše:
cepi píše::eek2: ponekud sokujuca prehra s kojotikmy..38 striel na Martyho viac ako dost..a kojoti si golovo zastrielali ci v oslabeni, presilovke,ci v 5:5 :) samozrejme, ako konferencneho rivala ma tato necakana prehra diablikov potesila :yes:
Mňa zas ako vášho konferenčného rivala v KTL to neteší, pretože som podal NJ, ten Phoenix mi uchádza najčastejšie, asi by som mal prestať ich tolko podcenovať.
Teraz vrcholí zápas SJ : DAL (zatial 2:3) tak aj to mi ujde, toto bude ešte dlhá noc...

Phoenix vyhral dokonca aj bez Bryzgalova, Tellqvist chytil 30 striel.
V zápase žiaril Hanzal 1+3 a podobné výkony podali aj Vrbata (1+2) a Sjorstrom (2+1).
vsetci z falcons aj red devils tipli jednotku na devils, takze pohoda... :)
a na dallas boli zase v oboch tymoch podane 2x dvojky, zatial sme si rovni... :)
ale s tou dlhou nocou to mas pravdu :D
aj ja som dal Ohlund na NJ ale tak v posledných rokoch ako si to všímam furt prehrame nad priemerným Phoenixom ..naposledy to bola minulý rok prehra až 5:1...asik už nebudem vobec davať na NJ ked budu hrať proti Phoenixu...maju na nas dosť učinnny recept...darí sa im strielať čo proti mnohým superom nie...prekvapil ma skvelý výkon Tellqvista..Phoenix sa može spoliehať na oboch brankarov sa mi to lubi ako aj Bryzgalov tak aj tellqvist ked chytí šancu paradne chyta
tak Hannu, po necakanej ostudnej porazke s PHX ste si dnes reputaciu napravili a klepli ste letcov v pomere 4:2

Obrázek
Obrázek
Obrázek
jj dík cepi...ako si to tak teraz všímam tak velku ulohu hraju v našom tíme aj novačikovia...Zubrus aj Asham su zatial na skvelej urovni a ich praca pre Devils je vynikajuca no takisto velmi dobrý sa mi vidí aj Clarkson...ma paradne klučky a jeho ťahy su tiež paradičkou...ked k tomu prisuniem aj zvyšok tímu tak do buducna mame poistenu silu...akurat neviem si predstaviť čo sa stane ked raz MB ukončí karieru...čo dalej... :plac:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES