Rozhovor se Savardem
centr Boston Bruins, narozen 17. ÄŤervence 1977 v OttawÄ›, Kanada
Vzor z dÄ›tstvĂ: Wayne Gretzky
KonĂÄŤky: TakovĂ© ty základnà – golf, rybaĹ™enĂ.
PĹ™ezdĂvka: "Savvy." (v pĹ™ekladu dĹŻvtipnĂ˝, chytrĂ˝)
OblĂbenĂ˝ film: Nesvatbovi
OblĂbená hudba: cokoliv
PrvnĂ auto: ÄŤervenĂ˝ Dodge K, roÄŤnĂk 1986
PrvnĂ zamÄ›stnánĂ: Ĺ˝ivil jsem se jenom hokejem.
PrvnĂ hokejovĂ© vzpomĂnky: Na jednom z velkĂ˝ch hokejovĂ˝ch žákovskĂ˝ch turnajĹŻ v Quebecu jsem jel trestnĂ© stĹ™ĂlenĂ ve tĹ™etĂm prodlouĹľenĂ a promÄ›nil ho. Bylo mi dvanáct. Pamatuji se takĂ© na svĹŻj prvnĂ zápas v NHL v hale Maple Leaf Garden v roce 1998. Rangers mÄ› povolali a já zaznamenal ÄŤtyĹ™i asistence. Hned v prvnĂm utkánĂ, kterĂ© jsem hrál. Bylo to nÄ›co neskuteÄŤnĂ©ho, celou noc jsem nespal.
Pocity pĹ™ed zápasem: PĹ™emýšlĂm, jak pomoci tĂ˝mu k vĂ˝hĹ™e.
NejĂşsmÄ›vnÄ›jšà hokejová vzpomĂnka: "V Calgary jsem nalepil Andy Suttonovi samolepku na ÄŤelo helmy a on si toho všimnul aĹľ po trĂ©ninku. Stálo na nĂ Orr a my mu celĂ˝ trĂ©nink Ĺ™Ăkali Bobby. Nechápal, proÄŤ.
NejvÄ›tšà sportovnĂ moment: Ĺ
centr Boston Bruins, narozen 17. ÄŤervence 1977 v OttawÄ›, Kanada
Vzor z dÄ›tstvĂ: Wayne Gretzky
KonĂÄŤky: TakovĂ© ty základnà – golf, rybaĹ™enĂ.
PĹ™ezdĂvka: "Savvy." (v pĹ™ekladu dĹŻvtipnĂ˝, chytrĂ˝)
OblĂbenĂ˝ film: Nesvatbovi
OblĂbená hudba: cokoliv
PrvnĂ auto: ÄŤervenĂ˝ Dodge K, roÄŤnĂk 1986
PrvnĂ zamÄ›stnánĂ: Ĺ˝ivil jsem se jenom hokejem.
PrvnĂ hokejovĂ© vzpomĂnky: Na jednom z velkĂ˝ch hokejovĂ˝ch žákovskĂ˝ch turnajĹŻ v Quebecu jsem jel trestnĂ© stĹ™ĂlenĂ ve tĹ™etĂm prodlouĹľenĂ a promÄ›nil ho. Bylo mi dvanáct. Pamatuji se takĂ© na svĹŻj prvnĂ zápas v NHL v hale Maple Leaf Garden v roce 1998. Rangers mÄ› povolali a já zaznamenal ÄŤtyĹ™i asistence. Hned v prvnĂm utkánĂ, kterĂ© jsem hrál. Bylo to nÄ›co neskuteÄŤnĂ©ho, celou noc jsem nespal.
Pocity pĹ™ed zápasem: PĹ™emýšlĂm, jak pomoci tĂ˝mu k vĂ˝hĹ™e.
NejĂşsmÄ›vnÄ›jšà hokejová vzpomĂnka: "V Calgary jsem nalepil Andy Suttonovi samolepku na ÄŤelo helmy a on si toho všimnul aĹľ po trĂ©ninku. Stálo na nĂ Orr a my mu celĂ˝ trĂ©nink Ĺ™Ăkali Bobby. Nechápal, proÄŤ.
NejvÄ›tšà sportovnĂ moment: Ĺ

ze Yanci..
vs.