zaujimave ze podlaha je tento rok vacsia ako bol strop v 05/06. Rastie to prilis rychlym tempom.cepi píše:a mame to uz aj cierne na bielom, platovy strop nam opät o nieco porastie konkretne na 56,7mil co cini o 6,4mil viac ako v min.rocniku
2005-06
39 mil. (strop)
2008-09
40,7 mil. (podlaha)
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NHL zaujimavosti
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Tak napríklad v sezóne 1917-1918 si Newsy Lalonde zarobil pekných 1300 kanadských dolárov. Montrealu Canadiens sa za to odvďačil 23 gólmi v 17 zápasoch.
Za ty Lalondeho peníze by dnes už nikdo ze současných hráčů NHL neoblékl výstroj,natož naskočil na led byť, jen jediný trening!!!A přitom tehdy ty Lalondeho góly pro nás měli cenu zlata!!!
Pokud bych ho porovnal s Anrejem Kosticynem,který loni v 78 zápasech dal 26 gólů ,27 asistencí a 53 bodů,což vzhledem k počtu odehraných utkání značně Lalondeho znevýhodňuje,tak podle dnešních platů,by Lalondemu náleželo zhruba nějakých 3.250 milionu, jako bere Andrej Kosticyn!!
To je dobrý fór ???? :biglol: A přitom tehdy Lalonde hrál hokej určitě duší,až se z něj prášilo!!!Dnes by z něj byl velkomilionář!!!!
Já už jenom čekám,kdy bude hráč hrát v NHL za jeden milion za zápas a bude se mu to zdát málo!!
Jen se ptám,jestli je to skutečně spravedlivé ohodnocení jejich práce,nebo jako cenu ve skutečnosti práce špičkového hokejisty má?????
A to vůbec neporovnám tutu práci ,s prací běžných lidí v civilním životě,když si odmyslím všechny ty byznysmeny,kteří berou ještě víc!!! :beee:
Vede to pouze k tomu,že za určitý čas, se celý ekonomický systém mezd hráčů zhroutí a začneme zase od nějakého začátku!!!
Zkrátka časy se mění!!!!
,,Není umění jen hrát hokej!!!Ale také v pravý čas se narodit!!!!"
Poznate Memorial Cup juniorsku obdobu Stanley Cupu? Tak takto hu tento dvihal jeden sikovny hokejista buduci hrac Flames.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aMbzNeCyky4&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aMbzNeCyky4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aMbzNeCyky4&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aMbzNeCyky4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Ruský hokejový klub Spartak Moskva sa zaujímal o služby slovenského útočníka Mariána Gáboríka.
Rokovania s agentom 26-ročného krídelníka tímu Minnesota Wild však stroskotali na financiách. Informoval o tom ruský denník Sport Ekspress.
"S agentom Mariána Gáboríka sme sa rozprávali o možnosti hrať v našom klube. Dospeli sme až k otázke financií, no požiadavky nabrali priam astronomické rozmery. Niektorí ľudia si asi myslia, že v Rusku všetky kluby platia veľké peniaze," prezradil asistent generálneho manažéra klubu Nikolaj Tiščenko a dodal: "Napríklad nedávno sa nám ponúkal cez agenta Čech Martin Ručinský. Finančné požiadavky však prekročili všetky hranice, išlo o niekoľko miliónov dolárov. Ročne!"
Pod taktovkou českého kouča Miloša Říhu začali Moskovčania prípravu na ľade, absolvuje ju aj dvojica slovenských korčuliarov Štefan Ružička a exspoluhráč Gáboríka z Minnesoty Branko Radivojevič. Po tréningu prezradil Radivojevič novinárom niečo o rokovaniach o zmluve.
"Rozhovory som viedol z USA. Ozval sa mi generálny manažér tímu Andrej Jakobenko, s ktorým som sa dohodol, že sa spojíme o niekoľko týždňov neskôr. Páčili sa mi jeho názory, a tak som sa rozhodol, že sa vydám na misiu do Ruska. Mal som aj ponuky z dvoch klubov NHL, ale tu mám teraz väčšiu šancu byť častejšie na ľade," prezradil Radivojevič, ktorého v poslednom období trápilo koleno.
Na túto tému 27-ročný piešťanský rodák doplnil: "Po skončení sezóny s Minnesotou som absolvoval operáciu. Cítim sa dobre, no potrebujem ešte niekoľko týždňov na to, aby som mohol trénovať a hrať naplno."
Rokovania s agentom 26-ročného krídelníka tímu Minnesota Wild však stroskotali na financiách. Informoval o tom ruský denník Sport Ekspress.
"S agentom Mariána Gáboríka sme sa rozprávali o možnosti hrať v našom klube. Dospeli sme až k otázke financií, no požiadavky nabrali priam astronomické rozmery. Niektorí ľudia si asi myslia, že v Rusku všetky kluby platia veľké peniaze," prezradil asistent generálneho manažéra klubu Nikolaj Tiščenko a dodal: "Napríklad nedávno sa nám ponúkal cez agenta Čech Martin Ručinský. Finančné požiadavky však prekročili všetky hranice, išlo o niekoľko miliónov dolárov. Ročne!"
Pod taktovkou českého kouča Miloša Říhu začali Moskovčania prípravu na ľade, absolvuje ju aj dvojica slovenských korčuliarov Štefan Ružička a exspoluhráč Gáboríka z Minnesoty Branko Radivojevič. Po tréningu prezradil Radivojevič novinárom niečo o rokovaniach o zmluve.
"Rozhovory som viedol z USA. Ozval sa mi generálny manažér tímu Andrej Jakobenko, s ktorým som sa dohodol, že sa spojíme o niekoľko týždňov neskôr. Páčili sa mi jeho názory, a tak som sa rozhodol, že sa vydám na misiu do Ruska. Mal som aj ponuky z dvoch klubov NHL, ale tu mám teraz väčšiu šancu byť častejšie na ľade," prezradil Radivojevič, ktorého v poslednom období trápilo koleno.
Na túto tému 27-ročný piešťanský rodák doplnil: "Po skončení sezóny s Minnesotou som absolvoval operáciu. Cítim sa dobre, no potrebujem ešte niekoľko týždňov na to, aby som mohol trénovať a hrať naplno."

Dobré adresy v NHL
Florida
Krásne počasie, lákavé pláže, skvelé možnosti zahrať si u hokejistov obľúbený golf.
Los Angeles
Podobné plusy ako u Floridy. Navyše v LA je vždy čo robiť, vravia hokejisti.
Vancouver
Jedno z nakrajších miest sveta. Vedľa seba more a malebné hory.
Detroit
Hokejové mesto, výborní fanúšikovia. A najmä - veľká šanca vyhrať Stanley Cup.
Toronto
Mesto, ktoré žije hokejom, ale ponúka aj bohaté možnosti na voľný čas.
Adresy, ktoré nelákajú
Buffalo
"Je škaredé. Centrum sa nedá porovnať so žiadnymi ostatnými mestami. Špinavé, staré," načrtáva Branko Radivojevič.
Raleigh, Carolina
Pohľadom Radivojeviča: "Možno je tam aj pekná príroda, vraveli niektorí chalani. Ja som sa tam ale nikdy nedostal nikam inde ako okolo štadiónu, a tam sa mi nepáčilo. Možno aj preto, že Raleigh je jedno z najmenších miest, v ktorých sa hrá NHL."
Edmonton
Medzi hokejistami má aj svojich zástancov, ale hrať za Oilers dnes až tak neláka. Zima aj mínus 30 stupňov Celzia, neraz dlhé cestovanie za súpermi a mesto, ktoré neponúka veľa možností.
http://www.hockeysfuture.com/articles/1 ... nhl200809/
Nováčikovia kt. sa dokázali presadiť do zostavy. Hádajte kto ich má najviac?
Nováčikovia kt. sa dokázali presadiť do zostavy. Hádajte kto ich má najviac?
Na vlastnú izbu v hoteli musíte odohrať 600 zápasov a desať sezón. Nosiť elegantný oblek je povinnosť. A taktiež na adresu fanúšikov hovoriť len medové slová. NHL má skrátka svoje pravidlá. Tie na ľade sú jasné. Ale mimo neho
Vitajte na malej exkurzii do zákonov najslávnejšej hokejovej ligy..
Zákony NHL: Čo si obliecť, čo povedať
Vitajte na malej exkurzii do zákonov najslávnejšej hokejovej ligy..
Marián Gáborík má zranenú dolnú časť tela. Viac novinárom, a teda fanúšikom povedať nesmie. Prečo
Môžu za to generálni manažéri klubov NHL. Počas letnej prestávky totiž (hlasovaním v pomere 28:2) zmenili pravidlo, ktoré upravuje povinnosť klubov informovať o zraneniach hráčov. Doteraz si mohli kluby dovoliť neupresniť, o aké zranenie ide, iba počas play-off.
Vo vyraďovacích súbojoch, keď sa hrá o všetko, totiž súperiace tímy zvykli posielať svojich tvrdých hráčov, aby atakovali tých hokejistov súpera, ktorí hrali aj napriek menším zraneniam.
Od novej sezóny už kluby môžu mlčať aj počas základnej časti - stačí, keď zverejnia iba základnú informáciu, či ide o zranenie hornej alebo dolnej časti tela. A právo neinformovať samozrejme začali aj využívať.
"Budeme poskytovať menej špecifické informácie, po prvé preto, že tak môžeme postupovať, po druhé preto, že informovanie poskytuje výhodu (iným tímom)," zdôvodnil generálny manažér Minnesoty Doug Risebrough, prečo na mítingu povedal hráčom, nech s novinármi o zraneniach nehovoria. Minnesota naviac - tradične - patrí k tímom, ktoré s informáciami narábali vždy veľmi opatrne. Tréner Jacques Lemaire zvykol zvedavých novinárov trápiť diagnózami typu "má boľavú nohu," prípadne "je trochu potlčený."
Reportér denníka Star Tribune si všimol, že Marián Gáborík mal "hornú časť stehna pravej nohy a slabiny obložené ľadom," priznal však, že "to u neho nie je nezvyčajné, robieva to po každom stretnutí." V stredu Gáborík netrénoval, so spoluhráčmi si však trištvrtehodinku zakopal do handrovej futbalovej lopty. Novinári chceli od generálneho manažéra vedieť, či Gáboríka náhodou nevyradil zo súpisky preto, lebo chystá výmenu do iného klubu. "Je zranený," odpovedal.
"Fanúšikovia zaplatia 114 dolárov za lístky, mohli by aspoň dostať informáciu, či ich obľúbený hráč bude na ľade," poznamenal zúfalo Star Tribune. A lakonicky dodal, že útočník Bouchard, ktorý má problémy s chrbtom, má odteraz zranenie hornej časti tela a obranca Marek Židlický, ktorý si vytkol členok, trpí v dolnej polovici (pravdask)
Vo vyraďovacích súbojoch, keď sa hrá o všetko, totiž súperiace tímy zvykli posielať svojich tvrdých hráčov, aby atakovali tých hokejistov súpera, ktorí hrali aj napriek menším zraneniam.
Od novej sezóny už kluby môžu mlčať aj počas základnej časti - stačí, keď zverejnia iba základnú informáciu, či ide o zranenie hornej alebo dolnej časti tela. A právo neinformovať samozrejme začali aj využívať.
"Budeme poskytovať menej špecifické informácie, po prvé preto, že tak môžeme postupovať, po druhé preto, že informovanie poskytuje výhodu (iným tímom)," zdôvodnil generálny manažér Minnesoty Doug Risebrough, prečo na mítingu povedal hráčom, nech s novinármi o zraneniach nehovoria. Minnesota naviac - tradične - patrí k tímom, ktoré s informáciami narábali vždy veľmi opatrne. Tréner Jacques Lemaire zvykol zvedavých novinárov trápiť diagnózami typu "má boľavú nohu," prípadne "je trochu potlčený."
Reportér denníka Star Tribune si všimol, že Marián Gáborík mal "hornú časť stehna pravej nohy a slabiny obložené ľadom," priznal však, že "to u neho nie je nezvyčajné, robieva to po každom stretnutí." V stredu Gáborík netrénoval, so spoluhráčmi si však trištvrtehodinku zakopal do handrovej futbalovej lopty. Novinári chceli od generálneho manažéra vedieť, či Gáboríka náhodou nevyradil zo súpisky preto, lebo chystá výmenu do iného klubu. "Je zranený," odpovedal.
"Fanúšikovia zaplatia 114 dolárov za lístky, mohli by aspoň dostať informáciu, či ich obľúbený hráč bude na ľade," poznamenal zúfalo Star Tribune. A lakonicky dodal, že útočník Bouchard, ktorý má problémy s chrbtom, má odteraz zranenie hornej časti tela a obranca Marek Židlický, ktorý si vytkol členok, trpí v dolnej polovici (pravdask)
vcera na TA3 bol na zaverecnych 15 minut hostom relacie Sport Ivo Teleky, znamy to redaktor spoza velkej mlaky, ktoreho ja osobne velmi rad pocuvam..vyjadril sa o situacii s nasimi hracmi v zamori, preco ich pocet klesa, spomenul aj zaujimave suvislosti s Mihalikom, tak paci sa (ceknut niekde ku koncu relacie)
V NHL ubuda slovesnkych hokejistov
Tentokrat bol 1.hviezdou týzdna Thomas Vanek s bilanciou 7+2 toto bol jeho najlepsi vstup do sezony z jeho 4-rocnej karieri 2.hviezdou sa stal NIKLAS BACKSTROM ,ktory pomool tímu k 3 vítazstvam s priemerom 1.30 golu na zapas. A 3.hviezdou sa stal Fabian Brunstrom,ktory vo svojom debute v NHL zaznamenal hattrick a vítazný gol,toto sa stalo len dvom predoslim hracom a to Alex Smart 1943 a Real Cloutier 1979
Počet bitiek na ľade v severoamerickej hokejovej lige NHL každý rok od lockoutu (2004/2005) stúpa. Zatiaľ čo v sezóne 2005/2006 bolo "len" 466 bitiek, v minulej sezóne už 664.
Tento trend vôbec nezaujíma obhajcu Stanleyho pohára klub Detroit Red Wings, ktorého hráči sa v doterajšom priebehu novej sezóny ešte ani raz nezapojili do žiadnej bitky a navyše dali na waiver listinu aj oboch svojich minulosezónnych bitkárov Aarona Downeya a Darrena McCartyho.
"Pozrite sa na Nicklasa Kronwalla. V bitke by prehral s hocikým. Ale pozrite sa na jeho hru. Nevyhýba sa súbojom, bojuje pri mantineli, spôsobuje súperom bolesť. Ale jeho silové prejavy sú v rámci pravidiel," poznamenal na margo absencie bitkárov v svojom tíme generálny manažér "červených krídiel" Ken Holland. (pravdask)
Jedna z najlepších bitiek tohto roka - Eric Godard
Riley Cote
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pC0TatWQDls&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pC0TatWQDls&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Tento trend vôbec nezaujíma obhajcu Stanleyho pohára klub Detroit Red Wings, ktorého hráči sa v doterajšom priebehu novej sezóny ešte ani raz nezapojili do žiadnej bitky a navyše dali na waiver listinu aj oboch svojich minulosezónnych bitkárov Aarona Downeya a Darrena McCartyho.
"Pozrite sa na Nicklasa Kronwalla. V bitke by prehral s hocikým. Ale pozrite sa na jeho hru. Nevyhýba sa súbojom, bojuje pri mantineli, spôsobuje súperom bolesť. Ale jeho silové prejavy sú v rámci pravidiel," poznamenal na margo absencie bitkárov v svojom tíme generálny manažér "červených krídiel" Ken Holland. (pravdask)
Jedna z najlepších bitiek tohto roka - Eric Godard
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pC0TatWQDls&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pC0TatWQDls&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
“Bude to Hockey Night in Everywhere,” parafrázuje název oblíbeného televizního hokejového magazínu Frank Brown, viceprezident NHL pro styk s veřejností. “Ráj pro každého, kdo je blázen do puku.”
V akcii všetkých 30 tímov (po 2-krát v históriícepi píše:NHL čeká "supersobota"
“Bude to Hockey Night in Everywhere,” parafrázuje název oblíbeného televizního hokejového magazínu Frank Brown, viceprezident NHL pro styk s veřejností. “Ráj pro každého, kdo je blázen do puku.”
tak pani drzte sa teraz, tych :o 11 striel Pens, vyslanych na Sharks mi nedalo a podarilo sa mi vynuchat toto:
Fewest shots
6
- Toronto Maple Leafs, May 8, 2000 against New Jersey Source
Most shots
83 - Boston Bruins, Mar 4, 1941
73 - New York Americans, Dec 26, 1925
73 - Boston Bruins, Mar 21, 1981
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé