Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

DALLAS STARS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Na zapas sa tesim a fandim dallasu ale iba tak mierne. zalezie dallas do vlastnej tretiny alebo to aj trochu otvoria. najskor to prve a potom sa podla stavu uvidi.
tak dalas to vyhral :-D 1:0 hm :)
Obrázek

dnes aj keby ste na Kippera vyslali 40 striel asi prdlajs platne, bolo ich 31, na strane druhej 18 a i tak si plamene nesu domov viac ako cenne 2 body..

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Tak isto to bolo posledny vzajomny zapas akurat naopak strely aj vysledok. V brane bol Joseph, nie Kiprusoff.
Ty chceš Brada ?
Tak to si mě překvapil :) všichni na něj jen nedávají,přitom přesně jak říkáš ty,s Hlaváčem je to těžký . Je to můj nejoblíbenější hráč a Dallas by mi nevadil :wink: stan by byl 1.centr . Ale Ribeiro je slušná konkurence ... jak to vidíš ty ? Věřím,že kdyby šel k Hvězdám tak by hrál s nejlepšími hráči ...
Tak co říkáte na nové posily z Tampy ?
No 3. dobrý centr v dalasu, uvidíme jestli to udělá 3 vyrovnané dobré útoky nebo spíš moc velkou konkurenci... s takovou Modano asi bude hrat až ve 3 lajně co...
No Brad ve 3.řadě hrát teda určitě nebude . Podle mě je lepší jak Ribeiro , jen to chce vhodné spoluhráče . Co takhle Mikea R. šoupnout na křídlo ? Věřím,že se Brad chytne a bude sbírat minimálně bod na zápas
Obrázek
Brett Hull, v současnosti dočasný generální manažer Stars, byl ziskem Brada Richardse doslova nadšený. Dokonce tak nadšený, že si ani nepřipustil možné riziko, které z onoho gigantického trejdu plyne. „Risk? Jaký risk?“ vyštěkl Hull na novináře. „Tahle výměna rozhodně nebyla riskantní. Nikdy jsem neslyšel, že by někdo okolo NHL Brada Richardse za něco kritizoval. Je to rozhodně dobrá posila.“

Stars během uzávěrky přestupů dokonali jednu z největších výměn v historii klubu. Brad Richards a brankář Johan Holmqvist přišli do Dallasu za brankáře Mika Smithe, Jeffa Halperna, Jussiho Jokinena a čtvrtý výběr v draftu 2009. Richards se s platem 7,8 mil. ročně stal okamžitě nejdražším hráčem mužstva. Jeho smlouva platí na další tři roky.

„V poslední době se mu sice nedařilo, přesto jsem přesvědčen, že potřebuje nový začátek,“ řekl Hull. „My mu ho poskytneme. Získali jsme bývalého vítěze Conn Smythe Trophy, který je na vrcholu své kariéry. Brada Richardse čeká skvělá budoucnost.“

Sám Richards v telefonickém rozhovoru přiznal, že si konečně může oddychnout. V Tampě byl pod neustálým tlakem. „Je to jako kdyby mě pustili z klece,“ řekl v telefonickém rozhovoru. „Měl jsem tu svázané ruce. Mám z toho Vánoce.“

Richard má klauzuli o zákazu přestupu, takže si mohl vybírat budoucí působiště. Stars prý byli na prvním místě. „Svému agentovi jsem řekl, že oni budou prioritou číslo jedna,“ řekl. „Líbí se mi jejich styl. Hrají jako tým a chtějí vyhrávat. To mi v poslední době chybělo.“ ( :sad2: )

Richards se zřejmě brzy ocitne na čele prvního útoku. On i Modano jsou však centři, takže jeden z nich bude muset jít na křídlo. Oběma hráčům to prý nevadí. „Když mě o to požádali, tak jsem vždycky hrál křídlo,“ řekl Richards.

(nhlpro.cz)

Tak ať se daří Brade. Snad ti to půjde tak jako ti šlo předtím. Očkem ted budu po Dallasu pokukovat, abych viděl jak se našim exhráčům daří. Jak to jde Bradovi a taky jestli chytal Holmqvist. Myslím že s Bradovými body to půjde nahoru, ovšem jinak tomu bude s ice-timem. To Holmer si bohužel už pořádně nezachytá.
Podla mna Dallas spravil hlupost, ze vymenil Jussiho Jokinena :thumbsdown: , ale zas lepsie pre Tampu Bay, ze ho ziskala :thumbsup: a brankara Mike Smitha ani to neviem ci urobili dobre, ze aj toho vymenili :sad2: . Podla ma spravile zle :thumbsdown: , ale ako som uz napisal lepsie pre Tampu Bay :thumbsup: , ale toto je len moj nazor :) .
Co furt máte s tím Ribeirem a Morrowem všeci ? Vždyt Dallas má už Play - off jisté,tak proč nezkusit i jiné varianty ? Uvidíme v jakém složení nastoupí v dalším zápase , určitě to bude zajímavé
Snad no :D snad Richie nebude hrát s takovými důchodci , zkusil bych ho určitě s Hagmanem , pak se uvidí ...
Tak už se to blíží !!! :biglol: doufám že Stars vyhrají a Brad si pro začátek připíše nějaký ten bod :wink:
Tak po 1.třetině super . Stars vedou 2:1

Richards 0+1

Zatím nejlepší hráč na ledě :clap:
Tak to je nádherné ráno :)

Po 2.třetině vedou Hvězdy 5:1

Richards 0+3 :clap: :biglol:
a nakoniec pridal ešte dalšie 2 asistencie a zápas skončil 7:4. A pritom ked hral v 2. útoku TB ho vela ludi vrátane mňa pokladalo za preplateného :oops: ..škoda že sme ho nezískali my.
S ocasama Hlaváčem a Ouelltem by nepodoval ani Lemieux

To byla krása ... nevíc co říct ... 0+5 je super na začátek :cool:

Brad Richards :champions:
Zaradenie do útoku s Niklasom Hagmanom bolo správnym ťahom - zatiaľčo fínsky útočník zaznamenal prvý hetrik kariéry, Richards asistoval pri piatich góloch spoluhráčov, čím dosiahol osobné maximum. "Som veľmi šťastný, že môžem byť súčasťou tohto tímu," povedal Richards,

fuuu, tak tomu sa povie uvod ako z rozpravky :yes:

Obrázek

a Dallas opät slape ako namazny stroj ..paci sa..

z posl. 20Z -) 16V - 4P :roll:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Neuvěřitelné!!!...Lepší premiéru u Stars si nemohl Brad přát!...Gratulace Hagmanovi k hattricku! :good:
Dallas může ještě kdekoho překvapit!
Pokud to bude Hagman trefovat furt , tak to bude super :-)

Sestavu bych neměnil , je ideální

Akorát pro mě je 1.lajna Richardsova

Musím,ale říct,že Chicago bylo dost slabé ... fakt hrůza co hráli :D to mi ale vůbec nevadí
paráda Brade, jen tak dále, krásný start, více takových utkání :cool:
Philly-The Scud píše:Překvapit...... :shock: :shock: ?? No já tedy nevím, ale rozhodně větší překvapení bude, když letos Dallásek neudělá min. fin konference......... :wink: 8) !!!!
No já nevím. :? Možná to tak vidím pouze já!.....S Dallasem jsem před sezonou moc nepočítal!
Ano chtěl bych zatleskat MYP2P , jsou tam snad všechny zápasy co se hrají dnes , kromě Stars :x to fakt potěší
Tak nakonec tam dali i Hvězdy :cool: mají štěstí :D
823 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
1998 NAGANO