od
yzy19 » čtv 03. lis 2011 14:21
Tak názor k predvádzanej hre Phoenixu je vzhľadom na náš káder veľmi pozitívny. Po Bryzgalovovi som prestával veriť v zázraky, ale Mike Smith je borec. Klobúk dolu. Čakal som, že po nejakých tých 5-tich zápasoch to pôjde s ním poriadne dolu, ale zatiaľ, zatiaľ som sa mýlil.
Neviem, ako to u nás je, ale Bryzgalova sme zobrali z waiver listiny a chytal tu ako pán. Teraz Mike Smith, "čistá diera" a predvádza parádne výkony.
Neplatí to samozrejme u každého brankára, však pred Bryzgalovom sme mali problém získať poriadneho gólmana.
Čo sa týka našej hry. Obrana je kvalitná, ako sme si pri Daveovi zvykli. Larsson vyzerá, že má na ihrisku väčší prehľad, než na začiatku, ale Yandle, to je už náš vodca v obrane. Ten hrá s neskutočnou pohodou, rozbieha akcie a pod.
Útok. Spokojnosť vládne s Doanom a Whitneym. Whitney hrá super, dovolím si tvrdiť, že asi najlepšie z tímu.
Hanzal, klasika. To je cenný hráč. Som veľmi rád, že ho máme! Urobí naozaj veľa.
A dnešný zápas s Coloradom ma dosť potešil. Síce sa mi nepáčilo množstvo striel na Smitha, tu možno aj chýba ten Michálek, ale príjemne sa na to pozerá, keď inkasoval len ten jeden kúsok.
Moc sa mi páčilo odvážne napádanie našich. Hráči Colorada mi pripadali ako vyjakaní a Kojoti ich prevýšili, čo sa týka osobných súbojov.
Dúfam, že Mike Smith bude pokračovať vo svojich výkonoch. Pred nejakou dobou som vravel, že máme najslabšie brankárske zloženie, no dúfam, že som sa mýlil.
+ dodatok. Celkom sa mi pozdáva hra Boedkera.
Najväčšie plusy patria hráčom: Boedker, Larsson
A potom hráči, čo by mali ťahať Phoenix: Doan, Whitney, Yandle, Hanzal + Smith
GO YOTES GO!!!