Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázek

:hroza: :thumbsdown: A áno, ľudia s pivom ešte dôjdu, ale...
s Chicagem jsem přišel zrovna ve chvíli, kdy Whitney vymétal šibeničku :frajer2: zbytek zápasu ratši komentovat nebudu... Smithymu se ten 3. gól sice nedá vyčítat ale v důležitý chvíli nepodržel.... podobně jako se San Jose jsem nedokoukal :? ... proti LA jsem stihnul až třetí třetinu, ale to mi stačilo... Doaner půl odkrytý brány, Torres to samí ještě tutovější, Langkow sám před golmanem a ještě jednou Raffi jasná gólovka :hroza: výsledek... :arrow: :!:

Smithy pěkně vyřešil dva na jednoho ... celkově z naší strany supr třetina... celej zápas tak asi nevypadal ale i tak, je na čem stavět...

Ode dneška už budu dělat max do půlnoci.. takže kluky konečně uvidim v akci od první minuty... tak kua chce to body!! jnk. Whitney je pan hokejista :bee:
Tak proti Anaheimu sa Hanzal a Smith predviedli v plnej forme.Aj keď len 5:4 ale výhra proti Anaheimu vždy poteší :cool:
Víšnovského gól bol sice pekný, ale na nás nestačil. :oslava:
Tak názor k predvádzanej hre Phoenixu je vzhľadom na náš káder veľmi pozitívny. Po Bryzgalovovi som prestával veriť v zázraky, ale Mike Smith je borec. Klobúk dolu. Čakal som, že po nejakých tých 5-tich zápasoch to pôjde s ním poriadne dolu, ale zatiaľ, zatiaľ som sa mýlil.
Neviem, ako to u nás je, ale Bryzgalova sme zobrali z waiver listiny a chytal tu ako pán. Teraz Mike Smith, "čistá diera" a predvádza parádne výkony.

Neplatí to samozrejme u každého brankára, však pred Bryzgalovom sme mali problém získať poriadneho gólmana.

Čo sa týka našej hry. Obrana je kvalitná, ako sme si pri Daveovi zvykli. Larsson vyzerá, že má na ihrisku väčší prehľad, než na začiatku, ale Yandle, to je už náš vodca v obrane. Ten hrá s neskutočnou pohodou, rozbieha akcie a pod.

Útok. Spokojnosť vládne s Doanom a Whitneym. Whitney hrá super, dovolím si tvrdiť, že asi najlepšie z tímu.
Hanzal, klasika. To je cenný hráč. Som veľmi rád, že ho máme! Urobí naozaj veľa.

A dnešný zápas s Coloradom ma dosť potešil. Síce sa mi nepáčilo množstvo striel na Smitha, tu možno aj chýba ten Michálek, ale príjemne sa na to pozerá, keď inkasoval len ten jeden kúsok.
Moc sa mi páčilo odvážne napádanie našich. Hráči Colorada mi pripadali ako vyjakaní a Kojoti ich prevýšili, čo sa týka osobných súbojov.

Dúfam, že Mike Smith bude pokračovať vo svojich výkonoch. Pred nejakou dobou som vravel, že máme najslabšie brankárske zloženie, no dúfam, že som sa mýlil.

+ dodatok. Celkom sa mi pozdáva hra Boedkera.
Najväčšie plusy patria hráčom: Boedker, Larsson
A potom hráči, čo by mali ťahať Phoenix: Doan, Whitney, Yandle, Hanzal + Smith

GO YOTES GO!!!
Čo som videl PHX, tak sa mi páčil najmä Smith, Korpikoski a Boedker :yes: pozitívne ma stále prekvapuje aj Schlemko. A Olivera volaj buď OEL alebo Ekman-Larsson. :wink2:
Myslim že vyzvyhnout by zasloužila hlavně znovu složená linka Whitney - Hanzal - Vrbata :good: (Hanzal se teď bohužel zranil :| ale jinak paráda z jejich strany..

Schlemko už ukazoval kvality minulej rok, OEL a Boedker jsou pro mě letos příjemný překvapení....

Na druhou stranu Langkow nehraje jako center number 1, je to podobný jak Lang, Belanger .. takže pro mě trochu zklamání... jako fit dobrej... ale čekal jsem že bude mít větší přínos pro tým... no dam mu ještě čas
Na pobavenie, ak ste nevideli :D :D

"I like your tattoos tho" :giggle:
Díval sem se na highlighty včerejšího utkání VAN 5-0 PHX a mám dotaz, co to tam Morris při čtvrtym golu vyváděl? :lol: Nejdřív si dá málem vlastnáka a nakonec nechá Keslera zakončit. Popravdě Smith za ten výprask zrovna nemohl, z těch pěti branek byla chytatelná akorát ta první od modrý, jinak všechno průser obrany.
i takový zápasy se stávaj, s Dallasem jsme si to náležitě vynahradili... za ten první taky nemohl... přesně v cestě mu stál Klesla, to bych dával za vinu spíš Rastymu...

Co se Smithe samotnýho týče... zatim paráda výkony (sice vždycky trnu, když vymejšlí s holí, ale je pravda že to s ní umí dobře a nespočetně krát nám ulehčí práci.. ale párkrát to je taky rozehrávka pěkně na hraně a to je docela dost na moje nervy :oops: )
Wanic píše:Co se Smithe samotnýho týče... zatim paráda výkony (sice vždycky trnu, když vymejšlí s holí, ale je pravda že to s ní umí dobře a nespočetně krát nám ulehčí práci.. ale párkrát to je taky rozehrávka pěkně na hraně a to je docela dost na moje nervy :oops:
V tomto ohledu vždycky brnkal fanouškům na nervy. Všichni ví, že v práci s hokejkou patří k nejlepším v lize, ale mnohdy zbytečně riskuje či zbytečně vymýšli. Je to showman, často si hraje na 6.hráče a rozehrává :lol2: čas od času si proto neodpustí hrubku...
Zatím předvádí výborné výkony, ale podobný nástup měl i v našem klubu. Je poměrně psychicky labilní, negativní faktor ho dokáže lehce vykolejit a následné výkony jsou potom jako na houpačce. Snad budete mít štěstí.
TSNBobMcKenzie Bob McKenzie
Confirming PHX trades Turris to OTT for David Rundblad and a 2nd round pick.
5 minutes ago

Yandle, OEL, Gormley, Rundblad = Maloney :poklona: K tomuto naozaj nie je čo dodať. Dostať Rundblada za hráča, ktorý ani len nechcel vo PHXe zostať, to je majstrštyk.
kua what's that... neznam :oops: :oops: :oops: ... jestli talent tak :cool:
Getzo5 píše:TSNBobMcKenzie Bob McKenzie
Confirming PHX trades Turris to OTT for David Rundblad and a 2nd round pick.
5 minutes ago

Yandle, OEL, Gormley, Rundblad = Maloney :poklona: K tomuto naozaj nie je čo dodať. Dostať Rundblada za hráča, ktorý ani len nechcel vo PHXe zostať, to je majstrštyk.
kua tak by som k nemu poslal shermana na skolenie... :D
necakal som ze by za turrisa mohli dostat az tolko :poklona:
vim, že o hráčích by se mělo mluvit jenom v dobrym... ale Turris :nono: :spank: Jen ať si de za štěstím... Hráče který u nás hrát nechtěj nepotřebujem .... Bissonnetta na něj až se Senátorama přijede do Arizony :box: (Doplnil bych jeden pokřik huligans místního Ostrova: "A my víme, a my víme, co ta věta znamená, hej, hej!!")

Rundbland vypadá dobře... uvidíme jak se adaptuje na zámořskej hokej....

Viva Boedker... jeden z mála picků, kterej u nás zůstal a vyplácí se ;))
Smith :hehe:

inak ten zapas sa hral v new yorku?

Smitty podrží, když je třeba :sarcasm:
Uff. Zvláštna sezóna. Tak, ako sme minule veľmi nešťastne stratili bod, dnes sme mohli stratiť výhru..

http://www.youtube.com/watch?v=EjitG9iFaF8" onclick="window.open(this.href);return false;

Dúfam, že sa nám smola nebude lepiť na päty, aj keď dnes to bolo veľmi šťastné. Toto obdobie sa mi nepáči, ako hráme, ale keď sa tak pozriem do minula, tak večne v tejto časti sezóny máme nejaké problémy. Verím, že v ďalšom mesiaci to bude lepšie.

Inak som aj veľmi spokojný s trejdom Turrisa. Vôbec som nečakal, že niečo za neho okrem draft picku dostaneme, ale dostali sme veľmi kvalitný prospekt. Maloney :poklona: :poklona2: Keď pôjde do NHL, tak dúfam, že bude dostávať dostatok priestoru, aj keď mi tu niekto vravel, že on sa zatiaľ odmietol pobrať do tejto súťaže. No jedno je isté, naša obrana má na čom stavať do budúcna. Yandle, z neho je už pomaly ale isto veľmi skúsený bek, ale Oliver Ekman Larrson a teraz Rundblad. Takisto Gormley. Vidím, že rátajú s Tippettovými metódami do budúcna a zakladáme si na obrane.

Inak na MS do 20 rokov pocestujú dvaja naši reprezentanti vo výbere Kanady. Už spomínaný Gormley a ešte gólman, Visentin, na ktorého som zvedavý. Keď som pozeral ako chytá, tak sa mi nezdal zrovna nejakou oporou v bráne, čo je u Kanaďanov v týchto ročníkoch celkom obvyklé. Ale dúfam, že to napraví. Na Gormleyho som veľmi zvedavý. Na týchto turnajoch sa veľakrát zvykne ukázať pravá kvalita hráča.

Ešte taký dodatok, aj keď videá bývajú skreslené, no kúsok z hokejového umenia nášho mladého beka:

http://www.youtube.com/watch?v=N5gGQUcVItc" onclick="window.open(this.href);return false;

Verím, že sa mu bude páčiť v našom prostredí, pretože je to obranca, ktorého by som ja osobne veľmi bral.
yzy19 píše:Inak som aj veľmi spokojný s trejdom Turrisa. Vôbec som nečakal, že niečo za neho okrem draft picku dostaneme, ale dostali sme veľmi kvalitný prospekt. Maloney :poklona: :poklona2: Keď pôjde do NHL, tak dúfam, že bude dostávať dostatok priestoru, aj keď mi tu niekto vravel, že on sa zatiaľ odmietol pobrať do tejto súťaže.
:sok: Teraz neviem či niečo nedochádza mne, alebo tebe.
Getzo5 píše::sok: Teraz neviem či niečo nedochádza mne, alebo tebe.
Správne, Rundblad odohral 24 zápasov (1+3)...Yzy :nono:
No ten Rundbland se mi zatim líbí... I když s opravdovim hodnocením ratši počkam, až nebudem hrát back-to-back zápas... ve dvojici s Larsonem... kluci zavzpomínaj na mladý léta... jen ať jim to klape :cool:

K tomu gólu sekundu před koncem se snad ani nemá cenu vyjadřovat :x
Ešte sa jednou vetou vrátim k Turrisovmu trejdu:

DarrenDreger Darren Dreger
The Leafs were never really in on Kyle Turris. Word is, Coyotes wanted Nazem Kadri as part of return. Toronto has high hopes for Kadri.

:hmm: ťažko povedať či lepšie, či horšie, každopádne postoj Toronta ma prekvapuje, očividne je od postoja ich fanúšikov diametrálne odlišný.
Tak teraz sa prepadneme na dno, ale dúfam, že len na chvíľu. Myslel som, že Smith sa zosypal psychicky po tom gól od Richardsa, ale má natiahnuté triesla. Neviem, do kedy bude chýbať. Povolali sme náhradného gólmana. LaBarbera bude chytať, myslel som, že je to naj dvojka v NHL, ale teraz nič nechytá, absolútne nič, nie je na neho spolah. Takisto, pokiaľ som dobre videl je aj Hanzal mimo, čo je veľká slabina a momentálne nám chýbajú dve veľké opory..
Shane Doan vstřelil první hattrick kariéry :!: :!: :cool: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :clap: :clap: :clap: :hop: :hop: :yes: :good: :good: :thumbsup: :oslava:
Wanic píše:Shane Doan vstřelil první hattrick kariéry :!: :!: :cool: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :clap: :clap: :clap: :hop: :hop: :yes: :good: :good: :thumbsup: :oslava:
Si autorom 1500-tého príspevku v tomto legendárnom topicu. Teším sa s tebou, lebo ja som autorom 1501-vého príspevku v tomto legendárnom topicu. Inak aj Oliverko tam ten gól zaklincoval. A Wejnys, nevieš kedy bude späť legendárny Martin Hanzal? Takto ideme len na Play Off, ale ja chcem ísť na Stanley Cup.
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA