Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Páni dnes držte palce prsty stavil som na vás nejaké chechtáky.. no za ten kurz 2,70 a pri forme vašich hráčov by som si to vyčítal. Včera mi vyšla za nejaké chechtáky Rangers s tým istým kurzom takze dúfam ze budem uspesny i dnes v noci :-P
dnes bude chytat Varly..no a bugbee, ja to vidim na istu x-ku, takze neviem neviem, mal si skusit radsej to..a isto bol aj lepsi kurz.
tak ako som uz vravel pred zapasom s bodikom som spokojny,hoci som tajne dufal,ze v najazdox sa nam mozno podari uxmatnut aj dva.Dnes Erskine a Poti hrali totalne nap*cu....ziadny doraz pred branou...vobec necistili priestor pred Theom...hmmm...no 2 goliky idu na ix triko.V utoku nam to ide,ale na tej obrane este musime popracovat.
XruC píše:dnes bude chytat Varly..no a bugbee, ja to vidim na istu x-ku, takze neviem neviem, mal si skusit radsej to..a isto bol aj lepsi kurz.
he he he..ja som ti to hovoril :razzi: Nechapem, preco nevsadzam..mohol by som na tom zarabat..hokeju sa rozumiem :32:
XruC píše:he he he..ja som ti to hovoril :razzi: Nechapem, preco nevsadzam..mohol by som na tom zarabat..hokeju sa rozumiem :32:
To asi každý tuná. Teda väčšina povedzme hehe..
Ovečkin je aj tak kráľ, je to zviera. Washington som vsadil aj dlhodobú stávku na pohár. Mehehe.. tento rok vám verím..
No tak Oveckin to zda se mysli vazne...Klobouk dolu. Ale begbee vis o cem je playoffs, tam je obrana a fyzicka hra klicova, takze Caps jeste maji na cem pracovat pokud chteji aspirovat na SC. Jinak tuto sezonu se mi zda po dlouhe dobe Vychod o malicko silnejsi nez Zapad, proste konkurence Pittsburghu, Bostonu, Washingtonu a hlavne Philadelphie, to je celkem sila. Uvidime, zatim je to jen zacatek.
začínám si myslet že Ovečkin není člověk :D ...
Caps letoss vidim na minimalně finale konference ( závidím vám váš útok :D )
ale je to pořád jen jeden útok k závidění :lol3: , Ovce hraje perfektně, ale kdokoliv z toho útoku se zraní a nastane problém. Teď je začátek sezóny, ale po takovém 20-30 zápase se začnou všichni věnovat víc Alexovi a jemu podobným, takže nebude tolik prostoru. Necháme se překvapit,no :oslava:
zatial su v utoku skveli 4 hraci..pri ktorych je vysoka pravdepodobnost, ze im to vydrzi do konca sezony (Ovca, Semin, Backstrom, Laich) naviac kvalitni hraci su urcite aj Morrison a Knuble..ked sa vrati Flesh, budeme mat dva skvele utoky. Na SC potrebujeme pritvrdit, to je jasne, osobne si tiez nemyslim, ze mame team co i len na finale SC, navyse k tomu co vymenoval atlantik by som doplnil este "priazen bohov"

E1: Pekny clanok:
http://www.nhlpro.cz/clanek/15564-tym-k ... n-capitals

E2: A ja si dnes kuknem WSH-NYR na Galaxii :good:

E3: curaci ko*oti z novi..hlavne ze mali vysielat WSH-NYR..je*nuti debili..som si myslel, ze toto je mozne len na slovensku.
hmmm..tak dneska sme riadne marni..toto som uz davno nevidel. Co sme doteraz hrali presiloviek..najvacsi traged zo vsetkych je Green, ten asi hra len kvoli zasluham z minulych sezon, ale co je najhorsie, ze dnes sa naplno prejavil najvacsi rozdiel medzi prvym utokom a zvyskom teamu. Ani som neveril ako naivne na to mozu ist hraci z NHL, cele je to na nahodu a naivitu..toto by neprekvapilo ani chlapcov v pripravke. Cele zle..zatial Rangers zasluzene vyhravaju a pravdu povediac, takymto vykonom si vyhru ani nezasluzime.

-tak ja som rad, ze aspon v tomto zapase existovala spravodlivost a Rangers vyhrali, lebo my sme si vitazstvo absolutne nezasluzili
1. tendencne piskanie v nas prospech
2. usmudlana branka z polky ihriska
toto nam na vitazstvo stacit nemoze.
Ale aj do dalsich zapasov si treba uvedomit, ze jeden utok na SC stacit nemoze. Treba si pozret zapasi WSH, lebo ten rozdiel sa ani opisat neda..to su 3 uplne jalove, naivne utoky, ktorym navyse este ani obrana nejde a ked sa k tomu prida aj marny Green tak potom to stoji na 3-4 hracoch a to je malo. Hl. Green by si mal vstupit do svedomia, lebo to neni on..daky motak nosi jeho dres s cislom, inak si to neviem vysvetlit..clovek by mu niekedy odpustil tych par chyb v obrane, ale ta jeho skvela utocna hra je uplne v riti..on bol hadam jeden z najlepsich v nachadzani si volneho miesta a utoku z druhej vlny..teraz stoji ako solny stlp, ja tomu nechapem.
Aby som to zhrnul, Rangers boli lepsi a vyhrali zasluzene, my mame nad cim premyslat.
Gaborik to dnes otocil, borci a fanusikovia Caps, dovolujem si vam dat do pozornosti tento clanok o vasom hracovi - Nicklas Backstrom- http://www.nhlko.com/20.cast-predstavuj ... .a298.html
Dobre citanie
diky wild..precital som si aj o Ovci. Je fajn vediet, ze je viac takych fanusikov Caps.
Tak tretia prehra v rade. Cakam, kedy si niekto uvedomi, ze s jednym utokom to fakt nejde, je to len jeden utok na ubranenie, to nieje az tak moc..zvysok je marny.
wooooohou...tak stvrta prehra v rade. Chlapci podavaju heroicky vykon. :bitka3:
No tak rozhodcom sme museli dat riadne pricuchnut k hasisu, inak si to moc neviem vysvetlit..za sedem min. sme hrali 6 min presilovku a to 2x 5-3..mame za sebou 4 prehri, asi sme rozlutostili aj rozhodcov, ale takou hrou nemame aj tak sancu. Hrame zle a to vsetci, od Ovci, cez Greena az po hracov 4 lajny..ak to takto pojde dalej, tak PO moze byt nesplnitelny sen...a to nieje klise, ta hra je fakt fakt tragicka.

nie, oni si nemohli pricuchnut, toto museli inhalovat riadne dlho, a tiez sa neviem zbavit pocitu, ze sme im pri tom vyrazne pomahali a nech to bolo cokolvek, musel to byt riadny matros. Taketo daco som v priamom prenose este nevidel a nech niekto povie, ze rozhodcovia su nestranni. Uz ked sme za brankou atakovali brankara myslel som si, ze nas vyluci, ale on vylucil Nabokova a to sme predtym dohrali dalsiu presilovku. No za prvu tretinu sme ich mali 5. Slusne..nie? Ale takuto bezradnost si pamatujem tak z 3 roky dozadu. Aby boli Ovechkin, Semin, Backstrom a Green v presilovkach tak marni tu uz davno nebolo. Dnes fandim Sharks s takouto hrou a priebehom si aj tak vitazstvo nezasluzime :thumbsdown:
XruC, klobouk dolu, ze jsi objektivni. Ja jsem totiz videl i vas zapas doma s NYR a tam to byla taky neskutecna fraska ze strany sudich ve prospech WSH, ale spravedlive zvitezili NYR. To co dnes predvedli v 1.tretine, s tim jsem se nestretl nikdy ani pri zapasech Pittsburghu, proste fraska. Nevim proc tak piskaji..., kazdopadne Ovechkin to ted vzal do svych rukou a ukazal, ze snad tolik pomoci ani neni treba, dal dva goly 5 na 5. A v tech presilovkach by jste si snad stejne jen kazili sebevedomi :D . Musim uznat, Pan hrac :thumbsup:. A to ho nemam rad...

A co se tyce vasich vyhlidek, to mas jen momentalni pochybnosti, kvuli mensi serii proher. Ale WSH urcite nebude mit problem s postupem do playoffs. Mate sice dost nevyvazeny tym, ale ta sila soustredena v par hracech je obrovska, to nema nikdo v NHL. Takze pro me jako fanouska Penguins jste nejvaznejsi souper z Vychodu spolu snad uz jen s Philadelphii, ktery nas teoreticky muze zastavit na ceste k obhajobe SC.
no ja som sa vzdy povazoval za objektivneho cloveka :-) Taketo veci nemam rad..tiez by sa mi nepacilo, keby sa tak piskalo proti Wsh a rozhodne sa mi to nepaci ani teraz, ale len co som zacal fandit Sharks dal Ovca tie dva goly, keby som to vedel, tak minuly rok fandim vam :D

Ktory hrac ma fakt prekvapuje je Green. Dnes sa konecne dostal do toho svojho miesta z ktoreho dal minulu sez. tak 20 golov..kedysi by to riesil strelou svihom pod brvno a som si isty, ze aj teraz by to skoncilo golom, len neviem kto mu poradil, aby zacal strielat golfakom. Uz v prvom zapase som pozeral ako ovad na stado krav ze co to robi, daco podobne som unho nevidel celu minulu sezonu, ta jeho strela svihom je vystavna, tento rok som ho tak videl vystrelit len raz a aj to skoncilo golom. Cely je divny, fakt mimo.
je to v pohodě, San Jose hrají prasácky v každém zápase, stejně se nerozhodlo v přesilovkách, Velký Danny si ani neprdnul... Atlantiku, nakonec to bude někdo třetí co vás pošle letos na dovolenou :lol3:
V Ovechkinovom podani hokej aj boli..
http://www.youtube.com/watch?v=V0hEpchvDhk&feature=fvsr
http://www.nhlpro.cz/clanek/15675-brend ... se-mu-dari
zatial sa javi ako skvely tah..za tie peniaze je fakt vyborny, v prvom utoku s Alexom a Knublom vytvorili daco podobne, ako bol Ovca-Backstrom-Semin. Este by to chcelo najst niekoho do druhej lajny, lebo Backstrom-Semin uz niesu tak produktivny, ako by sa ocakavalo.
XruC píše:http://www.nhlpro.cz/clanek/15675-brend ... se-mu-dari
zatial sa javi ako skvely tah..za tie peniaze je fakt vyborny, v prvom utoku s Alexom a Knublom vytvorili daco podobne, ako bol Ovca-Backstrom-Semin. Este by to chcelo najst niekoho do druhej lajny, lebo Backstrom-Semin uz niesu tak produktivny, ako by sa ocakavalo.
uz nex sa vrati Flesh.....ten by si mohol s Backym a hlavne Seminom rozumiet.
Na návrat do sestavy Washingtonu se chystá Tomáš Fleischmann, který vynechal úvod sezóny kvůli krevní sraženině v noze. Pětadvacetiletý útočník už začal trénovat, ale kouč Bruce Boudreau v rozhovoru pro zámořská média naznačil, že s jeho zařazením do sestavy nebude spěchat. S comebackem Fleischmanna na led se počítá v horizontu příštích dvou týdnů.
Konecne.....s Fleshom budeme nebezpecnejsi :yes:
Dalsi zapas, pri ktorom boleli oci..a fakt ze boleli. Tie nase vykony su fakt tragicke..my z presilovky nedame gol, ani keby sme hrali osmi. Tento zapas by sme nemali sancu vyhrat, keby nemali Thrashers slabu osemdesiat sekundovku, par hracov by sa malo zamysliet, hraci ako Green, Clark atd, ale uplne svetci by sa malii zamysliet nad svojou hrou do tela, lebo ak takto chcu hrat aj v PO, tak to im velke sance nedavam..nikto od nich nechce, aby burali vsetko co im stoji v ceste, ale za zapas som videl kopu prilezitosti, kedy mohli skvele odstavit protihrada s pukom a oni ho radsej nechaju prejst.
A na koniec perlicka..za cely zapas sme spravili neuveritelnych 5 hitov. Chlapci tlieskam :clap: :thumbsdown:
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS