od
XruC » pát 09. říj 2009 02:33
hmmm..tak dneska sme riadne marni..toto som uz davno nevidel. Co sme doteraz hrali presiloviek..najvacsi traged zo vsetkych je Green, ten asi hra len kvoli zasluham z minulych sezon, ale co je najhorsie, ze dnes sa naplno prejavil najvacsi rozdiel medzi prvym utokom a zvyskom teamu. Ani som neveril ako naivne na to mozu ist hraci z NHL, cele je to na nahodu a naivitu..toto by neprekvapilo ani chlapcov v pripravke. Cele zle..zatial Rangers zasluzene vyhravaju a pravdu povediac, takymto vykonom si vyhru ani nezasluzime.
-tak ja som rad, ze aspon v tomto zapase existovala spravodlivost a Rangers vyhrali, lebo my sme si vitazstvo absolutne nezasluzili
1. tendencne piskanie v nas prospech
2. usmudlana branka z polky ihriska
toto nam na vitazstvo stacit nemoze.
Ale aj do dalsich zapasov si treba uvedomit, ze jeden utok na SC stacit nemoze. Treba si pozret zapasi WSH, lebo ten rozdiel sa ani opisat neda..to su 3 uplne jalove, naivne utoky, ktorym navyse este ani obrana nejde a ked sa k tomu prida aj marny Green tak potom to stoji na 3-4 hracoch a to je malo. Hl. Green by si mal vstupit do svedomia, lebo to neni on..daky motak nosi jeho dres s cislom, inak si to neviem vysvetlit..clovek by mu niekedy odpustil tych par chyb v obrane, ale ta jeho skvela utocna hra je uplne v riti..on bol hadam jeden z najlepsich v nachadzani si volneho miesta a utoku z druhej vlny..teraz stoji ako solny stlp, ja tomu nechapem.
Aby som to zhrnul, Rangers boli lepsi a vyhrali zasluzene, my mame nad cim premyslat.