Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Co říkáte na trejd Vinnyho Prospala?
"Z Tampy Bay byl vyměněn do Philadelphie Flyers český útočník Václav Prospal . Opačným směrem, tedy z Philadelphie Flyers do Tampy Bay, putuje obránce Alexandre Picard a volba v draftu 2009."
Ten A.Picard hrál prakticky jen v sezoně 2006-07, a to ještě takhle: 62 / 3+19 / -19
Mě osobně se tenhle trejd vůbec nelíbí, měnit srdaře jako byl Vinny za podprůměrného obránce a jeden draftpick....leda že by si GM dělal místo pod stropem pro někoho lepšího :twisted:
Aspoň že ale podepsal Danny - šestiletou smlouvu na 40 miliónů dolarů :clap:
Jednoznačně výborná zpráva pro Lightning, že s Dannym podepsali novou smlouvu. Ale přece jen, přiznejme si, že pokud nevyměníte Richardse budete na tom s rozvržením platů hráčů ještě hůř než dřív. Aby čtyři hráči zabrali prakticky polovinu rozpočtu, to neni moc dobrý.
Výborná zpráva pro Lightning že podepsali Boyla ? :D Tak to se fakt musím smát . Viděl si nějaký zápas Lightning ? Podle mě je to naprosto na ho*no bek,dobrý jen na přesilovky . 6,6 mega bych mu už vůbec nedal . Tak Václave díky za vše ... nevím jak to bude ted s útočnou kvalitou ... jeden z jediných dobrých útočníků ... myslel jsem,že to unesu ale stejně :( radši bych podepsal Vencu než Boyla . Ovšem to nejhorší ještě dnes přijde :!:
Nevím, jestli Ti to ještě nedošlo, ale jsem v době, kde se za dobré obránce pro přesilovku platí velkými penězmi. Můžu dát pár příkladů: Tomáš Kaberle, Pavel Kubina, Bryan McCabe (to jsou prosím všechno obránci z Toronta) nebo třeba Kevin Bieksa, Kimmo Timonen...... Ale máš pravdu s tím, že jinak kromě přesilovek to opravdu není nic extra u Boyla
Jasně,já tě chápu . Z obránců co jsi jmenoval se mi líbí pouze Kaberle , ostatní cos jmenoval bývají často zranění a spolehlivost také není jejich plus ... já viděl z posledních 10 zápasů zhruba 6 a v nich mě Boyle doslova sral ... proto jsem možná reagoval takhle,ale myslím si,že do defenzívy je spíš podprůměr . S Rangerem jsou fakt skvělá dvojka někdy :D
tak už jsme se rozběhli naplno, nestíhám :)
Takže po dnešku se loučíme s Václavem Prospalem :bye2:
Obrázek
místo něj přichází z Flyers Alexander Picard+volba v draftu
Pokud Flyers dojdou ve vyřazovacích bojích až do finále konference, dostanou Lightning možnost volit ve druhém kole, v opačném případě si počkají až na třetí kolo.
Takže pokud se vám bude v play-off dařit, budu vám fandit at se od toho finále dostanete :smile03:
„Vzhledem k četným ztrátám útočníků v důsledku zranění jsme cítili, že potřebujeme posílit tyto pozice. Věříme, že Vinny nám přinese zkušenosti spojené s ofenzivními schopnostmi,“ odůvodnil své počínání generální manažer Philadelphie Paul Holmgren. Jeho kolega Jay Feaster se pokusil vysvětlit výměnu třetího nejproduktivnějšího muže týmu těmito slovy: „Alexandre Picard je mladou nadějí s dobrými fyzickými parametry a citem pro hru, který už má zkušenosti z NHL. Věříme, že v budoucnu se projeví. Výměnou Václava Prospala jsme chtěli zvětšit konkurenci v mužstvu a ziskem mladého obránce a volby v draftu jsme svůj cíl splnili.“
“Do jisté míry jsem očekával, že budu vyměněn, i když jsem netušil, že zrovna do Philadelphie. Mé jméno bylo zmiňováno ve všech novinách a objevila se spousta spekulací. Vedení se muselo rozhodnout a jednoduše vsadilo na můj odchod,” nezastírá Prospal.
“Jsem rád, že jdu do klubu, kde jsem už působil. Philadelphie je skvělým místem pro hokej, protože má úžasné fanoušky. Navíc mě draftovala, takže se vracím tam, kde jsem začínal,” připomněl český útočník.
Nevím možná jsme měli od Fylers vytáhnout lepší pozici pro draft, ale uvidíme jak se do týmu zabuduje Picard.
Obrázek
Na tohoto mladého obránce bych poprosil nějaký komentář od fanoušků Flyers... :frajer2:

Další zpráva je podepsaní Boyla. Možná jsme mu dali moc, ale tohoto hráče poiřebujeme, navíc se taková částka odhadovala. Jsem rád že nás Dany neopustí a mám jej na 6 let! Ten za nás dá ještě mnoho přesilovkových golů...
Obrázek
“Jsem vděčný, že jsme se dnes byli schopni domluvit. Jsem hrdý na to, co jsme v posledních letech v Tampě dokázali, včetně zisku Stanleyova poháru. I když se letošní sezóna neodvíjí podle našich představ, jsem přesvědčen, že se brzy vrátíme na vítěznou vlnu. Svoji důvěru vyjadřuji tím, že zůstávám v Tampě,” komentoval pondělní dohodu její hlavní aktér.

“Jsme velmi šťastni, že máme Dana pojištěného na dalších šest let. Mužstvo i naši fanoušci se mohli v době jeho zranění a rekonvalescence z první ruky přesvědčit, jak těžké je vítězit, když Dan není na soupisce,” připomíná GM Tampy Jay Feaster fakt, že po návratu do sestavy patří Boyle takřka pravidelně k bodujícím hráčům, i když na výsledcích se jeho produktivita neprojevuje tak výrazně, jak by bylo záhodno.

“Jak John Tortorella neustále říká, Danny je hráčem, který vzadu zakládá naši ofenzívu. Podpisem smlouvy prokázali současní i budoucí vlastníci, že chtějí v Tampě zachovat tým mistrovského kalibru,” odvolává se Feaster na svého přímého podřízeného, hlavního kouče Blesků Tortorellu.

tak a už jen čekám co se bude dít s Bradem...
nejvíce se oběvují spekulace jeho odchodu do Dallasu, uvidíme jestli by byl Smith ta pravá spása v naši brance
leci píše:uvidíme jestli by byl Smith ta pravá spása v naši brance
podla mna ano..podstatne je vsak to, ze by ste sa "konecne" zbavili tej tiaze 3 hviezdne platenych utocnikov, z ktorych prave Richards bol jednoznacne tym najprecenovanejsim..
Rostislav Klesla by mohl dnes změnit dres v případě, že se Brad Richards z Tampy přestěhuje do Columbusu. Druhou variantou je norský obránce Ole-Kristian Tollefsen, Modrokabátníci nabízejí jako součást balíčku také Gilberta Bruleho s Danem Fritschem. Dallas je ochotný výměnou za Richardse obětovat brankáře Mikea Smithe, což by pro Lightning bylo velice žádané zboží. Vancouver dává do banku Luca Bourdona a Coreyho Schneidera. Chicago nabízí někoho ze seznamu osmi hráčů, na němž figurují i Martin Havlát a Robert Lang.
Podle mě byla ideální situace podepsat Dannyho, a poslat pryč jen Brada. Za to místo pod stropem nebo z té výměny sehnat jednoho dobrého obránce a jednoho dobrého útočníka do druhé řady. To teď ovšem s odchodem Vinnyho padlo, a jestli půjde ještě Brad, tak kdo bude v té první lajně pak hrát? Gratton? Quellet? Hlaváč? A kdo bude pak hrát ve druhé? Darche? Karlsson? ... to by bylo už špatné
A je to tady 17:40 - Výměna Brada Richardse je potvrzena. Útočník Tampy se stěhuje společně s brankářem Holmqvistem do Dallasu, opačným směrem míří Jeff Halpern, Mike Smith a Jussi Jokinen.

Nevím jestli se mám radovat či brečet :!:
kisin píše:Nevím jestli se mám radovat či brečet :!:
podla mna celkom v pohode vymeny, aj ked..ale to sa vyjadrim neskôr ak utichne to prestupove sialenstvo :roll:
No já sem skeptický, nechcu Jussiho podceňovat, ale tohle že je hráč to prvního útoku? Sem čekal spíš nějakou akvizici do budoucna, ono Halpern není nejmladší(32) a Marty už taky stárne(33) ....a o tom Smithovi nevím nic, a to mě právě znepokojuje, pochybuju, že bude výrazně lepší než Holmer...
PS: já vím, sem strašný pesimista :)))
Souhlasím s tebou , Jokinen je hráč do 2.útoku , ne-li do 3.... Halpern je dobrej na oslabení,zkušený útočník ... a Smith je risk,může zářit,ale i propadnout ...
Přesně, Smith je riziko a myslím, že až moc velké - mít brankářskou dvojici Ramo-Smith - slabota. Přitom Holmer nechytal poslední dobou zas tak zle a Ramo je taky příslib, tady mě ta změna velmi překvapila....a když to GM takhle řešil, mohl zkusit C.Hueta od Habs, který odešel (pro mě naprosto nepochopitelně) pouze za 2.kolo na draftu 2008!
A k Halpernovi - pokud vycházím z tvojeho popisu, tak podobného hráče máme v Grattonovi.
Kdyby aspoň zůstal Vinny, to by bylo veselejší, první útok by byl solidní, a z hráčů jako Hlaváč, Gratton, Quellet, Halpern, J.Jokinen, Craig(až se doléčí) atd. by šlo snad něco smysluplnéh sestavit...ale to je "kdyby"
Přesně . Já nevím jak to ted u mě s Tampou bude . Brad byl můj nejoblíbenější hráč :sad2: no vlastně ještě je samozřejmě !!!! Bude až do konce kariéry . Je to těžké rozhodování , Tampa je ted defakto jiný klub ...
Teď sem si proletěl pár komentářů na zahraničních forech, a taky z toho nejsou vůbec nadšení, stejně jako já. Nevím, který ten trade byl horší...já teď jen doufám, že J.Feaster s tím plánuje ještě nějaké(popř. v létě) manévry....
PS: napiště aspoň nekdo nějaký pozitvní pohled na věc :)
PPS: ...stejně si to na kompu jak budu hrát NHL zase povyměňuju nazpátek :D
tak co kisi, od nýnějška fan Dallasu?
Je to tak. Holmqvista jsem si oblíbil, je to dobrý hráč, bude se mi po něm stýskat a přeju mnoho úspěchu v Dallasu.
Obrázek
Ještě více mi bude chybět Brad. Od doby co fandím Tampě je v ní a byl to můj druhý nejoblíbenější hráč. Doufám že v Dallasu bude hrát první lajnu a bude sbírat jeden bod za druhým. Bye bye Brad. :bye2:
Obrázek
Do Tampy přichází trojce hráčů. No a jsme na ně velmi zvědav.
Jeff Halpern
Obrázek
Centr, Jeho maximem je 46 bodů ze sezony 03/04. Spíše defenzivní hráč. Je mu už 32 let.
Dalším hráčem který přišel je Jussi Jokinen.
Obrázek
Levé křídlo, mladý hráč, je mu 25 a superní exekutor samostaných nájezdů. Jeho maximeme je 30 bodů, ale má na to mít více. Věřím že se mu to povede.
Nejvíce u nás vítám Mikea Smithe.
Obrázek
Golman, kterého nutně potřebujeme, snad nás spasí. Je mu teprve 26 a věřím že bude kvalitní jednička. Jeho statistiky nejsou nijak špatné, ale odchytal teprve 44 zápasů. V play-off nula. Ukáže se jako kvalitní jedinčka a v příští sezoně dotáhne Lightning do play-off? Uvidíme. Rozhodně doufám že jsme konečně našli jedničku, která bude v naší brance jistotou.
Já na Tampu nezanevřu,vždycky to bude ten klub na jihu Floridy,který jsem si zamiloval a kde bych rád žil s lecim a chodil na hokej,žral hambáče... :lol2: :cinka: to je takovej sen . Každopádně už se těším na další zápas Lightning , snad se bude aspon lépe dařit . Minnesotu snad dáme . Jinak v koutku duše věřím,že Richards už dnes nastoupí za Hvězdy a ukáže Hvězdu v sobě :cool: jinak Jokinenův maximem je myslím 55 bodů z premierové sezony,určitě kvalitu má , o tom nepochybuju . Ještě bychom mohli vyměnit Ouelleta :D:D:D

Beru to jak to je,nedá se s tím nic dělat,pevně doufám s to , že bude Brad patřit k nejlepším hráčům nejen v Dallasu ...

:pivo3:
Quelleta nee, to radši Hlaváče :) Ten sice hraje podle mě líp, ale Quellet má lepší čísla, protože Hlaváč má buď smůlu nebo prostě neumí toho gola dát - Brad mu vždycky naservíroval minimálně jednu golovku za zápas, a on dá tak každou desátou :-( Ono si člověk asi nepomůže...Ale nic, radši už nepouštět nikoho, po dnešku nemáme na rozdávání :D
Souhlasím,Hlaváč to prostě nedával . Možná jsme měli vzít nějakýho Guerina a byl klid
No tak Tampa Bay poriesila celkom slusne vymeny :good: . Som rad, ze Tampa ziskala Jeff Halpern, centra Jussiho Jokinena a brankara Mikea Smithe takze ja si myslim, ze tieto nove posili budu prinosom :frajer2:.
Jan Hlaváč opouští Tampu a míří do Nashvillu. Lightning získali výběr v sedmém kole draftu.

Tak to by mě fakt zajímalo kdo bude hrát 2 . lajnu
jn, už ani druhou nemáme pořádnou, o první radši ani nemluvím....:

Jussi Jokinen - Vinny - Marty
Quellet - Gratton - Ward
Darche - Halpern - Roy
nebo Tarnasky, McDonald, Karlsson či jiné hvězy?

...fakt se mi chce blít při pohledu na tuhle sestavu :cry:
sotva jsme se rozloučili s Bradem Richardsem, tak se loučíme s dalším hráčem druhé lajny-Janem Hlaváčem.
Obrázek
Clekem mě štve že jsme za něj získali pouze 7.volbu v draftu, určitě jsme mohli vytěžit více.
Vidíte to moc černě, sestava tak špatná není. Navíc pro nás už sezona skončila, takže to není až tak důležité a v létě můžeme nějaké ty křídla koupit.
V první lajně bych neviděl nijak velké ztráty. St.Louis s Lecavalierem zůstali spolu a ta dvojce je tak silná, že je jedno jestli s nimi bude hrát Jokinen nebo Prospal. Ovšem je taky možné že se tam oběví někdo z dvojce Darche-Ouellet.
Druhá lajna oslabila. Gratton není centrr do druhé lajny, no zřejmě jí spíše bude hrát on než Halpern. Na křílde by měl mít snaživého Warda a dál někoho z trojce Jokinen/Ouellet/Darche.
Třet lajna bude mít jistého snad jen centra Halperna. Křídla se tam budouc často měnit.
To samé platí o naši čtvrté lajně. Tam se ti hráči budou stále měnit podle momentální výkonosti. Lišák Tortorela to nějak vymslí.
Produktivita asi opadne odchodem Richardse a Prospala, ovšem nějaké ty bodíky přihodí Jokinen, navíc podpora bude od Boyla z obrany.
No a jak bude vypadat obrana po příchodu Picarda?
Boyle-Ranger
Kuba-O´Brien
Picard-Lundin

Takhle nějak by to mohlo být, ovšem jak tomu bude až se vrátí z marodky Lukowich??? Vypadne buď Picard, nebo Lundin...uvidí se.

Ovšem vylmi výranou změnu jsme zaznamenali v brance. Odešel Holmer a nyní spoléhám na dva mladíky-Smithe a Rama.
Věřím že Smith bude kvalitní jednička a pomůže nám stejně tak jako Bryz Pheonixu. Držím palečky. Holmqvist v poslední době sice své výkony více vyrovnal, ovšem není to ono. Snad právě bude Smith ta kvalitní jednička která nás podrží. Dobrého golmana jsme neměli od odchodu Chabibulina. Snad pokus jménem Smith neskončí stejně jako pokus jménem Denis. Ale takovou katastrofu si raději ani nepřipouštím. Myslím že ale vedení s touhle dvojcí golmanů počitá dlouho dopředu. Tak at to vyjde. A pokud se přes léto koupí nějaké to křídlo a Vinny Lecavalier zůstane, věřím že play-off za rok vyjde. Tým se včera dost změnil, už to není ten tým který obhajuje Stanley Cup, postavil se nový a snad bude podobně úsěšný jako ten z roku 2004!
a co bys řekl na Picarda philly? přiznám se že toho hráče příliš neznám
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES