tak už jsme se rozběhli naplno, nestíhám
Takže po dnešku se loučíme s
Václavem Prospalem

místo něj přichází z Flyers
Alexander Picard+volba v draftu
Pokud Flyers dojdou ve vyřazovacích bojích až do finále konference, dostanou Lightning možnost volit ve druhém kole, v opačném případě si počkají až na třetí kolo.
Takže pokud se vám bude v play-off dařit, budu vám fandit at se od toho finále dostanete :smile03:
„Vzhledem k četným ztrátám útočníků v důsledku zranění jsme cítili, že potřebujeme posílit tyto pozice. Věříme, že Vinny nám přinese zkušenosti spojené s ofenzivními schopnostmi,“ odůvodnil své počínání generální manažer Philadelphie Paul Holmgren. Jeho kolega Jay Feaster se pokusil vysvětlit výměnu třetího nejproduktivnějšího muže týmu těmito slovy:
„Alexandre Picard je mladou nadějí s dobrými fyzickými parametry a citem pro hru, který už má zkušenosti z NHL. Věříme, že v budoucnu se projeví. Výměnou Václava Prospala jsme chtěli zvětšit konkurenci v mužstvu a ziskem mladého obránce a volby v draftu jsme svůj cíl splnili.“
“Do jisté míry jsem očekával, že budu vyměněn, i když jsem netušil, že zrovna do Philadelphie. Mé jméno bylo zmiňováno ve všech novinách a objevila se spousta spekulací. Vedení se muselo rozhodnout a jednoduše vsadilo na můj odchod,” nezastírá Prospal.
“Jsem rád, že jdu do klubu, kde jsem už působil. Philadelphie je skvělým místem pro hokej, protože má úžasné fanoušky. Navíc mě draftovala, takže se vracím tam, kde jsem začínal,” připomněl český útočník.
Nevím možná jsme měli od Fylers vytáhnout lepší pozici pro draft, ale uvidíme jak se do týmu zabuduje Picard.

Na tohoto mladého obránce bych poprosil nějaký komentář od fanoušků Flyers... :frajer2:
Další zpráva je podepsaní
Boyla. Možná jsme mu dali moc, ale tohoto hráče poiřebujeme, navíc se taková částka odhadovala. Jsem rád že nás Dany neopustí a mám jej na 6 let! Ten za nás dá ještě mnoho přesilovkových golů...
“Jsem vděčný, že jsme se dnes byli schopni domluvit. Jsem hrdý na to, co jsme v posledních letech v Tampě dokázali, včetně zisku Stanleyova poháru. I když se letošní sezóna neodvíjí podle našich představ, jsem přesvědčen, že se brzy vrátíme na vítěznou vlnu. Svoji důvěru vyjadřuji tím, že zůstávám v Tampě,” komentoval pondělní dohodu její hlavní aktér.
“Jsme velmi šťastni, že máme Dana pojištěného na dalších šest let. Mužstvo i naši fanoušci se mohli v době jeho zranění a rekonvalescence z první ruky přesvědčit, jak těžké je vítězit, když Dan není na soupisce,” připomíná GM Tampy Jay Feaster fakt, že po návratu do sestavy patří Boyle takřka pravidelně k bodujícím hráčům, i když na výsledcích se jeho produktivita neprojevuje tak výrazně, jak by bylo záhodno.
“Jak John Tortorella neustále říká, Danny je hráčem, který vzadu zakládá naši ofenzívu. Podpisem smlouvy prokázali současní i budoucí vlastníci, že chtějí v Tampě zachovat tým mistrovského kalibru,” odvolává se Feaster na svého přímého podřízeného, hlavního kouče Blesků Tortorellu.
tak a už jen čekám co se bude dít s Bradem...
nejvíce se oběvují spekulace jeho odchodu do Dallasu, uvidíme jestli by byl Smith ta pravá spása v naši brance