Goloubef -
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Na výplatní listině Columbusu se od příští sezóny objeví obránce Cody Goloubef, kterého Modrokabátníci draftovali v roce 2008 ze třicáté sedmé pozice. Rodák z Mississaugy dal nejisté budoucnosti v NHL přednost před posledním rokem v univerzitním týmu Wisconsinu. Dalším nováčkem u Blue Jackets bude dosavadní gólman švédského Djurgardenu Gustaf Wesslau, jenž podepsal v zámoří roční dvoucestnou smlouvu a bude dostávat příležitost zejména na farmě ve Springfieldu.
Goloubef -
Goloubef -
Tak to hej, Cody je fanúšikmi dosť podceňovaný, pritom je to náš tromf.Dawe4 píše:Na výplatní listině Columbusu se od příští sezóny objeví obránce Cody Goloubef, kterého Modrokabátníci draftovali v roce 2008 ze třicáté sedmé pozice. Rodák z Mississaugy dal nejisté budoucnosti v NHL přednost před posledním rokem v univerzitním týmu Wisconsinu. Dalším nováčkem u Blue Jackets bude dosavadní gólman švédského Djurgardenu Gustaf Wesslau, jenž podepsal v zámoří roční dvoucestnou smlouvu a bude dostávat příležitost zejména na farmě ve Springfieldu.
Goloubef -![]()
Na Mannyho nemyslím, pochybujem že ho podpíšeme. Ale páčil by sa mi opätovný príchod Brulého (je RFA), ukázal, že je výborným centrom, možno lepším ako Brassard ("ďakujem" Hitch). Vezmi si do úvahy jeho zranenia, následné návraty po nich, jeho čas na PP... .
Konkrétne (TOI/G...PPTOI/G...G/G/A/+/-...PPG...GWG):
Brassard.... 14:56.............2:31...............79/9/27/36/-17..........4........0
Brulé......... 14:13.............1:25...............65/17/20/37/-8..........2........3
A to zďaleka nemal toľko dôvery ako iní hráči. Bol tretí v bodovaní (štatistiky druhého v poradí Gagnera sú...68/15/26/41/-8//16:17/2:36), pritom mal 11 najhorší ice-time z útočníkov.
viď tu: http://www.nhl.com/ice/playerstats.htm? ... me=summary
Takže táké útoky:
Huselius - Vermette - Nash
Filatov - Brassard - Voráček
Umberger - Brulé - Majorov
Boll - Pahlsson - Dorsett
by sa mi celkom páčili
Konkrétne (TOI/G...PPTOI/G...G/G/A/+/-...PPG...GWG):
Brassard.... 14:56.............2:31...............79/9/27/36/-17..........4........0
Brulé......... 14:13.............1:25...............65/17/20/37/-8..........2........3
A to zďaleka nemal toľko dôvery ako iní hráči. Bol tretí v bodovaní (štatistiky druhého v poradí Gagnera sú...68/15/26/41/-8//16:17/2:36), pritom mal 11 najhorší ice-time z útočníkov.
viď tu: http://www.nhl.com/ice/playerstats.htm? ... me=summary
Takže táké útoky:
Huselius - Vermette - Nash
Filatov - Brassard - Voráček
Umberger - Brulé - Majorov
Boll - Pahlsson - Dorsett
by sa mi celkom páčili
Hokejový útočník Tomáš Kubalík podepsal tříletou nováčkovskou smlouvu s Columbusem. Dvacetiletý plzeňský odchovanec úspěšně působil v uplynulé klubové sezoně v juniorské zámořské soutěži QMJHL v týmu Victoriaville.
Kubalík je velice dobrý a platný hráč a tento rok to jen v týmu Victoriaville dokázal. Sledoval jsem ho v Plzni a měl jsem ho na očích a z toho hráče by mohl být kvalitní player třetí možná druhé druhé lajny. Připomíná mi takového Hanzala, ale s lepší produktivitou. Uvidíme jak se mu bude dařit v následujících letech.
Když už jsem u mladého útočníka z Plzně. Tak tento rok jde na draft Petr Straka. A z toho by mohl vyrůst prvotřídní hráč druhé lajny. Kdyby na nás zbyl bral bych ho okamžitě ve druhém kole.
Kubalík je velice dobrý a platný hráč a tento rok to jen v týmu Victoriaville dokázal. Sledoval jsem ho v Plzni a měl jsem ho na očích a z toho hráče by mohl být kvalitní player třetí možná druhé druhé lajny. Připomíná mi takového Hanzala, ale s lepší produktivitou. Uvidíme jak se mu bude dařit v následujících letech.
Když už jsem u mladého útočníka z Plzně. Tak tento rok jde na draft Petr Straka. A z toho by mohl vyrůst prvotřídní hráč druhé lajny. Kdyby na nás zbyl bral bych ho okamžitě ve druhém kole.
Chlapec to bude mať ťažké, okrem toho, máme talentovanejšćih útočníkov ako on. Prvé dva útoky sú isté, tam niet čo riešiť, nadôvažok okrem Huseliusa má zvyšok pod 30, dokonca náš potenciálny druhý útok pod 25, Rick Nash má taktiež iba 25.Dawe4 píše:Hokejový útočník Tomáš Kubalík podepsal tříletou nováčkovskou smlouvu s Columbusem. Dvacetiletý plzeňský odchovanec úspěšně působil v uplynulé klubové sezoně v juniorské zámořské soutěži QMJHL v týmu Victoriaville.
Tak nemyslím, že by se dokázal prosadit už tento rok natrvalo, ale kdo ví. Na ten třetí přinejhorším čtvrtý útok by mohl dosáhnout už letos. Uvidíme, no.mt-svk píše:Chlapec to bude mať ťažké, okrem toho, máme talentovanejšćih útočníkov ako on. Prvé dva útoky sú isté, tam niet čo riešiť, nadôvažok okrem Huseliusa má zvyšok pod 30, dokonca náš potenciálny druhý útok pod 25, Rick Nash má taktiež iba 25.Dawe4 píše:Hokejový útočník Tomáš Kubalík podepsal tříletou nováčkovskou smlouvu s Columbusem. Dvacetiletý plzeňský odchovanec úspěšně působil v uplynulé klubové sezoně v juniorské zámořské soutěži QMJHL v týmu Victoriaville.
Pre Tomáša je problém, máme ďalšiu dvojicu skvelých útočníkov, Maxim Majorov, Matt Calvert, z ktorých minimálne Majorov je lepší ako on (ak by neboli problémy si zmluvami s KHL, je ťahaný v prvom kole).Dawe4 píše: Tak nemyslím, že by se dokázal prosadit už tento rok natrvalo, ale kdo ví. Na ten třetí přinejhorším čtvrtý útok by mohl dosáhnout už letos. Uvidíme, no.
www.nhl.cz„V NHL jsou v současné době čtyři volná trenérská místa: New Jersey, Tampa Bay, Atlanta a Columbus. Bylo by fajn, kdyby byl některý z těchto klubů chytřejší než ostatní, a sáhnul pro nového kouče do Pittsburghu.“ Kdepak, o Dana Bylsmu se nebojte. To jen list Post Gazette nepokrytě lobuje za bývalého trenéra Penguins Michela Therriena.
Ó bože daj, aby neskončil u nás.
Hm. Tak to by bylo úžasné.mt-svk píše:www.nhl.cz„V NHL jsou v současné době čtyři volná trenérská místa: New Jersey, Tampa Bay, Atlanta a Columbus. Bylo by fajn, kdyby byl některý z těchto klubů chytřejší než ostatní, a sáhnul pro nového kouče do Pittsburghu.“ Kdepak, o Dana Bylsmu se nebojte. To jen list Post Gazette nepokrytě lobuje za bývalého trenéra Penguins Michela Therriena.
Ó bože daj, aby neskončil u nás.
Ale co třeba takový - Kirk Muller? On mezi spekulacemi také bývá. A mě by rozhodně nevadil. Ba naopak.
Potrebujeme trénera, ktorý vie pracovať s mladými hráčmi a uprednostňuje ofenzívne poňatie hry.
Inak, dobrá stránka o Columbuse:
The Cannon - A Columbus Blue Jackets Blog
Inak, dobrá stránka o Columbuse:
The Cannon - A Columbus Blue Jackets Blog
S Noelom máš pravdu. Je ale zaujímavé, źe väčšina fanúšikov chce buď Kevina Dineena, alebo Guya Bouchera. S Dineenom nesúhlasím, Bouchera nepoznám.
Ďalší zaujímavý blog:LIGHT THE LAMP (máš tam odkazy na ďalšie blogy)
Tu je zaujímavá stránka o našej draftovej histórii (štatistiky jednotlivých hráčov)
Páčia sa mi štatistiky Davida Savarda, obrancu, ktorého sme ťahali vo štvrtom kole minuloročného draftu. No a samozrejme Johnyho Moora. Štatistiky Codyho Goloubefa posúdiť nemôžem, dosť ich skresľuje súťaž v ktorej pôsobí.
Ďalší zaujímavý blog:LIGHT THE LAMP (máš tam odkazy na ďalšie blogy)
Tu je zaujímavá stránka o našej draftovej histórii (štatistiky jednotlivých hráčov)
Páčia sa mi štatistiky Davida Savarda, obrancu, ktorého sme ťahali vo štvrtom kole minuloročného draftu. No a samozrejme Johnyho Moora. Štatistiky Codyho Goloubefa posúdiť nemôžem, dosť ich skresľuje súťaž v ktorej pôsobí.
V ankete som hlasovala za Clauda Noela, nčo kupovať mačku vo vreci, keď máme trénera, ktorý preukázal svoje kvality? Chceme úspešných trénerov z AHL, pritom aj Noel mal v dotyčnej súťaži úspechy. Je to padnuté na hlavu.Dawe4 píše:Tak Kevin Dineen nevím, no. Jako mě osobně by nevadil. Ono toto je věc názoru. Já jsem pro Claude Noela a tečka.
Urobila som takú menší śtatistiku Tomáša Kaberleho.
2009/10: -16 (najhorší v tíme) /49P (7 G), 23 ESP/
2008/09 -8 (57 G) /31P, 12 ESP/
2007/08 -8 /53P, 23 ESP/
2006/07 +3 /58P, 27 ESP/
2005/06 -1 /67P, 16 ESP/
Vysvetlivky: ESP=plný počet hráčov na ľade; P=body; G=góly
Načo je nám hráč, ktorý má síce vynikajúcu hru v presilovkách, ale jeho obrana je doslova katastrofická (a to mu ešte lichotím). Prečo nám ho stále ponúkajú?
2007/08 -8 /53P, 23 ESP/
2006/07 +3 /58P, 27 ESP/
2005/06 -1 /67P, 16 ESP/
Načo je nám hráč, ktorý má síce vynikajúcu hru v presilovkách, ale jeho obrana je doslova katastrofická (a to mu ešte lichotím). Prečo nám ho stále ponúkajú?
mt-svk píše:Urobila som takú menší śtatistiku Tomáša Kaberleho.
2007/08 -8 /53P, 23 ESP/
2006/07 +3 /58P, 27 ESP/
2005/06 -1 /67P, 16 ESP/
Proč? Sama sis odpověděla - Perfektní v přesilovkách a v obraně mizerný. Všichni totiž vidí jen ty nasbírané body.
A nám je k ničemu. My máme své obránce, kteří to v přesilovkách umí stejně dobře a hlavně v obraně jsou lepší a také mladší. Takže žádný Kaberle. Fuj.
Ale nezapomeňte, že hraje dlouhodobě v jedním z nejslabších týmů, to udělá hodně...tím nechci hájit jeho defenzivní činnost, ale tyto čísla hodně vypovídají o celé pětce a né o jednotlivcích. U nás má porádní čísla Carle a myslíte si, že umí tak bránit nebo je to tím, že hraje s Prongerem a vyspělým útokem ??
Já na to nezapomínám, ale v reprezentaci jsem ho viděl hrát hodně zápasů a zkrátka a dobře defenziva je u něho velice slaboučká.neis píše:Ale nezapomeňte, že hraje dlouhodobě v jedním z nejslabších týmů, to udělá hodně...tím nechci hájit jeho defenzivní činnost, ale tyto čísla hodně vypovídají o celé pětce a né o jednotlivcích. U nás má porádní čísla Carle a myslíte si, že umí tak bránit nebo je to tím, že hraje s Prongerem a vyspělým útokem ??
Jak už jsem řekl. Nám je k ničemu. Máme též obránce zaměřené na ofenzivu a umí rozhodně lépe bránit než Tomáš. Jsou mladší. Prostě nevidím zde žádné plus, které by nám přinesl.
My sme mali s defenzívou podobné problémy. pritom Kris Russell mal +3 (to, že strelil rovnaký počet gólov ani nebudem hovoriť, jeho ESP je 15 pri priemernom čase 18:35/2:29 v 70 zápasoch, kým Kaberleho pri priemernom čase 22:21/4:29 a 82 zápasoch.neis píše:Ale nezapomeňte, že hraje dlouhodobě v jedním z nejslabších týmů, to udělá hodně...tím nechci hájit jeho defenzivní činnost, ale tyto čísla hodně vypovídají o celé pětce a né o jednotlivcích. U nás má porádní čísla Carle a myslíte si, že umí tak bránit nebo je to tím, že hraje s Prongerem a vyspělým útokem ??
Ale dobre, dajme tomu, že na góloch majú vinu brankári. Takže ideme na ďalšie štatistiky:
Zblokované strely:
Kaberle má 98 v 82 zápasoch, t.j. 1,195 strely na zápas. Výnimkou Stralmana (Clintsoma nerátam (11 zápasov) a Paetsch hral viac v útoku) majú všetci obrancovia lepší počet priemeru zblokovaných striel na zápas.
Stratil 63 pukov, získal 16, t.j. -47. Najhorśí z našich obrancov stratil 25 pukov (Russell) a najviac získal taktiež Russell, 21 pukov. Pritom sa pozri, koľkí v poradí sme skončili.
Nehovoriac o tom, źe talentovaných ofenzívnych obrancov máme: Russell, Stralman (tiež by sa mohol naučiť brániť), v zálohe čakajú Moore a Goloubef. Výnimkou Stralmana sú to hráči platní na oboch stranách klziska a nie iba na jednej.
Kaberle by bol zbytočne vyhodené peniaze.
Neviem, či si fanúšikovia iných tímov myslia, źe v Columbuse sú idioti, alebo čo. Pretoźe návrhy výmien sú, jemne povedané, fikcie.
Tak napr.
Nash, Filatov, Russell, 1. miesto v drafte - Malkin, 3. kolo
alebo ďalší skvost:
Stahlberg, Kaberle, Rosehill - Umberger, Commodore, Filatov, 2.kolo
a podobne.
Tak napr.
Nash, Filatov, Russell, 1. miesto v drafte - Malkin, 3. kolo
alebo ďalší skvost:
Stahlberg, Kaberle, Rosehill - Umberger, Commodore, Filatov, 2.kolo
a podobne.
Generální manažer Columbusu Scott Howson požádal vedení Montrealu o možnost vyjednávat s trenérem záložního mužstva Habs Guyem Boucherem o obsazení místa hlavního kouče Modrokabátníků. Dalšími kandidáty jsou dosavadní dočasný trenér Claude Noel a dva trenéři z AHL: Scott Arniel (Manitoba) a Kevin Dineen (Portland). Ze seznamu už vypadl detroitský Paul MacLean. O stejných jménech se uvažuje také v souvislosti s postem hlavního trenéra Tampy Bay, největší šance jsou připisovány Dineenovi.
Tak Howson asi moc s tím Noelem nepočítá.
Tak Howson asi moc s tím Noelem nepočítá.
pon 31. kvě 2010 13:52
Dineen, dobrý hokejista. Dead puck era mu už veľmi nesedala, ale inak ok. Ktovie aký je tréner.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF